EESTI TSIKLIHOOAJA AVAMINE Pärnus 5 Mai 2012
Moderaator: Moded
Re: EESTI TSIKLIHOOAJA AVAMINE Pärnus 5 Mai 2012
Hurt kirjutas:Õigus on sellel kes kõvemini karjub
![]()
Andke minna poisid, katsuge ainult natukene viisakamalt suhelda. Ärge unustage te räägite naisterahvaga. Ma olen küll tõenäoliselt noorem kui kasutaja Yerba või Raiki aga mind on kasvatatud nii et naisterhavaga suheldes teda lolliks, ajukääbikuks, kivipeaks või mis iganes teise nimega ei nimetata. Kui te ta õiget nime ei tea küsige, siis saate ta poole viisakalt pööruda. Plikade "patsist sikutamine"on okei kui sa käid lasteaias või algkoolis, täiseas meestele ei ole see kohane.
Su jutus on iva sees. Aga ma suhtlesin antud juhul arrogantse kodanikuga, mitte naisterahvaga. Arrogantne kodanik on antud juhul kesksoost minu jaoks.
Re: EESTI TSIKLIHOOAJA AVAMINE Pärnus 5 Mai 2012
Hurt kirjutas:Õigus on sellel kes kõvemini karjub
![]()
Andke minna poisid, katsuge ainult natukene viisakamalt suhelda. Ärge unustage te räägite naisterahvaga. Ma olen küll tõenäoliselt noorem kui kasutaja Yerba või Raiki aga mind on kasvatatud nii et naisterhavaga suheldes teda lolliks, ajukääbikuks, kivipeaks või mis iganes teise nimega ei nimetata. Kui te ta õiget nime ei tea küsige, siis saate ta poole viisakalt pööruda. Plikade "patsist sikutamine"on okei kui sa käid lasteaias või algkoolis, täiseas meestele ei ole see kohane.
Käitumise järgi pole tegu siiski naisterahvaga vaid pigem ajukääbikuga! 10 000km. hooajal sõidan "pühapäevasõitjana"!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.