Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
petz61 kirjutas:...ja käike laotakse kah lõpmatult ülespoole - vahel on tunne, et oleks nagu mingi 12-käigulised kastid
Ja relvade salved on ka laske loendades ligi meetri pikkused
See on selleks, et see on film, mitte pariselu.
Moni monteerija on osavam kui teine.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kas Eesti kommertspankade turvaanalüütikud kannatavad paranoia all või ei suuda loogiliselt mõelda? Kardan, et mõlemad variandid korraga. Vähemalt ühes pangas küll .
Ma autendin alati id-kaardi või mobID abil. Hiljuti oli ühes pangas veebipanka sisenemine võimatu (Sertifitseerimiskeskuse vea tõttu, nagu pank pärast põhjendas). Proovisin mitu korda, siis helistasin. Selgus, et minu ligipääs kontole on lukku läinud ja lahtilukustamiseks öelgu ma neile mingi kood koodikaardilt . Või siis tulgu ma kontorisse kohale. Need olla ainukesed võimalused minu isikut tuvastada. Krt klaarigu ise Sert.keskusega ja tehku tehn.vigade nahka läinud ligipääsud korda, milleks kasutajaid ahistada niimoodi!
Ma vastasin, et ei tea koodikaardist midagi aga "kas digiallkirjaga saadetud avaldus sobib neile? Või siis, et inimene, kel ligipääs olemas samale kontole, end sisse logib ja neile sealt pangateate saadab (et lukustagu lahti minu ligipääs samale kontole!) ?" Vastati, et sellest ei piisa. Aga vot mingi number mingi papitüki pealt, vot see sobib hästi . Uskumatu turvariskide poliitika
Vastasin, et ma saan kohale tulla küll aga siis ma ühtlasi ka sulgen selle konto. Saatsin oma seisukoha neile kirjalikult ka. Siis helistati pangast ja lubati ERANDKORRAS vastu tulla, kui ma digiallkirjaga avalduse saadan neile.
Vot selline turvariskide loogika on pangas, kus täiesti arvestatav osa kaasmaalasi oma raha hoiab. Ma kaldun küll sinnapoole, et ma ei tahagi sellises pangas kontot omada, kus turvaloogika nii hullult lonkab.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Küsimus seotud sellega:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Hoi!
Soovitage mõistliku hinnaga tahvelarvutit, millega ka peale Wi-Fi't netis olla saab.
Jätaks igatsugu mint ja mt. pulgad välja, kuna telefoninett juba olemas ning veel miskit lisa ei soovi.
Kas tahvelarvutil saab nuti-netitelefoni kasutada pöörduspunktina, ehk viibin netis läbi telefoni?
Kui jah, siis laieneks tabletiring tunduvalt
Teine küsimus: kas tablet tunneb ära välise kõvaketta (nt FAT), siis ei oleks niiväga selles max 32GB kinni
Loodan, et olid piisavalt rumalad....
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kui sa määrad oma nutitelefoni hot-spotiks, siis ei ole vahet, mis wifi seadmega sa ennast sinna külge munsterdad.
Seda, et mõni tablett välist kõvaketast tunnistaks pole kuulnud, neil vist ikka veidi teine andmeedastusstandard, kui mälukaardiga.
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
yeekim kirjutas:Küsimus seotud sellega:
Kas tahvelarvutil saab nuti-netitelefoni kasutada pöörduspunktina, ehk viibin netis läbi telefoni?
Kui jah, siis laieneks tabletiring tunduvalt
Saab, kui tekitad telefoniga Wifi hotspoti.
Näiteks töötab kombinatsioon Nokia 5800 ja iPad. Miinus on see, et telefoni aku tühjeneb nii üsna ruttu
Kui tabletil on USB (või mõni muu sobiv port) küljes, peaks olema tegelikult ükskõik, mida sinna külge riputada, olgu siis kõvaketas või mõni muu jublakas...
-
- Kontakt:
Aspelund kirjutas:Kui tabletil on USB (või mõni muu sobiv port) küljes, peaks olema tegelikult ükskõik, mida sinna külge riputada, olgu siis kõvaketas või mõni muu jublakas...
No päris niisama vist ei ole, välisele kõvakettale on ikka driverit ka vaja. muidu võiks ju ka suvalise printeri telefoni usb porti toppida aga tutkit.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Kas tahvelarvutil saab nuti-netitelefoni kasutada pöörduspunktina, ehk viibin netis läbi telefoni?
Kui jah, siis laieneks tabletiring tunduvalt![]()
Teine küsimus: kas tablet tunneb ära välise kõvaketta (nt FAT), siis ei oleks niiväga selles max 32GB kinni![]()
Loodan, et olid piisavalt rumalad....
- jah, sa saad kasutada telefoni pöördpunktina, kui telefonil endal selline funktsioon olemas on.
Androdidel mingist versioonist "(2.3.3 vist) alates on see olemas, muude telefonide puhul peab vaatama igat juhtumit eraldi. - Tablet peab toetama USB storage't (Xoom, Galaxy Tab, or Galaxy S III), olema ruuditud ja kasutama adapterit kõvaketta ühendamiseks.
Pigem unusta see. Sobilik neile kes soovivad häkkida.
Kahjuks ei olnud küsimused rumalad (seega tuleks nad vastavalt foorumi reeglitele eemaldada aga olgu ... ).
Oskab keegi öelda, kas yammu yz 125 ja yzf 250 veljed on üks-ühele sarnased?
-
- Kontakt:
kristjanj kirjutas:Oskab keegi öelda, kas yammu yz 125 ja yzf 250 veljed on üks-ühele sarnased?
On küll. Väike erinevus võib olla rummudes, vanemate aastakäikude 125 oli vist peenem rattavõll (aga see vist kuskil 90-date mudelitel)
-
- Tänanud: 4 korda
Selle kõvaketta ühendamine on küll minu jaoks üks müstika alati. Need millel on toitejuhe eraldi, saab ühendada ükskõik kuhu ilma probleemideta.. aga need ilma toitejuhtmeta vanemad HDD'd võtavad sutsu rohkem elektrit kui paljude arvutite esipaneeli USB-st tuleb seega tuled-viled töötavad aga ei funksi (otse emaplaati arvuti taha ühendades on plaksti pilt ees). Ei tea kuidas tääbidega ja nende USB-dega on aga eks see katsetamise värk, teoorias peaks töötama.
-
- Kontakt:
extremist kirjutas:Selle kõvaketta ühendamine on küll minu jaoks üks müstika alati. Need millel on toitejuhe eraldi, saab ühendada ükskõik kuhu ilma probleemideta.. aga need ilma toitejuhtmeta vanemad HDD'd võtavad sutsu rohkem elektrit kui paljude arvutite esipaneeli USB-st tuleb seega tuled-viled töötavad aga ei funksi (otse emaplaati arvuti taha ühendades on plaksti pilt ees). Ei tea kuidas tääbidega ja nende USB-dega on aga eks see katsetamise värk, teoorias peaks töötama.
Arvuti kõikides USB pistikutes ei pruugi +5V toiteotsal olla max lubatud voolutugevust, see ei ole automaatselt standardis.
Kuhu viia tekstiiltagi keemilisse puhastusse?
Väike hirm sellega, sest ema viis talvemantli keemilisse ja tulemus oli, et kummist või plastikust ümbrised nööbi avadel olid kergelt sulatada saanud. Avastas kodus ja tagasi minna ei viitsinud, kuna silma need väga ei hakanud. Kuna tekstiiltagil neid kummi ja plastik jublakaid jagub, siis ei taha väga kuskile viia, kus need neid väärkohelda võidaks. Seega ootan soovitusi kohtadele kus on kindel, et mingit jama ei juhtu ja ehk ollakse tsiklitagidega juba kokkupuutunud
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mina keemilisse üldse ei viiks, pane pesumasinasse, enne käi Motodepoost läbi ja küsi tekstiilist varustuse pesemiseks mõeldud pesulisandit. Tavalist pulbrit ära pane, enne lase puhta veega käiata seda masinat. Täpselt ei mäleta, mis asi see oli aga kunagi oli siin terve saade (MotorsTV) sellest varustuse hooldamise keemiast.
edit: näe leidsin saate üles http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Bike+ ... oldus.aspx
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
mis nipiga saab bike mootori lahti võtta kui kõik kaaned on nii kõvasti kinni et isegi karteri põhi oleks nagu kinni liimitud,kruvid poldid ja mutrid on ära võetud
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Kas kaane servas spetsiaalselt lahti aitamiseks kohti ei ole, kus õrnalt suure kruvikaga kangutada? On aidanud ka õrnalt kummihaamriga mõõda kaane serva koputamine, igast küljest. Alati tasub kontrollida et ikka kõik poldid on eemaldatud .
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Selleks peaks olema poolitatavate detailide küljes sellised pisikesed kõrvad, milledest saab kruvikaga kangutada. Ajad kruvika sinna kõrvade vahele ja...tead ju küll kuidas see asi käib.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Syn kirjutas:Kuhu viia tekstiiltagi keemilisse puhastusse?
Kui sinus lotomängija verd pole, siis ära keemilisse vii.
Kui tegu pole just GoreTex'i või mõne selle analoogiga, siis võid pesta ka "tavalise" pesupulbriga koduses pesumasinas. Siiski, unusta igasuigused Areilid, Omod jne ning kasuta pesemiseks Neutral geelpesupulbrit (Neutral Main liquid wash, sellel puuduvad igatsugu lõhna ja maitseained ning ta on fosfaadivaba). Saadaval kõikides hästivarustatud ... (Parima tulemuse annab muidugi tehnilise riietuse pesemiseks mõeldud NIKWAX Tech Wash; müügil Matkaspordis). Võtad välja igasugu kihid, kaitsmed ja pesed madala temperatuuril, ca 40C (kasuta käsipesu reziimi) ja lõpus teed topeltloputuse (parem veel, kui lisaprogrammiga veelkord loputuse juurde) siis saab kogu keemia taas välja. Ja seejärel riputad riidepuu peale kuivama. Kui ilmtingimata tahad tsentrifuugida, siis madalatel pööretel.
-
- Tänanud: 4 korda
426f kirjutas:mis nipiga saab bike mootori lahti võtta kui kõik kaaned on nii kõvasti kinni et isegi karteri põhi oleks nagu kinni liimitud,kruvid poldid ja mutrid on ära võetud
HAAMRIGA ikka mida suurem seda parem! aga tegelt ka... igal pool kirjutatakse et õrnalt ja õrnalt, kunagi ei ole õrnalt tulnud. Alati vaja panna jõud sisse
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
extremist kirjutas:426f kirjutas:mis nipiga saab bike mootori lahti võtta kui kõik kaaned on nii kõvasti kinni et isegi karteri põhi oleks nagu kinni liimitud,kruvid poldid ja mutrid on ära võetud
HAAMRIGA ikka mida suurem seda parem! aga tegelt ka... igal pool kirjutatakse et õrnalt ja õrnalt, kunagi ei ole õrnalt tulnud. Alati vaja panna jõud sisse
Alati vaja panna jõud sisse viskas kohe ette ,et keera poldid välja ja pane käima.
Ära siis nüüd liiga tõsiselt ka võta.
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Syn kirjutas:Kuhu viia tekstiiltagi keemilisse puhastusse?
Kui sinus lotomängija verd pole, siis ära keemilisse vii.
Kui tegu pole just GoreTex'i või mõne selle analoogiga, siis võid pesta ka "tavalise" pesupulbriga koduses pesumasinas. Siiski, unusta igasuigused Areilid, Omod jne ning kasuta pesemiseks Neutral geelpesupulbrit (Neutral Main liquid wash, sellel puuduvad igatsugu lõhna ja maitseained ning ta on fosfaadivaba). Saadaval kõikides hästivarustatud ... (Parima tulemuse annab muidugi tehnilise riietuse pesemiseks mõeldud NIKWAX Tech Wash; müügil Matkaspordis). Võtad välja igasugu kihid, kaitsmed ja pesed madala temperatuuril, ca 40C (kasuta käsipesu reziimi) ja lõpus teed topeltloputuse (parem veel, kui lisaprogrammiga veelkord loputuse juurde) siis saab kogu keemia taas välja. Ja seejärel riputad riidepuu peale kuivama. Kui ilmtingimata tahad tsentrifuugida, siis madalatel pööretel.
Väga hea on Mayeri Spordiriiete pesuvahend http://www.mayeri.ee/tooted/pesugeel-ma ... /97,144,25, sama mis Nikiwax aga oluliselt odavam. Nikiwax'ilt tasub võta see http://www.nikwax.com/en-gb/products/pr ... abricid=-1 ja kord aasta või kahe jooksul sellega käsitleda.
Kust kohast ma väikese jupi porolooni leian. Sadulale vaja juurde panna. Äkki keegi teab?
mart211 kirjutas:Kust kohast ma väikese jupi porolooni leian. Sadulale vaja juurde panna. Äkki keegi teab?
Mine mõnda a'la Kangas ja Nööp kauplusesse. Või Abakhan. Neil on väikesed tükid ka müügis.
mart211 kirjutas:Kust kohast ma väikese jupi porolooni leian. Sadulale vaja juurde panna. Äkki keegi teab?
Söö parem perse paksemaks.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
minu käest, saada mõõdud.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Suvaline autolammutus. Või mõni sõber, kel neljarattaline kuusakoski kandidaat hoovinurgas vedelemas.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Minult saad, tasuta. Mul olemas mingid 30x40cm suurused tükid. 2cm paksud kusagil. Tulid koos diivaniga (olid pakkematerjal).
Valida on roosa ja sinise vahel