Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Kuna hoian oma mootorratast parklas kodu lähedal, siis pean pidevalt tegema umbes 15 min pikkuse jalutuskäigu Gonsiori tänaval. Ükskord jalutades sain lehvituse osaliseks vastutulevalt mootorratturilt. Olin veidi hämmelduses, et kuidas ta aru sai, et ma armastan ka mootorratast. Jõudsin siiski vastutervituse ära teha. Veidi hiljem sain aru, et mul kiiver käes ja sõiduriided seljas.
Linnas veidi vähem aga maanteel alati kui keegi vastu tuleb.
Samas, öösiti Tartu maanteel sõites ei näe kedagi.
Linnas veidi vähem aga maanteel alati kui keegi vastu tuleb.
Samas, öösiti Tartu maanteel sõites ei näe kedagi.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Mingi ameeriklaste kiiks siis kui seda ebaviisakaks peetakseKarupoiss kirjutas:Mina viipan alati, kui liiklus seda vähegi võimaldab.
Siin on juttu olnud ka jalaga siputamisest...
See video, mis siin enne lingiti, ja samuti ka USA foorumid on seda teemat ilusasti lahanud. Nimelt on see ebaviisakas. Miks on raske tõsta kätt või siis vähemasti noogutada? Pole vaja ju üritada oma jalga välja venitada, muutes sõidu ohtlikumaks.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Möödasõites on jah loogiline. Ise teen seda ka!kris. kirjutas:Mingi ameeriklaste kiiks siis kui seda ebaviisakaks peetakseKarupoiss kirjutas:Mina viipan alati, kui liiklus seda vähegi võimaldab.
See video, mis siin enne lingiti, ja samuti ka USA foorumid on seda teemat ilusasti lahanud. Nimelt on see ebaviisakas. Miks on raske tõsta kätt või siis vähemasti noogutada? Pole vaja ju üritada oma jalga välja venitada, muutes sõidu ohtlikumaks.. Euroopas, eriti lõuna-lääne pool on see üprisgi levinud meetod. Vastutulevat ratturit tervitatakse loomulikult käega, kuid mööda sõites viibatakse puhta praktilistel põhjustel jalaga.
terv
Kris.

Teisest ratturist möödudes on üsna võimatu talle normaalselt viibata vasaku käega.
Aga vastu tulles jalaga siputamist mõtlesin mina. Seda olen kohanud küll.
Ja ei meeldi...

Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Linnas hakkab see tervitamise mõte ära kaduma, lihtsalt väheke palju neid tsikleid siginenud ja enamuse sõiduajast peaks hoolega vaatama, kellele nüüd jälle lehvitada saab
Maanteel ajas mingi vend ennast mingi päev tagasi tervituseks tagarattale, krt, kuigi rullnoklust eriti ei fänna, käsi südamele, ilus oli vaadata, ise ka ei tea, miks. Üksikud hullud on toredad, hullumaja mitte
...Rolleritele lehvitamises pointi ei näe, sry, aga sama hästi võiks rulamehed ja automehed omavahel tervitada, mõlemal neli ratast all...

Maanteel ajas mingi vend ennast mingi päev tagasi tervituseks tagarattale, krt, kuigi rullnoklust eriti ei fänna, käsi südamele, ilus oli vaadata, ise ka ei tea, miks. Üksikud hullud on toredad, hullumaja mitte

...Rolleritele lehvitamises pointi ei näe, sry, aga sama hästi võiks rulamehed ja automehed omavahel tervitada, mõlemal neli ratast all...

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Ise sain huvitava kogemuse, kui sõitsin, küla vahel Dirtbike 110, teisi tsiklimehi on külavahel 4, keda tean hästi ja käin igapäevaselt läbi.
Aga paar päeva tagasi sõites, kuulsin, et keegi kurvi tagant tuleb, ja siis ilmus kurvist must BMW enduuro, lehvitasin ja isegi lehvitati vastu. Rohkem pole seda tsiklimeest ega teisi näinudki. Aga vahepeal saab ka Peterburi mnt ääres rallitada, siis ikka käsi valmis, juhhuks kui mõni biker peaks mööduma
Aga paar päeva tagasi sõites, kuulsin, et keegi kurvi tagant tuleb, ja siis ilmus kurvist must BMW enduuro, lehvitasin ja isegi lehvitati vastu. Rohkem pole seda tsiklimeest ega teisi näinudki. Aga vahepeal saab ka Peterburi mnt ääres rallitada, siis ikka käsi valmis, juhhuks kui mõni biker peaks mööduma

-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Britid ei viipa ei käe ega jalaga, peaga noogutatakse küljele ja ongi kõik, jube lihtne, ei pea ühtegi rutskat ega pedaali lahti laskma.kris. kirjutas:Mingi ameeriklaste kiiks siis kui seda ebaviisakaks peetakseKarupoiss kirjutas:Mina viipan alati, kui liiklus seda vähegi võimaldab.
See video, mis siin enne lingiti, ja samuti ka USA foorumid on seda teemat ilusasti lahanud. Nimelt on see ebaviisakas. Miks on raske tõsta kätt või siis vähemasti noogutada? Pole vaja ju üritada oma jalga välja venitada, muutes sõidu ohtlikumaks.. Euroopas, eriti lõuna-lääne pool on see üprisgi levinud meetod. Vastutulevat ratturit tervitatakse loomulikult käega, kuid mööda sõites viibatakse puhta praktilistel põhjustel jalaga.
terv
Kris.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Ons seal siis vahet, kuidas keegi tervitab? Kes saab, viipab käega, kel mugavam, teeb seda jalaga, kes aga just kiirendamas ja käiku vahetamas, ei tee seda ei jala ega käega, vaid noogutab või ei tee ka seda, sest hirmus on ju niiiii kiiiiresti sõita. Kas on vahet, kas sulle öeldakse tere õhtust, tervist, privet või tärä. Igaühe sisetunde küsimus kuidas seda teha. Milleks võrrelda teiste riikide ja maadega. Ja kui hakata mõtlema, siis mõnel pool on kombeks tervitamise käigus põski suudelda. Mis me nüüd teeme? Hakkama peatuma kesk teed ja ilastama?
Võtkem ikka asju feelinguga. Ei saa ju teha veel miskist asjast omale kohustust.
Võtkem ikka asju feelinguga. Ei saa ju teha veel miskist asjast omale kohustust.
Nii hull see seis vist ehk veel ei ole aga eelmise aastaga võrreldes on viipajaid tunduvalt vähemaks jäänud küllpanic kirjutas:käisin ka esimest korda rattaga tlns ja harjumusest viipasin kõigile ratturitele käega- kahjuks vastu viipas 30 ratturist 3. olin ilgalt pettunud, kuna pärnus harjunud, et 99% viipab vastu või isegi enne sind.

Käisin täna tiirutamas ja absoluutselt iga ratturiga lehvitasime võidu!
Mul oli enne sõitu üsna halb tuju ja see tegi olemise küll eriti heaks. Tundsin, et kui muu on halb, siis tsikkel ja need head inimesed jäävad ikka rõõmsalt tänavale!
Nii et Thanks mates!
By the way.. üks õppetüdrik, kes Pääskülas vastu tuli ja kellele lehvitasin. Vot tema oli ka igati tubli. Aga noh... kas just seda kaubanduskeskuse lehvitust ohutuks ratta peal saab pidada..

Mul oli enne sõitu üsna halb tuju ja see tegi olemise küll eriti heaks. Tundsin, et kui muu on halb, siis tsikkel ja need head inimesed jäävad ikka rõõmsalt tänavale!
Nii et Thanks mates!
By the way.. üks õppetüdrik, kes Pääskülas vastu tuli ja kellele lehvitasin. Vot tema oli ka igati tubli. Aga noh... kas just seda kaubanduskeskuse lehvitust ohutuks ratta peal saab pidada..

Kawasaki Z-fighter
Tõesti. Näiteks maanteel paraja hoo ja kehvapoolse kattega teel ei tihka küll kätt tervitamiseks lahti lasta. Viskan paar näppu püsti ja asi vask. Tavaliselt sõidan suht paksude kinnastega, niiet seda muret ei tohiks ka olla, et viibe nähtamatuks jääb. Need kaks musta rulli(sõrmed) paistavad vist ikka välja.Kahe näpuga tervitada on hea... vasaku käe Wink

Paljud räägivad, et rollerimehi pole mõtet tervitada, aga ise tervitan alati ning kui ise olen mingi põhjuse pärast sõbra rolleriga kuskil, siis viipan tsiklitele ka.
Eks ikka tervitamine ole tore komme bikerite seas küll
Eks ikka tervitamine ole tore komme bikerite seas küll

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
täna siis see päev,Ride To Work Day läksin siis õhtul linnapeale (tln) lisaks veel inspireeritud kahest motopollarist, keda autoga koduteel hoomasin, et neilegi käpp visata. no mõtlesin, et peab ennast rehalibiteerima ja käppa vähegi mootorratta moodi sõidukijuhile viskama, avastasin, et mida rohkem meenutab, tsikkel ja piloot A kat. juhilubade olemasolu, seda viisakamad ollakse.
oleks võinud hoopis kod. alambega lohusalu piimajärgi sõita, juhul kui oleks tuulde võetud.
oleks võinud hoopis kod. alambega lohusalu piimajärgi sõita, juhul kui oleks tuulde võetud.
Ma tavaliselt ei julge esimesena lehvitada, ootan nagu seda hetke kui teine viipab ja siis kohe viipan vastu ka, aga esimesena ei taha sellepärast, et äkki ei viipa vastu, siis on kuidagi imelik, aga samas, äkki teised mõtlevad ka nii nagu mina ja siis ei viibatagi. Aga nagu ma aru olen saanud, siis mingeid erilisi nagu oma tsiklitüübi gruppe pole, kes ainult omavahel tervitavad. Mulle umbes pooled chopperi mehed tervitavad ja pooled mitte. Ja biked tervitavad ainult aeglaselt veeredes, sest muidu, ma saan ise ka aru, et pole aega eriti
Aga mis siis teha, kui satud mingi tsiklimehe kõrvale foori taha kõrvuti? Mingi poole meetri kauguselt lehvitada on nagu imelik, et kas te tavaliselt ei tee midagi või noogutate või midagi sellist?

Aga mis siis teha, kui satud mingi tsiklimehe kõrvale foori taha kõrvuti? Mingi poole meetri kauguselt lehvitada on nagu imelik, et kas te tavaliselt ei tee midagi või noogutate või midagi sellist?
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.