Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
No nii.
Selleks korraks karditamine läbi ja võib öelda, päris tore oli. Lõpuks sai meid kokku seitse ja sõitjaid oli ka igast klassist
Igal juhul tänud kõigile kes sõitma ja publikuks tulid.
Oli vahva ettevõtmine ja seda võiks mingil ajal korrata.
Tänud
Tänaks siis omalt poolt eest vedajat , kes võttis vaevaks selline tore üritus orgunnida . Igati lahe üritus oli , järgmine kord kindlasti käpp , kui aeg sobib .
tel.56 452 700
Me tõesti käime veel sõitmas. Kõik sõidud on siiani lõppenud õnnelikult ja teeme kõik endast sõltuva, et see jääkski nii! Tore on teisi kadedaks ajada! Rehv peab väga hästi ning tulenevalt vajadusest saab isegi tagapiduri kasutamise selgeks:D
fh kirjutas:Sry, et OT, aga poisid - hullumaja ikka küll! Eile õhtul kui juba pime oli, äkki nii 20.00 v hiljem, ilmusid ühtäkki küllaltki järsu kurvi tagant välja päris mitu biket, kallutati ka veel korralikult!
Ega ei hakanud ju suunurgast ila tilkuma... ent sellegipoolest oma Kawa kräunutama ei hakka, kindlustusti pole, pealegi olen külmavares. Mis ei tähenda et õe Aprilia Pegasoga metsa ei läheks rallima...
Muretuid kilomeetreid!
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Jep, igati lahe oli. Aga kuna kartidel oli ikka suur vahe sees, siis peab sellega midagi välja mõtlema. Igatahes tänud ja kindlasti millalgi kordame.
minu poolt siis kõikidele kallutajatele keda suvel kohatud HEAD VANA AASTA LÕPPU JA VEEL PAREMAT UUT AASTAT.kohtume rajal.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Psaiko kirjutas:Kurat, tahaks sõita juba:D
noeitea
pean ratta ülevaatuse jaoks tänavaseadesse panema ja kuigi pool talve veel ees siis ikkagi nagu ei raatsi kuidagi. a vähemalt saab rajakondlid kriitilise pilguga üle vaadata kui maas on.
krt, ilm täna juba päris pehme, ehk saab pühapäev nt. Aravetel rajale
aingb kirjutas:krt, ilm täna juba päris pehme, ehk saab pühapäev nt. Aravetel rajale
ma kah siin vaatasin, et teed on suhteliselt kuivad ja saaks sõita küll:D
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Psaiko kirjutas:aingb kirjutas:krt, ilm täna juba päris pehme, ehk saab pühapäev nt. Aravetel rajale
ma kah siin vaatasin, et teed on suhteliselt kuivad ja saaks sõita küll:D
Normaalsed vennad olete ikka
. Tahate juba (crash)ja haiglas olla ?
Tegelikult kipitab sõiduga küll aga ainult 3kuud veel.
yamahaR66 kirjutas:Tegelikult kipitab sõiduga küll aga ainult 3kuud veel.
Minul selgub 2 veebruaril , kas 3 kuud veel hooajani või saab varem hooaega alustada aga kannatust sõbrad , see aeg pole enam kaugel
tel.56 452 700
Nüüd kui saan sai maha müüdud, võiks see kevad tulla küll juba , samas..., vähemalt Pärnus sajab hetkel lund, et pigem panustaks uuele saanile ja kus kurat selle kevadega
http://www.motoservice.ee
UMMI kirjutas:yamahaR66 kirjutas:Tegelikult kipitab sõiduga küll aga ainult 3kuud veel.
Minul selgub 2 veebruaril , kas 3 kuud veel hooajani või saab varem hooaega alustada aga kannatust sõbrad , see aeg pole enam kaugel
Kle Ummi, mida sa siin susserdad, röögi välja?
aingb kirjutas:UMMI wrote:
yamahaR66 wrote:
Tegelikult kipitab sõiduga küll aga ainult 3kuud veel.Minul selgub 2 veebruaril , kas 3 kuud veel hooajani või saab varem hooaega alustada aga kannatust sõbrad , see aeg pole enam kaugel
Kle Ummi, mida sa siin susserdad, röögi välja?
ei tahaks sellest pikalt rääkida aga see eelmise suve intsident
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:aingb kirjutas:UMMI wrote:
yamahaR66 wrote:
Tegelikult kipitab sõiduga küll aga ainult 3kuud veel.Minul selgub 2 veebruaril , kas 3 kuud veel hooajani või saab varem hooaega alustada aga kannatust sõbrad , see aeg pole enam kaugel
Kle Ummi, mida sa siin susserdad, röögi välja?ei tahaks sellest pikalt rääkida aga see eelmise suve intsident
Ah jaa, no kui sul on moraalset tuge vaja siis tea, et me oleme sinu poolt
PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 56#p418956
aingb kirjutas:PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": viewtopic.php?p=418956#p418956
tuleb jah .
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
aingb kirjutas:PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 56#p418956
Vot vot - see on juba "päris" rajanühkimine mitte mingi kuulsusetu ajaviide kardiradadel Kes osa võtab sellele laienevad minu poolt pakutavate varuosadele, rehvidele jms. "ringrajasõitja specialhinnad" + igakülgne nõu ja abi mida anda saan... loomulikult tasuta
tramm66 kirjutas:aingb wrote:
PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 56#p418956Vot vot - see on juba "päris" rajanühkimine mitte mingi kuulsusetu ajaviide kardiradadel Kes osa võtab sellele laienevad minu poolt pakutavate varuosadele, rehvidele jms. "ringrajasõitja specialhinnad" + igakülgne nõu ja abi mida anda saan... loomulikult tasuta
Peab siis hakkama "päris" rajanühkimisega tegelema
tel.56 452 700
tramm66 kirjutas:aingb kirjutas:PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 56#p418956
Vot vot - see on juba "päris" rajanühkimine mitte mingi kuulsusetu ajaviide kardiradadel
Kes osa võtab sellele laienevad minu poolt pakutavate varuosadele, rehvidele jms. "ringrajasõitja specialhinnad" + igakülgne nõu ja abi mida anda saan... loomulikult tasuta
Sotohh, mind kohe väga huvitaks milliseks hinnad siis kujunevad. Siiani olen väidetavalt väga heade hindadega kaupa saanud, aga no eks see jutt on olnud ilmselt Peep Vainu müügikoolituse praktika
PS! Ei tea kas nö. avansina ette on võimlik ka staffi heade hindadega saada?
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
aingb kirjutas:Sotohh, mind kohe väga huvitaks milliseks hinnad siis kujunevad. Siiani olen väidetavalt väga heade hindadega kaupa saanud, aga no eks see jutt on olnud ilmselt Peep Vainu müügikoolituse praktika
PS! Ei tea kas nö. avansina ette on võimlik ka staffi heade hindadega saada?
Siiani on käinud asjad nii, et erihinna saab litsentsiomanik, loomulikult ka ette võimisiganes sest paljud sõitjad tellivad oma asjad juba varatalvel ette ära. Vot kohe ei teagi kuidas "Tänavaklassi" sõitjaid ette ära tuvastada... Minu huvi "special" hinnaalanduse juures on see, et minu saamata kasum läheb otse ja ainult ringrajaspordi toetamisele. Heameelega muidugi toetaks sedasi kõiki mootorrattureid aga kahjuks pole mul rikast onu Kanadas...
Mõtleme mida kuidas ja tehke siis resultatiivseid ettepanekuid...
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Mille poolest erineb C-klass Tänavasõidu klassist(pole vaja splintida-stoperdada )?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
aingb kirjutas:UMMI kirjutas:aingb kirjutas:UMMI wrote:
yamahaR66 wrote:
Kle Ummi, mida sa siin susserdad, röögi välja?ei tahaks sellest pikalt rääkida aga see eelmise suve intsident
Ah jaa, no kui sul on moraalset tuge vaja siis tea, et me oleme sinu poolt
PS! Aga kas te seda panite ikka tähele, et tuleb selline klass nagu "Tänavasõit": http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 56#p418956
Ain mis sa kilkad siin! Sina TÄNAVAKLASSI EI MAHU, sa sõidad liiga hästi! Sinna mahume meie Ummiga. Varsti peaks hooaaja avapeo peale mõtlema hakkama
Psaiko kirjutas:Ain mis sa kilkad siin! Sina TÄNAVAKLASSI EI MAHU, sa sõidad liiga hästi! Sinna mahume meie Ummiga. Varsti peaks hooaaja avapeo peale mõtlema hakkama
Õige tähelepanek , Ainiga pole huvitav koos sõita ja see avapidu on hea mõte
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:Psaiko kirjutas:Ain mis sa kilkad siin! Sina TÄNAVAKLASSI EI MAHU, sa sõidad liiga hästi! Sinna mahume meie Ummiga. Varsti peaks hooaaja avapeo peale mõtlema hakkama
Õige tähelepanek , Ainiga pole huvitav koos sõita
ja see avapidu on hea mõte
Ma siin enne aastalõppu ostsin veel väikese aktsiisiga odavalt viin kah kokku
Psaiko kirjutas:UMMI kirjutas:Psaiko kirjutas:Ain mis sa kilkad siin! Sina TÄNAVAKLASSI EI MAHU, sa sõidad liiga hästi! Sinna mahume meie Ummiga. Varsti peaks hooaaja avapeo peale mõtlema hakkama
Õige tähelepanek , Ainiga pole huvitav koos sõita
ja see avapidu on hea mõte
Ma siin enne aastalõppu ostsin veel väikese aktsiisiga odavalt viin kah kokku
No tore, eks ma pean ootama siis endale sobivat võistlusklassi, nt. "V-mootoritega kardiradadel kulgejate veteranide klass" vms.
PS! Ja kui ürituse korraldamiseks läheb siis oleks kindlasti paltsis kui veel kutsutakse
Heh, olin küll ise suur ürituste korraldamise algataja, kuid nagu näete pole minust asja ja pealegi siin mehed, kel see hästi välja tuleb
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
ärge poisid soiguge Ainiga on just hea koos sõita - kunagi ei tolgenda jalus.
klass- tänavasõit on küll igati puhas kuld idee kuigi ei saa aru mis vahe sellel C-klassiga on? kas c kaob ära või muutub c vähe karmimaks või noh rohkem "päris" klassiks? näiteks rajakondel ja üheosaline kombe kohustuslik vms? loodetavasti saab uus tänavaklass olema vähemalt sama populaarne kui streetbike drag-is oli eelmisel suvel. ja tahaks loota et siis ei kuulduks sellist nurinat nagu eelmine suvi C klassi kohta et näe mõned sõidavad rajakondlis ja rehvisoendused ja öhlintsi rooliamort ja ema ema väiksed poisid kiusavad. minuarvates pole sellisel tasemel sõites muud vahet kui et kergelt tuunitud rattaga on ODAVAM kukkuda.
mina lihtsalt ei julge/raatsi tänavaseades rajal sõita.
huvitav kuna vihmarehv pole lubatud kas siis vihmaga ei lubata sõita ja lisandub väike loterii moment või sõidetakse tavarehvi pidamise piires?
ma lähen nüüd garaasi tsiklit silitama ja rajakondleid lappima.
PS Janno ma võin hapukurki tuua!
ok mehed kimajad, aga nii huvipärast küsin, kas keegi oskab ehk soovitada, kuskohast võiksin oma diivanile rinkagondlid soetada. Ebayst jäid kuskilt silma hongkongikad a´la 150 neala ja üles.
samaldane küsimus oleks GSX-R 1000 K6 rinkagondlite kohta...kas kellelgi on pakkuda või kust uurida ja palju maksavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.