Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
JanaR1 kirjutas:tõesti ilm nii ilus, et üks mees oli otsustanud sõita lühikeste pükstega nii seitsme paiku õhtul
See saab ainult Tituk olla
andryy kirjutas:markku kirjutas:Mis koht see Motohoov on ma pole ennem kuulnudki?
MIllal avatakse?
intz kirjutas:andryy kirjutas:markku kirjutas:Mis koht see Motohoov on ma pole ennem kuulnudki?
MIllal avatakse?
Reklaamid on juba väljas, vast siis on avatud ka!!
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
markku kirjutas:Mis koht see Motohoov on ma pole ennem kuulnudki?
http://www.motohoov.ee
MIllal avatakse?
[/quote][/quote]
Lubati aprilli keskel.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Raiki kirjutas:Teeme siis uue katse
10.04.09 SUUR REEDE kell 11.00 Eedeni juures STATOILIS
esialgne plaan on sõita peipsi äärt mööda üles kuni toilani näiteks
vaadata äkki peipsi jää on pulkas ja jäämägesid moodustanud ning kuda näeb välja kevadine Toila park.
Kuda sii reisimuljed on??
Krt eile maalt tagasi tulles sõitis uus valge tonnine gixxer mööda ja no andke abi kuidas inimene rada vahetab...
Ok ta näitas suunda, aga peeglisse ei vaadanud kordagi ja umbes vahetas rida.
ühest autost hakkas mööda minema, kui samal ajal see auto tahtis keerata vasakule.
Võib küll hulljulge olla ja vahest linnas terrorit teha aga no mõtlema peab kah natukene.
andryy kirjutas:markku kirjutas:Mis koht see Motohoov on ma pole ennem kuulnudki?
http://www.motohoov.ee
MIllal avatakse?
[/quote]
Lubati aprilli keskel.[/quote]
Sai sealt läbi astutud 9.apr. Ehitajad olid ametis ja kohalikud asjapulgad arvasid, et ehk
saab esmaspäevaks letid püsti ja üht-teist välja ka pandud. Loodame....ootame
-
goal kirjutas:Raiki kirjutas:Teeme siis uue katse
10.04.09 SUUR REEDE kell 11.00 Eedeni juures STATOILIS
esialgne plaan on sõita peipsi äärt mööda üles kuni toilani näiteks
vaadata äkki peipsi jää on pulkas ja jäämägesid moodustanud ning kuda näeb välja kevadine Toila park.Kuda sii reisimuljed on??
enamus teed sõitsime 6 rattaga
mustveest pöörasime jõgevale, sealt edasi adavere tuulikusse ning lõpp oli jälle tartus.
tänase seisuga on minu selle aasta kilometraash juba üle 1000km
see siis esmaspäeva õhtust siia maani.
Peipsi ääres külm ei olnud ve? Ma oleks eile nagu külmkappi sõitnud kui Kalmakülla jõudsin.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Eile Tartust Viljandisse sõites oli Võrtsu ääres ka keegi külmkapi ukse lahti unustanud, natuke peale Väike-Rakket läks külmaks ja seda kuni Oiuni. Viljandis oli jälle hea soe, võiks öelda, et isegi suvine.
-
Peipsi ääres külm ei olnud, aga eile Pärnust tulles olipeale Viljandit nii külm, et pidin puhjas piilu baari juures kinni pidama ja naisle 2 teed ja 2 suppi sisse ajama enne kui ta minuga jälle rääkima hakkas ise ma seda külma ei tundnudki (4 kraadi) aga tundub et tagaistuja saab paras jagu külma kraesse .... kui supid ja teed sees olid, siis kutsusin talle auto järgi .
Yep, eile oli jaheda võitu, nii mõnigi tütarlaps nurises . Tho Reedel sõitsin hilisõhtul Jõgeva - Tartu liini mööda, jään vaid iga retkega varustusega rahule, ega see suvi tulemata jää!
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Nii sõbrad ja sõbrannad
Läksin hommikul härga täis ja helistasin numbril mis on kodulehel MOTOHOOV.
Võtis vastu naisterahvas.
Küsimustele sain inforohkeid vastuseid,põhiliselt MA EI TEA.
Viimane küsimus oli paras pähkel,ilmselt ka sidesüsteemile mille tõttu ka side katkes.
Küsimus ise oli raske KES SIIS TEAB.
www.facebook.com/realbikerid
Ei tea miks nad siis ei tea.
Olid nad ju exotical väljas.
Kaup on järelikult kohal juba.
Enda rattal tehti täna hooajahooldus Motohoovis vähemalt ära. Poepoolel käis veel tõsine ehitus/remont/sisustamine niiet millal see toimima hakkab, ei oska aimata. Aga igatahes rattale hooldust/remonti tehakse seal küll
-
raintuul kirjutas:Ei tea miks nad siis ei tea.
Riina pane ilus neoonikas seelik selga ja küsi miks nad ei tea
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Eks nende kevadiste sõitudega ongi, et järved-jõed-metsad hingavad veel külma välja päris palju. Peab ikka veel sooja olema, enne kui keltsa ära sulatab.
-
nii ta on jah
leidsin keldri garaashist vanad nissani istmed kus on kõikidel soojendused siis
hakkan midagi igavuse peletamiseks meisterdama
-
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Aga ma avastasin pabereid sortides, et mul ratastel ülevaatused läbi. Ühel sai juba tehtud, teised maal
-
Ma leitsin vana pesumasina keldrist (EESTI NOKITSEB)
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Oli mõte küll
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
intz kirjutas:andryy kirjutas:markku kirjutas:Mis koht see Motohoov on ma pole ennem kuulnudki?
MIllal avatakse?
http://www.tartupostimees.ee/?id=108051
Tuleval nädalal Puiestee tänaval avatavas Motohoovis...
Lugesin ka selle artikli läbi ja jahutakse aga Autoringist ja seal tegutsenud motopoest ja nüüd see siis motohoovi nime all. Kas mitte Konka ei tegutsenud Motodepoos? Minu mäletamist mööda oli ta motodepoos mingi pulk. Olen tema või siis väga tema sarnase mehe käest kaks ratast ostnud ja kolmandale piiraja pannud, ning kõike seda motodepoos. Ei tea kui hea idee see on Tartu veel üks motopood juurde teha? Peab ikka oma jagu julgust olema ja uudseid lahendusi pakkuma mida teised konkurendid ei paku. Autoringis oli kunagu supper varustuse valik. mida aga hing ihaldas oli kohe kohapeal olemas, ning hinnad olid ka väga paindlikud kunagi sai sealt nii endale kui tüdrukule täisvarustus soetatud. Kuid neid varustuse müüjaid on tartus päris palju ka remondiga tegelevaid onusid ja tädisid leidub pea iga nukapeal. Huvitav millega konkurente lüüa kavatsetakse? Selline küsimus tekib eriti kui lugeda paar posti ülevalt poolt et müüja ei teadnud, ei oskand klienti nõustada. Kui ma lähen mingi murega poodi ja mul on küsimusi ning kui müüja vastab iga mu küsimuse peale õlgu kehitades et ma ei tea siis loogiline ju on et ma lähen teise poodi ja küsin sealt, ning kui saan hea teeninduse siis teen ka oma ostu seal.
Edu igal juhul.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No kui enamus personali on autoringi ajast siis peaks ikka adekvaatset nõu saama küll. Autoringis olid letis ju MC39 tegelintskid + hiljem motodepoo 2 tegelast, ehk siis mototeemaga otseses sidususes olevad inimesed...eriti habe! Äkki see inimene, kes siin paar posti tagasi toru vastu võttis, oli mingi raamatupidaja või nii...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Kontakt:
Erik jõudis pool aastat autoringi nurgas tsiklindust ka vedada. Seda muidugi peale seda, kui Tartu depoost tehti san tehnika osakond.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Hurt kirjutas:Peab ikka oma jagu julgust olema ja uudseid lahendusi pakkuma mida teised konkurendid ei paku. Huvitav millega konkurente lüüa kavatsetakse?
Märksõna on usaldus, ükskõik, mis firmas inimene ka ei töötaks, kui sa teda usaldad, siis lähed sinna järele talle.
-
Rein kirjutas:Seda muidugi peale seda, kui Tartu depoost tehti san tehnika osakond.
väga vale vastus!
järelikult sa ei tea tagamaid
btw motodepoo on praegu parem kui kunagi varem sest seal on nüüd müügis ka suur valik varustust ja seda kohapeal lausa
tean rääkida kuna käisin kevadel rattaga seal hoolduses (ja hinnad ning inimesed on väga sõbralikud )
kõik see ruum kus vanasti olid rattad on nüüd peaaegu varustuse all ja rattad on viidud taha sama suurde ruumi
lammutus enam otseselt ei toimi aga kui midagi vaja on ja seal sees on siis saab väga mõistliku hinnaga.
Raiki kirjutas:Rein kirjutas:Seda muidugi peale seda, kui Tartu depoost tehti san tehnika osakond.
väga vale vastus!
järelikult sa ei tea tagamaid
btw motodepoo on praegu parem kui kunagi varem sest seal on nüüd müügis ka suur valik varustust ja seda kohapeal lausa
tean rääkida kuna käisin kevadel rattaga seal hoolduses (ja hinnad ning inimesed on väga sõbralikud)
kõik see ruum kus vanasti olid rattad on nüüd peaaegu varustuse all ja rattad on viidud taha sama suurde ruumi
lammutus enam otseselt ei toimi aga kui midagi vaja on ja seal sees on siis saab väga mõistliku hinnaga.
Täitsa nõus sinuga!!
-
- Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Ilm tänaseks juba kahtlaselt pilvine, loodame, et ei hakka sadama.
Eilsest pakkumisest ei tulnud midagi välja, seega üritame uuesti- täna võiks mingi sõidu teha. Kokku võiks saada 5 ajal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.