Metasas müttamiseks endurokas?
Moderaator: Moded
Re: Metasas müttamiseks endurokas?
Arvesta, et kepsu tuleb neil ka vahetada ja mitte oluliselt harvem kui kolbi. Ja see on juba päris kallis lõbu.
Zann0 kirjutas:Nii ja siis tuleb kulutus?
Mina kui üli kauge krossi inimene, viskasin hindadele ebays silma peale.
Kolvikomplekt (rõngad, sõrm, kolb) ca 150-180 eurot.
Tihendikomplekt ca 60 eurot.
Tööraha (kui ise ei tee). 2-3h, ehk ca 90 eurot.
Eeldusel ,et kõik on korras ja midagi muud vahetust ei vaja.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mu oma EXC400 sõitis Saksas 8000 km, tunde ei tea, 150 vast ikka. Minu käes 70h, kuni õhufiltrit vahetama hakates leidsin, et filtri kinnitus on lahti... Igaks juhuks lasin mootori lahti võtta Jälgimäel. Nende hinnang oli "kolb, rõngad ja silinder on kõik alles nii värsked, et pole mõtet edasi lammutada. Paneme kokku ja sõida veel sadakond tundi. Olen 10h tagant õli vahetanud, 20h tagant õlifiltreid ja 3-5h tagant õhufiltrit. Ühe korra klappe regullinud.
Shercodega ei saanud sõbraks, ei ole >190cm kasvule. KTM ja Beta sobivad mulle. Beta 300RR oli sujuv aga ülemises otsas sellise minekuga, et kitsamatel radadel tahaks tahaks küll mingit rahulikumat mäppi.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
villy kirjutas:Samas Streetmoto orienteerumist sõidetakse esikohtade peale aastaid juba ka XT660R-dega. Seal tegemist kergema offroadiga. Palju ka sõitjas kinni.
Samas üks mees tuli Tarvajahil teiseks 50cc rolleriga (lisakatse oli väike krossirada). Kõvad mehed sõidavad millega tahavad
Mina soovitaks ka mingit xt laadset kergemat mammutit (minu jaoks algavad mammutid 200+). Saad ka rahus pikemat sõitu ette võtta. Mina isiklikult võtaks vist sinu asemel xt660r. Aga kui soov ongi ainult metsa ja pori hammustada, siis vaataks midagi päris kerget.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
mella kirjutas:SEE on sul küll nii lambiväide kui olla saab.
Samahästi võib väita, et telefoniküsitluse tulemusena selgus, et keegi Streetmoto orienteerumisest osa ei võta. Küsitlus toimus fixtelefonile helistamisega kell 11 kolmapäeva päeval. (vihje: valimis osalesid pensionärid)Võib olla võimalus, et KTM omanikel, kes orienteeruda ja sõita oskavad, ei tõmba sellised üritused (enam) või on miskit muud teha. Või pole sihtgrupp.
Võta vanemad protokollid lahti ja vaata, millega metsa- ja kruusaklasse varemalt võideti
Ohh issand, ma ei püüdnudki väita, et mis ja kus teisest parem on, lihtsalt tõin näite, et selle rattaga saab ka edukalt teatud sarjast osa võtta, kui ise mees oled. Rahu
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Madris kirjutas:villy kirjutas:Samas Streetmoto orienteerumist sõidetakse esikohtade peale aastaid juba ka XT660R-dega. Seal tegemist kergema offroadiga. Palju ka sõitjas kinni.
Samas üks mees tuli Tarvajahil teiseks 50cc rolleriga (lisakatse oli väike krossirada). Kõvad mehed sõidavad millega tahavad
Mina soovitaks ka mingit xt laadset kergemat mammutit (minu jaoks algavad mammutid 200+). Saad ka rahus pikemat sõitu ette võtta. Mina isiklikult võtaks vist sinu asemel xt660r. Aga kui soov ongi ainult metsa ja pori hammustada, siis vaataks midagi päris kerget.
Ei haaku küll päris teema pealkirjaga enam, aga samas ei saa ka parandamata jätta
Et päris nii kõva see mees rollerimees ikkagi polnud, kokkuvõtteks siiski alles kümnes, ning sama koht oli ka krossirajalt. Seda siis nii mõnekümne pealises kambas...kus esiotsast ka kaks põhitegijat, just need XT mehed puudu olid
Küll üks teine lisakatse oli 2. koha vääriline...
Muidu metsasihtidel ja põlluteedel võis vinti anda küll, nii et juppe lendas, sellest ka 2x rem paus, kokku nii pool tundi( küll põrutas karbussi lagunema ja küll tuli sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] küljest ), mille arvelt oleks võinud ju ka mõni koht eespool olla...aga kindlasti mitte teine! Kui ikka lõppkiirust üle 60 pole, siis suurematel kruusa ja tavateedel tuli paraku liiga palju ära anda.

Ei hakkanud uut teemat tegema, kuna endal krossika/endurokaga vähe kogemusi, siis sooviks vähe ostuabi!
Ehk teab keegi neist siklitest midagi?! husaberg http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2237584 ja ktm http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2294289 ja veel üks ktm http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2254428
Huvitab just tegelikult KTM vs Husaberg töökindlus ja vastupidavus. Kasutust leiaks tsikkel enamasti enduro/metsa radadel ja ka vahest harva linnatänavatel ja jäärajal. On neil ka mingi suuruse/kõrguse vahe !? ise pea 1.90 pikk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.