Mnjah, sai kah mõeldud, et tulla või mitte tulla aga nüüd, siis asi võimatu.
Enne kui sain töölt tulema juhtus nö. tööõnnetus , kukkusin kõrgemalt alla nagu kivi, parema jalaga lood päris halvad kohe, nii et ei tea üldse millal ratta selga saab.
niih...s**t uudis minu fännklubile ,et mina ikka ei ilmu kohale sest minu tsikkel mis seisab väljas ja tagarehv kus olid juba traadid väljas. On tühjaks läinud
niih...s*** uudis minu fännklubile ,et mina ikka ei ilmu kohale sest minu tsikkel mis seisab väljas ja tagarehv kus olid juba traadid väljas. On tühjaks läinud
Oh p**s* küll
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki.
üritus oli lahe - oma 35kw ga õnnestus teistega sammu pidada ja saapaninad sain õhtale( välisküljed nigu noaga lõigatud) , kallutamine hakkas nagu juba välja tulema nüüd peab hakkama rohkem perset sadulas liigutama .
piiraja tuleb ka maha kiskuda, nüüd juba saab tagasirge kurvest piisavalt hästi välja ja jookseb juba tagasirge keskel piirajasse.
nagu ikka kaastunne ja jõudu parandamisel neile kel mõni detail kokkupuutes maaga bike küljest lahkus.
Tundub et enne kui kaks kolm ringi kumme soandatud täiega panna ei tohi.
ise sain enne kojujõudmist järjekordse tagumise parema laagriga ühelepoole, seekord kestis oma 2500 km. õlletoobriks panen lihtsalt uue aga järgmine nädal kisun kogu täiega alt ära ja katsun löpplikult lahenuse leida - ( uus puks treiali juures laagripeas üle treida jne) Kui kellegil kogemusi või soovitada kus spesialistide juures ma selle jama saaks korda teha siis pakkuge välja.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Linna peal sahistatakse, pool tundi enne uue päeva kukkumist keeras korke oma ratta nina lasnamäelt Aravete raja poole
TEa, kas ei julenud päeval tulla?
korkel lõpetas tagumine rehv töö lepingu kuna olin juba traatideni välja sõitnud ja õhku hoidis veel sees vaht.
Uue rehvi sain alles mõned tunnid hiljem ning poolt tundi ennem uue päeva algust sõitis korke koju magama.
mella kirjutas:
Linna peal sahistatakse, pool tundi enne uue päeva kukkumist keeras korke oma ratta nina lasnamäelt Aravete raja poole
mh ...oli ? Seni kaua kuni keegi selle maha niitis ?
Kes siis küllili käisid ?
statiiv jäi ikka püsti aga imeväikesed külilikäigud ikka olid, kolm ratast vist kui mu mälu mind ei peta...
üks kollane sai veitsa plasti küljest ja sumpa kõveraks "paljudele tuttavas" tagakurves . ja siis üks sinine kolmandas kurves kukkumispuksi lühemaks höövewldas ja riides auklikuks kaitsmete kohalt - ülejäänud olid vast hädapidurid väljsõiduga rohelisse.
korkel lõpetas tagumine rehv töö lepingu kuna olin juba traatideni välja sõitnud ja õhku hoidis veel sees vaht.
Uue rehvi sain alles mõned tunnid hiljem ning poolt tundi ennem uue päeva algust sõitis korke koju magama.
mella kirjutas:
aga neljapäev ju piibel streetrace ja saaks otcesõitu harjutada uue suitseva rehviga
4 sõitjat oli ümber käinud(mina nägin nelja,ei tea kas peale minu ära minekut ka veel keegi kukkus)..
2tükki "tuttavas tagakurvis".1 sm mees lohises natuke asfaldil ja neljanda masina mootori päästis kukkumispuks(mootoril olid kriimud peal juba,aga puks tegi oma töö).
Eks tegijail ikka juhtub...pole parata ja kust see kogemus muidu ikka tuleb... Tõsi ta on - väga uljaks ei saa ka minna, eelmisel korral juba vaatasin, et varbad tuleb korralikult jalaraua peal hoida, täna kippus paaril korral saabas koos jalarauaga asfalti puudutama, ühel korral päris karmilt ja see piir on nüüd enam-vähem teada.
Muidugi suurem osa SM- vendadest võttis oma trenni täie tõsidusega ja see sinise sportbikega vend oli ka, nagu oleks saunalavalt tulnud peale mõningast painutamist, mõnus oli vaadata ja kusjuures suutis täiesti SM- dega sammu pidada.
Üldiselt vahva!
üritus tundus lahe kuigi ise rajale ei saanud herr galvanisaatoriga vbl mõni varajane laup hommik teisele katsele...
Sobib lepime aga kokku ja teeme ära. Siis peaks ka kukkumise punnid raatale juba külge saama...ilma kohe mitte ei raatsi rattal külge maha raspeldada (juhul kui sõiduve peaks tegema) . Eile oli väga hea näide kui palju need kukkumise punnid ratast säästavad
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.