125cc kokkutulek

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

tuulavend

Lugemata postitus Postitas tuulavend »

aga teex nii et ette mingi oma valmistatud lipp ja taha lõppu paneks Biker.ee lipu :wink:
ja kui keegi tartust või selle lähedalt peale minu ja lääne veel minejad on siis saax äkki kokku ja disainiks ise midagi valmis
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

rainer89 kirjutas:
Selge, igatahes oleks käpp.
Aga tallinnast on jube jama tulla sinna telk seljas :(
mis masinaga tegu ? kas siis sellist kotti vms. ei annaks peale monteerida :P
Have a nice day !
Kasutaja avatar

C4

tuulavend kirjutas:
kle C4 võtax lipu kahepeale ja teex midagi uut valmis
no :D mina eriline õmbleja ei ole :D aga ideedega oskab alati abistada :P no kui sul võimalus see kuidagi kokkutaguda :D või oskad ise seda teha siis anna teada ma abistan disainil :P ja kui me oma kätega valmis ei saa siis tuleb hakata uurima, et kus tehakse ja mis maksab 8) äkki saab kambapeale lipu valmis
(nii siis ühesõnaga kellel lipuga ideesid andke teada mulle es-is sealt räägime pikemalt edasi aitaks sellest lipu teemas nüüd siin :) bikeri lipp olemas ja teeme juurde ka veel 125-ste lipu kui keegi viitsib veel peale minu jännata sellega)
Viimati muutis C4, 28 Mär 2006, 19:03, muudetud 1 kord kokku.
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Milles on probleemi, te mõlemad kõvad mehed, linnas mõnda jobu näete lasete särgi seljast piistu ja teete minekut :lol: :lol: , pärast markeriga 125 peale ja läheb :wink:
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

C4

Len kirjutas:
Milles on probleemi, te mõlemad kõvad mehed, linnas mõnda jobu näete lasete särgi seljast piistu ja teete minekut :lol: :lol: , pärast markeriga 125 peale ja läheb :wink:
:lol: ja siis mõeldakse miks jääb 125-ste meestest mulje nagu me sõidaks 3.seeria "rullnokaga" (ehk siis e30)
Have a nice day !

tuulavend

jajaja särk piistu,ok sellega
põhimõtteliselt saax teha tartus lõunakas valmis selle,aint kavand sinna ja peaxid valmis tegema aga uurin veel seda ja sama pildiga särgid võix ka veel teha nendele kes tahavad ja on tulijad(särgi hind ca.100-120eeku,lipu hind on uurimisel)
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Nüüd viimane pool lehte on täis taas lipu juttu. Teeme nii, et C4 ja tuulavend võtavad lipu enda peale ja suhtlevad sellel teemal kuskil mujal omavahel. Kui midagi küsida on vaja või disanini näidata, siis räägime siin ka. Muidu on suht mõttetu ainult mingit üht sama teksti siin lugeda. Võite ka mind ja Len-i MSNi lisada. Saab arutada meiega ka. :wink:

Tänan
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

ma tahaks ühte asja mainida, kui lubate... (äärmisel juhul kahte) :)

seda et...ärge nüüd üle kah pingutage! olete juba arvestanud, palju raha kulub kogu selle jandi peale? bensiin, toit, elamine... vaatan, et plaanite jahtklubis söömas käia jne jne. nüüd sinna otsa veel lipu raha, särgi raha ja mida veel... ehk mõned koolipoisid ei saa seda endale lubada ja jääb teie kokkutulek ikka väiksemaks ja väiksemaks. alustage tagasihoidlikult ja sõbralikult, küll neid särke-värke, lippe-lappe annab hiljem ka teha.

ja siis see, et ei suudeta telki tallinnast pärnusse vedada... teil 125'sed rattad, mitte enam rollerid. pikka maad peaks olema lust sõita. palju see telk ja muu nodi ikka kaalub (ufo vedamine pole tõesti hea mõte)? igas bensiinijaamas müüakse spetsiaalselt kinnitamiseks mõeldud kumme (emmm, neid konksudega, mitte igast banaani ja muu maitselisi!). paned aga telgi kilekotti ja tõmbad kummidega tagaistuja kohale kinni. või mujale... minul on telk ka lenksu peal käinud, kui mujale enam ei mahtunud. ärge olge nüüd papist poisid ja tõestage, et suudate ikka ühe väikese matka/kokkutuleku vastu pidada ilma suurema virisemise ja vingumiseta. nautige sõitmist, värsket õhku ja uusi sõpru!

ahjaa viimane asi, luban.

tuletan meelde, et praegu on märtsi lõpp alles! aga tundub, et mõnel on juba isegi see välja mõeldud, mis võileiva vahele panna ja milline aluspesu sobiks kõige paremini tsikli värviga. first things first: kõigepealt aeg ja koht, siis võileivad ja võrguvõistkonnad.

terv,
piret@7 aastat kokkutulekuid, matku ja niisama sõitu.
Vahest sõidan ja teen asju.

tuulavend

kõik asi ju vaja valmis vaadata varem ja siin on rohkem sellised vennad kes paarsada krooni ikka jõuavad maxta
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Ega me päris nii äpud ka ole :D:D Ma saan aru, et ega sa pahaga ütle vaid tahad abiks olla. Sa vict ei ole viitsinud läbi lugeda eelmisi lehekülgi! Enamvähem kõik on paigas Len peab ainult 100 % täpse summa ütlema söök jahimajas oma pleki eest! Kuigi jahm igaüks saab selle ise sisse arvestada oma eelarvesse arvestada nagu bensiini jne Ma usub, et ega see särk kohustuslik ole ja mina pole küll öelnud, et ei suuda telki kaasa võtta ja usun, et need tänapäeva telgid saab isegi seljakotti pista kuna need nii väikesed on ;) Ahh mis ma ikka jauran siin aitab küll ootame suve ja siis näeb :D:D

direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

Telgid on nilbed, peaks olema ikka puhkemaja, kus kõik vennalikult koos õhtu veedavad, mitte mingi lõke, mille ümber peab lõdisedes sääskede eest varju otsima.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

direktor kirjutas:
Telgid on nilbed, peaks olema ikka puhkemaja, kus kõik vennalikult koos õhtu veedavad, mitte mingi lõke, mille ümber peab lõdisedes sääskede eest varju otsima.
Ma olen sellest Lennartile juba rääkinud..ta tahab ikka telkides.
Kämpingus oleks täiega hea olla..suur asi, sõit läheb 100krooni kallimaks.
Leiad selle raha,et kokkutulekule tulla,leiad selle 100 krooni juurde kah.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

teate ma täna nii vihane, et vastan julmalt, ärge isiklkult võtke, arvestage et mul on väääga s**t tuju :evil: teate minul on jumala suva kus me oleme, telgis ei ole sul midagi külm kurat, suve õhtul ja sääski ka pole kui sul just eri tellimusena mingi katuseta telk pole. Lähen jah uurin maja värki ka aga arvestage sellega, et siis läheb üle 100eeku kallimaks see ja paljud hakkavad siin juba niigi virisema(täitsa aru saadav). Dire mis sa loodad kokkutulekul et istume kämpa majas sees, joome õlut, vaatame telekat ja ei mingeid sääski. Lähen jah vaatan veel jõekääru kämpasse mis seal maja hind on :evil: , kurat küll mingit tuju pole täna rääkida.

To direktor ja ivar: kõigile ei anna emmed ja issid raha et lapsuke mine sõida ja ole nüüd, enamus teenivad ikka ise
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Len kirjutas:
Ülehomme hommikul näen kuidas motpaks teepeal tööle oma biker.ee särgist välja tõstetakse :shock:

rainer89

Lugemata postitus Postitas rainer89 »

C4 kirjutas:
rainer89 kirjutas:
Selge, igatahes oleks käpp.
Aga tallinnast on jube jama tulla sinna telk seljas :(
mis masinaga tegu ? kas siis sellist kotti vms. ei annaks peale monteerida :P
Hetkel pole veel midagi aga kindel plaan osta ja arvatavasti aprilia bike aga ei tea mis aasta

vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

Toas oleme me terve talve olnud. Suvel, kui õhtul on väljas vähemalt 15 kraadi sooja, siis TULEB olla õues ( isegi väike vihm ei tohiks midagi hullu teha). Pole ju mõtet sõita kokkutulekule, et siis toas istuda ja telekat vaadata. Kui sääsed häirivad, võta kaasa sääsetõrjet. Kui külm hakkab, on järelikult vale riietus. Ma tõesti loodan, et kokkutulekule ei tule selliseid äpusid, kes ei suuda seda ühte ööd telgis veeta. Minul endal on just kõige paremad mälestused nendest matkadest, kus on ööbitud telgis, lageda taeva all.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Hästi öldud Len aga ma oleks veel karmimalt öelnud, kui paha tuju oleks olnud ;) Ma ei saa aru miks me ei või telgis magad jumala lahe on telgis magada :P Hommikul ärkad näed üht kortsus hunnikut peakohal ja karjud kes seda tegi ja leiad, et oled parvega allavoolu saadetud :D Linnapoisid ei saa telgis magamisega hakkama mis jama see nüüd on. Ma külll ei viitsi mingit maja raha maksta ma magan peaaegu 333 päeva aasta oma voodis, et ma küll voodist puudust ei tunne ;)
See küll siia ei peaks käima aga kuna telgi teema nõnda aktuaalne siis kord sai käidud Skoudi laagris ja seal oli õhtune esinemine! Mille me ära võitsime tänu enda heale mõttele mängida läbi kõige karmimad karistused ! Viimane oli selline siis " Sellest eest mis nüüd te kohe näete saab eluaegse köögi toimkonna ja orjatöö. Nimelt mida teha, et saada kõige karmimat karistust? Nagu kohe näete ära varastama oma ülemuse telgi koos kõige seal juurdekäivaga ja siis need järve viskama :D Samal hetkel olime meie mõndadega, ülemuse telgi teisest laagri otsast ära toonud ja siis läksime lavale sellega mille peale juhil lõid silmad suureks nagu pandal ja särasid kui viimasel joodikul :D:D Lihtsalt liiga irw oli näha juhtide nägusid ja siis, läksime kai peale tegime telgi seest puhtaks ja mull mull väiksed kalad :D:D

Tglt juhile sitax meeldis ütles, et esitus oli väga hea ja me oleme kohta väärt, kuigi see, kui ta küsis kus telk nüüd on ja me pkivahet hoides ütlesime järves ta nats pahaseks sai ja selle peale ka, et olime suutnud puuoksaga ta mingisse 20 kg telgi väliskattesse augu tõmmata siis ta enam nii rõõmus ei olnud ;) Kookisime telgi välja järvest ega väga sügavale ei visanutki natike ja siis viisime tagasi, et kahju tasa teha ;)

Teema algataja
janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Mina pooldan telkimist igal juhul ja kleepsu asju ajan ka ja see on teile tasuta.Lahe teks Whitebalance :shock:
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

rainer89 kirjutas:
..Aga tallinnast on jube jama tulla sinna telk seljas ....
piret kirjutas:
...ja siis see, et ei suudeta telki tallinnast pärnusse vedada... teil 125'sed rattad, mitte enam rollerid. ....
Tõepoolest! See telgivedamise mure ei ole küll mingi mure! Pealegi on ju võimalik end kellegi teise varjualla öömajale paluda - vaevalt, et kõik kohaletulnud nüüd igaüks omaette konutada tahaks. Kui ise ei viitsi telki kaasa vedada, siis kindlasti leidub kokkutulnud sõpruskonnas kedagi, kes su oma katuse alla ööbima lubab.
A sõna võtan siin hetkel sellepärast, et tahan tahan väita - ka 50cc võrriga on eestimaa koos telgi ja muu tavaariga risti- ja põigiti läbisõidetav. Olen ise seda teinud ja mälestuseks sellest on näiteks pilt, mis on minu allkirjas toodud lingil.
Telk, magamiskott ja madrats on kõik ära mahutatud ühte seljakotti, mis on kummidega võrri paagile kinnitatud.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Asi ei ole ju mingiljuhul masinate suuruses või võimekuses vaid ikkagi alati põhiliselt sadula ja lenksu vahelises tihendis kinni. Mittemingi probleem ei ole isegi ei jala, jalgratta ega sääreväristajaga reisida pikki maid, kaasas vähemalt nädalane toidu ja veevaru, nii sooja-, külma- ja märjailma riided, kogu söögitegemis- ja elamisvarustus jne. Ja Eesti piires pikki maid ei ole! Kogu elamist kaasa vedama ei pea! jne jne.
Asi on ikkagi ja alati suhtumises ja hädaldamisevõimes... aga ju siis paljude jaoks reisimine ja kokkutulekud koosnevadki lipust, särgist ja ufogrillist.
Tõenäoliselt asi antud juhul ikkagi selles, et tegu ei ole niivõrd kubatuuripõhise kokkutulekuga vaid põhiliselt isikute kokkutulekuga, kelle vanus veel teistsuguseid masinaid kasutada lihtsalt ei luba.
Igatahes edu teile, et kõik ikkagi laabuks ja ilusat kokkutulekut!

direktor

me kõik oleme arvatavasti oma siklid ja muud asjad ise teeninud, niiet vähem mögenz
Kasutaja avatar

C4

minul on probleemi asjade panekuks lahendanud küljekotid :P telk ja jms. onseal kui vaja veel riideid kuhugi panna siis aga seljakotti ja tagaistme külge kott kinni :D ja kogu moos...kui on tõesti nii suur raskus võtta telk peale siis rääkida äkki mõne sõbra või bikerlase telgis ruumi... või siis magamiskott tuleb ju naguinii eks magad siis ilust värskeõhukäes ei ole seegi ju paha suvel õues hea soe !!! kui hakkabki sadama, eks neid taevaall magajad saab ju siis ikka kellegi telki mahutada :D seltsis segasem aitaks nüüd selles niisama seda teemat edasi kerides lätrama igaüks ühete ja sama juttu :!: :!: :!: Aitab siis aitab kui ei meeldi magada telgis või on mingi probleem siis rääkige sellest ES-i kaudu
Have a nice day !

rainer89

Lugemata postitus Postitas rainer89 »

Telkimise vastu pole midagi, sellega saab suviti päris tihti tegeleda. Lihtsalt ebamugav on sõita bikega tallinnast pärnusse seljakott ja telk seljas. Tegelikult probleemi ei olekski kui telk väksem oleks.. 4 inimese telk on kokkupakitult ka päris pirakas ikka :)
PS! Kui keegi nõus mind oma telki võtma siis palun andke teada! :)
Kasutaja avatar

C4

rainer89 kirjutas:
Telkimise vastu pole midagi, sellega saab suviti päris tihti tegeleda. Lihtsalt ebamugav on sõita bikega tallinnast pärnusse seljakott ja telk seljas. Tegelikult probleemi ei olekski kui telk väksem oleks.. 4 inimese telk on kokkupakitult ka päris pirakas ikka :)
PS! Kui keegi nõus mind oma telki võtma siis palun andke teada! :)
minul endal vist 3 inimese oma ja ei kurda.... suuruse üle võib olla, et mul ka 4 sisse mahub aga jah :D see ei ole nii kohutav kui kellegi isa vms. toob ta asjad pärnuse autoga tln.-st ple ju nii raske n: randaminekuks käia korra pärnus (kui tõesti see toomine endal nii raske on) paluks nüüd see jutt lõpetada, et kui kellegil on midagi asjaliku öelda siis kriblab ma arvan, et tegin end piisavalt aru saadavaks JA suhteliselt punase värviga kriblasin sinna ette poole... mulle võib es-ida kui kellegil ple telgi võimalust teen hiljem listi sellest, et kellel oleks telki vaja ja loodetavasti suudame selle telgi värgi kah lahendada....
Have a nice day !

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

125 kokkutulek

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

kulla 125 hundid.loen teie kokkutuleku asja,mis on muidugi vägev.aga viimased postitused ajavad natuke muigama.kas telk või majake...issi toob asjad kohale jne.
te olete kõik enam-vähem 16-18 aastat vanad.käes on juunikuu..ja teie muretsete öömaja pärast. sa püha peeretus.siin ei olegi mingit küsimust -magamiskott,lebomatt ja koormakile( ajab telkmantli asja ka ära)hommikuse kaste vastu.teid on ees ootamas ajateenistus.võiks natuke ennast harjutada sellise eluga.siis ei tule pärastine sõdurielu nii suure shokina.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Kuulge inimesed, meid on praegu 20 ja üle pooled toovad telgi kaasa, olen ise nendega rääkind. Mida te undate? meil on mingi 5 või 6 telki ainult vaja. Ma pean mõndadele niigi ütlema, et ärgu võtku telki kaasa. Aitab siin teema all kah vast sellest telgi jurast. Kui on küsida, siis kõik olete mul ju msnis ja laske tulla, mida te siin ajate :!: :!: :!:
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Suure ringi küsimus Lenile kas oled uurinud mingit asfaldi platsi kus vigursõitu või muud teha ? Sellega tglt aega veel küll :D:D Aga piinata sind võib ikka :lol: 8)
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

ma võin sõita pärnust pääsküla statini ja nodi ära tuua ning pärast kokkulepitud ajaks tagasi viia, kui tede 125 sed sellist koormat ära ei vea.
Minu kärul on puhta manuaalis soovitatav cargo 12 kilogrammi, sestap autot ei vaja :)

edit: autoga siis.
Aga mulle meeldib.

direktor

Okeiokei, lõpetame selle telgi teema. Aga ma mainiksin veel, et minu arust polnud probleem telk kohale vedada, lihtsalt majas oleks tsillim, aga jah. on nagu isandad ütlevad. :lol:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

BOOOOAHHHHH :shock:

11 lehekülge.Kamoon, mehed :D .Praeguse seisuga on isegi aprillini mõned tunnid aega ja kokkutulek toimub alles juunis.Kes mida kaasa võtab ning kus magate ning pidu panete, arutate vast ikka aprilli lõpus või mais.Juunis hakkate eksamitel kuuma andma ning üks-kaks päeva enne väljasõitu hakkate pakkima.Kui praegu jahute iga pisimagi probleemi üle, siis on varsti teemas segadus ning hakkab välja nägema, nagu eelmise aasta rollerikokkutulek (no offence, rollerdajad :wink: ), kus hakati jahuma juba detsembris.Kõik kasutavad MSN'i, seal ju palju kiirem suhtlemine või siis tehke IRC kanal ning (#kokkutulek125 näiteks) ning arutage seal.
Plaanimuutused, uudised jne. kirjutate siia ning ettepanekud avaldate näiteks IRC või msn'is.IRC saab ka päeva topicut sättida.Ühesõnaga, mida ma tahan öelda - võtke hoog maha või muidu te ei leia enam mingit inffi siit segapuntrast, kui siia tekib 122345 lehekülge :mrgreen:

Edu
Challenge the Adventure.Ride The World
Suletud

Mine “Üritused”