Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
Panen siis enda kokkupuute IDIOODIGa (Audi Quattro 019MKU) ka kirja.
Laupäeva õhtul, kell võis olla kuskil 22.30 hakkasin Loo poolt linna sõitma.
Asula vahele sisse keerates, on hetke pärast 30 märk ( http://goo.gl/maps/JlkdI )
Pidurdasin hoo mingi 40 peale kui kuulsin seljatagant rämedat pidurikriginat ja hetk peale seda lendas vasakult mingi ajukääbik uskumatu hooga mööda. Kuna eest teekünnis siis ei tea mis selle idika kupli all toimus, aga hetke pärast keeras ta parklasse kus võtsin vaevaks talle teatavaks ka teha, et ta idioot on. Peale seda sõitis selle lohh'i kõrvale veel mingi semu škoda ning siis läks poisil ilgelt kiireks auto maja kõrvale parkimisega. Võtsin veel vaevaks sõita ja auto üles võtta. Ehk oli enne seda veel millegagi hakkama saanud, et nii kiire oli. Pealegi ei peargita autot haljasalale.
Nii et tervitusi sulle retardo.
natuke norimist - pildil on ju Audi A6 - mitte Audi Quattro...nendin lihtsalt kuna Quattro näol on tegu mu lapsepõlve unistuste autoga
https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Quattro
See "kant" ja selline "käitumine" jätab vägisi mulje, et tegu võib olla heistitud autoga - kas masin seisab endiselt selles "kohas"?
Kui jah siis tasuks ehk korravalveasutusse märku anda auto täpne asukoht ja laupäevase situatsiooni lühikirjeldus
Samas kui masin mõne teise "vigurvända" käest n.ö. võla katteks ära viidi - siis võimalik, et masina sundvõõrandamisest kodanik avaldust teinud ei olegi...
EDIT: just märkasin - väga "asjalik" sajas postitus minu poolt
no offence - aga olen Loo kohta kuulnud üht-koma-teist seoses igasugu varguste ja lugudega - hiljuti oli üks jalgratta keiss kuss läks Peetrist ratas "jalutama" ja omanik leidis okidoki müügikuulutuse oma ratta kohta - "aus müüja" pesitses Lool ning väitis, et oli vahetanud oma läpaka selle ratta vastu ja nüüd müüb ratast "edasi" (allikas: FB mõni nädal tagasi)
Mu postitus ei olnud mõeldud mingit pidi solvanguna Loo elanike suhtes . . . lihtsalt minu isiklik tähelepanek selle asula "kriminogeense" tausta kohta!
quattro vaste andis mulle LKF koduleht.... Mõtlesin et uurin kas kindlustus ka ikka kehtiv
Näita asulat kus kriminogeenset indiviidi üldse pole. Eks "sigasi" jätkub kõikjale ja neid külajutte ei maksa liiga tõsiselt võtta. Ma ütleks, et koht on turvalisem kui enamus asulaid Eestimaal. Kõik tunnevad praktiliselt kõiki ja võõrad töllid ülbamas ei käi, sest keerates s...a ühele, norid tüli poole külaga ja sellest head ei tule. Eks see "mineviku imidž" toimib ka endiselt
Mis külavahel kihutamisse puutub, siis enamus neist on kas võõrad või uued sisserännanud (need ei tea ega suuda märgata ka kus lamavad politseinikud on) ja kohalikud noored, kes pole "isakätt" tunda saanud. Vahest mõned lähevad liiga kukeks ära ja siis vanem generatsioon tuletab neile kodukoha viisakusreegleid meelde.
täna ardust natuke maad tallinna poole üritas vastu tulev rekka minust üle sõita,olin tal jalus kui rekka möödasõitu tegi.ma pidin hoo maha võtma ja valgest joonest teisele poole minema et suure autoga kunn saaks oma faking möödasõitu kolonnist teha,nädala jooksul olen näinud 5tk selliseid m**n* 2 rekkat.2 valged väikest bussi ja must mersu maastur.hea oli et kiirust ei ületanud sedasi jäi aega ja natuke maad et terveks jääda.
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
Ära ole kuri ja kade vaid kingi rekkajuhile oma vanast krossikast ülejäänud kuullaagrikuul
Tuono kirjutas:Ära ole kuri ja kade vaid kingi rekkajuhile oma vanast krossikast ülejäänud kuullaagrikuul
Panen ka siis oma värske loo kirja.
Tulin mina just Keilast Tallinna suunal, sealjures olles alles värske ja kogenematu a-kati omanik. Ja ees veeres üks suur sinine IRISBUS REG 111BJH (tagaotsal veel suur kleeps, et hoia jalgratturiga 1.5m vahet säästad elu vms.) Mõtlesin endamisi et ei taha selle kolaka taga sõita... tõmban mööda ja liigun paar kilti tunnis kiiremini eest ära. OK mõeldud tehtud. Möödusin veel kahest autost ja jätkasin 95-100km/h piirimail sõitu. Järsku näen peeglist seda sinist jurakat kiirelt lähenemas. Kui vastasuunast autosi ei tulnud lükkas täisuled peale ja tuli reipalt kannule. Jube ebamugav hakkas kui need tuled peeglist silma paistavad, otsustasin et vajutan eest ära äkki jätab rahule. Läksin nii 130 kanti ja sain eest ära ning hetk hiljem vaatan et tuleb järgi täiega (for fuck sake see ju reisibuss, misiis et tühi). Hüüru ja Harku 70 alad ei tähendanud bussijuhi jaoks vapsjee midagi, pigem oli hea koht kus mulle järgi jõuda kuna ma ei söandanud neist läbi tuisata. Viimaks Harku mäe peal andsin alla ja tõmbasin tee äärde ning lasin ta mööda. Ei olnud lihtsalt mõtet selle idioodiga võidu ajada, tugva külgtuule, tee konarustega ning pimestatuna täistuledest sõites. Haabersti ringilt läks paremale, ilmselt siis TAK parki. Sellised hullud veavad päevasel ajal veel inimesi ringi.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Bastard kirjutas:Kas bussidel mitte 100 kmh peal piiraja ei peaks olema?
Nagu siin paljudel 25 peal...
-
- Tsikkel: R1
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
demineerija kirjutas:Bastard kirjutas:Kas bussidel mitte 100 kmh peal piiraja ei peaks olema?
No bussidel kajastuvad kõik ületamised sõidumeerikul nagunii, nii et vaevalt nad seal midagi kruttima kipuvad
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Bastard kirjutas:demineerija kirjutas:Bastard kirjutas:Kas bussidel mitte 100 kmh peal piiraja ei peaks olema?
No bussidel kajastuvad kõik ületamised sõidumeerikul nagunii, nii et vaevalt nad seal midagi kruttima kipuvad
Teoorias küll. Tegelikuses ju mõnus sahkerdamine käib.
Kui õigesti mäletan, siis alla 3.5 tonni nagunii meerikut olema ei pea.
demineerija kirjutas:Teoorias küll. Tegelikuses ju mõnus sahkerdamine käib.
Kui õigesti mäletan, siis alla 3.5 tonni nagunii meerikut olema ei pea.
No eks tsikli spido valetab ka ju Ja bussidel, millel rohkem kui 1+8 kohta, on meeriku kohustusega.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
warrior.R1 kirjutas:selle hooaja komme vist autojuhtidel tsiklil peses tõmmelda!
Olen minagi seda märganud. Selle vastu aitab piduritule põletamine, paar korda vilgutad, siis jätab enam-vähem normaalse pikivahe.
Marekv kirjutas:Panen ka siis oma värske loo kirja.
Tulin mina just Keilast Tallinna suunal, sealjures olles alles värske ja kogenematu a-kati omanik. Ja ees veeres üks suur sinine IRISBUS REG 111BJH (tagaotsal veel suur kleeps, et hoia jalgratturiga 1.5m vahet säästad elu vms.) Mõtlesin endamisi et ei taha selle kolaka taga sõita... tõmban mööda ja liigun paar kilti tunnis kiiremini eest ära. OK mõeldud tehtud. Möödusin veel kahest autost ja jätkasin 95-100km/h piirimail sõitu. Järsku näen peeglist seda sinist jurakat kiirelt lähenemas. Kui vastasuunast autosi ei tulnud lükkas täisuled peale ja tuli reipalt kannule. Jube ebamugav hakkas kui need tuled peeglist silma paistavad, otsustasin et vajutan eest ära äkki jätab rahule. Läksin nii 130 kanti ja sain eest ära ning hetk hiljem vaatan et tuleb järgi täiega (for fuck sake see ju reisibuss, misiis et tühi). Hüüru ja Harku 70 alad ei tähendanud bussijuhi jaoks vapsjee midagi, pigem oli hea koht kus mulle järgi jõuda kuna ma ei söandanud neist läbi tuisata. Viimaks Harku mäe peal andsin alla ja tõmbasin tee äärde ning lasin ta mööda. Ei olnud lihtsalt mõtet selle idioodiga võidu ajada, tugva külgtuule, tee konarustega ning pimestatuna täistuledest sõites. Haabersti ringilt läks paremale, ilmselt siis TAK parki. Sellised hullud veavad päevasel ajal veel inimesi ringi.
Ma reg nrit ei vaadanud, aga eile õhtul 20:30 paiku hakkas ka silma samasugune buss samasuguse sõidustiiliga Paldiski maanteel loomaaiast linna poole, sõitis slaalomit loomaaiast saati autode vahel, kiirused samad nagu kirjeldasid ja pressis ennast sellistesse pikivahedesse kuhu ma autogagi ei trügiks. Korra juba mõtlesin, et kas tüüp on ikka kaine. Uuri järgi mis firma buss on ja saada mail neile.
Parandatud info: ATKO
-
Teema algataja
Marekv kirjutas:Panen ka siis oma värske loo kirja.
Pole midagi parata, tuleb hankida mootorratas, mis võimaldab reisibussist kiiremini sõita.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Äkki hoopis peeglites viga. Minu peeglites kõik suured asjad sulavad üsna ruttu väikeseks täpiks.
Sellise debiiliku pärast radarisse tõmmata oleks ikka eriti masendav. Lihtsam on järgi sõita ja probleem muul moel lahendada.
Aspelund kirjutas:Parandatud info: ATKO
See sama raibe jah. Võib vabalt ka sama buss olla mis Loomaaia juures hullas. Tegi oma Tabasalu - Väänajõesuu otsa ära ja liikus 22-2300 vahel Tallinna poole tagasi. Juhil oli äkki paha tuju et peab reede õhtu tööd tegema, elas liikluses end välja.
Ja keegi polegi veel jõudnud tähelepanu juhtida asjaolule, et see siin on hälvik-autojuhtide teema, mitte hälvik-bussijuhtide oma?
tha kirjutas:Teeme uue teema
Hälvik-trammijuhid, hälvik-rongijuhid, hälvik-lennukipiloodid, hälvik-trollijuhid ja hälvik-jalakäijad oleks toredad teemavalikud. Unustamata ei saa ka jätta hälvik-jalgrattureid ja kõiki lihtsalt hälvikuid. Olge nüüd... Ma ei näe probleemi, miks ei võiks siin teemas mainida ka bussijuhte.
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
-
- Koristaja
- Tänanud: 150 korda
- Tänatud: 187 korda
Hälvik foorumi kasutajad siis ka juba.
Moo meelest on ültse mõtetu viingumine se teema, tõesti loodetakse, et kõik autojuhid loevad biker'i foorumit?
Situb hinge, sõida järgi ja avalda oma arvamus, ainult nii on kindel, et sinu nägemus
asjasat saab edasi antud. Avariide korral on selleks hoopis politsei jne.
Vahest ka lihtsalt "juhtub", seega esimese hooga ennast siia tühjaks nutma pole ka mõtet tulla, arvan ma.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Ei taha väita,et see antud bussijuht normaalne tegelane on,aga niipalju lisaks lihtsalt infoks(olen tihedalt seotud suurte autodega ja spidode taatlemistega).
Kui bussil-veokal on peal digitaalne tahhograaf ja kiiruse piiraja ning kui bussijuht sõidab oma spido järgi 90-ga,siis eksimis veaga sõiduauto või tsikli spido peaks näitama 97-98-100.Nimelt pannakse spidot ja piirajat paika pannes(taadeldes ja seda iga 2a takka) need asjad reaalselt paika veoratta pöörete järgi ja seda tehakse igakord uuesti.Ühesõnaga näitab veoka või bussi spido sisuliselt sama mida mendi radar või GPS.Bussidel on piirajad kahes versioonis 90 ja 105km/h.Eriti ei usu,et antud linnalähiliini bussil see 105 peal on,aga välistatud muidugi pole.Tavaliselt on 105 turismi ja linnadevaheliste liinide bussidel.
Et mitte jalgu jääda 90-ga sõitvale bussile-veokale on vaja oma spido järgi vähemalt 100-ga minna.Kõige parem kui võtad GPS-i ja kontrollid oma ratta-auto reaalse näidu vastavust GPS-ga ja võib juhtuda,et pärast seda ei olegi kedagi pidevalt peeglis nähtaval.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
XL1000 kirjutas:Ei taha väita,et see antud bussijuht normaalne tegelane on,aga niipalju lisaks lihtsalt infoks(olen tihedalt seotud suurte autodega ja spidode taatlemistega).
Kui bussil-veokal on peal digitaalne tahhograaf ja kiiruse piiraja ning kui bussijuht sõidab oma spido järgi 90-ga,siis eksimis veaga sõiduauto või tsikli spido peaks näitama 97-98-100.Nimelt pannakse spidot ja piirajat paika pannes(taadeldes ja seda iga 2a takka) need asjad reaalselt paika veoratta pöörete järgi ja seda tehakse igakord uuesti.Ühesõnaga näitab veoka või bussi spido sisuliselt sama mida mendi radar või GPS.Bussidel on piirajad kahes versioonis 90 ja 105km/h.Eriti ei usu,et antud linnalähiliini bussil see 105 peal on,aga välistatud muidugi pole.Tavaliselt on 105 turismi ja linnadevaheliste liinide bussidel.
Et mitte jalgu jääda 90-ga sõitvale bussile-veokale on vaja oma spido järgi vähemalt 100-ga minna.Kõige parem kui võtad GPS-i ja kontrollid oma ratta-auto reaalse näidu vastavust GPS-ga ja võib juhtuda,et pärast seda ei olegi kedagi pidevalt peeglis nähtaval.
Sina, kes sa tegeled transpordiga, peaksid siis ka seda teadma, et taadeldes pannakse seaduse järgi veokatele 89 km/h ja bussidele 99km/h. 90 ja 100 on paberites ja taatlemis kleepsudel. Kui sul just ei juhtu tuttavat taatlejat olema, kes sätib 3-4 km/h juurde impulsi andmete muutmisega, siis rohkem ei saa mingi valemiga.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.