TÖÖPAKKUMINE
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Re: TÖÖPAKKUMINE
Mul on Sulle pakkuda kõrgkooli õpingute kõrvale tööd.
Soovitavalt võiksid õppida ehitusega seotut. Sul peavad olema vähemalt "B" kat load ja soovitavalt ka sõiduvahend (kasutamise kompenseerime). Võiksid veidi tunda AutoCad-i. Hea, kui elad/asud Tallinnas, kuid see ei ole oluline.
Töö toimub 90% ulatuses ajude ja arvutiga. Töötasu on projektipõhine- ehk kuidas töö- nõnda palk.
Erialane väljaõpe minu poolt.
Võtan jutule ka mitteõppiva, kuid ei suuda tagada täiskoormusega tööd.
Huvitatuse korral võta ühendust läbi PS-i. Vastan kindlasti neile, kes avaldavad oma ees ja perekonnanime ning kontaktandmed.
Pakkumine kehtib kuni: 13.09.2011 (k.a.) Juba on 5 soovijat minuga ühendust võtnud.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Soome firmasse pakkuda tööd puhta vuugi ladujatele.
Tööd on 2400 ruutu. Elamine Soome firma poolt. Objekt asub Katajanokkas - ehk siis Helsingi kesklinnas.
Soome keele oskus peaks olema suhtlemistasandil, olemas peaks olema roheline kaart ja puhta vuugi ladumise kogemus.
Tööks on punase tellise ladumine.
NB! Asjaga suht kiire!
Kontakt: +372 52 34 304 või rsinvest@live.com
-
Vaja Soome järgmisi mehi juurde:
2 pritskrohvimeest koos pritsiga
Töö on Helsinkis ja maht on 750 ruutu.
rsinvest@live.com või +372 52 34 304
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Veokajuht koos veokaga saaks igal nädalal paar-kolm kindlat otsa Tallinnas ja selle lähiümbruses.
Vajalik on vähemalt 18 eur. aluse mahtumine ja veekindel furgoon.
Rene
53330008
-
Pakkuda oleks veel kiiresti tööd Soome kolmele kopajuhile.
Tööpiirkond on Helsinki ümbrus.
Oluline on eelnev töökogemus, Soome keele oskus ja tööturvalisuse kaarti olemasolu.
Tööle saab asuda koheselt.
Raiki
+372 52 34 304
rsinvest@live.com
Pakkuge nüüd keegi ehitust või autojuhi tööd (A, B, C, E kat. ADR, digikaart,ametitunnistus)

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Tahaks ka hirmsasti tööle saada ülikooli kõrvalt. Olen teisel kursusel, metsatööstus, huvideks on veel tsiklid, autod ja muu tehnika. Sooviks tööd nädalavahetusteks kas Põlvas või Tartus. Kogemusi talutöödes, haljastuses (muru, võsa, saag) ja pisut ehituses. Arvutis oskan elementaarset. Pakkuda võib kõike! Sobivad ka juhutööd jms.
Kolme viimast tööle küll ei võtaks - lugemis-mõistmisoskus on sedavõrd nõrk,et teema pealkirjast aru ei saa.
-
Soome firmasse pakkuda kiirelt tööd vähemalt kolmele kogemustega betoneerijale.
Töö asukoht on Espoo.
Soome keele oskus pole oluline. Objektijuht räägib Eesti keelt.
Elamine on firma poolt ja korra kuus kojukäimine sama moodi.
Kontakt: rsinvest@live.com või +372 52 34 304
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
mella kirjutas:Kolme viimast tööle küll ei võtaks - lugemis-mõistmisoskus on sedavõrd nõrk,et teema pealkirjast aru ei saa.
Pole mõtet irvitada inimeste üle, kes kooli kõrvalt lisatööd tahavad teha...
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
mella kirjutas:Kolme viimast tööle küll ei võtaks - lugemis-mõistmisoskus on sedavõrd nõrk,et teema pealkirjast aru ei saa.
Kuule mine õige perse

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kuhuiganes. see ei õigusta tööküsimiste tekkimist tööpakkumiste teemasse.
Vastuseks kahele viimasele siis.
-PitBull- kirjutas:Kuule mine õige perse
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Natuke OT küll aga....
Mina olen Mellaga täitsa ühel meelel: kuidas saab sellise kirjutamis- ja väljendamisoskusega inime' olla ülikoolis
edu
PS! Et vältida edasisi arutelusid: olen 7,5 aastat täiendkoolitustel käinud, SA Archimedes arvates
-
yeekim kirjutas:Natuke OT küll aga....
Mina olen Mellaga täitsa ühel meelel: kuidas saab sellise kirjutamis- ja väljendamisoskusega inime' olla ülikoolisedu
PS! Et vältida edasisi arutelusid: olen 7,5 aastat täiendkoolitustel käinud, SA Archimedes arvates
![]()
Minu loogika, mis võib olla ei olegi nii loogiline ütleb selle peale, et kui ma lähen poodi või kuhu iganes "turu" peale ja ma endale sobivat ei leia, siis küsin vabandage kas teil on...Ma ei mõtle selle peale, et kui asutuse nimi on autode varuosad, siis sealt mootorrattale õli ostma minna ei tohi või mõnda laagrit, küünalt või mis iganes. Poe nimes ju selgelt Auto sees mis kuradi pistmist sel mootorratastega on lugeda ju oskavad kõik. Kuna antud teemas pakutakse tööd aga ma ei leia siit sobivat, siis muidugi ma küsin. Siin teemas käivad tööpakkujad ja võib olla on neil või mõnel nende tuttaval kes muidu ei loe seda teemat mulle midagi pakkuda. Kuidas see vanasõna oli? Küsija suu pihta ei lööda? Paistab, et ei pea paika ja antakse molli küll
-
Hurt kirjutas:Minu loogika, mis võib olla ei olegi nii loogiline ütleb selle peale, et kui ma lähen poodi või kuhu iganes "turu" peale ja ma endale sobivat ei leia, siis küsin vabandage kas teil on...Ma ei mõtle selle peale, et kui asutuse nimi on autode varuosad, siis sealt mootorrattale õli ostma minna ei tohi või mõnda laagrit, küünalt või mis iganes. Poe nimes ju selgelt Auto sees mis kuradi pistmist sel mootorratastega on lugeda ju oskavad kõik. Kuna antud teemas pakutakse tööd aga ma ei leia siit sobivat, siis muidugi ma küsin. Siin teemas käivad tööpakkujad ja võib olla on neil või mõnel nende tuttaval kes muidu ei loe seda teemat mulle midagi pakkuda. Kuidas see vanasõna oli? Küsija suu pihta ei lööda? Paistab, et ei pea paika ja antakse molli küll
Ära nüüd põe! Sul täitsa õigus, mina otsin ka siit lehelt töötajaid.
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
Tere,
Pakkuda tööd traktoristile lumekoristustöödel Tallinnas Mustamäe ja Haabersti linnaosas. Sobivad ka B või C juhiload. Töö öösiti.
Traktor selline:
Kontakt: Marek Uustalu tel. 5050891
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Milline sahk?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
B-kati massipiirang on teadupärast 3500 kg. seesinane aparaat ei mahu tolle numbri sisse päris kindlasti mitte.
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ma nüüd ei ole 100% kindel aga B kat.-ga võib nii öelda esiratastega juhitavat traktorit juhtida olenemata selle massist. Või?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Minu teada võib B katiga juhtiga, aga töötada ei või.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
Koll kirjutas:B-kati massipiirang on teadupärast 3500 kg. seesinane aparaat ei mahu tolle numbri sisse päris kindlasti mitte.
B katekooria massipiirang traktorile 8000 kg.
Kipsi kirjutas:Minu teada võib B katiga juhtiga, aga töötada ei või.
Mis traktoriga veel teha saab, kui mitte tööd ja juhtimisõigus olemas on?
Loff kirjutas:Milline sahk?
Ühel Tamsalu EPT 3m lumesahk, teisel ees 2,8m V-sahk ja taga jääroop 3m.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
quote T-kategooria mootorsõidukit ja masinrongi, mille täismass ei ületa 8000 kilogrammi, võib juhtida ka isik, kellel on B-, C- või D-kategooria mootorsõiduki või C1- või D1-alamkategooria mootorsõiduki juhtimisõigus.[/quote]
-
Eesti firmasse pakkuda tööd neljale kohusetundlikule üldehitajale.
Täpsem info: rsinvest@live.com või +372 52 34 304
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
Otsitakse Tallinna lähedale kogemustega head OSTUJUHTI... oskab keegi soovitada?
Soovitavalt võiks olla eelnevalt puiduga kokkupuudet.
Täpsem info: annu@wima.ee või PS
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
-
Soome firma otsib oma töökasse kollektiivi LAMMIKIVI ja SBS ICOPALI paigaldajaid.
Elamine firma poolt.
Kontakt: +372 52 34 304 või rsinvest@live.com
-
- Tsikkel: Freewind
Jumbu kirjutas:Mis traktoriga veel teha saab, kui mitte tööd ja juhtimisõigus olemas on?
Traktoriga saab sirgelt üle põllu sõita, ümber pöörata ja siis sirgelt tagasi sõita ning nii terve päeva, tööd tegemata. Ajaviiteks võib veel enne ja pärast otsa ümber pööramist igasugu kange näperdada. "Ehh! Mis vaod? Mis kartuli muldamine? Ma niisama sõidan. Ega ma siin kellelegi ette jää."
Kas selle traktori B-katiga juhtimises ei ole mitte sama teema, et juhtimisöigus ei anna veel töötamisöigust, ehk siis söita/töötada vöid aga palka ei tohi saada....
Mul endal terve tähestik juhilubade peal, mis lubab oma tarbeks nende söidukitega toimetada, aga töötada autojuhina ei saa kuna pole ametikoolitust läbinud....
-
- Tsikkel: Freewind
reinz kirjutas:Kas selle traktori B-katiga juhtimises ei ole mitte sama teema, et juhtimisöigus ei anna veel töötamisöigust, ehk siis söita/töötada vöid aga palka ei tohi saada....
Mul endal terve tähestik juhilubade peal, mis lubab oma tarbeks nende söidukitega toimetada, aga töötada autojuhina ei saa kuna pole ametikoolitust läbinud....
Tasu eest töötava autojuhi koolitusele, eksamineerimisele ja kutsetunnistusele on kehtestatud teede- ja sideministri määrusega kehtestatud nõuded https://www.riigiteataja.ee/akt/12971156. Sama määrus aga ütleb, et need nõuded ei kehti traktori kohta. Kui keegi teab mõnda muud õigusakti, kus vastavad nõuded traktoriga töötamise kohta on kirjeldatud, siis andku märku. Kuni vastavaid nõudeid seaduse või määrusega kehtestatud ei ole, võib traktoriga tasu eest töötamiseks vajaliku juhendamise läbi viia ka tööandja ise (kui ta seda ei tee, siis võib tal õnnetusjuhtumi korral tööinspektsiooniga pahandusi tulla).
-
Soome firmasse pakkuda tööd valtsplekk-katuse paigaldajale.
Objekt asub Helsinki kesklinnas.
Elamine firma poolt.
Soome keel ei ole oluline.
KONTAKT: +372 52 34 304 või rsinvest@live.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.