Saare maakond
Moderaator: Moded
Siimu jutt jumalast õige et kuskil poolteist tundi kui rahulikult lasta, kui paugutada julged(mida antud lõigul eriti ei soovita) siis isegi alla tunni, oleneb muidugi ka ilmast.
Jp, et siis ametlikult sai siis asjale nagu lõpu õnnistus täna antud, aga ega lund ju veel pole ja ega siis sõidud lõpe enne seda.
Kui 10.30 liikuma saate siis 12.00 parvele ja 12.30 oleks norm saada virtsus kokku.
Kui keegi veel huvi tunneb võiks koos linnast stardi teha,
-
- Kontakt:
Päikest !!!
Nii, sain ka pildid eilsest söidust nagisse riputatud kes tahab see läeb kaema - ww.nagi.ee/profile/motomees
Tervit köigile
Vastuseks "kair´ile"
Lohutan Sind teadmisega, et pole Sa teps mitte ainuke aktiivne naistsiklist Saarel Oleksin kindlasti ka tulnud "lõputretile", aga olin oma KROOMIGA Tallinna linnas
Ja Ösel grupiga pole liitunud- rohkem selline üksik uitaja Orissaare poolt.
Tervitused teistelegi!
Re: Vastuseks "kair´ile"
Juula kirjutas:Lohutan Sind teadmisega, et pole Sa teps mitte ainuke aktiivne naistsiklist Saarel
Oleksin kindlasti ka tulnud "lõputretile", aga olin oma KROOMIGA Tallinna linnas
Ja Ösel grupiga pole liitunud- rohkem selline üksik uitaja Orissaare poolt.
Tervitused teistelegi!
Vaat kui tore....
Nais-siklistindus vajab saarel propageerimist! Ja me võiks ju nö. ühineda - nagu naksitrallid... Üksi uitamine on ka tore tegevus - aga vahel on seltsis ikka segasem.
Ma kavatsen oma esimesed 1000 km sel hooajal täis sõita, kui ilm vähegi lubab.
Tõsi küll - grupis sõitjat minust veel eriti ei ole - lihtsalt ratta sisse sõitmisel jääb lubatud pöörete juures esimesel 800km-l kiirus maksimaalselt miski 85 km/h kanti.
Siinkohal tänud mõistva suhtumise eest Saaremaa baikerite poolt hooaja lõpureisil! No - mina ju sisuliselt parkisin ja teisied sõitsid.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
komm16 kirjutas:saaremaa krossi ja enduro mehed, lubage tähelepanu!?!>
on keegi teadlik roomassaare pagiraja seaduslikusest? et kes seda ülal peab ja kuidas seda kasutada saaks
http://www.rally.ee/?a=a032&b=3947
Ja kas üleüldse selle taga ei seisa mitte PGO bagide maaletooja Traver
Motox OÜ. http://www.travermotox.ee/
-
- Kontakt:
Päikest!
See-samunegid ... kui Sare Bikersed huvitab ka mida Ösel MC mehed - naised teevad olete teretulnud täna 18.00 Tahula Suurtöllu MC koosviibimisele .
Üritustest ja kokkusaamistest vahetame infot ja muljeid edaspidi siin:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=256154#256154
Las see teema jääb "Kes on kes?" sisuliseks.
Re: Päikest!
motomatkaja kirjutas:ahula Suurtöllu MC koosviibimisele .
Eestlastel oli ikka SUUR TÕLL.... Aga nohh Saarlased... need ju...
Re: Päikest!
Kommionu kirjutas:Eestlastel oli ikka SUUR TÕLL.... Aga nohh Saarlased... need ju...
See on küll mu üks lemmik söögikoht, aga minagi ütlen muigega selle kohta SUUR TÖLL. Ja L tähed ütlen kah pehmelt nagu "loll"
Mitte tõll-tõllu-tõllu vaid töll-tölli-tölli
Tere mina olen Siis kihelkonna vallast kihelkonna alevist....see asub kh saaremaal ratasteks on mul siis honda cr125, mz ts 150(juhul kui keegi teab selle masina kohta midagi rääkida siis saarlased laske tulla)...veebruaris siis tallinna depoosse naisi lantima
täpsemalt siis aprilia pegaso650....load katsuks sügisel ära teha...
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
MAPED kirjutas:Tere mina olen Siis kihelkonna vallast kihelkonna alevist....see asub kh saaremaal
ratasteks on mul siis honda cr125, mz ts 150(juhul kui keegi teab selle masina kohta midagi rääkida siis saarlased laske tulla)...veebruaris siis tallinna depoosse naisi lantima
täpsemalt siis aprilia pegaso650....load katsuks sügisel ära teha...
ma sain ainult niipalju aru, et depoo naispersonal viiakse ära.
igatahes loen seda posti uuesti,kui viski ports sees
et siis kuidas jääb?
et siis millal esimese kokkusaamise teeme?linnapeal juba mõnigi rattur juba ringi tiirutab!
Nagu Spinna siin juba korraldas, siis saarlaste üritused hõigatakse nüüd siin maha:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=256154#256154
Re: Saare maakond
Mis Saaremaal toimub?
Liigun täna õhtul arvatavasti Saaremaale. Kuhu kanti ei tea veel isegi
Aga hoidke siis teelt eest. Mul pidureid pole ja sõita ei oska
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.