Baltic Chain Run 2009
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Baltic Chain Run 2009
siguldas statoilis ka minul mahtus paaki meie rahas peaaegu 700eeki
paak on 20l. ja sisse mahtus 10liitrit
hmmm kirjutas:sest see oli vist vigane tankla. Võttis 2x672 eeku kütte eest, see oli mu elu kalleim 16 liitrit
Täna käisin Swedis asja klaarimas
Loodan et said õiguse majja. Muide sain kenasti Häädemeestele.
Ehk see Sigulda tankla broneeribki mingi summa eest näiteks 30 latti ka mul läks 6 liitri kütte eest 679 krooni.Kui ma ei eksi siis kunagi üks eesti tanklakett tegi niimoodi.
Panin oma pildid ka Youtube'i - seal saab siis koos The Cookies'e lauluga neid vaadata
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kogu üritus oli võimas, samuti kogu see ühes kolonnis sõit Lätti.
Pidu ja orgunn oli SUPER.
-
Teema algataja
paar pilti ja Cookies möllamisest videod: http://share.ovi.com/album/Gaila.BalticChainRun2
vääääga muhe üritus. mõned üldised tehtud klõpsud siit: http://public.fotki.com/rain028/bcr200901/
-
Teema algataja
Super üritus!! Söök platsil oli hea ja taskukohase hinnaga, bändid 5+ eriti 2 viimast . Ja eestlasi tundus tõepoolest kõige rohkem olevat, platsil ringi kõndides kostus igalt poolt eesti keelt (või on meie rahvas lihtsalt valjema häälega..). ja muidugi pikas-pikas kolonnis sõit oli võimas, hoiti kenasti malelauda ja kiirust, nii palju kui liiklus võimaldas.
Suured tänud korraldajatele!
-
- Tsikkel: R1200GS Adv, R18
..jah ühinen kõigi eelpoolkõnelejatega..oli võimas! (natuke imekspandav oli platsil kohalike 3-4 toiduputka visoon toita kõik need "tuhanded" )
Ma olen aru saanud,et ei arvestatud nii suure hulga tsiklimeestega.
Eestlased viisid oma raha Lätti,nüüd Lätis peaks elu paremaks minema.
Sõitsin ise 180km kaasa Tallinn-Viljandi otsa (Eelmisel korral olin liiga väike, et sellest osa saada kahjuks).
Tohutult vahva oli teeääres näha sinna spetsiaalselt kohalesõitnud inimesi, kes lippudega meile lehvitasid:)
Kui ikka näed suure sinimustvalge lipuga u 80a vana naist teeääres üksinda (oma kõvera selja kiuste) oma talu teeotsal SULLE lehvitamas, siis see on väga EHE tunne ja ei unune!
Väga tore sõit oli ja kuigi kiivri sisse on raske näha , siis teadke, et mina naeratasin endamisi kogu tee peaaegu...
Ma olen tohutult rahul, et sinna sõidule läksin...
Üks patrioot on nüüd Eestil kindlasti rohkem!
Vauuuu 4:)
-
- Tsikkel: R1200GS Adv, R18
jap, neil üldse vedas, leedu-eesti tassisid raha sisse, ise nad ei pidanud sõitmagi..
dimi1974 kirjutas:Ma olen aru saanud,et ei arvestatud nii suure hulga tsiklimeestega.
Eestlased viisid oma raha Lätti,nüüd Lätis peaks elu paremaks minema.
Küll on hea, et see tanklateema siin jutuks tuli. Hakkasin siis ka täna huvi pärast kontoseisu vaatama ja 10 liitri eest olen välja käinud lausa 673.- krooni Mis siis ikka, eks sean ka sammud panga poole
-
mina helistasin eile statoili ja lubati asi korda ajada
kui nii hakkama ei saa, siis tuleb ka panga poole kõndima hakata ...
tundub, et lätis siis bronniti viisakalt kohe 30 latti nagu toru paaki pistsid, aga näe tagasi unustasid kanda
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Putukas kirjutas:Küll on hea, et see tanklateema siin jutuks tuli. Hakkasin siis ka täna huvi pärast kontoseisu vaatama ja 10 liitri eest olen välja käinud lausa 673.- krooni
Mis siis ikka, eks sean ka sammud panga poole
mis firma bensukas?
-
Mulle just statoil helistas tagasi ja asjad liiguvad
lubas kohe tagasi helistada, kui selgus majas.
Ma neile mainisin ka , et ma pole ainuke mureline .
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Janek85 kirjutas:Sõitsin ise 180km kaasa Tallinn-Viljandi otsa (Eelmisel korral olin liiga väike, et sellest osa saada kahjuks).
Tohutult vahva oli teeääres näha sinna spetsiaalselt kohalesõitnud inimesi, kes lippudega meile lehvitasid:)Kui ikka näed suure sinimustvalge lipuga u 80a vana naist teeääres üksinda (oma kõvera selja kiuste) oma talu teeotsal SULLE lehvitamas, siis see on väga EHE tunne ja ei unune!
Väga tore sõit oli ja kuigi kiivri sisse on raske näha , siis teadke, et mina naeratasin endamisi kogu tee peaaegu...
![]()
Ma olen tohutult rahul, et sinna sõidule läksin...Üks patrioot on nüüd Eestil kindlasti rohkem!
Muide mul ka oli lehvitajate peale nägu naerul. See oligi see ühtsus, mida Balti Kett 20 aastat tagasi ja Baltic Chain Run nüüd pididki saavutama. Varahommikul üksi tagasi sõites tuli ka paar autot vastu, kus sees vehkimine käis, aga paraku ma ei näinud seda enne, kui liiga hilja. Oleks vaid võimalus neile teada anda, et ma märkasin ja mõttes lehvitasin vastu.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Eesti poolel kahjuks rahvast teede ääres ei märganud.Liitusime oma kambaga trassiga Viljandist aga Lätis selle eest oli tõesti mõnus tunne!
Tõeliselt palju rahvast ja eranditult kõigil naeratused näol ja tuju rõõmus!
Väga mõnus tunne oli!
Raiki kirjutas:Mulle just statoil helistas tagasi ja asjad liiguvad
lubas kohe tagasi helistada, kui selgus majas.
Ma neile mainisin ka , et ma pole ainuke mureline .
Mina ootasin tänaseni, sest tankisin ka Siguldas Statoil-i 1-2-3 tanklas, et kas ka võeti rohkem raha, kui tegeliklult kütust võtsin. Aga õnneks kõik on täpselt maha läinud arvelt ja ka ülejäänud Lätist tehtud pangakaardiga ostud. Kasutasin Swedbank-i deebetkaarti
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Peale Karksi-Nuia-t kohe kruusatee alguses oli üks vanapapi teeääres põllul tervitamas käsi püsti oma külkaga vanajawa-ga. Seda oli väga kena vaadata.
Hardrocker kirjutas:Eesti poolel kahjuks rahvast teede ääres ei märganud.Liitusime oma kambaga trassiga Viljandist aga Lätis selle eest oli tõesti mõnus tunne!
Tõeliselt palju rahvast ja eranditult kõigil naeratused näol ja tuju rõõmus!
Väga mõnus tunne oli!
Huvitav, mul just jäi vastupidine mulje. Et Eestis igal pool kogu aeg keegi oli tee ääres ja lehvas, seevastu Lätis jäi asi palju lahjemaks...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
no oli jah, mõni inimene tee ääres. Kuid tegelikult siiski väga väga vähe. Kaks põhilist punti, kes teeääres võisid lehvata, polnud üldse chain runi vaatama tulnud, üks oli mingi koosolek, kus rahvas tee ääres passis, teine oli enne karksi-nuiat hoopis jalgrattavõistlus, kus teile võibolla lehvitamise asemel hoopis rusikat vibutati ikka väga-väga lahjaks jäi see teeäärne vastuvõtt... peamiseks põhjuseks arvasime olevat reklaamipuudus justnimelt teles. mina olen saanud chain runi kohta infot ainult bikerist.. mujalt pole nagu praktiliselt üldse kuulda olnud, kuigi on üritatud.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Sõitsime terve trassi Tallinnast Siguldani ja minu kogemus oli, et Eestis oli rahvas kõikjal lippudega väljas ja seda alates Tallinnast kuni Lillini väljas. Kes kartulipõllul, kes oma kodutee otsas, kes lihtsalt teeääres. Lätiski oli tervitajaid kõvasti teede servades aga paraku ei jäänud ühtegi lippu silma.
Oli väga meeliülendav.
Just seda minagi,et info sulg oli.Paljudega rääkides ei tea nad siiani,et midagi üldse toimus.Kes bikerit ei külasta ei tea sellest siiani.Kui räägid siis kuulatakse suu lahti ja 75% juhtudest olen saanud aru,et inimesed oleks osa võtnud.Meediast oli kuulda ühe ürituse loobumisest ja tuttavad arvasidki,et see pidu sai otsa..suure hurraaga läks käima ja siis kadusid inimesed ära.Oleks kindlasti rohkem teeääres saatjaid olnud.
Aga hea oli ikka,sai endale hinge sooja tunde sisse.
Meediakajastust oli tegelikult piisavalt palju (saatelõik ETV-s, 45 min.Raadio Manias, reportaaž Vikerraadios, nupud erinevates ajalehtedes) aga nagu Eestis kombeks, kui skandaali ei ole või pole tulemas näha, ei viitsita teemasse süveneda. Järgmisel korral tuleb töögruppi kaasata üks tingimisi karistatud alkohoolikust taskuvaras ja kõik teavad mis kell üks või teine korraldaja kasvõi peldikut külastas.
See, et "paljud" infot kätte ei saanud, on tingitud asjaolust, et need "paljud" ammutavad info meediast, mis liigagi tihti voolib toimuva oma näo järgi.
Sõit oli võimas ja Eesti esindus muljet avaldav!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Pikk kirjutas:Järgmisel korral tuleb töögruppi kaasata üks tingimisi karistatud alkohoolikust taskuvaras ja kõik teavad mis kell üks või teine korraldaja kasvõi peldikut külastas.
Siis juba pigemini mustanahaline transvestiidist pedofiilsete kalduvustega eksibitsionist
Omale jäid silma lippude lehvitajad just Eesti poolel, kellest arvatavasti paljud olid sõitnud samale kohale kolonni tervitama, kus nad olid seisnud 20 aastat tagasi. Läti poolel oli tervitajaid oluliselt vähem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.