Kogu pask Suzumenist

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

motopall

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas motopall »

kris. kirjutas:

Päris huvitav on jälgida siinses teemas kõvatajate postituste numbreid ... tore et olete enda jaoks lõpuks teema leidnud milles kaasa rääkida ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Ja mis NR siis sinu jaoks deadline on?

Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Valdav enamus on arvamusel, et karistused selliste perverssuste eest on liiga väikesed ja seega ühiskonna õiglustunnet riivavad. Iga lapsevanemal on vastupandamatu soov sellised Suzumenid eriti julmal ja piinaval viisil teise ilma lükata. Ka minul.

Samas on Suzumen'i juhtum ilmselgelt patoloogiline case. Pedofiilia ja zoofiilia on seksuaalne hälve. Kas siin on üldse mõtet rääkida karituste karmistamisest? Karistus on nagu rohkem mõjutus- ja ümberkasvatusvahend või kuulekusele sund, mitte aga ravi. Võib olla oleks õigem rääkida karistuse asemel isolatsioonist. Me ju isoleerime ka nakkushaigeid ega nimeta seda karistuseks. Ühiskonnaohtlikud psüühiliste häiretega isikud isoleeritakse psühhiaatriahaigla vastavasse osakonda. Pedofiilid peaks samuti isoleerima eluks ajaks kuna pedofiil jääb surmani pedofiiliks. See on normaalsete inimeste kaitsmine selliste värdjate eest.

ZX10R '12
KX250F '14

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Igatsorti isoleerimine ja säilitamine on kallis, hoopis odavam on hävitamine.

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Ja jah.Suzud taotakse atradeks ja manid väetiseks :wack:

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

murukannike kirjutas:

nagu nähe, on modede isiklikud ja solvavad rünnakud kasutajate vastu lubatud. info oli varemalt olemas, oleks piidanus ühest teemast - suzumeni mode staatus peatatud kuni uurimise lõpuni, kõigil kellel on kodaniku vastu pretensioone foorumi siseselt või väliselt, palume pöörduda sinna-ja-sinna. suur bikeree puhtuse eest võitleja härra motopask võiks nüüd kogu teema uuesti rahulikult kaks korda üle lugeda ja välja uurida, kes modedest teadis ja temaatilisi postitusi kustutas. peale kohtuotsust on aga täielik õigus pervert avalikku häbiposti panna, igasugune õigustamine ja varjamine on sellistele ainult abiks.

Sa vend hakkad liiga palju närvidele käima!
Jah oli seltskond inimesi, kes teadsid, et Ain on trellide taga. Olid ka erinevad versioonid ja spekulatsioonid. Oleksime pidanud hakkama foorumis arutama, kas mees lõi vanamuti maha, sõi naabrimehe õunaaia tühjaks või sittus ühistransporti? Keegi ei teadnud täpselt ja kui ei tea, siis pole ka mõtet sinusuguste idiootidega seda arutama hakata.
Kuni polnud konkreetseid fakte ja süüdistust, polnud ka mõtet teemat lasta tekkida. Keegi ei teadnud, et mees naisi peksab, neid laste ees vägistab ja loomi nikub, selles võid kindel olla ja maha rahuneda. See et tal olid probleemid tekkinud ja teda mingites episoodides süüdistati, oli ka ainus info mida kõrval seisjad omasid.
Mis tunne sul endal oleks, kui sind homme sarnases asjas avalikus foorumis alusetult süüdistama hakatakse? Seega mõtle enne, kui tatti pritsid.
Ja kui keegi veel aru ei saanud, siis Ain ei olnud just paljudele inimestele sümpaatne, kuid see ei anna veel alust teda süüdistada kuritegudes. Et asjad on tänaseks sellise pöörde võtnud ja välja on ilmunud õõvastust tekitavad süüdistused, on ääretult kahetsusväärne, kuid selles ei saa kedagi teist süüdistada. Foorumi moded seda ei teadnud! Kui oleksid teadnud,
oleks see ammu päevavalgele tulnud (enamusel meist lapsed kodus, keda selliste pervertide eest kaitsta tuleb)
Sa oled siin teemas palju sõna võtnud ja muutunud vägagi isiklikuks, mis puutub "site owner`i - motopaksu" motopasaks nimetamisse, siis selles osas võtab ta sinuga ette mis vaja. Kui vabandad ja ta su mingil segasel põhjusel foorumis aktiivseks jätab, siis tea, et oled kõrgendatud tähelepanu pälvinud ning järgnev foorumi reeglite rikkumine toob kaasa kohese eemaldamise.
Rahunege maha krt. Kui siin ka oli keegi, kes varem Ainist kui lugupeetud kodanikust midagi arvas, siis olen enam kui kindel, et ta on tänaseks oma arvamust muutnud või kui veel ei ole, siis varsti muudab. Tõenäoliselt pole olemas inimest, kes sellist käitumist õigustada tahaks/suudaks/julgeks, seega, kui ta on nendes episoodides süüdlane, siis hoiame pöialt et seadusandlus teda maksimaalselt karistab. Lõpetage teineteise aadressil pasa loopimine!

Kes mett teeb, see mett sööb!

motopall

Kas moded teadsid või mitte ja mida nad teadsid on iseasi. Aga minu jaoks oli lihtsalt imelik minu postituse kustutamine ilma ES saatmata, kuigi ma ei olnud rikkunud ühtegi reeglit. Lihtsalt trehvasin mingi vana Suzumeni autokooli hälvikute teema peale kus ta õpetajaid mahlaste fiil sõnadega "iseloomustuas". Tegin ühest tema lausest "quote" ja kirjutasin alla , et vaata kes ka sellel teemal räägib ja panin 3 punkti. Minu post kadus sealt 5 minutiga. Ja mingist teemast kadus ka taoline asi kohe. Seega see mode, kes selle kustutas teadis nagunii seda milles teda süüdistati. See on muidugi ainult minu arvamus, mida ma kinnitada ei saa ja ega see midagi ei muudakski.

PS! Võtke vähemalt Suzumeni profiilis see koht maha kus ta kirjutab oma koduleheks www.biker.ee
TÄNAN

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

motopall kirjutas:

Kas moded teadsid või mitte ja mida nad teadsid on iseasi. Aga minu jaoks oli lihtsalt imelik minu postituse kustutamine ilma ES saatmata, kuigi ma ei olnud rikkunud ühtegi reeglit. Lihtsalt trehvasin mingi vana Suzumeni autokooli hälvikute teema peale kus ta õpetajaid mahlaste fiil sõnadega "iseloomustuas". Tegin ühest tema lausest "quote" ja kirjutasin alla , et vaata kes ka sellel teemal räägib ja panin 3 punkti. Minu post kadus sealt 5 minutiga. Ja mingist teemast kadus ka taoline asi kohe. Seega see mode, kes selle kustutas teadis nagunii seda milles teda süüdistati. See on muidugi ainult minu arvamus, mida ma kinnitada ei saa ja ega see midagi ei muudakski.

PS! Võtke vähemalt Suzumeni profiilis see koht maha kus ta kirjutab oma koduleheks http://www.biker.ee
TÄNAN

mida sa nii õudsalt kused selle asja pärast? Mingit motopalli ei tunne niikuinii keegi nime- ega nägupidi.. seega vaevalt sind keegi Suzumeni pervolembuse pärast kiusama hakkab.

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

motopall kirjutas:

Ja selles teemas mina antud asja kohta rohkem sõna ei võta.

Ei pidanud pingele vastu???

motopall kirjutas:

PS! Võtke vähemalt Suzumeni profiilis see koht maha kus ta kirjutab oma koduleheks http://www.biker.ee
TÄNAN

Nagu eided krt! Keegi ei kaitse teda ja keegi ei õigusta tehtut. Kui see post ka kunagi ära kustutati, ju siis polnud asjad veel nii selged kui täna. Saage üle, mees on kinni. Kui süüdi, siis loodetavasti kauaks. Aitab!!

Kes mett teeb, see mett sööb!

motopall

Pihelgas kirjutas:
motopall kirjutas:

TÄNAN

mida sa nii õudsalt kused selle asja pärast? Mingit motopalli ei tunne niikuinii keegi nime- ega nägupidi.. seega vaevalt sind keegi Suzumeni pervolembuse pärast kiusama hakkab.

OK

Kasutaja avatar

christian
Tsikkel: K3 fighter

Lugemata postitus Postitas christian »

Pihelgas kirjutas:

mida sa nii õudsalt kused selle asja pärast? Mingit motopalli ei tunne niikuinii keegi nime- ega nägupidi..[/quote]

Mind ennast imestab see kuidas moded asja suhtuvad. Nagu näiteks viimane kommentaar, mismõttes nagu? Ja ma ei imesta kui mind nüüd kenasti elimineeritakse.
Päris huvitav sõnade kasutus muidu, aga kas modedele on siis kõik lubatud? Mina saan asjast aru nii et hoia lõuad kinni ja siis saab kõik korda, aga kui haugud siis meie lööme tugevamalt vastu, sest meie oleme suurema võimuga. Katsuge ikka mõistuse piiresse jääda, või on ärapanemissoov liiga suur tugevamate poolt.

Olen juba ammu tähele pannud et asi läheb veits käest ära ja moded ei viitsi oma tööd teha korrektselt, ja siis mõelge mis mulje see jätab inimesele kes esimest korda seda foorumit loeb.
Suht imelik maailm või nii.

pahadeplaneet kirjutas:
Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad :shock:
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta :?:
Kasutaja avatar

Teema algataja
sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

tegelikult oli jupp aega tagasi juba lehes uudis(u 0,5a tagasi) sellest,et Ainilt leiti meeletu kogus alaealistega porri arvutist ja konfiskeeriti.
ei suuda hetkel leida seda lugu ylesse,aga järgmine nädal leian kindlasti selle lingi ylesse.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Christian - 2 kuud tagasi liitus keegi kasutaja "motopall" ja nüüd viriseb siin, et tema eest varjati aasta tagasi mingit infot.

Meie, moded, oleme täpselt samasugused kasutajad, nagu ülejäänud. Lihtsal selle vahega, et kui mingi s**t majas on siis peab keegi olema, kelle peale näpuga näidata. Või et oleks keegi, kellega virtuaalselt oma egotrippi teostada. Rohkem nagu polegi midagi seletada. Teemassepuutuva kokkuvõtte tegi Pikk ära.

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas qwerin »

christian kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

mida sa nii õudsalt kused selle asja pärast? Mingit motopalli ei tunne niikuinii keegi nime- ega nägupidi..

Mind ennast imestab see kuidas moded asja suhtuvad. Nagu näiteks viimane kommentaar, mismõttes nagu? Ja ma ei imesta kui mind nüüd kenasti elimineeritakse.
Päris huvitav sõnade kasutus muidu, aga kas modedele on siis kõik lubatud? Mina saan asjast aru nii et hoia lõuad kinni ja siis saab kõik korda, aga kui haugud siis meie lööme tugevamalt vastu, sest meie oleme suurema võimuga. Katsuge ikka mõistuse piiresse jääda, või on ärapanemissoov liiga suur tugevamate poolt.

Olen juba ammu tähele pannud et asi läheb veits käest ära ja moded ei viitsi oma tööd teha korrektselt, ja siis mõelge mis mulje see jätab inimesele kes esimest korda seda foorumit loeb.
Suht imelik maailm või nii.

Hmm, kui keegi ei viitsi enamuste karjaga kaasa kaagutada ning üritab segast ja keerulist lugu seoses ühe biker.ee kasutaja teemaga ohjes hoida, siis ta on kohe krt teab kes.

Loen ja imestan, keegi ei usu kohtusse ja räägivad ainult omakohtust. Kui on tegemist mingi kiiruse vms Liiklusseaduse rikkumisega, siis ollakse varmad enda õigust kohtust otsima, nüüd aga milegipärast ei ole kohtu tegevus usaldusväärne.

Ja jah, ma teadsin. Polnud temaga enne kokku puutunud aga just tööga oli see esimene kord, koos motiveeriva vestlusega. Polndki niiväga hea mõjutaja ega manipulaator, saime oma asjad kenasti räägitud. Kahjuks või õnneks on töö selline, kus tuleb kõiki ühiskonna kihte näha just siis, kui on hakkama saadud avalikkuse õigustunnet tugevalt riivava teoga. Kuid mõistlik inimene ei tohiks laksuda emotsioonidesse, ähvardada omakohtuga jne. Kui mõni seaduserikkumine on raskem, rõvedam jne, kui teised, on tegemist siiski õigusrikkumisega, st iga väär või krim korras karistada saanud peaks nüüd korraks ka peeglisse vaatama, kui on siin kõvasti sõna võtnud.

Moded on käitunud täisti korrektselt, kui ei ole lasknud tekkida emotsioone enne, kui oli selleks mingigi alus (kohtuotsus), isegi, kui selleks oli vaja mõni mõttetu post kustutada.

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Kasutaja avatar

christian
Tsikkel: K3 fighter

Lugemata postitus Postitas christian »

Motopaks kirjutas:
  1. Postituse tegemisel järgi õigekirja.

2. Kohustus on austada teisi foorumi kasutajaid

3. Püsige etteantud teemas

4. Ebatsensuurse sisuga postitused kustutatakse

motopaks

Edasi ei arenda off topicut. Nende punktide vastu olen ka ise kindlasti eksinud, aga ma pole ka mode kes peaks seda kontrollima et sellist jama siia ei tekiks.

pahadeplaneet kirjutas:
Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad :shock:
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta :?:

motopall

Ma arvan, et nii mõnigi siit on sellise foorumi nagu audiclub.ee kasutaja. Sealses foorumis on asi korraldatud teatud reeglite järgi. ÜKSI POSTITUS EI KAO ILMA MÄRKETA KUHUGI. Nimelt kui postitus on kustutatud siis on selle all vastav märkus modelt, et ei vastanud sellele või sellele punktile. Iga sellise asja eest saadetakse ka kasutajale priva. Või kui kasutaja eksib teatud reeglite vastu pidevalt (ka hoiatused on avalikud) siis lihtsalt tema postitusõigus tühistatakse mingiks ajaks. Isegi õigekirja reeglid on paika pandud, ropendamisest rääkimata. JA ASI TOIMIB

Arusaamatuks jääb ainult see, et siinsed moded vaatavad kasutajaid nende postituste arvu poolest või siis kuna ta registeerunud on. No kurat kui mul ei ole mingi teema kohta midagi öelda siis ma parem olen VAIT kui hakkan mõttetut kommentaari avaldama. audiclub.ee juba mõned aastad tagasi varjas ära kasutajate postituste arvu, et vältida seda kui postitatakse lihtsalt oma numbri suurendamiseks.

Modede väidetest jääb mulje, et kui ma oleks registeerinud ennast siia aastal 2005 ja teinud selle aja peale 3000 posti siis oleks suhtumine teine. Andke vähemalt aega seemnel idanema hakata. Kui ma oleks oma qoute (millest ma paar posti tagasi rääkisin) teinud kellegi teise jutu peale kui Suzumen siis ma olen 100% kindel, et seda poleks kustutatud. Minule kui uuele kasutajale jäi lihtsalt arusaamatuks, et miks see kustutati. Milleks siis avalik foorum on??? kui siin ei tohi oma arvamust avaldada. Kui üks pervo (Suzumen) teeb mingis teemas teisi pervosid (Autokoolide sõiduõpetajad) maha ja kui mulle tundub ja ma tean, et see maha tegija ise on kordades SUUREM PERVO kas mul siis ei ole õigust kirjutada tema postituse alla, et a la Kes ka sellel teemal sõna võtab Lihtsalt peale postituse kustutamist sain aru, et toimub mingi ringikaitse ja parem on vait olla kui tahta, et sellest foorumist miskit kasu ka oleks.

Ja ei ole vaja kirjutada, et kui ei meeldi siis istu oma audiclubis edasi.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Pagan, viimase lausega võtsid sõnad suust :).

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

motopall kirjutas:

Ma arvan, et nii mõnigi siit on sellise foorumi nagu audiclub.ee kasutaja. Sealses foorumis on asi korraldatud teatud reeglite järgi. ÜKSI POSTITUS EI KAO ILMA MÄRKETA KUHUGI. Nimelt kui postitus on kustutatud siis on selle all vastav märkus modelt, et ei vastanud sellele või sellele punktile. Iga sellise asja eest saadetakse ka kasutajale priva. Või kui kasutaja eksib teatud reeglite vastu pidevalt (ka hoiatused on avalikud) siis lihtsalt tema postitusõigus tühistatakse mingiks ajaks. Isegi õigekirja reeglid on paika pandud, ropendamisest rääkimata. JA ASI TOIMIB

Kui ei meeldi, istu oma audiclubis edasi... Oma negatiivse hoiakuga sul varsti valikut polegi. Say "audiclub" one more time :twisted:

Kui sul on ideid foorumi parandamiseks, siis räägi sellest siin: http://www.biker.ee/phpbb/viewforum.php?f=6
Head ideed on alati teretulnud ning võimaluse korral neid ka rakendatakse. Ei ütleks et sul olid halvad mõtted aga su mentaliteet on saada kohe kõik, mis sa tahad. Lihtsalt küsida saab ju ka.
Audiclubis on omad reeglid, siin omad. Ma ei esinda tervet kogukonda siin aga mina näiteks ei tahagi, et üle kogu maakera oleks kõik foorumid ühesugused. Ning üksikisiku palvetele ei saa alati vastu tulla. Ehk siis tagasi mu esimesse lausesse, tee vastav teema ja arutame seda seal. Palju asju on siin muudetud tänu kasutajate ettepanekutele. Kuid "seal on parem kui siin" teemal suuname me lihtsalt kasutajad sinna, kus neil parem on :P

Mõtlesin, et olen Suzumeni teemal vait aga see ringkaitse jutt ajab turri. Ühe lausega ütlen ainult - ma mõistan hukka 100% kõik halva, mida ta teinud on.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

motopall kirjutas:

Kui üks pervo (Suzumen) teeb mingis teemas teisi pervosid (Autokoolide sõiduõpetajad) maha ja kui mulle tundub ja ma tean, et see maha tegija ise on kordades SUUREM PERVO kas mul siis ei ole õigust kirjutada tema postituse alla, et a la Kes ka sellel teemal sõna võtab Lihtsalt peale postituse kustutamist sain aru, et toimub mingi ringikaitse ja parem on vait olla kui tahta, et sellest foorumist miskit kasu ka oleks.

Mõtle nüüd ise.
Tuleb mees, keda mittekeegi ei tunne, pole temaga ennem kokkupuutnud ega tast mittemidagi ei tea, uksest sisse ja teeb vanasse teemasse suvalise mitteinformatiivse postituse. Kuidas peaks käituma?
Samas, mõtle ka sellele, et kust peaksid teised foorumikasutajad teadma, et mingi tundmatu kasutajanime taga, kes ennast ka uute liikmete rubriigis tutvustanud ei ole ja kelle pärisnime keegi ei tea, ei ole äkki mingi kahtlane pervert või kasvõi sarimõrvar?

hälvik

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Peab naabreid teavitama - kuradima hea karistus.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=352109

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

motopall

oldmoped kirjutas:
motopall kirjutas:

Kui üks pervo (Suzumen) teeb mingis teemas teisi pervosid (Autokoolide sõiduõpetajad) maha ja kui mulle tundub ja ma tean, et see maha tegija ise on kordades SUUREM PERVO kas mul siis ei ole õigust kirjutada tema postituse alla, et a la Kes ka sellel teemal sõna võtab Lihtsalt peale postituse kustutamist sain aru, et toimub mingi ringikaitse ja parem on vait olla kui tahta, et sellest foorumist miskit kasu ka oleks.

Mõtle nüüd ise.
Tuleb mees, keda mittekeegi ei tunne, pole temaga ennem kokkupuutnud ega tast mittemidagi ei tea, uksest sisse ja teeb vanasse teemasse suvalise mitteinformatiivse postituse. Kuidas peaks käituma?
Samas, mõtle ka sellele, et kust peaksid teised foorumikasutajad teadma, et mingi tundmatu kasutajanime taga, kes ennast ka uute liikmete rubriigis tutvustanud ei ole ja kelle pärisnime keegi ei tea, ei ole äkki mingi kahtlane pervert või kasvõi sarimõrvar?

Kuidas peaks käituma??? Selliste asjade puhul on ALATI rakendatud posti kustutamist??? Kas siis peaks olema nii, et kui mul laps sünnib siis teen kohe igasse valdkonna teemasse ,mis minu arust teda kunagi võib huvitama hakata kasutaja. Et kui laps saab ntx 6 aastaseks ja läheb maadlustrenni siis annan talle ümbrikust 6 aastat vana kasutajanime ja parooli, kui saab esimesed tsikliload siis annan ümbriku biker.ee kasutaja ja parooliga - et siis vaadataks Oooo juba 18 aastat kasutaja olnud. Selline selekteerimine on ju idiootsus.
Ja kui sa oma viimast lõiku uuesti loed siis peaksid ise ka aru saama, et selline selekteerimine ei TOIMI. Antud juhul on osutunud kõigile tuntud ja teatud kasutaja perverdiks. Teadsid kõik tema pärisnime ja temaga väga palju seonduvat, usaldati isegi aselinnapeale telekaamerate ees motomeeste pöördumist ette lugema jne.... Et siis minu post kusutati ära selle pärast, et äkki olen kahtlane pervert või kasvõi sarimõrvar????? Minu arvates oleks haiglane igas uues kasutajas kohe näha perverti või sarimõrvarit, kuigi antud teema valguses oleks see juba asjakohane.

PS! Piipz eks ma panen oma mõtted lähipäevil kokku ja postitan sinna kuhu vaja , et kuidas foorumi asja paremaks muuta ja vältida mõttetut läbu ja üksteisele ära tegemist.

Meeldivat laupäeva õhtut ja proovime oma mõtted sellelt perverdilt pisu eemale saada ja asjakohasemaid toimetusi edasi teha. Seal kus ta praegu on ei saa ta vähemalt kellegile liiga ega ülekohut teha. :bsmile: PEACE

Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

motopall kirjutas:

Meeldivat laupäeva õhtut ja proovime oma mõtted sellelt perverdilt pisu eemale saada ja asjakohasemaid toimetusi edasi teha. Seal kus ta praegu on ei saa ta vähemalt kellegile liiga ega ülekohut teha. :bsmile: PEACE

Kuldaväärt ettepanek sinult! Tegelt võiks kõik siin teemas pöördeid maha keerata. Kas on siin foorumis üles võetud teemasid, kus on "peategelane" olnud miski hälbega isik? Vist mitte. Aga nüüd, kui hälbega tegelane osutus mootorratturiks, vajutati paanikanupp alla ja pandi tikk vahele, et see jumalapärast üles ei tõuseks! Krt, enamus teist, kes Suzumeni teadis, tundis teda kui mootorratturit, mitte pervot. Mida te kisate? Kas keegi tunneb end solvatuna, et talle ei öeldud, kui Suzumen kinnimajja viidi? Siin foorumis teavad paljud, et ta kinni võeti, aga sellest ei pea ju pasundama...
Kui veel mootorratastest rääkida, siis kas keegi siin paukujatest oskab öelda mõne negatiivse asja, mida isiklikus elus pervoks osutunud Suzumen on teinud mootorratastega seoses?

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Aitab nüüd küll juba.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Kodanik Motopall, mine joo lõuatäis suhkruvett, ehk rahustab natuke, väsitavaks juba muutub see kahekõne Sinu ja kõigi ülejäänute vahel.

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

tramaeivõi, kas tõesti pole oma aega ja energiat mujale panna kui surmani siin teemas jahuda saan aru, et hing sai haavata ning kõik, kaasaarvatud moded on rämedalt motopallile ülekohut teinud aga aega on veidi juba mööda läinud, võiks asjast juba vaikselt üle saada :wack: :wack: :wack: ja elu läheb edasi :bsmile:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kuzmitz kirjutas:
motopall kirjutas:

Kuldaväärt ettepanek sinult! Tegelt võiks kõik siin teemas pöördeid maha keerata. Kas on siin foorumis üles võetud teemasid, kus on "peategelane" olnud miski hälbega isik? Vist mitte. Aga nüüd, kui hälbega tegelane osutus mootorratturiks, vajutati paanikanupp alla ja pandi tikk vahele, et see jumalapärast üles ei tõuseks! Krt, enamus teist, kes Suzumeni teadis, tundis teda kui mootorratturit, mitte pervot. Mida te kisate? Kas keegi tunneb end solvatuna, et talle ei öeldud, kui Suzumen kinnimajja viidi? Siin foorumis teavad paljud, et ta kinni võeti, aga sellest ei pea ju pasundama...
Kui veel mootorratastest rääkida, siis kas keegi siin paukujatest oskab öelda mõne negatiivse asja, mida isiklikus elus pervoks osutunud Suzumen on teinud mootorratastega seoses?

Algatuseks on väga kahju, et on juba laupäeva õhtu, oleks reede, ehk jõuaks kõik kirja panna enne, kui järgmine "Põgenemine" TV3-st neljapäeval hakkab :mrgreen:

1. Sport - ebaausad võtted, sihilikult kohtunikele valeandmete esitamine endale soodsama stardikoha saamiseks. Hiljem kõike lõpuni salates ja oma teamitüdrukud alusetult tanki lükates.
  2. Remont - Tegi Sepa tsikli ajule suure remondi (loe:restardi) 500.- selle eest. Tegi Sepale ettepaneku, et ta oma suure töö eest raha ei taha, kui Sepp teeb biker.ee-sse teema, saates Nitse avalikult v**u, p**s*, perse jne (loodetavasti mõtles ta ikka inimeste ja täiskasvanute omi) ning teema sisu pidi kokkuleppe kohaselt saama kirjutada Ain ise. Loll Sepp, kes aga raha hinnata ei oska, saatis ta kahjuks pikalt selle ettepanekuga ja pistis talle restardi eest kenasti 500.- pihku.
  3. Ai t*** ma rohkem tõesti ei viitsi....
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Irwwww, Nitse (w) tänud laupäeva õhtuse komöödia eest, peaosades headena Sepp ja Ain ja pahana Nitse ... Sepp sa ju krt kulutad raha hullemini kui mõni naine, heast diilist ka lugu ei oska pidada :twisted:

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Tere väiksed pedofiilia huvilised, kes te ei suuda mitte rahuneda ja lihtsalt oma haiglaslikke pedofiiliaalaseid mikrovajadusi siin heas ja VÄGA TOLERANTSES foorumis käite rahuldamas. Kas õhtuti läheb pärast selle teema lugemist pauk naise otsas paremini lahti???
(kindlasti puudutab minu postitus sellise nimelaadse suhtumisega tegelasi nagu motopall ja murukannike)

Asjast MINU objektiivse pilgu läbi.
Esimene kontakt Ain Kristga läbi biker.ee foorumi. Polnud meest mitte kunagi näinud ega kuulnud. Enamus poste olid tal rinkaspordi või sellise tehnikaalased, mis mulle erilist huvi ei pakkunud. Erilist tähelepanu ei pööranud tegelasele, ometi mõne mind huvitava teema juures olid mõningad sellised temapoolsed arvamused, mis jätsid enamvähem ladna mulje.
Teine kontakt oli juba konkreetsem. Sõber sai oma tsiklile alarmi ostes illllgelt sita paigaldus töö. Sisuliselt päev peale paigaldust läks toode alarm modei ja enam maha ei tulnudki. Sõber püstihädas, tsikkel ainuke liiklusvahend nädalavahetusel aga käivitada ei saanud. Helistas paigaldajale, see saatis pikalt. Ütles, et tema laupäeviti tööga ei tegele ja käigu sõber ka p**s*. Kõik.
Sõber võttis foorumist Ain Krist tel. nri, helistas täiesti võhivõõrale inimesele ja sai 10 sek.-ga täiesti pädevat abi.
Kas mu sõber oleks pidanud peale seda kõigile teavitama, et Krist on täielik piider?
Minul igatahes tekkis mehest veits positiivsem arvamus juba.
Edasised kontaktid olid põgusad trehvid tsiklimeeste kokkutulekutel ja korraks koguni oli mingi vajadus üks hinnapakkumine temalt saada. Kõigil neil kordadel ma tema kohta süvapsühholoogilist analüüsi ei teinud, ometi oli minu arvamus temast positiivne, sest ta oskas endast jätta tasakaaluka ja mõistliku inimese mulje.
Mida ei saa kahjuks ütelda meeste kohta, kes teda alatasa biker.ee foorumis tümitamas käisid/-vad. Seega- mõtlemiskoht enesereklaamist tümitajatele. Ometi puudub mul igasugune eelarvamus (ka täna) tümitajate ja selle teemaalgataja kohta. Ometi võib nende isikute nimede taga samuti peituda veelgi hullem pervert, kui Ain Krist.
Selline siis kiire lühitutvustus selle kohta, milline oli paljude foorumikasutajate varasem (kaudne)maine arendus isikule Ain Krist. Selle põhjal ei saa keegi nõuda, et see oleks pidanud olema negatiivne.

Mõned kuud tagasi kuulsin minagi kindlatelt inimestelt jutte Ain Krist pedofiilia kahtlustustest. Seda suht räiges vormis. Viimane uudis, mis neid jutte toetas, on teema algusesse lingitud.
Nüüd lähevad kõik lahmijad tagasi teemaalgusesse ja loevad lingitud artikli uuesti läbi. Põhjalikult! Mitte ülerea ega diagonaalis. Üks oluline asi, mis lahmijad pärast seda teevad, on selgeks endale erinevuse kohtualase kokkuleppemenetluse ja kiirmenetluse vahel! Ja pärast seda panevad oma tatipritsi kokku.

Kui kedagi huvitab, miks ma ei kirjutanud "teadmistest" pedofiilia KAHTLUSTE kohta siia foorumisse varem, siis võib mind malet mängima kutsuda. Seda ainult läbi selle teema siin. Kui kellegil on tahtmist minu juttu kritiseerida, siis palun, olge lahked aga vastava kriitika puhul esitan ma maleväljakutse kritiseerijale. Matš saab toimuma minu poolt määratud kohas koos soovitud selgitustega.

Kõik ülejäänud viisakad ja tasakaalukad inimesed ootavad lõpliku kohtuotsuse ära Ain Krist pedofiilia süüdistuste asjus ja võibolla siis poetavad siia kuhugi mõne repliigi oma arvamuse/-te kohta. Kui oluliseks peavad.

Kõik

P.S: Mängin malet algtasemel ja tegin seda viimati 1,5 aastat tagasi.

Karilaid

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

motopall

Lepiks nüüd kokku ja kepiks sokku, et millise kohtuastme lahendit me KÕIGE viimaseks peame? (euroopa, inimõiguste, tribunali, arbitaazi or smth)

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

sa ka ei väsi..

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

motopall > inimene on saanud kätte süüdimõistva kohtuotsuse. lihtmenetlus või mitte, ei oma tähtsust. aga otsus on olemas. ja senikaua kui seda järgmine instants pole muutnud, on see kehtiv.
EV põhiseadus: § 22. Kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus.
edasikaebamine on kummi venitamine ja ei oma siinkohal samuti tähtsust.

inimene on algusest peale olnud ebameeldiv, mis seal salata. mida vähem nendega tegemist teha, seda parem. kahju ainult et nii paljud inimesed kannatada on saanud.

ja isiklikult olen nõus sellistele inimestele ülduselt (hetkel mitte personaalselt kodanik kristile) tegema teene siit ilmast lahkumise organiseerimiseks.

Suletud

Mine “Fleim”