Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Aga mina arvasin, et tsiklil on paremad pidurdusparameetridzazel kirjutas:Püüan hoida eessõitva autoga suuremat pikivahet, et ma talle lihtsalt tagant sisse ei sõidaks. Tallinnas juba kaks korda kyllililendamise võimalus olnud.

Kui ma juba 2tonni masinaga saan paremini pidama, kui kiirendan, mis siis veel tsiklist arvata?
Safety first!
Edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
kiirendus ja pidurdusteekond ei ole küll omavahel kuidagi seotudants01 kirjutas:Aga mina arvasin, et tsiklil on paremad pidurdusparameetridzazel kirjutas:Püüan hoida eessõitva autoga suuremat pikivahet, et ma talle lihtsalt tagant sisse ei sõidaks. Tallinnas juba kaks korda kyllililendamise võimalus olnud.
Kui ma juba 2tonni masinaga saan paremini pidama, kui kiirendan, mis siis veel tsiklist arvata?
Safety first!
Edu

üks tekib tänu mootorile, teine tänud piduritele

PANGE TÄHELE, JÄTKE MEELDE VÕI KIRJUTAGE ÜLES
Sellel samal maanteel pärast Murastet tuleb ilus pikk sirge kus me kõik rõõmsalt oma torud haljaks laseme....
See sirge on edaspidi tsiklitele SURNUD. Kitsede ja põtrade rajad lähevad sealt üle ja eelmisel aastal oli seal ca. 30 juhtumit kus kits, põder, või muu metsloom teele ette jooksis ja ka liiklusvahendilt löögi sai. Kuna vald keeldub sirget ääristavaid põõsaid eemaldamast ei ole võimalik metslooma enne märgata kui ta juba teil ees on.
Eile õhtul tapsin sellel sirgel soku poisi. Kuni ma politseid ootasin lasi ca. 10 ratast haljaste torudega sealt mööda. PIMEDAS !!!
Juba teist aastat sõidan rattaga seda sirget 60 km/h aga ka see ei ole alati piisav.
Raiuge endale pähe
MURASTE - VÄÄNA JÕESUU SIRGE
Sellel samal maanteel pärast Murastet tuleb ilus pikk sirge kus me kõik rõõmsalt oma torud haljaks laseme....
See sirge on edaspidi tsiklitele SURNUD. Kitsede ja põtrade rajad lähevad sealt üle ja eelmisel aastal oli seal ca. 30 juhtumit kus kits, põder, või muu metsloom teele ette jooksis ja ka liiklusvahendilt löögi sai. Kuna vald keeldub sirget ääristavaid põõsaid eemaldamast ei ole võimalik metslooma enne märgata kui ta juba teil ees on.
Eile õhtul tapsin sellel sirgel soku poisi. Kuni ma politseid ootasin lasi ca. 10 ratast haljaste torudega sealt mööda. PIMEDAS !!!
Juba teist aastat sõidan rattaga seda sirget 60 km/h aga ka see ei ole alati piisav.
Raiuge endale pähe
MURASTE - VÄÄNA JÕESUU SIRGE
-
Jep, jutt jumala õige- isegi olen korduvalt seal koju sõites pidanud plokki pidurdama, et loomale otsa sõitu vältida ja tihti on seal jäetud nii tee äärde kui ka tee peale surnud kitsi- põtru vedelema (isegi ühest üle pand).
Ja ohtlik koht selles suhtes on ka keila-joa ja laulasmaa vah. lõik.
Oht suur just pimedas.
Ja ohtlik koht selles suhtes on ka keila-joa ja laulasmaa vah. lõik.
Oht suur just pimedas.
Rollerijuhil on kinnine jalaluumurd ja vaagnaluu puruks(just käis opil), kaassõitja kohta ei anta mingit informatsiooni kõige rohkem mis kuulsin oli see kui meedikud ütlesid, et amptueeritakse ära vasaku jala varbad...Rennes kirjutas:Tsitaat samast teemast rolleriklubi lehelt: "Loodame ,et rollerijuhiga midagi ei juhtu ja ikkagi see kisub jällegi rollerite mainet alla palun sõitke normaalselt ja järgige liikluseeskirju"
Vat siis mille pärast noored muret tunnevad ...
CPI Arn 125cc -> GasGas SM 125cc -> GasGas SM 450cc 

Viljandi ringteel (see pisem mida läbid kui suundud linnast männimäele) kukkusin susuki gs500-ga väiksel kiirusel[umb 15km/h].
Näide sellest, et asfalt on veel külm ning kummid ei oma sellise jahedaga veel erilist haarduvust[või jäi kummi alla kivike/liiv mis poleks küll siin mingi haruldus].
Rattal tuli käiguvaheti sirgeks väänata & peegel paika panna, mootori kaan sai veidike kriipida.
Ise olin täisvarustuses ning minema jalutasin vaid väikese marrastusega.
Tunnistajaks oli rohelise ninja juht kellega sai koos sõidetud. Seekord pääseti olukorrast vaid ehmatusega.
Päikselist sõitu,
Medic
Näide sellest, et asfalt on veel külm ning kummid ei oma sellise jahedaga veel erilist haarduvust[või jäi kummi alla kivike/liiv mis poleks küll siin mingi haruldus].
Rattal tuli käiguvaheti sirgeks väänata & peegel paika panna, mootori kaan sai veidike kriipida.
Tunnistajaks oli rohelise ninja juht kellega sai koos sõidetud. Seekord pääseti olukorrast vaid ehmatusega.
Päikselist sõitu,
Medic
Life is a fatal condition.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mis imeloom see mootori kaan on?Medic kirjutas:Viljandi ringteel (see pisem mida läbid kui suundud linnast männimäele) kukkusin susuki gs500-ga väiksel kiirusel[umb 15km/h].
Päikselist sõitu,
Medic

-
Parameetrid ei loe midagi kui pidur blokki vajutatakse ja siis on küliliminek kerge tulema.ants01 kirjutas:Aga mina arvasin, et tsiklil on paremad pidurdusparameetridzazel kirjutas:Püüan hoida eessõitva autoga suuremat pikivahet, et ma talle lihtsalt tagant sisse ei sõidaks. Tallinnas juba kaks korda kyllililendamise võimalus olnud.
Safety first!
Edu
Miskistest teleuudistest juhtusin põgusalt kuulma-nägema selle õnnetuse kohta. Kui juurdelisatud fotod sündmuskohalt olid ikka tolle õnnetusega seotud, siis igatahes kiiver oli küll motikaga koos pildipeale jäänud. Ratas ka eriti katki ei tundunud olevat...riceboy kirjutas:üldiselt kahtlustaksin et tüüp oli ratta seljas ilma ühegi kaitseelemendita...
-
-
Räpinas
Räpinas sõitis auto ristmikule ja ette peateel liikuvale mootorrattale ja toimus kokkupõrge.
Kui autojuhti küsitleti, siis mees ütles , et ma m õ t l e s i n, et mul on peatee!!! Autojuht oli Viljandist. Midagi ei oska sellise asja peale kosta!
Ivar
Kui autojuhti küsitleti, siis mees ütles , et ma m õ t l e s i n, et mul on peatee!!! Autojuht oli Viljandist. Midagi ei oska sellise asja peale kosta!
Ivar
Järjekordne surm kaherattalisel
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=15535724
Kõige tüüpilisem kahe osapoolega liiklusõnnetus tsikliga
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Olen ka ise sellise õnnetuse teinud, kuid õnnestus veidi paremale hoida ja vaid riivasin autot... Kiirust ei ületanud, keerasin veel rulli tagasi kah, sest nägin, et kaks autot ootavad vasakpööret ja äkki nad ei näe mind. Autojuht vaatas mulle otsa ja hakkas keerama... Kiiver ja sõiduvarustus päästis mu luud - kondid tol korral...riceboy kirjutas:...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=15639078
see vist pole päris kaherattaline aga natuke teemasse on ta siiski vist...
Teemasse eelkõige lauseosa "kiivrita noormees" pärast.Piipz kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=15639078
Aivar
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Aga see rattavend tuli ikka hea kiirusegaka arvestades situatsiooni ja teed. Pakuks küll et mitte 50-nd.riceboy kirjutas:Järjekordne surm kaherattalisel
-
- Kontakt:
Eile hilisõhtul panin lasnamäe kanali linnapoolse sissesõidu juures külje maha. Peale kombe küünarnukki kulunud augu, murdunud pidurieebli ja lootusetult täistõmmanud tsikli mingeid kahjusid ei olnud. Küll aga üllatas, et lasnamäe poolt tulnud neljane bike'i meeste punt pead pööramata mööda tuhises, kui ma tsiklit püsti upitasin. Mina oleks seal kinni pidanud.
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.