Biker.ee moded

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Sheepfold

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Sheepfold »

Kes oli see värdjas mode, kellele ei maitsenud mu kommentaar Macna riiete kohta sõiduvarustuse teemas? Mis oli kustutamise põhjus? Millise reegli vastu ma eksisin?

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Sheepfold kirjutas:

Kes oli see värdjas mode, kellele ei maitsenud mu kommentaar Macna riiete kohta sõiduvarustuse teemas? Mis oli kustutamise põhjus? Millise reegli vastu ma eksisin?

Natuke palju pole kohe värdjaks hakata sõimama? :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Sheepfold kirjutas:

Enamik kainelt mõtlevaid inimesi ilmselt nõustuksid, et kõik sinu postitused võiks ära kustutada.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 454 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Sheepfold kirjutas:

Kas Sul' savi pole (togi)
Minul on küll täiega SAVI, miks Sinu postitus ära kustutati(ja mida see sisaldas) :nono:

Saadetud kettaga lauatelefonist!

reimps

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kuna mu eelmine automüügikuulutus kadus märkamatult, siis ma nüüd küsikski, et kas mul on mõtet Vaba Teema all pakkuda heas tehnilises korras Golf Variant'i 500 euri eest?

(Mhmh, olen jah enda arvates ilgelt kaval :mrgreen: )

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Anna minna :bsmile:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Sheepfold

Avalik pöördumine Motopaksu poole

Piipz kirjutas:

Kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud … Misiganes probleemid õhus on, püüame need kõik koos ära lahendada.

Võimsad sõnad! Aga ühelgi model pole olnud piisavalt mune, et natsa rohkem kui nädala jooksul midagi öelda.

-PitBull- kirjutas:

Natuke palju pole kohe värdjaks hakata sõimama? :mrgreen:

Tegelikult ei ole. Kui kõrgesti austatud, rahvameelne ja õige käitumisega mode võib siin avalikult talle tundmatuid selliselt tituleerida, siis ma ei näe ühtegi põhjust, miks mina ei võiks mode kohta selliselt öelda

zx12r kirjutas:

Enamik kainelt mõtlevaid inimesi ilmselt nõustuksid, et kõik sinu postitused võiks ära kustutada.

Selleks, et sa võiksid rääkida enamusest, peaks sul olema mõõdetavaid tulemusi. Võin kihla vedada, et seda sul ei ole. Seega on su väide labane pläust!
P.S. Ära kustutatud postitus oli kindlasti üks nendest, mis ei liigitu kategooriasse „kõik sinu postitused“

yeekim kirjutas:

Kas Sul' savi pole (togi) Minul on küll täiega SAVI, miks Sinu postitus ära kustutati(ja mida see sisaldas) :nono:

Mulle meeldib Su suhtumine. Aga ei, antud juhul ei ole savi, sest keegi värdjas on arvanud enesest rohkem kui ta tegelikult väärt on.

Siit avalik pöördumine Motopaksu poole.

Teed äkki Sina selgeks, kes Su meeskonnast on hoogu sattunud ning selgitad, millise suva järele elu foorumis siis lõpetuseks käib? Kõik minu muud „väärtusetud“ postitused on alles ja postitus, mis vastas 100% foorumi reeglitele, on ilma selgitusteta kustutatud. Kas sellest tuleb aru saada sedasi, et mida rohkem jama suust välja ajad, seda tublim foorumi kasutaja oled ning kohe kui jutus on mõte, siis see kustutatakse? Kas see on üks osa Sinu strateegiast? Kas foorum peakski olema lihtsalt üks mülgas, kus tegija on see, kellel on rohkem postitusi teemades rumalad küsimused ja Mhhh naiste eelistused? Mäletan foorumit ajast, kui siin räägiti asjalikku juttu mototeemadel. Kas see aeg on pöördumatult otsas? Kas motofoorum on lõppenud?

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Aga räägi siis asjalikku motojuttu. Tee teema lahti kuskilt otsast. Niipalju kui ma su poste lugenud olen, sa koguaeg riidled. :?

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

Sheepfold

Antu14 kirjutas:

Aga räägi siis asjalikku motojuttu. Tee teema lahti kuskilt otsast. Niipalju kui ma su poste lugenud olen, sa koguaeg riidled. :?

Loe veelkokrd - mu asjalik postitus kustutai ära. :wack: Ja see ajabki kurjaks, et kuni lolli juttu ajad, oled tubli ja hea kasutaja. Asjalik jutt aga pühitakse ilma kommentaarideta minema ja kõik on ok

Viimati muutis Sheepfold, 08 Jaan 2013, 18:20, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Minu üks hiljutisi mõtteid oli, et moderaatorite logi võiks avalik olla. Kohe näha, kes mida ja millal kustutas. Why the hell not?
p.s. enne, kui shitstorm lahti läheb - see logi ei ole igavesti pikk, seega kui keegi nüüd küsib, et miks keegi modedest ei tea, miks mingi teema millalgi kustus, siis lihtsalt vanemad käigud pole näha.

Sheepfold

Piipz kirjutas:

Minu üks hiljutisi mõtteid oli, et moderaatorite logi võiks avalik olla. Kohe näha, kes mida ja millal kustutas. Why the hell not?
p.s. enne, kui shitstorm lahti läheb - see logi ei ole igavesti pikk, seega kui keegi nüüd küsib, et miks keegi modedest ei tea, miks mingi teema millalgi kustus, siis lihtsalt vanemad käigud pole näha.

Olgu peale, et näha pole. Aga kustutajal värdjal on eeldatavasti mälu pikem kui üks nädal. Või ei? :D

Kasutaja avatar

Andrea

Sheepfold kirjutas:
Antu14 kirjutas:

Loe veelkokrd - mu asjalik postitus kustutai ära. :wack: Ja see ajabki kurjaks, et kuni lolli juttu ajad, oled tubli ja hea kasutaja. Asjalik jutt aga pühitakse ilma kommentaarideta minema ja kõik on ok

Proovi uuesti. Nüüd on olustik muutunud äkki. :)

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Sheepfold kirjutas:
Piipz kirjutas:

Olgu peale, et näha pole. Aga kustutajal värdjal on eeldatavasti mälu pikem kui üks nädal. Või ei? :D

Einoh see värdjas saab siis selle oma südametunnistusele aga selle logiga jääks ära, et "kes see kurat oli???". oleks näha, et kes oli, ja saaks temaga omaette asju ajada. modesid ei saa ühte punti panna samamoodi nagu ka mootorrattureid - üks on kunstnik, teine on kokk, kolmas aga politseinik!

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Siit avalik pöördumine Motopaksu poole.

Teed äkki Sina selgeks, kes Su meeskonnast on hoogu sattunud ning selgitad, millise suva järele elu foorumis siis lõpetuseks käib? Kõik minu muud „väärtusetud“ postitused on alles ja postitus, mis vastas 100% foorumi reeglitele, on ilma selgitusteta kustutatud. Kas sellest tuleb aru saada sedasi, et mida rohkem jama suust välja ajad, seda tublim foorumi kasutaja oled ning kohe kui jutus on mõte, siis see kustutatakse? Kas see on üks osa Sinu strateegiast? Kas foorum peakski olema lihtsalt üks mülgas, kus tegija on see, kellel on rohkem postitusi teemades rumalad küsimused ja Mhhh naiste eelistused? Mäletan foorumit ajast, kui siin räägiti asjalikku juttu mototeemadel. Kas see aeg on pöördumatult otsas? Kas motofoorum on lõppenud?

Motofoorum ei ole lõppenud. Biker.ee on mootorratturite kommuun, milles osalejad saavad oma igapäevast motojuttu ja meelelahutust jagada ning nautida. Igasuguseid muid teemasid on tõesti palju, aga ju siis on olud sellised. Ega me National Geographic polegi, kuhu artikleid pool aastat ette valmistatakse. See on ikka selline iisim koht. Aga teemad võiks ikkagi motondusega seotud olla küll, jah. Väljaarvatud need töö ja aitamise teemad. Neist on palju kasu. Aga nüüd asjast...
Moded toimetavad ja kustutavad teemasid vastavalt foorumi reeglitele ja sama teen ka mina. Kui postitusel midagi viga pole, siis ei näe ma ka põhjust selle kustutamiseks. Paraku on aga iga kustutamise taga ikkagi midagi, mis foorumi reeglitega vastuollu läheb. Ja vahes ei pane suures emotsioonidekeerises postitaja ise tähelegi, et midagi valesti läks.
Nagu ka muide sinu viimane ja paljud viimased postitused.

Mina ei tea, et meie modede seas mõni värdjas oleks. Samuti olen mina mode ja mina ka värdjas ei ole. Vähemalt hääled mu peas kinnitavad seda.

Aga tead! Vanarahvas on tark. Ja ega nad muudmoodi vanad olla saakski. Ja juba nemad teadsid, et kuidas küla koerale, nii koer külale.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Sheepfold

Täiesti perses, mis kantseliit! Ma arvasin, et sul on mune. Sittagi.
Olgu siis veelkord öeldud, et minu postitus sisaldas täiesti normaalses Eesti keeles teksti Macna sõiduriiete kohta, kuna olen neid pikka aega kasutanud. Niiöelda positiivne kasutaja kommentaar. Ja kui see on foorumi reeglitega vastuolus, siis aidaa. Mul pole siin enam midagi teha. Ja saan suurepäraselt aru, miks paljud normaalsed inimesed hoiavad siit eemale nagu katkust.
Keep on rocking! :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

mis motokas nüüd valesti ütles? ütleski, et aegajalt kustutatakse ka asjalikke postitusi, kogemata / poolkogemata / asjadest valesti aru saades. Mida ta oleks pidanud ütlema, et sa tal mune näinud oleksid? Olen kindel, et täiesti niisama, absoluutselt ilma mingi põhjuseta ja meelega siit küll midagi ära ei kustutata, et nagu kättemaksuks "oo, see kasutaja on m*nn, võtame talt näiteks mõne müügikuulutuse maha".

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Sheepfold kirjutas:

Mul pole siin enam midagi teha.:

Kas see oli vihje modedele, et me käest kinni nüüd kõik sinu poole pöörduks ja põlvili paluks, et ära ikka mine ...? :) Seda, et sul siin midagi teha pole võis välja lugeda enamustest sinu postitustest ja kuidagi oled väga pahane olnud kõigi peale juba algusest. Minu poolt edu edaspidiseks :bsmile:

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Täiesti persses, kus modedel on kannatust ja tatiprits on endiselt siin pasandamas...

Viimati muutis ishijupp, 08 Jaan 2013, 19:47, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Sheepfold kirjutas:

Täiesti perses, mis kantseliit! Ma arvasin, et sul on mune. Sittagi.
Olgu siis veelkord öeldud, et minu postitus sisaldas täiesti normaalses Eesti keeles teksti Macna sõiduriiete kohta, kuna olen neid pikka aega kasutanud. Niiöelda positiivne kasutaja kommentaar. Ja kui see on foorumi reeglitega vastuolus, siis aidaa. Mul pole siin enam midagi teha. Ja saan suurepäraselt aru, miks paljud normaalsed inimesed hoiavad siit eemale nagu katkust. Keep on rocking!

Tahtsid mune? Ma ütlen siis otse. Üliviletsa (et mitte öelda "värdjaliku") käitumisega inimene oled. Ükskõik, kus sa sõna võtad on taga kisa, hala ja raev (ning suures koguses osavat demagoogiat; muide nii praegunegi teema siin). Kui vähegi saad annad kellegile verbaalselt pasunasse. Loe ükskõik millist oma eelnevat posti ja palun ütle, milline nendest on sõbralik, heatahtlik, väärikas ja teistega arvestav. Me oleme sinuga kord juba PS sõnumeid vahetanud, sinult saadud sõnum oli eravestluses täpselt sama vastik, kui praegune. Ükskõik millise sinu siinse posti võiks ära kustutada tuginedes foorumi reeglitel näpuga järge ajades - no harm done. Mina ja maailm! Ole hea, vaata palun pisut peeglisse.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kahju ,et keegi ei viitsi neid tati pritsijaid jälitada kus arvuti asub.
Tahaks kohe mõnikord näha huvi pärast nende nägusid :D.

Ta ei tahtnudki ,et Väints midagi ütleks vaid hoopis mune näitaks . Ta pole enne neid näinud saaga aru. (lol)

Viimati muutis Cado, 08 Jaan 2013, 21:35, muudetud 1 kord kokku.
--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Minu meelest on natuke silmakirjalik solvunut mängida kui eelnevalt on kõiki korduvalt värdiateks sõimatud. Ja siis veel eeldada, et keegi kribinal-krabinal appi tõttab.
Tegemist on siiski inimestega, kes ka vahepeal eksida võivad. Võib olla kustutasin mina ära, sest ma aegajalt ikka leian midagi, mis konteksti ei sobi ja kui aus olla, siis ma küll meelde ei jäta, kelle post hunti läks. Muidugi on ka võimalus, et foorum pole ise postitust ära salvestanud. Nagu minuga täna korra juhtud on.

Ja eks ma olen ikka nende inimeste poolt, kellega on tore suhelda ja kes mind värdiaks ei kutsu.

Omaltpoolt soovin inimestele kannatust ja mõistmist, sest lahmides ei jõua eriti kuskile.

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

See tuletab küll praegu meelde Laari väidet, et FB-s sai ruum otsa :D

Motopaks kirjutas:

Muidugi on ka võimalus, et foorum pole ise postitust ära salvestanud. Nagu minuga täna korra juhtud on.

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Et kõik modede vastu ?
Pilt

Laske nüüd Sheepfold`il rahulikult eemalduda :mrgreen:

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Motopaks kirjutas:

Mina ei tea, et meie modede seas mõni värdjas oleks.

Mina tean :mrgreen:

Piipz kirjutas:

Minu üks hiljutisi mõtteid oli, et moderaatorite logi võiks avalik olla. Kohe näha, kes mida ja millal kustutas.

+1

Motopaks kirjutas:

Moded toimetavad ja kustutavad teemasid vastavalt foorumi reeglitele ja sama teen ka mina. Kui postitusel midagi viga pole, siis ei näe ma ka põhjust selle kustutamiseks.

Põhjuse leiab alati... Kui nüüd aus olla siis isegi sinu mõlemad viimased postitused, ei ole reeglite järgi kirja pandud. Oleks sa pisut sitemas seisus siis üks p.m-i mees, kustutaks selle hetkega :bsmile: Aga jah, eks igal oinal ole oma "Mihklipäev", mida külvad, seda võtavad teised üles...

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Noh, kas ma olen siis mingi püha lehm, et minu postitusi kustutada ja modeda ei tohi vä? :D

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Vaata ja imesta, mida see interneti anonüümsus maailmaga teeb! Varblastest saavad hirmsa mühinaga kotkad... :shock:

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Motopaks kirjutas:

Noh, kas ma olen siis mingi püha lehm, et minu postitusi kustutada ja modeda ei tohi vä? :D

Mäletad siis mõnda sellist juhust, kus seda keegi oleks julgenud teha?

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Andrea

pontus kirjutas:
Motopaks kirjutas:

Kas on olnud üldse selline juhus, kus oleks seda teha vaja olnud? :wink:

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

pontus kirjutas:
Motopaks kirjutas:

Mode logis on seda ikka ettetulnud, küll aga ei tea, mis põhjustel...

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

rinx85
Tsikkel: jah

Lugemata postitus Postitas rinx85 »

ettepanek modedele: kui kustutate/liigutate/muudate mõne posti siis võiks sellest ka kirjatüki maha jätta autori postkasti

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”