õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Mul läheb alati jupp aega, et mõistatada, kus kokkusaamispaik on, tegin teistele asja lihtsamaks:
http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?RE ... %201830%20
Ajate siin kohe sõiduisu peale, kuigi mõtleb seda asja veel.
ma stundin seal kus see vesse tee on!!!Seal on üks parkla ja üks pikk tee on ka
tavaliselt siis kohe alustan kui seal see pood kinni pannakse ehk siis e-r 18.00 ja l-p16.00 alustan siis treeningut!!!
See vesse tee siis mis ülevalt alla läheb!!!
Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga
Raffas, tänan, et järgi ootasite , kohvrist tahtsid asjad jehhat tõmmata, pidin hädapeatuse tegema.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Inartšik kirjutas:Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga
![]()
Raffas, tänan, et järgi ootasite, kohvrist tahtsid asjad jehhat tõmmata, pidin hädapeatuse tegema.
oii kurratt, ma nii ehmatasin - koguaeg vaatasin peeglisse ja kõik riburada olemas aga järsku oli tühjus,
mõtlesin, et okk, kurvi taga vms aga ikka ei tule - siis jäin seisma ja ootasin silmad punnis - mõtsin et krt alles algas hooaeg ja mõni nüüd krt
....
aga ei - kõik elusana kottus ikke.
ma pean veits sooja vanni ainult täna tegema - näpud täiesti sinised ja põlved krampis täiega.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Inartšik kirjutas:Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga
![]()
Raffas, tänan, et järgi ootasite, kohvrist tahtsid asjad jehhat tõmmata, pidin hädapeatuse tegema.
pidi ikka kihutamine olema,et numbrid spidokal otsa said.
oxide kirjutas:Inartšik kirjutas:Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga
![]()
pidi ikka kihutamine olema,et numbrid spidokal otsa said.
No päriselt ka, mul tahhokas lõppeb numbriga 7, ilmselt täpselt poole vähem, kui mõnel tänasel kaasvõitlejal.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
siis on vist hea, et ma kaasa ei tulnud. mul ka väga üle 150 ei lähe, kuigi tegelt juba 130ga on suht hirmus sõita selle ratta peal.
mõtlesin et niisama chill tiirutamine käib ikka?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
homme vast äkki teen õhtul ühe väikse tiiru. et mõni sõps äkki tuleb siis kaasa tunnikeseks ja teeb teepeal väikse kohvi ka?
-
Tuleks hea meelega aga ennem vaja ennast korralikult terveks ravida, ehk nädala lõpus saab esimese tiiru sellel hooajal teha.
-
Ghost kirjutas:Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.
vanaks oled jäänud
-
Homme võiks ka mingi kaheksani kulgeda. Kui mingi plaan kellelgi, siis lendaks ka platsi.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
ei old seal hullu miskit - paar korda ainult kiirendas lihtsalt sirge peal .
muidu sõitsime täiesti mõistlikult - venisime terve lenska pidi 40km järjest mingi 90 ja 100 vahel.
võsu ja mõisa teed on ikke megalahedad sealkandis - oleks vaid rohkem ilma ja ratast pepu all sis tunneks tosi mõnu...
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Motorized kirjutas:kas keegi viitsib kirjutada, milline marsruut oli?
ment oled v ?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Motorized kirjutas:ment ei ole päris
aga kadedaks tegi ja oleks tahtnud ka osaleda
et kui saad marsuudi teada,siis võtad rulluisud ja lähed sõidad selle teekonna läbi,et saada kadedust v'äiksemaks?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel? Sellisel juhul peab alati teisi, ootama, taga ajama, jälgima, teiste soovidega arvestama jne. Ok. saan aru, kambavaim tuleb sisse, aga kas see kaalub ikka muu jura üle? endale meeldib küll üksi sõita, tahan keeran, tahan kodin või teen peatuse. Loomulikult on hea koos mingile üritusele sõita, aga lihtsalt tiirutada mingi karjaga? Ja nüüd võite mind risti tampida
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel?
Mulle meeldib kõige rohkem see, et tee näidatakse ette - kui terav on kurv, mis kiirusega siseneda, kuidas teeolud paistavad. Kui ees keegi 90ga küljeli lohiseb või karu teele taarub, siis ma jõuan pingutamata pidurdada. Eeldan, et eessõitjad on kogenenumad ning teavad, mis teevad.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Overkilla kirjutas:madjs kirjutas:Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel?
Mulle meeldib kõige rohkem see, et tee näidatakse ette - kui terav on kurv, mis kiirusega siseneda, kuidas teeolud paistavad. Kui ees keegi 90ga küljeli lohiseb või karu teele taarub, siis ma jõuan pingutamata pidurdada. Eeldan, et eessõitjad on kogenenumad ning teavad, mis teevad.
Kui nüüd sellise asja peale lootma jääda ja ees sõitjate järgi lasta, mitte enda tunnetuse või kogemuse järgi, siis võib asjast üks korralik puntratants välja kujuneda, eriti kui midagi peaks teele ette ilmuma. Olen ka ise puntis sõitnud ja näiteks kui on vaja pidurdada, siis alati leidub sinust tagapool vennike kes ei oska või ei julge esipidurit kasutada, või on tal lihtsalt pastlamad rehvid ja kehvemad pidurid, no mulle igatahes tundub karjas sõit kuidagi kahtlane. Eriti veel siis kui koguneda suureks pundiks kus paljud vennad ei tea teineteise oskusi ja stiili, alati võib leida vennikese kelle sõiduoskused, kogemused on ees lendajast väiksemad, aga tal on vaja end tõestada kellegi tuules. Kindlasti ei kehti jutt nende vendade kohta kes ühiselt palju km. läbinud. Minu jutt ikka massiürituste poolele. Kui karja esimene vend liigub näiteks 100kmh siis suurema pundi viimane vend peab aeg ajalt juba ballistilisi kiirusi taga otsas näitama, eriti kui on kiirust muutvaid möödasõite jms.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
Overkilla kirjutas:madjs kirjutas:Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel?
Äkki karu jookseb sulle seal lõpus peale, mis siis saab?
-
- Tsikkel: BMW R1200GS Adventure
Ei ole ühtegi halba sõna öelda eilse seikluse kohta.
Cheers
<<<-----------------------------------_->>>
Jawa 638/350 ´90 --> Honda Hornet S ´00--> Kawasaki VN 1500 ´03-->HD Dyna Super Glide ´01-->Yamaha Bolt ´15-->BMW R1200GS ´08
Ghost kirjutas:Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.
hakkab jälle mingi vingumine.alles sa siin võtsid sõna sellel teemal.kui ei meeldi siis ära sõida.
Rumal on see, kes kellegile midagi tõestama hakkab, kuigi jah, eks ikka inimene laseb vahel üle oma piiri ja siis hiljem saab aru, et kas oli seda vaja siis teha, kindlasti on igaüks seda kordki elus kogenud, kui mitte sadulas siis võibolla millegi muuga.
Tahtsin öelda, et ärge väga numbritega vehkige, ka seintel on kõrvad/silmad. Sõitkem ikka ilusasti 90-ga
-
oxide kirjutas:Ghost kirjutas:Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.
hakkab jälle mingi vingumine.alles sa siin võtsid sõna sellel teemal.kui ei meeldi siis ära sõida.
Ära palun saa valesti aru, see ei ole vingumine. Rääkisin paarist oma kogamusest lihtsalt. Sõidan küll ja kuidas veel lihtsalt nendega kellega mulle sobib sõita
-
- Tänatud: 12 korda
Sama siin. Seepärast stardibki üks "rahulike kulgejate punt" poole tunni pärast Torupilli Selveri juurest
Siis tuleb jälle mingi kampaania, kus kõik üritavad silmad punnis "tavakodanikele" muljet jätta/seletada, et tegelikult kõik mootorratturid on ikka väga toredad, ei huligaanitse, ei kihuta jne
Olge muhedad.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ma jõuan kuskil 20:30 Panheadi juurde, teen seal väikse kohvi, kes samal ajal sealkandis on, siis surume käppa
kasutaja Ghost loo moraal
enne sõitu tehke kindlaks sõidustiil ja kiirused, kuna paljud uued mootorratturid alustavad see kevade alles oma esimest hooaega, siis pole vist kohe mõtet R-i poistele järgi vurada,, no offence vb on noored juba nii andekad, et sõidavad läbi tule ja vee, aga algul võttis ikka kõhedaks küll, kuna ma saan aru millest Ghost räägib. Aga hea asi on see, et sellest saab üle ja varsti muutud veel liigagi hulljulgeks, aga "õnneks" Eesti Politsei toob vahest maa peale tagasi