õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
UMMI kirjutas:hotsepp kirjutas:Ravat kirjutas:Tehnilised andmed: naine ja 22a,lisainfot küsi otse.
Varustusega suurt probleemi pole.Aga miks ise ei sõida, oled ju meeldivas eas. Seljakotiks olemine ei ole "õhtustel" väljasõitudel eriti meeldiv ei sulle ega sõidutajale. Niisama sõitude tegemisel ning ilusate kohtade uudistamise väljasõitudel olen kahekäega poolt ja isiklikult sõidan üsna erinevates kohtades.
Ma ei saa aru , miks õhtustel sõitudel seljakotiks ei või keegi olla , ega seal võidu ei sõideta, enamvähem rahulik sõit ju , vähemalt siis kui mina olen gruppi juhtinud.
Kui mina sinu seltskonnas viimati sõitsin oli meeldiv ajaveetmine ja samas ei olnud sa grppi juht ja minu tagaistmel oleks rahulikult olla võinud kes iganes.
selles mõttes, et jah.. olen proovinud seljakotiga sõita, aga üksi on siiski parem:D ja noh.. keegi ei sunni kihutama ja see on siiski igaühe enda otsustada palju peale keerata. Ise olen ka suht algaja ja esimene hooaeg käsil ning minuarust on küll päris normaalsed sõidud olnud
tel: 56622443
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Bussijuht vastutab ka reisijate eest, ega ta sellepärast sõitmata jäta. Riski võtab ja eelkõige vastutab enese eest ikka see, kes julgeb kaaslasena rattale istuda. Ja seljakotina on rahulikes rühmasõitudes reisija päris mugav olla. Kui leiad kellegi, kes on nõus oma mugavust mõnevõrra ohvriks tooma, siis sina ei kaota küll midagi . Kolm meeldivat hooaega selja taga ja pildid tõestuseks.
Been there, done that and will do again!
http://www.animalistika.ee
täitsa imelik jah, lootsin siit leida mingi aja ja koha juba kuhu tulema hakata:P
Ise kodus lapsehoidja rollis
Tõmbasin akendele rulood ka ette, et poleks näha ilma
mina igatahes lähen tiirutan kuskil linna peal siis.. ei viitsi head ilma raisku lasta ja kui midagi toimub, siis mul number on profiilis, et võib täitsa teada anda:)
Margus: edu lapsehoidmisel
18 kraadi sooja
Täna toimub midagi ?
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Oleks ise ka käsi, kui kellegil mõtteid kuhu sõita jne
No ei saa aru kas siis toiiiimub midagi ...... või ei toiiimu......
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Aga milles probleem? Pange kogunemiskoht ja kellaaeg kirja.Teekonna vöib kohapeal välja möelda. Kui omal ideed otsas, siis ma pakun välja, et saage kell 1900 Laagri Statis kokku ja minge kasvöi Paldiskisse...Keegi ikka kohale tuleb, köik lihtsalt ei viitsi postitusi teha.
Ma ei ole kuri, lihtsalt kohati on kole tüütu lugeda mitmeid postitusi järjest sama küsimusega selle asemel, et ise konkreetselt midagi paika panna.
Terv.
Inks
-
- Kontakt:
Tundub, et Inks pani asja paika. 19.00 Laagri statoil ja Paldiski trip, kui paremaid mõtteid ei tule
Jajah, nii tehke jah, homme uudiseid loeme jälle ......
-
- Kontakt:
Mis tehke...? Sa tuled ka juu!
Minge siis tehke Haljava pilt ära http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=439297#p439297
kui juba selline asi ära kirjutati eelpool, siis võiks ju teha nii, et TTÜ parkas, kell 18.45 - 19.00
Pange jah siin teemas teekond paika , siis teavad politseinikud ennast ka paikka panna ( väike trahvi tegemise võimalus ju on )
tel.56 452 700
sellepärast laagrisse ei olegi mõtet minna.. saame parem TTÜ parklas kokku 18.45-19:00
-
Teema algataja
Aga leppige kokku, et parem=vasak ja TTÜ parkla=Laagri Statoil jne.
Siis on politseionudel ka põnev mõistatada, kuhupoole jahile suunduda
esimene selline väljasõit... vabandust et ropendan, aga sitaks kaif oli.. ja algul startis päris palju rattaid ka... Las nyyd ghost-r tuttavad riputavad statoili pildi ka ylesse:P
Ärge sõitke kiiremini, kui lendab teie kaitseingel
sain ka nüüd koju kuiva kätte:D sõit oli lahe.. rattaid oli alguses isegi sinna 20ne kanti.. ja noh, ilm pidas seniks kuniks.. järgmine kordki
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kuna Ghost-r ise jäi tankima ja grupist peale tabasalu maha, siis pidin otsa ümber keerama. Aga ega kahekesi saa sõidumõnu tunda...üldse oli see kokkusattumus, et ühinesime. Kokku lugesime alguses 16 ratturit.
Statoili pilt aga mõnede puuduvate inimestega:
Teeks kuskil uunikute kokuka ka
-
Teema algataja
tiit001 kirjutas:Teeks kuskil uunikute kokuka ka
Et uunikumid on siis kuni 1990 väljalaskeaastaga?
Minupärast, kasvõi 88a.
Eila tegin kindlustuse, täna tegin ülevaatuse, nüüd ei tea mis peale hakata..
tiit001 kirjutas:Minupärast, kasvõi 88a.
Eila tegin kindlustuse, täna tegin ülevaatuse, nüüd ei tea mis peale hakata..
Ega sul muud üle ei jää kui vist pead sõima minema
Kas homme pidavat kah miskit paraadi moodi assja toimuma? Naised saunas rääkisid, kuigi täna oli ka ju miskit, praegast juba salzburgis nad..
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
0zzY kirjutas:sooviksin ka kunagi teiega liituda, kas võib?
Eks õhtusteks sõitmisteks ikka vaja ju luba küsida
http://www.revemont.eu/