Biker.ee Suvepäevad 25-27 juuli 2008 Vana-Vigalas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kas tuled suvekatele?

Hääletus lõppes 27 Juul 2008, 12:48

jah
11
61%
ei
7
39%

Hääli kokku: 18
Kasutaja avatar

KamikazeSuicide
Tsikkel: HD FLHRCI

Re: Biker.ee Suvepäevad 25-27 juuli 2008 Vana-Vigalas

Lugemata postitus Postitas KamikazeSuicide »

Ürituse võiks kordaläinuks lugeda. Kahjuks ise ei saanud pikemalt olla, aga see aeg, mis sai kohal oldud, tasus end kuhjaga. Korraldajate ees kiiver maha (minu kiiver ongi nagu müts 8) ).
(w)

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Täiesti uskumatu üritus :)

Lagi

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

kusjuures foorumis näitab et ürituseni on jäänud 1 päev...et kas peaks nagu uuesti minema :lol:

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kas "singirullid" tulevad järgmine aasta ka vä??? :mrgreen: :lol: :bsmile:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Overkilla kirjutas:

Tõesti tore üritus, mõnus viis nädalavahetust veeta, tänud korraldajatele! Tulen kindlasti ka järgmine suvi.
Ainus probleem oli koha ülesleidmisega, kuna katsusin tunde järgi tulla, siis panustasin rohkem silitidele.

Nõustun eelkõnelejaga. Tänud! Järgmisel korral püüan kauemaks jääda. Ja lisaks oma rattaga tulla :wink:

Mina jõudsin kohale tänu sellele, et sõitsin õigete rataste taga 8) ja nemad sõitsid lahkelt terve tee 110 km/h, et mina oma piiiziikese pereautoga :oops: sabas saaks püsida - tähh!

Piratica MC

Lugemata postitus Postitas Piratica MC »

Eelpool on juba mainitud, et üritus oli hea.Kuid tahaksin omalt poolt veel lisada, et peale super hea ilma, laheda seltskonna ja tasemel programmi, näitas ürituse korraldus kõige kõrgemat taset, mis Eestis tsikliüritustel olemas on. Need, kes üritusele ei tulnud jäid ilma parimast .
Tänud korraldajatele.

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

Mõtlesin terve nädalavahetus tulla või mitte. Selle asemel peesitasin rannas :| Järgmine aasta tulen kohale kindlasti.

Mis selleks suureks üllatuseks oli ? :P

Kasutaja avatar

meiekas
Tsikkel: Suzu GSX 400E

Lugemata postitus Postitas meiekas »

sai ka kohal käidud, kuigi ainult tunnikese umbes, kuid oli suht meeldiv kuna esimene kogunemine minu jaoksotsimise vaev oli, aga lõpuks leitud sai, myll mõningase abiga...

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

mototydruk kirjutas:

kusjuures foorumis näitab et ürituseni on jäänud 1 päev...et kas peaks nagu uuesti minema :lol:

See kell tiksub seda aega suuremaks kogu aeg :D

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

600km seljataga ja asi on seda väärt :).Väga lõbus oli.Kahju ainult et lohutus-auhinda ei saanud, et jalkos kirsaga varvas pahupidi löödi :wack: .Paraad oli kah päris huvitav.Meie pildid peaks kah kohe kohe üles saama.Aga üritusel oli kuidagi kahtlaselt vähe joomist - laupäeva öösel oli nii vaikne, et jube.Nalja sai ikka jubedalt palju ja mark sai kah maha tehtud :D.

Ühes6naga au ja kiitus korraldajatele, rahvale ja ratastele :).Järgmisel aastal jälle.

Parima hinnaga motorehvid http://www.tiremarket.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Organisaatoritele (w) (w) !!!
Koht, seltskond super. Ilm vist ei olnud tegijate teha, kuid oleks võinud olla natuke jahedam... Tase omaette oli nagu tavaliselt Jänx alates "tattoodest" ja lõpetades millegaiganes...
Ja paraad. Igaljuhul see paraad jääb pikaks ajaks meelde. Mitte osalejate arvu poolest, vaid oma originaalsuses jääb mälusoppi pidama. Tõsi, paraadi korraldus oli tingitud hetkeolukorrast, kuid siiski oli lahe. Teistmoodi tegelikkus.
Ja nüüd siis küsimus korraldajatele: Millisest august te need üllatusesinejad leidsite?!?! Krt, midagi nii lahedat, lihtsat ja südamest tehtud etendust pole juba ammu näinud!! Igaljuhul lisaks kohapeal antud aplausile võite neid tagantjärele veel tänada...
Kokkuvõtteks loen biker.ee suvepäevad kordaläinuks ja positiivsete ürituste hulka. Aitähh, et tegite.
PS. Kui ma ja Piloot pühapäeva hommikul kell 8.30 ringi jalutasime, siis kõige kõvem heli oli meie tossutaldade trampimine laagriplatsil... Väga kummaline vaikus oli (välja arvata ühe kolleegi peldikuukse kinnipanek ja vaikust lõhestav peeretus :oops: )

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Jänx
Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS

Lugemata postitus Postitas Jänx »

SUPPER ÜRITUS nagu alati...maalingud ka maha nühitud, hull wäsimus murrab peale. Mobiilile lisan mõned lood siis huvitavam hommikul toitu nosida.

mudas on lahe

wtking

Lugemata postitus Postitas wtking »

Kui palju siis oselejaid üldse kokku oli?

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Igatahes, igatahes :bsmile:
Lõbus, puhas, korralik, sõbralik ja veel palju häid sõnu
avastasin enda jaoks uue spordiala kus ma isegi viitsiks palli taga ajada :mrgreen:
Poja on nüüdsest Motopaksu fänn, laupäeval palus mul teda üles otsida, et kingituse eest tänud saaks öelda ja pühapäeva hommiku esimesed sõnad- Kus Motopaks on? :D
Kahjuks ei saanud pilte teha nagu tavaiselt- ühes käes oli õlu (nagu tavaliselt) aga teisest hoidis poja kinni ja nii jäigi kaamera autosse vedelema.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Väga lahe üritus oli. Kokku 400km ja purunenud siduritross keset viljandi kesklinna. Kahjuks langes kokku samale ajale folgiga ja ma asusin pärast jalkot viljandi poole, nii et ehk räägite täpsemalt mis üllatus esinejad olid ja mis kummalist paraadil oli? Ma vaatasin, et enamustel oli päeval alko käes, palju sinna paraadile siis jõudis?

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Igaveste vahva oli jah. Ühe eelkõnelejaga ei nõustu, kes kurtis, et joomist vähe oli (saabumisel enne sisse saamist surus Pikk juba joogi pihku :P ). Vaatasin pilte hinge kinni hoides, et ega ei leia nüüd end joogisena midagi sellist tegevat, mes punastama hiljem paneb :lol:
Kui oli, siis jätke hirmsamad kaadrid üles riputamata :wack:
Jalko oli hea. Häda ajab härja kaevu ja kui jalko reeglid seda nõudsid, võttis isegi Mella õlle pihku :lol: Koivad kah jalkost imelikd, nagu oleks spagaati teinud.... Vähemalt omiku telgist avastatud lühikesed püksid tõestasid seda (lol) Tase ala, ma hakkan sportlaseks 8) Kui ilm oleks jahedam olnud, siis oleks ilmselt vähem õlle jahutamiseks läinud - võib olla ka mitte :)
Aga üldiselt tänud korraldajatele - hea orgunn. Pidevalt oli tegevust, mis mulle meeldis. Et ei olnud sellist tühja passimist ja kella vaatamist, nagu mõnel üritusel, et nuh, 5 tundi veel ja siis hakkab eeskava.
Kahju, et paraadi ei näinud. Milline ja kuhu see välja nägi :?:
Pühapäeval oli plaan Kiviõlli kimada veel mäkketõusu vaatama, aga juba hommikune TULINE päike andis märku, et seal ei kannata seista ja vaadata, nii sai suund Pärnu ranna poole võetud.
Ühes tükis kodo tagasi, ning need mälestused mis olemas, on head :wack:

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

mursikk-

Lugemata postitus Postitas mursikk- »

Siin siis mõned pildikesed ka minu kaamerast :) .
Üritus oli väga hea, korda läinud nädalavahetus oli.
http://public.fotki.com/mursikk-/bikere ... evad-2008/

Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Osalesin sel aastal suvepäevadel alles teist korda aga veendusin, et Bikersi ürituste õnnestumine ei ole ilmselt iial olnud juhus. Hea kohavalik, superseltskond ja überkorraldajad on olnud võtmesõnadeks, mille võimsas koosmõjus ei õnnestu pettuda (tõsi, ma isegi ei proovinud)... Esinejad, mängud, auhinnad, paraad - kõik meeleolukas ja igati tips-tops. Tänud selle kõige eest! (w) Kui näeme, siis :bsmile:

Eraldi tervitused lõkketoimkonnale! 8)

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Suht-koht ammu juba kodus.Pidu oli äge raisk.Suvekad hakkavad kasvama üheks suurimaks motoürituseks siin Eestis :) .Tänud korraldajatele ja sõpradele, kelleta see pidu ei oleks nii märkimisväärne, nagu ta oli.Mängud olid head ja selle ürituse paraad oli parim, mida ma siiani kohanud olen - absoluutselt parim.
Natuke ininat ka - üllatav oli toitlustajate "üllatus" - reedel maksis grill-liha 75 eeku ja laupäeval 85 eeku...Sellise tempoga ei tõuse isegi nafta ja gaas maailmaturul :) .Aga üldiselt oli üritus mega ja aitähh veelkord.

P.S. Lahe oli istuda jalko finaalis väravapostina ja lakkuda õlut ning sisse lasta iga jumala pall, mis väravast sisse löödi :mrgreen:

Jalaga m*nni nii igaks juhuks ja peace out :ner:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Primo kirjutas:

P.S. Lahe oli istuda jalko finaalis väravapostina ja lakkuda õlut ning sisse lasta iga jumala pall, mis väravast sisse löödi :mrgreen:

Väike täpsustus, ühele pallile sa jäid kogemata ette.

kodanik

Lugemata postitus Postitas kodanik »

mnjah @ kahju et ise ei saanud tulla
ja villu : kui nüüd pilte vaadata siis sulle oleks rohkem ebakaine olek sobinud @ tundud kuidagi nukker oma kaines olemises

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Egas keegi ühtegi paari sandaale ei leidnud ja neid kaasa võtnud? Viimasel ööl olid nad veel jalas aga päeval ühe viimase ärkajana enam mitte. Tatsasin laagripaiga läbi aga ei jäänud kuskil silma.
Ja mis te räägite, et juua sai vähe, mul pole siiamaani tervis päris korda saanud veel :bsmile: Aga see selleks.
Lisaks veel omapoolsedki tänausõnad korraldajatele, osalistele ja eriti kohalikule politseile, kes otsustas enne minama minna kui ma kodu poole liiklema hakkasin.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ma tänan absoluutselt igat osalejat, kes nii mitme ahvatluse vahel siiski biker.ee suvepäevad valis :bsmile: On väga mõnus suvepäevitada inimestega, kes löövad aktiivselt tegevustes kaasa ning leiavad huvitava ja proovimist väärt olevat iga olukorrakohenduse (paraad :D).

Väga suur tänu meie abilistele, jätkuvalt väga mõnusale toitlustustiimile, bändidele NB! The Cookies ma pole väga tükk aege nii head kontsertielamust saanud, kohalikule näitetrupile, mõistlikele piirkondlikele ametimeestele jpt.

Kohtume kindlasti veel mitmel selle suve motoüritusel ja detsembris juba järjekordne Aastapäev :bsmile:

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Nii, ma olen ka nüüd ärkvel.

Omaltpoolt tänan veelkord kõiki kes kohale/läbi tulid :) Teie pärast me seda teeme ja hea on teha :bsmile:
Tänan ka kõiki toetajaid, toitlustajaid, bände ja toimkonda.

Mõned märksõnad mis nädalavahetusest meelde jäid:
Jänx,
Kakk,
Jooksenda,
Singirullid,
Etendus,
Orienteeruja Arx
...

Eriline tänu kohalikule taidlusgrupile, kelle üllatuse sisu oli ka meile üllatuseks. Väga nauditav vahepala mõnusa huumoriga.
Seda, palju rahvast oli- ei tea. Polegi vist kunagi keegi arvestust pidanud.
Heameel oli palju vanu tuttavaid näha ja uute toredate inimestega tutvuda.

Järgmiseks aastaks paneme kõrvataha, et orgunnime lastele ka midagi teha. Kuskil hüpata või nägusid maalida jne.
Biker.ee suvepäevad on vaikselt muutunud selliseks pereürituseks. Proovime teha mingi järlevaatajaga koha kuhu järelkasv trallimsa saata. Siinkohal veel tänud Hevimehele, kes lastele limbo ära korraldas.

NB! Hoiame kõik Kaurile ja ta naisele pöialt (w)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Kuzmitz kirjutas:

Kui ma ja Piloot pühapäeva hommikul kell 8.30 ringi jalutasime, siis kõige kõvem heli oli meie tossutaldade trampimine laagriplatsil... Väga kummaline vaikus oli (välja arvata ühe kolleegi peldikuukse kinnipanek ja vaikust lõhestav peeretus :oops: )

Ei saa mitte mainimata jätta, et umbes samal ajal läbi Uexküll'ide perekonna kalmistu jõkke ujuma minnes oli väga 5 vaatepilt, kuidas puulehtede vahelt värelevad varahommikused päikesekiired kuldasivad ühe hilise pidulise palgeid, kes oli noorema Uexkülli põrmu katva suure kiviplaadi endale pehmeks soojaks magamisasemeks mõelnud... :wack: Ehk põhjustas ootamatu väsimuse kalmistul peetud öine jätkulahing, mille käigus õnnestus Uexküll puumõõgaga lõplikult monumendi alla taaspaigaldada... :twisted:

Öö läbi köhiv ja Hennessyga magav nahkmees võõra enduroka all ning ilma Suzumeni rotveilerita oma ratta all magav lambanahas Mufista jagavad teist-kolmandat kohta, sest nemad ei pidanud päris hommikuni vastu... (togi)

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...

liska

Lugemata postitus Postitas liska »

Tänusõnad korraldajatele ka minu poolt (w) ning mõned pildid on siin:

http://nagi.ee/photos/liska99/sets/92717

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Särke jäi natuke järgi ka. Kellel huvi siis kirjutage Pikale.

motokas :bsmile:

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Kallev kirjutas:

... ning ilma Suzumeni rotveilerita oma ratta all magav lambanahas Mufista jagavad teist-kolmandat kohta, sest nemad ei pidanud päris hommikuni vastu... (togi)

Olgu neetud need mehed, kes ei saa aru, et tsikli kõrval magamine on see kõige õigem tegevus ja lihtsalt viskavad su üle õla ja tassivad minema.. jajah.. Hoolitsevad, et midagi minuga ei "juhtuks"
Omakasupüüdlikkuseks nimetatakse seda hoopis.
Ma võtaks ikka selle rotika järgmine kord kaissu :nono:

Aga hommikul inimesi vaadates tuli ikka väike heldimuspisar silmanurka.. nii nummid olid kõik... :roll:

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Väga mõnus üritus oli :bsmile: Suurimad tänud ka hea esinemisvõimaluse eest, teinekordki (w)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”