õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Mul läheb alati jupp aega, et mõistatada, kus kokkusaamispaik on, tegin teistele asja lihtsamaks:
http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?RE ... %201830%20
Ajate siin kohe sõiduisu peale, kuigi mõtleb seda asja veel.

Kasutaja avatar

andrezoo9
Tsikkel: S1000RR

Lugemata postitus Postitas andrezoo9 »

ma stundin seal kus see vesse tee on!!!Seal on üks parkla ja üks pikk tee on ka
tavaliselt siis kohe alustan kui seal see pood kinni pannakse ehk siis e-r 18.00 ja l-p16.00 alustan siis treeningut!!!
See vesse tee siis mis ülevalt alla läheb!!!

Kasutaja avatar

Inartšik
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Inartšik »

Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga :twisted:
Raffas, tänan, et järgi ootasite :bsmile: , kohvrist tahtsid asjad jehhat tõmmata, pidin hädapeatuse tegema.

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

päris hea ring oli jah, teinekordki

Pilt
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Inartšik kirjutas:

Tore tripp oli täna. Ei jõudnud küll ühtegi vulisevat jõge vaadata ja numbrid spidokal/tahhokal kippusid otsa lõppema...järgmine kord tulen teise rattaga :twisted:
Raffas, tänan, et järgi ootasite :bsmile: , kohvrist tahtsid asjad jehhat tõmmata, pidin hädapeatuse tegema.

oii kurratt, ma nii ehmatasin - koguaeg vaatasin peeglisse ja kõik riburada olemas aga järsku oli tühjus,
mõtlesin, et okk, kurvi taga vms aga ikka ei tule - siis jäin seisma ja ootasin silmad punnis - :shock: mõtsin et krt alles algas hooaeg ja mõni nüüd krt (crash) ....
aga ei - kõik elusana kottus ikke.
ma pean veits sooja vanni ainult täna tegema - näpud täiesti sinised ja põlved krampis täiega.
:bsmile:

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Inartšik kirjutas:

pidi ikka kihutamine olema,et numbrid spidokal otsa said. (lol)

Kasutaja avatar

Inartšik
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Inartšik »

oxide kirjutas:
Inartšik kirjutas:

pidi ikka kihutamine olema,et numbrid spidokal otsa said. (lol)

No päriselt ka, mul tahhokas lõppeb numbriga 7, ilmselt täpselt poole vähem, kui mõnel tänasel kaasvõitlejal.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

siis on vist hea, et ma kaasa ei tulnud. mul ka väga üle 150 ei lähe, kuigi tegelt juba 130ga on suht hirmus sõita selle ratta peal.
mõtlesin et niisama chill tiirutamine käib ikka?

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.

Viimati muutis motoratsutaja, 13 Apr 2010, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

homme vast äkki teen õhtul ühe väikse tiiru. et mõni sõps äkki tuleb siis kaasa tunnikeseks ja teeb teepeal väikse kohvi ka?

Kasutaja avatar

motoratsutaja

Tuleks hea meelega aga ennem vaja ennast korralikult terveks ravida, ehk nädala lõpus saab esimese tiiru sellel hooajal teha.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Ghost kirjutas:

Kas hakkab hirmus littimine peale jälle st. võistlus, et kes on kiirem ja osavam ? Mäletan veel selgelt paari aasta tagust nö "õhtust kulgemist" kui Vesse Statis koguneti ja siis mööda peterburi mnt Maardu poole minema uhati, olin alguses pundi keskel, siis vaikselt uhati mööda ning lõpuks vaatasin, et punt hakkab eest ära kaduma no mul numbrid veel otsa ei saanud aga kiirusel 150 ma järgi ei jõudnud igatahes ja peale paari kilomeetrit võtsin hoo normi piiresse ja sõitsin tasapisi järgi. Kas enne või peale seda käisin korra veel ja siis läks tagasiteel Keilast käest ära. Kottpimedas metsavahel läks hirmsaks andmiseks ei viicinud mina võõral teel ja pimedas hullu panna ja rohkem punti ei näinud ka, 15 aastat tagasi oleks võibolla nautinud sellist sõitu. Jäi vist viimaseks õhtuseks kulgemiseks ka mulle, mite ei viitsi viimasel piiril uhada. Lootsin nendelt õhtustelt sõitudelt muhedalt pundis kulgemist aga läks mõtetuks uhamiseks ei paku selline paugutamine mingit pinget. Mõned korrad oli muidugi väga luks ja rahulik sõit aga peale neid kihutamisi läks tahtmine ära.

vanaks oled jäänud :mrgreen:

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

motoratsutaja

Küllap vist.... :roll:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

elbid_
Tsikkel: Ducati Monster 696

Lugemata postitus Postitas elbid_ »

Homme võiks ka mingi kaheksani kulgeda. Kui mingi plaan kellelgi, siis lendaks ka platsi.

Some kind of Monster.
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

ei old seal hullu miskit - paar korda ainult kiirendas lihtsalt sirge peal .
muidu sõitsime täiesti mõistlikult - venisime terve lenska pidi 40km järjest mingi 90 ja 100 vahel.
võsu ja mõisa teed on ikke megalahedad sealkandis - oleks vaid rohkem ilma ja ratast pepu all sis tunneks tosi mõnu...

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

kas keegi viitsib kirjutada, milline marsruut oli?

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Motorized kirjutas:

kas keegi viitsib kirjutada, milline marsruut oli?

ment oled v ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

ment ei ole päris :ner: aga kadedaks tegi ja oleks tahtnud ka osaleda

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Motorized kirjutas:

ment ei ole päris :ner: aga kadedaks tegi ja oleks tahtnud ka osaleda

et kui saad marsuudi teada,siis võtad rulluisud ja lähed sõidad selle teekonna läbi,et saada kadedust v'äiksemaks? :mrgreen:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel? Sellisel juhul peab alati teisi, ootama, taga ajama, jälgima, teiste soovidega arvestama jne. Ok. saan aru, kambavaim tuleb sisse, aga kas see kaalub ikka muu jura üle? endale meeldib küll üksi sõita, tahan keeran, tahan kodin või teen peatuse. Loomulikult on hea koos mingile üritusele sõita, aga lihtsalt tiirutada mingi karjaga? Ja nüüd võite mind risti tampida :?

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

madjs kirjutas:

Nojah, aga ikkagi mis mõnu on selles karjas sõitmisel?

Mulle meeldib kõige rohkem see, et tee näidatakse ette - kui terav on kurv, mis kiirusega siseneda, kuidas teeolud paistavad. Kui ees keegi 90ga küljeli lohiseb või karu teele taarub, siis ma jõuan pingutamata pidurdada. Eeldan, et eessõitjad on kogenenumad ning teavad, mis teevad.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Overkilla kirjutas:
madjs kirjutas:

Mulle meeldib kõige rohkem see, et tee näidatakse ette - kui terav on kurv, mis kiirusega siseneda, kuidas teeolud paistavad. Kui ees keegi 90ga küljeli lohiseb või karu teele taarub, siis ma jõuan pingutamata pidurdada. Eeldan, et eessõitjad on kogenenumad ning teavad, mis teevad.

Kui nüüd sellise asja peale lootma jääda ja ees sõitjate järgi lasta, mitte enda tunnetuse või kogemuse järgi, siis võib asjast üks korralik puntratants välja kujuneda, eriti kui midagi peaks teele ette ilmuma. Olen ka ise puntis sõitnud ja näiteks kui on vaja pidurdada, siis alati leidub sinust tagapool vennike kes ei oska või ei julge esipidurit kasutada, või on tal lihtsalt pastlamad rehvid ja kehvemad pidurid, no mulle igatahes tundub karjas sõit kuidagi kahtlane. Eriti veel siis kui koguneda suureks pundiks kus paljud vennad ei tea teineteise oskusi ja stiili, alati võib leida vennikese kelle sõiduoskused, kogemused on ees lendajast väiksemad, aga tal on vaja end tõestada kellegi tuules. Kindlasti ei kehti jutt nende vendade kohta kes ühiselt palju km. läbinud. Minu jutt ikka massiürituste poolele. Kui karja esimene vend liigub näiteks 100kmh siis suurema pundi viimane vend peab aeg ajalt juba ballistilisi kiirusi taga otsas näitama, eriti kui on kiirust muutvaid möödasõite jms.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

onusnooker
Tsikkel: Honda Shadow American Edition

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Overkilla kirjutas:
madjs kirjutas:

Äkki karu jookseb sulle seal lõpus peale, mis siis saab?

Kasutaja avatar

VanaPagaN
Tsikkel: BMW R1200GS Adventure

Lugemata postitus Postitas VanaPagaN »

Ei ole ühtegi halba sõna öelda eilse seikluse kohta.

Cheers :bsmile:

<<<-----------------------------------_->>>
Jawa 638/350 ´90 --> Honda Hornet S ´00--> Kawasaki VN 1500 ´03-->HD Dyna Super Glide ´01-->Yamaha Bolt ´15-->BMW R1200GS ´08

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Ghost kirjutas:

hakkab jälle mingi vingumine.alles sa siin võtsid sõna sellel teemal.kui ei meeldi siis ära sõida. (togi)

hotsepp
Tsikkel: Suzu DL1000

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Rumal on see, kes kellegile midagi tõestama hakkab, kuigi jah, eks ikka inimene laseb vahel üle oma piiri ja siis hiljem saab aru, et kas oli seda vaja siis teha, kindlasti on igaüks seda kordki elus kogenud, kui mitte sadulas siis võibolla millegi muuga.
Tahtsin öelda, et ärge väga numbritega vehkige, ka seintel on kõrvad/silmad. Sõitkem ikka ilusasti 90-ga :wink:

Kasutaja avatar

motoratsutaja

oxide kirjutas:
Ghost kirjutas:

hakkab jälle mingi vingumine.alles sa siin võtsid sõna sellel teemal.kui ei meeldi siis ära sõida. (togi)

Ära palun saa valesti aru, see ei ole vingumine. Rääkisin paarist oma kogamusest lihtsalt. Sõidan küll ja kuidas veel lihtsalt nendega kellega mulle sobib sõita (togi)

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Sama siin. Seepärast stardibki üks "rahulike kulgejate punt" poole tunni pärast Torupilli Selveri juurest :)

Siis tuleb jälle mingi kampaania, kus kõik üritavad silmad punnis "tavakodanikele" muljet jätta/seletada, et tegelikult kõik mootorratturid on ikka väga toredad, ei huligaanitse, ei kihuta jne :wink:

Olge muhedad. :bsmile:

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

ma jõuan kuskil 20:30 Panheadi juurde, teen seal väikse kohvi, kes samal ajal sealkandis on, siis surume käppa :)

Kasutaja avatar

r0ss

Lugemata postitus Postitas r0ss »

kasutaja Ghost loo moraal :bsmile:
enne sõitu tehke kindlaks sõidustiil ja kiirused, kuna paljud uued mootorratturid alustavad see kevade alles oma esimest hooaega, siis pole vist kohe mõtet R-i poistele järgi vurada,, no offence vb on noored juba nii andekad, et sõidavad läbi tule ja vee, aga algul võttis ikka kõhedaks küll, kuna ma saan aru millest Ghost räägib. Aga hea asi on see, et sellest saab üle ja varsti muutud veel liigagi hulljulgeks, aga "õnneks" Eesti Politsei toob vahest maa peale tagasi :ner:

Andrus
Suletud

Mine “Üritused”