Hälvik-rolleristid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-rolleristid
Paar päeva tagasi sõitis üks plika minust oma riisiraketiga paremalt poolt mööda
ma pole seda teemat ca 7 kuud lugenud, ja nii lõbusat õhtut pole mul veel 7 kuu jooksul olnud
Igastahes oma esimese rolleri sain ma Põhikooli lõpuks (16a) ja võin õelda et mulle pole kordagi signaali lastud rusikat näidatud või midagi taolist, kuna ma olen siiski terve mõistusega inimene ja annan endale aru mida teen, Kui aru ma ei saa nende laste vanematest kes lasevad on 12, 13, 14 aastastel võsukestel süüdimatult ilma lubadeta sõita, kes ei tea liiklusest ning vastutustundest midagi. Aga loodan siiski sellele et küll ükskord kõigil see mõistus P*****t pähe tuleb!
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Palun värskendage mu mälu,kas 30.04.09 tehakse suurematsorti tuld
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Garol kirjutas:Ise hakkan 17 saama
Miks siis ikka tabureti otsas kõõlud??
Võiks juba 125ccm peale liikuda ja ka autokoolist natuke tarkust saada
Seda küsin ma isegi endalt
Kardan, et hetkel kaherattalise pealt liigun 4 rattalisele - mitte solvang Lihtsalt kahe rattalisega on liialt palju sõidetud, minu joaks vähemalt ja prooviks autut ka vahelduseks. Selle aasta Detsembris hakkan lube tegema, võimalik et mõne suurema masina load ka kohe korraga vms.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kox kirjutas:Miks siis ikka tabureti otsas kõõlud??
Võiks juba 125ccm peale liikuda ja ka autokoolist natuke tarkust saada
Võibolla lihtsalt kõik inimesed ei vaja pikendamiseks nimes r, x, c cõi muud sellist "kurja" tähte sisaldavat sõidukit vaid saavad oma asjad ka rahuliku, mugava ja ökonoomse liikuriga aetud või äkki neile lihtsalt meeldibselline armas pisike masin?
Saage ükskord aru, et sõidukite ja sõitjate puhul ei ole erineval valdavalt levinud arusaamale päriselt Darwini evolutsiooniteooria põhiline.
Tervitaks seda maxirolleriga (ilma numbriteta) isendit, kes Magdaleena haigla juures viaduktil paremalt poolt mööda sõitis. Kuna seal keset teed auk ning ümberpõike märk, siis mina kui tsiklist vaatan alati peeglisse, aga tagumine auto sind küll ei märganud....
Viimati jäi silma seik kus pühapäeval Russalka juures tuli roller kahe sõitjaga kadrioru poolt sõites üle sebra ning siis otsejoones jalakäijate-rattateed pidi ümber russalka sõites liivaranda otse veepiirini. Pealegi käis kuiva liiva sees hirmus masina piinamine. Ometi on sealsamas samba kõrval ju parkla- ise jätsin ratta sinna ning polnud üldse pikk tee mereni jalutada;)
Lihtsalt ebameeldiv vaatepilt kui pühapäevane rannapromenaad on jalutajatest ja rulluisutajatest pungil ning siis paarutatakse seal vahel... ja veel suhteliselt ebakindla sõiduviisiga.
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
-
ühel hälvikul ei pidanud närvid vastu ja sõitis kraavi
Sellest ka moraal vaata ette mite üle õla
Sõitsin tagas ja küsisin oled korras,telefon on.
See oli lihtsalt nii koomiline kuidas ta seda tegi.
Aasta pärast peaks tabureti mehi vähem olema kuna lubati uue seaduse jõustumist, et load ja kindlustus peavad olema.
Kuulsin ka sama, vähemalt mul on võimalus selleks ajaks 4 rattalisele üle minna juba. See detsember jube lube tegema.
Igatahes, ma kogematta mängisin ka hälvikut ükspäev - või ei teagi kuidas seda sõnastada.
Sõitsin külavahelt välja suure tee äärde, suurel teel on mingi 300-400m tee kui läheb uuesti tee meie küla sisse, sinna teise kurvi läksin täis gaasiga (umbes 50km/h kiirendusega) ja tagaratta tahtis minema visata. Sellesmõttes et külje viskas ette. Mingitpidi kallutasin kohe vastu ja jäin püsti aga tagaratas on nüüd nagu mingi kringel. Ei tea, kuidas võtta - aus ülestunnistus või siis lihtsalt kumm vedas alt. Selles mõttes, et ma üritasin ringraja tüüpi sõitu teha seal (põlv maha jne). Meil kooli juures staadion (400m, asfalt). Seal olen ka sõitmas käinud nii et variaator vasta maad käinud. Kooli tädid on sõnad peale pannud ja enam ei hakka minema sinna.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
Tule seadus tule juba sajaga palun tule
Garol kirjutas:Ei tea, kuidas võtta - aus ülestunnistus või siis lihtsalt kumm vedas alt. Selles mõttes, et ma üritasin ringraja tüüpi sõitu teha seal (põlv maha jne).
Su isal vedas kumm alt.
+358458693818
-
Nuta või naera, aga sittagi pole muutunud.
Eestlase lemmik toiduks on alati olnud teine eestlane.
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
vilosius kirjutas:Garol kirjutas:Ei tea, kuidas võtta - aus ülestunnistus või siis lihtsalt kumm vedas alt. Selles mõttes, et ma üritasin ringraja tüüpi sõitu teha seal (põlv maha jne).
Su isal vedas kumm alt.
hea nali, aga miks te nii kurjad olete?

-
Ju olete selle ära teeninud.
pahadeplaneet kirjutas:Ju olete selle ära teeninud.
Kle Veiko sa oled ise paadunud rollerimees olnud mida sa siin põrkad.
Keegi sind ei sallinud ja sa jooksid ikka järgi
Võin veel ühiseid tuttavaid leida kes su kohta lahedat juttu ajavad
Ja nüüdseks oledki tärniga.
quote="valgehiinlane" hea nali, aga miks te nii kurjad olete? [/quote]
Miks või? Garol tundub tubli poiss olevat, teeb muusikat ja puha. Aga mille krdi pärast on vaja avalikel teedel
Garol kirjutas:Selles mõttes, et ma üritasin ringraja tüüpi sõitu teha seal (põlv maha jne).
?
Ma pidin ühel sellisel kotkal paar päeva tagasi üle pea(mis küll ilusti kiivri sees oli) sõitma. Vot siis läheb s**t keema ja tulen siia hälvik-teemasse ja lajatan esimesele ettejuhtuvale. Seekord lihtsalt juhtus Garol olema. My bad..
+358458693818
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
vilosius kirjutas:quote="valgehiinlane" hea nali, aga miks te nii kurjad olete?
Miks või? Garol tundub tubli poiss olevat, teeb muusikat ja puha. Aga mille krdi pärast on vaja avalikel teedel
Garol kirjutas:Selles mõttes, et ma üritasin ringraja tüüpi sõitu teha seal (põlv maha jne).
?
Ma pidin ühel sellisel kotkal paar päeva tagasi üle pea(mis küll ilusti kiivri sees oli) sõitma. Vot siis läheb s*** keema ja tulen siia hälvik-teemasse ja lajatan esimesele ettejuhtuvale. Seekord lihtsalt juhtus Garol olema. My bad.. [/quote]
seda küll, jah. võtku mõistused pähe, raisk
eks oma kogemustest õpitakse. ja kui enne aru ei saa, küll need hälvikud ka ükskord saavad oma teenitud matsu või mille iganes...

Täna nägin midagi mida pole kaua aega näinud:D roller mis liikus 45km/h seda juba pole päris pikka aega näinud:D
TripleT kirjutas:Täna nägin midagi mida pole kaua aega näinud:D roller mis liikus 45km/h seda juba pole päris pikka aega näinud:D
Ja kas see teeb temast rolluga-hälviku et sõitis reeglite piires?
Kaszpar kirjutas:
mitte hälvik vaid täielik tropp.
ise näiteks minema ei suudaks sõitta.
-
Kaszpar kirjutas:
Miks ta hälvik on
Poiss kindlasti kahetseb oma tegu ja on kurb kodus,esimene reaktsjoon on ikka varjuda,kas sõdurid on siis arad kui nad tulejoonel kaevikuse varjuvad?
Normaalne kutt!! Antke aga edasi see on vägagi õige suhtumine,ma raisk siiralt loodan et see oli mõne motomehe laps,kes teemas "õnnetused mootorratastega kilkas ja mind sikkuvi.. saatis 50a" siis ta ehk saab aru kuhu ma oma jutuga sihtisin,aga vaevalt et bikega sõitja üldse peale rutska mingit laksu ilmast jagab,see on ju koguaeg pool orgasmis silmad pahupidi peas.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kuule pahadeplaneet, sinu vanaema EHMATAS ja teo toimepanija on teada ning kahetseb tehtut. Kui avarii oleks toimunud su vanaema lähduses ja ta oleks samamoodi ehmatanud, kas siis oleksid ka läinud avariipõhjustajate juurde paukuma, et "kui vanaema oleks nüüd ehmatanud südame seisma siis..."
See rollerijuht aga sõitis lapsele füüsiliselt otsa, tekitas kehavigastusi, laps on haiglas... Ja vähe sellest, ta sõitis veel minema ka jättes lapse saatuse hooleks. No tõesti selline käitumine näitab täielikku vastutustunde puudumist ja karistuse peaks too juht saama tabamise korral täie rangusega.
Ja muide, su allkirjas olev jutt vastab täpselt su kirjeldusele. Ehk siis su isal vedas kumm alt
-
boob kirjutas:Kuule pahadeplaneet, sinu vanaema EHMATAS ja teo toimepanija on teada ning kahetseb tehtut. Kui avarii oleks toimunud su vanaema lähduses ja ta oleks samamoodi ehmatanud, kas siis oleksid ka läinud avariipõhjustajate juurde paukuma, et "kui vanaema oleks nüüd ehmatanud südame seisma siis..."
See rollerijuht aga sõitis lapsele füüsiliselt otsa, tekitas kehavigastusi, laps on haiglas... Ja vähe sellest, ta sõitis veel minema ka jättes lapse saatuse hooleks. No tõesti selline käitumine näitab täielikku vastutustunde puudumist ja karistuse peaks too juht saama tabamise korral täie rangusega.Ja muide, su allkirjas olev jutt vastab täpselt su kirjeldusele. Ehk siis su isal vedas kumm alt
Kulla mees kui bikejuht ei märka 1500 kg autot vilkuritega,siis ütle mulle kuidas saakski rollerijuht märgata 15kg last ilma vilkuriteta.
Ma loodan et see vanaema teema laseb Sul ikka mõne tunni magada kah,ja tegelt mu isal vedas kaks kummi alt ma lihtsalt kiirendasin nii kõvasti väljaisal oli mittu nädalat tilu haige ema pärast rääkis.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Su vanaema autol küll vilkureid ei paista...
Situatsioonid on erinevad, ei viitsi vaidlema hakata. Lihtsalt kulla mees, sa reageerisid alguses rämedalt üle ja siis tõukasid veel hirmsasti takka. Ja paistab, et pole ikka veel pidama saanud. Mis juhtunud on, kas tsikkel on katki ja ei saa sõita, et pead foorumis kõvatama? (Mis seal allkirjas oligi kirjas selle kõvatamise kohta?)
Aga mis mul sellest, ma lähen panen oma bike käima ja liigun legaalselt Saaremaale. Ehk siis püüan olla bikega sõitja, kellel pole silmad kogu aeg pahupidi peas poolest orgasmist, kuna ma jagan ka muid asju peale rutska
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Planeet- pane see Vene filmiklassika kild kah omale jalusesse, siis on kõigil selge kellega tegemist:
Если человек идиот, то это на долго
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.