Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
korstnamütsid,aknaplekid,harjaplekid jne. pleki väänamisega seonduv. kuni 0,8 mm sest plekist. hinnad kokkuleppel. saab alet 10-15 prossa tel. 55557465 Tallinn.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Oled sa ikka Võru kandis tegutseja? Kas Kallastele ka tuled tegema-müüma?
Asukoht on abiks
Hei
Tegelen siin ühe auto projektika ehitamisega ja oleks vaja kiiremas korras natukene terasplekki, et suuremad keevitamised tehtud saaks enne kui keevitust tagasi nõutakse.
Sellega seoses, ega kellelgi tööl/kodus ei vedele 1mm, 3mm ja 5mm tavalist teraspleki tükke/juppe? Päris 25x25mm tükke paluks mitte pakkuda aga kuskil 50x75mm jne suuremad oleks juba täitsa ok. NB! 1mm lehte läheks natukene suuremat( 250x250 ja 350x400) tükki vaja ja oleks nõus ka paar õlut selle eest andma
Tallinna piires ja järgi tulen loomulikult ise.
Ja muidugi tore oleks kui suuremat roostet ei oleks.
Erasõnum või taavi64@hot.ee
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Otsin projektiõigusega elektrikku. Tallinnas. Kilbist vaja uuesti korterisse vedada, voolumõõtja, kaitsmeplokk jne.
Foorumisse väga tihti ei logi, telefon 53304160
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Kill - saatsin sulle sms-i.
Aidake mu õde
Tal on vanem VW Jetta 1.8 (sama mis golf II). Auto seisab hetkel minu hoovis ja viimane asi, mis juhtus, oli see, et suri välja, käima enam ei läinud ning sädet ei ole. Aga üldiselt on selline viga, mis on vaja kindlasti üles leida ning mis on arvatavasti eelmise veaga omavahel seoses on see, et teatud kiirusel paremale poole keerates sureb masin välja. Midagi on lühises / ei anna kontakti ning lihtsamad autoonud pole veel seda viga üles leidnud.
Pull ongi see, et aja möödudes võib ta isegi normaalselt käia ja ringi sõita, kuid siis jälle hakkab mootorit paremkurvis välja suretama ja süüdet tagant ära lükkama. Nii et väga lihtne seda otsida pole, viimasest töökojast, Hiiul, anti auto käsi laiutades tagasi
Masina omahind on väike ning ega õel, kes praegu üksinda kahte last kasvatab, väga palju raha ka pole, küll on see aga tema ainsaks liikumisvahendiks, seega oleks vaja head inimest kes viitsib asjaga võimalikult soodsalt tegeleda. Ise küll olen tehnikahuviline aga sellele jamale hammas peale ei hakka.
Asjaga on poolkiire
Piipz
58413942
Kui täis paagiga paremale pöörates väljasuremist ei esine võib vigane (mõraga) olla bensiini võttur paagis. See asub ka paremal. Pooliku paagiga paremale keerates jookseb bents vasakule ja pump tõmbab õhu vahele.
Osade Golfi mudelite tüüpviga on halli andur (ilma vaakumita)jagajas mis alul teatud mootori temperatuuridel jamab ja lõpuks päris kooleb. Lammutusest võetud jagaja võib samasuguse defektiga olla. Odavam variant on võtta lammutuse vaakumiga jagajast andur.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
praegu ei ole lihtsalt sädet. seega see peaks pigem ikkagi elektrikala olema.
ma ei ole veel kindel, et kas see kurvis väljasuremine on ka sellesama elektrivärgiga seotud - paagist on seda bensuvõtjat raske kätte saada muidu?
Ja tegelt küsimus on, et kes selle ikkagi korda teeks Ma hoian automootoritest eemal ja kui lähengi torkima, siis raiskan seda kasulikku aega, kus ma mujal saaksin asjalikum olla.
Piipz kirjutas:praegu ei ole lihtsalt sädet. seega see peaks pigem ikkagi elektrikala olema.
ma ei ole veel kindel, et kas see kurvis väljasuremine on ka sellesama elektrivärgiga seotud - paagist on seda bensuvõtjat raske kätte saada muidu?Ja tegelt küsimus on, et kes selle ikkagi korda teeks
Ma hoian automootoritest eemal ja kui lähengi torkima, siis raiskan seda kasulikku aega, kus ma mujal saaksin asjalikum olla.
Saatsin ES-s nime ja nr, kirjelda talle viga ise, ma nö kaugjuhtimisel ei osanud piisavalt hästi kirjeldada, et lahenduse hinda teada saada.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
tnx Kana - juba tegelen P.S. Ta tahab su KLE-d ära osta nüüd
ma tean et sa ei müü aga kui keegi teine praegu müüb soodukaga kle-d, siis võiks mulle märku anda.
Kas on kedagi Pärnu kandis, kes autode keretöid teeks võimalikult soodsa hinnaga? Täpsemalt siis vaja natuke keevitada (rooste on poritiiva sisse augu söönd) ja värvida oleks ka siis juba vaja
Hind on suhteline, aga siis on väga motosõbralikud mehed.
Ehk on abiks:
http://parnu.ee.ee/?disp=27139&tkood=260
Oleks hädasti nädalavahetuseks vaja 9-kohalist väikebussi. Ehk mõnel bikerlasel on midagi välja pakkuda. Sobib näiteks Renault Trafic jms. Pakkumised teha foorumis või helistada 56628560. Allar.
mmz kirjutas:Oleks hädasti nädalavahetuseks vaja 9-kohalist väikebussi. Ehk mõnel bikerlasel on midagi välja pakkuda. Sobib näiteks Renault Trafic jms. Pakkumised teha foorumis või helistada 56628560. Allar.
Kasutaja Pyramiid tegeles vist sellega. http://www.valgekuu.ee/buss.html
scryth kirjutas:mmz kirjutas:Oleks hädasti nädalavahetuseks vaja 9-kohalist väikebussi. Ehk mõnel bikerlasel on midagi välja pakkuda. Sobib näiteks Renault Trafic jms. Pakkumised teha foorumis või helistada 56628560. Allar.
Kasutaja Pyramiid tegeles vist sellega. http://www.valgekuu.ee/buss.html
Nii on, aint et mul buss kõigest 8-kohaline kahjuks.
Otsin LCD monitori arvutile, 20-22 tolli, full HD ja kindlasti DVI sisendiga, hind kuni 2500.-! Kel võimalust kuskil alet saada, paluks kontakti!
Vaja oleks selle nädala sees üheks päevaks kastikat (Hilux, D-max, Navara...)... Tegelt mingi pakiauto sobib kah. Maastikule ei roni, vaja lihtsalt veidi telliseid vedada. Kuna konksu ja käru ei oma, siis kastikas oleks lihtsam kui konksuga auto ja käru sebimine. Vastu pakun selleks ajaks universaal passatit, 2009 automaat ja sixpack märjukest
telefon 5150555
http://www.harteron.ee
Kas keegi metsaraietöödega või raideõiguse ostuga ka tegeleb?
Nii nüüd olen tõsises hädas!! Kool kohe hakkab,ning esimene periood on praktika,Kuid koht kuhu pidin saama hüpas alt! NÜÜD ÜKS SUUR PALVE! Kas kellegil on kolmanada kursuse elektrikule praktika kohta pakkuda,ei pea olema firma,võib olla paberitega fie vms.
Asukohaks on tartu ja selle lähiümbrus!
ETTE tänades!
Kas keegi soome ei lähe see nädal?
Annaks kaks rulli paberit kaasa.
Sihtkoht on Espoo, aga saab keegi ka keskustaan vastu tulla.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Thnx, korben.
Veel midagi - vaja pädevat torumeest, kes paigaldaks-ühendaks 500L el.boileri ja sinna juurde ka tsirkulatsiooniringi koos pumbaga. Peaks silmas torutöid, elektrit näppida pole vaja. Objekt Sakus.
tel. 5097 547, Andres
sellinne kasutaja nagu: wahka_est
Tema tegeleb detailplaneeringutega, saab arvatavsti head hinda ka teha
Vaja on inimest, kes tegeleb puiduga. Soovitavalt siis juba niiskuskindlaks immutatud puiduga, lauad mõõdus 50mmx30mm, pikkused varieeruvad meetrist 3 meetrini.
Vaja nimelt teha 3 puust resti (pesuruumidesse) põrandale, aga ma ise pole puidutööteemaga väga kodus. Põhiline vajadus on muidugi tooraine, kokkuklopsimisega saame ise ka hakkama.
Konks on veel selles, et puidu/laudade/vms hankimine toimub ametlikult, üks riigiasutus maksab arve ja puha.
Igasugu detailid siis PS või 56676492.
Ei osanud mujale paigutada aga reedel stiilipidu ja oleks parukat vaja
Kas kellelgi oleks reedeks laenata afro soengu parukat või miskit sellist kohevat parukat....disco stiilikas.
Miskit taolist: http://www.scavengeinc.com/images/franco/disco-afro.jpg või http://media.costumesinc.com/costumesin ... /62135.jpg
Kui kellelgi on Tallinnas siis andke teada...leiab ka mõned laenutuse eest.
(tean, et saab sellist asja laenutusest aga laenutuses on utoopilised summad minujaoks paruka rendil)
Edit: Parukas olemas, tänud Jänx-ile
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Nüüd siis biker.ee seltskonnale tööriistad soodsalt. Letihinnast tavapärase -20 asemel on nüüd võimalus osta kaupa hulgihinnaga. Komplektidele, võtmetele, padrunitele garantii 10 aastat. Kui on sihipäraselt kasutatud ja katki läinud, siis vahetan välja. Sihipärane kasutus pole siis kui võtmele panna järgi toru või haamriga taguda. 10a garantii kehtib ka töökodadele.
Kuna webiga endiselt venib, siis hetkel saab vaadata linke:
http://www.harteron.ee/komplektid.pdf
http://www.harteron.ee/tooriistad.pdf
Kaupa saan saata ka üle Eesti kas DPD-ga või SmartPostiga (kauba hinnale lisandub transport 29-100.-)
Kui on huvi/küsimusi siis võtke julgelt ühendust:
virgo (at) biker.ee
5150555
http://www.harteron.ee
J30 kirjutas:Nüüd siis biker.ee seltskonnale tööriistad soodsalt. Letihinnast tavapärase -20 asemel on nüüd võimalus osta kaupa hulgihinnaga. Komplektidele, võtmetele, padrunitele garantii 10 aastat. Kui on sihipäraselt kasutatud ja katki läinud, siis vahetan välja. Sihipärane kasutus pole siis kui võtmele panna järgi toru või haamriga taguda. 10a garantii kehtib ka töökodadele.
Kuna webiga endiselt venib, siis hetkel saab vaadata linke:
http://www.harteron.ee/komplektid.pdf
http://www.harteron.ee/tooriistad.pdfKaupa saan saata ka üle Eesti kas DPD-ga või SmartPostiga (kauba hinnale lisandub transport 29-100.-)
Kui on huvi/küsimusi siis võtke julgelt ühendust:
virgo (at) biker.ee
5150555
Tõõl kasutanud juba aasta Tööriistakomplekt 1/2" 39 osa, J30 ei valeta, kuna tagunud ka raske haamriga + vars taha ja siis haamriga.
Yamaha XJ600S
Tere. Otsin pikemat aega osavat metallitöö meest/firmat, kes saaks hakkama Grillmaja grilli tegemisega. Näpunäiteid saab sellelt lehelt.
http://www.skandler.ee/index.php?option ... &Itemid=34
Soov oleks ainult metalli osa ilma lauata!
Tel: 555 111 45 Ivo
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas keegi regulliks mu kawa karpadel segu paika? (ZZR-600) tühikäik on ebaühtlane ja nüüd hakkas ka vaikselt jõnksutama madalametel pööretel linnas sõites.. ise vaataks kõrvalt ja aitaks vajadusel kaasa et järgmine kord juba ise teha
synkimine on tehtud mingi 2-3kuud tagasi (aga mitte kõige paremini)
mingi nelipaki eest näiteks
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Bad Boy X kirjutas:Kas keegi regulliks mu kawa karpadel segu paika? (ZZR-600) tühikäik on ebaühtlane ja nüüd hakkas ka vaikselt jõnksutama madalametel pööretel linnas sõites.. ise vaataks kõrvalt ja aitaks vajadusel kaasa et järgmine kord juba ise teha
synkimine on tehtud mingi 2-3kuud tagasi (aga mitte kõige paremini)
mingi nelipaki eest näiteks
Segukruvi keeramine iseenesest on lihtne, kui andmed olemas on... Pead lihtsalt õige arvu pöördeid keerama, manuali järgi.
Sinu ratta viga võib aga mujal olla, segukruvi ei lähe nii kergelt ise paigast ära ning pealegi, madalamaid pöördeid hakkavad rohkem juba nõelad mõjutama:
4 packi eest on neid kruvisid lihtne keerata, selleks on ainult ristpead vaja, kuid vaevalt, et sa 4 packi eest leiad kellegi, kes sul karpad võibolla selleks protseduuriks maha võtma peab Ning enamustes kohtades sa ei maksa pealtvaatamise eest vähem, vaid topelt
Aga milline see halb sünkimine välja nägi? Või miks sa arvad, et halvasti süngiti?
P.S. ZZR600 manuali järgi need kruvid on kaetud, et "niisama mehaanikud" ei läheks neid kruttima, ning manualis pole ka tänu sellele asetusi kirjas Aga sellegipoolest arvan ma, et neid polegi vaja üldse kruttida vaid et sul on karpad kas sodised või tõesti süngist väljas.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
P.S. ZZR600 manuali järgi need kruvid on kaetud, et "niisama mehaanikud" ei läheks neid kruttima, ning manualis pole ka tänu sellele asetusi kirjas
Aga sellegipoolest arvan ma, et neid polegi vaja üldse kruttida vaid et sul on karpad kas sodised või tõesti süngist väljas.
jep, sul on õigus. manuaalis on ainult maha võtmine ja puhastamine, regullimisest on seal ainult ujuki sättimine ja fuel level sättimine.
kui õhufilter maha võtta siis on karpade juurde lihtne pääseda, aga vot kas ka maha võtma peab seda ma ei tea. võib ka mitu nelipaki teha, kõik on kokkuleppe küsimus. servisisse ei taha viia kuna mõnedega on halvad kogemused ja teiseks nagu sa juba mainisid ei armastata seal kui keegi pealt vaatab mulle aga meeldib ka endal "käed õliseks" teha ja praktiliselt kõike asju teen ise mis ei vaja peent tehnikat. karpad on aga minu jaoks just selline asi milles toimuvaid protsesse ma ei oska regullida, aga kui korra ära näeks siis teine kord teeks võibolla juba ise
halb sünkimine oli selles mõttes et kasutasime sellist "pulkadega" apparaati, mitte manometrit ja synkida sai ainult pöörete peal (mingi 2-2.5t) manuaal aga pakkub tühikäigul synkida mida selle asjandusega ei saanud teha kui osa pulgakesi olid liigamadalal (algasendis) ja seega ei liikunud..
aga samas too synkimine aitas küll, enne oli suht sarnane käitumine kui õieti mäletan..
ex pean siis kusagilt nädalavahetuseks manometrid sebima ja uuesti juba ise proovima
samas karpad võivad sodised olla küll, sain vist mingit jamat kütet kah hiljuti aga uus paagitäis ja nõksutamine ikka alles..
Vaja treilerile rehve 195/50R10 98N. 4tk Kas keegi tegeleb selliste rehvidaga ja suudab head hinda pakkuda. Ostjasõbralikku
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.