Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Erkki »

asdf2 kirjutas:

dunno kas see kvalifitseerub hälvik-mootorratturite teemasse või on see tavaline praktika hommikustes liiklusummikutes, aga täna, esmasp 13 mai, hommikul pisut enne 9 keeras sinine naked bike numbriga 79xx (vist oli PH) gonsiori tänaval 21. keskooli/politseipargi/raadiomaja juures kõnniteele ja lasi lõikas seal uhkelt paarsada meetrit. jalakäijana on ikka päris nõme sellist asja näha, aga eks te ise teate kuidas oma imidzit kujundate :(

Ei ole muidu vägivaldne inimene aga sellisele tondile tuleks kivirahe kuklasse tõmmata. Kõnniteed on jalakäijatele.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Vist on fake,või krt nüüd aru saab 8)

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Kõnniteed tunduvad järjest populaarsemaks muutuvat. Just tulid 2 nakedit Linnu teel mööda kõnniteed ja keerasid Mustamäe teele suunaga linna poole. 1 küll keeras ristmikule jõudes sõiduteele, aga teine tüüp lasi ka linnasuunal rahulikult mööda kõnniteed edasi ja laveeris vastutulevate jalakäiate vahel. Huvitav mis selliste tegelaste kiivri all küll toimub? (togi)

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Äkki arvavad, et siis pole lubasid vaja- kui jalakäijale mõeldud linnaruumis liiklevad.....
Selge on see, et lubasid sellistel ju olla ei saa........

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Ise lükkaks raisa lihtsalt pikali ja olen 100% kindel, et kaasjalakäijad kinnitavad, et ise kukkus (crash)

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Täna tipptunni ajal pärnu mnt-l ka mingi tola oma chopperiga tahtis mul ka kargu alt sõita. Tundub jah, et asi hakkab massiliseks muutuma. Häbi-häbi.

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Ilmselt põhjustavad kõnniteedel sõitmist jobud autojuhid, kes ei jäta tsiklile ruumi kahe rea vahel sõitmiseks, et ummikuid vähendada aga autojuhil ei ole nii palju mõistust :bsmile:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

See ei vabanda. t***, ma olen ka põhimõtteline ettetrügija, aga vot kõnniteele on asja vaid jalakäijatel ja pocketbike-meestel. Eks need olegi need mehed, kes ostavad sulas rattaid välja, sest tahaks ju ka olla äge ja peegli ees oma karvast rinda kammides endale kinnitada, kui rebel ollakse. Sest kellel on tsikkel, on automaatselt kas "Easy Rider'ist" või "Biker Boyz'ist" välja karanud.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

reimps kirjutas:

See ei vabanda. t***, ma olen ka põhimõtteline ettetrügija, aga vot kõnniteele on asja vaid jalakäijatel ja pocketbike-meestel. Eks need olegi need mehed, kes ostavad sulas rattaid välja, sest tahaks ju ka olla äge ja peegli ees oma karvast rinda kammides endale kinnitada, kui rebel ollakse. Sest kellel on tsikkel, on automaatselt kas "Easy Rider'ist" või "Biker Boyz'ist" välja karanud.

a sa saaksid enda pocketbike tagaistuja kohale teipida, kui väga ummik on, jättad ratta tee äärde ja lased taskukaga mööda kõnniteed edasi.

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Ja suure tsikli võtad kaenlasse (lol)

Kasutaja avatar

Pinchu
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Pinchu »

vanalendur kirjutas:

Ja suure tsikli võtad kaenlasse (lol)

ei - suurele paned abirattad alla ja vead järgi ja kui keegi küsib, siis transpordid lastekäru :P

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Täna jälle Polütehnikumi ees õhtuse tipptunni ajal mingi hälvik koos seljakotiga lasi julmalt mööda kõnniteed. Numbriks neli-üks-igrek-igrek. No jommaijoo, mis tõesti on nii kiire, et ollakse valmis selliseid lollusi tegema? Ja siis muretsetakse veel mootorratturite maine pärast. Selliste konnade pärast see nii mutta tambitud ongi. Ilmselgelt olid sellised tüübid kuskil ära, kui teistele mõistust jagati. :wack:

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

Tuono

badandevil kirjutas:

Kes see tubli tibupojake oli, kes poole 5 ajal Paldiski maanteel (enne loomaaeda) täie pa*aga autoridade vahelt läbi lendas (ma sõitsin 70 alas teistega ühtlaselt 90-ga ja kutt pani ikka täiega mööda) ja tiba maad edasi vilkurid kannule sai?

Kes ei riski, see trahvi ei maksa :D

Kasutaja avatar

Kopipaste
Tsikkel: Honda CB600F

Lugemata postitus Postitas Kopipaste »

badandevil kirjutas:

Kes see tubli tibupojake oli, kes poole 5 ajal Paldiski maanteel (enne loomaaeda) täie pa*aga autoridade vahelt läbi lendas (ma sõitsin 70 alas teistega ühtlaselt 90-ga ja kutt pani ikka täiega mööda) ja tiba maad edasi vilkurid kannule sai?

Olin just Kakumäe selveri juures vastassuunas foori taga, kui see tsikkel&politsei combo hurraaga kakumäe poole küttis. Leidis ka koha, kus eest ära sõita.

It takes more love to share the saddle than it does to share the bed.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Kopipaste kirjutas:
badandevil kirjutas:

Olin just Kakumäe selveri juures vastassuunas foori taga, kui see tsikkel&politsei combo hurraaga kakumäe poole küttis. Leidis ka koha, kus eest ära sõita.

naised saunas rääkisid,et see lõppes avariiga..... kus keeras auto ette bikele.

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Äkki oli Janno

Kella 16.47 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaõhumuuseumi tee ja Lehtmäe tänava ristmikul, kus mööda Vabaõhumuuseumi teed Kakumäe tee poolt Paldiski mnt suunas liikunud mootorratas BMW, mida juhtis vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust mitteomav 74-aastane Janno, põrkas kokku samas suunas ees liikunud ning vasakpööret Lehtmäe tänava suunas sooritanud sõiduautoga Volvo V70, mida juhtis alkoholijoobe tarvitamistunnustega 32-aastane Märt. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Eile lõuna ajal mingi baigilaadne sõitis Õismäel kõik kurvid sirgeks, samuti ka teeotsad, mis märkide järgi oleks pidanud ära keerama. See selleks - igaüks sõidab nii nagu tal vaja on. Mind jäi nokkima hoopis see, et nii juht kui ka tagaistuja neiu olid mõlemad t-särkide, lühkarite ja plätudega ning paljaste säärtega. Tõepoolest oli palav ilm aga ausõna......

Kasutaja avatar

ApK
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ApK »

Eile lõuna ajal mingi baigilaadne sõitis Õismäel kõik kurvid sirgeks, samuti ka teeotsad, mis märkide järgi oleks pidanud ära keerama. See selleks - igaüks sõidab nii nagu tal vaja on. Mind jäi nokkima hoopis see, et nii juht kui ka tagaistuja neiu olid mõlemad t-särkide, lühkarite ja plätudega ning paljaste säärtega. Tõepoolest oli palav ilm aga ausõna......

Viimasel ajal on neid lühkarite ja plätudega tegelasi väga palju siginenud teedele. Jube vaadata :|

How I wish I could choose between Heaven and Hell.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Ei ütle, et pole ise midagi sellist teinud. Aga ei tuleks selle pealegi, et teha seda kahekesi ning sealjuures veel veits "hullu rebides".

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Piipz kirjutas:

Ei ütle, et pole ise midagi sellist teinud. Aga ei tuleks selle pealegi, et teha seda kahekesi ning sealjuures veel veits "hullu rebides".

Seal point ongi. Lühikeste riietega kannatab sõita küll, kuid siis peaks ikka "kangutamise" ära jätma.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

Varem sõitsin minagi koguaeg täisvarustuses... nüüd aga kipub hästi olema, kui kindadki käes... Mis juhtus ei oskagi öelda... Äkki sügav majanduslik depressioon :wack:

Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

Eile üks selline Havaii stiili harrastaja maabus ka paugutades Pirita randa selliselt ning õhtul Pärnu mnt.'l sattusin ka sellist noorisendit nägema. Ihukarvad tõusevad püsti seda vaadates..
Asfalti kindlust pole meile kellelegi antud nö "supervõimeks"..

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660

Tuono

Täna hommikul (Soomes) yks "vestivend" sõitis minust veits eespool ja ei näidanud kordagi suunda, kui sooritas mõõdasõite, mahasõite ja vasak/parem pöördeid ca 10x, no see peaks kyll hälvik olema, f''' märk oli kiivri peal ja omast arus jube tegija, sellepärast Soomes selliseid ei sallitagi, autoga olles on hea sellistele näidata, kui valus võib olla suuna mitte näitamine.

Kasutaja avatar

lebokas
Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lebokas »

all4uan4 kirjutas:

Eile üks selline Havaii stiili harrastaja maabus ka paugutades Pirita randa selliselt ning õhtul Pärnu mnt.'l sattusin ka sellist noorisendit nägema. Ihukarvad tõusevad püsti seda vaadates..

Tõesti vastik vaadata, kuidas ´paljalt´ sõidetakse. Külmavärinad tulevad peale. Kui mul kaks päeva tagasi poleks varustust seljas olnud, oleks kindlasti haiglalaks suure verekaotusega ja naha siirdamine. :D Endal õnneks mõistus peas (niivõrd-kuivõrd :D ) ja mitte ühtegi kriimu.

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

lebokas kirjutas:
all4uan4 kirjutas:

Tõesti vastik vaadata, kuidas ´paljalt´ sõidetakse. Külmavärinad tulevad peale. Kui mul kaks päeva tagasi poleks varustust seljas olnud, oleks kindlasti haiglalaks suure verekaotusega ja naha siirdamine. :D Endal õnneks mõistus peas (niivõrd-kuivõrd :D ) ja mitte ühtegi kriimu.

pole seal midagi imelikku,mine vaata kuidas lõuna euroopas soojematel maadel tsikliga sõidetakse,neil tsikkel tavaline poes käimise vahend aasta läbi,ainult kiiver pähe ja tuld

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

lebokas
Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lebokas »

426f kirjutas:
lebokas kirjutas:

pole seal midagi imelikku,mine vaata kuidas lõuna euroopas soojematel maadel tsikliga sõidetakse,neil tsikkel tavaline poes käimise vahend aasta läbi,ainult kiiver pähe ja tuld

Seal pole kõik nad loetud ka... :D

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul lõi "seieri põhja"üks punane chopper väga laia tagarattaga. Ringtee ja Jüri tee ringil keeras ta mulle ette(olin autoga ja käru ka taga),ei lasknud end väga häirida,kuigi kurvi võtta vend ilmselgelt ei osanud,siiski mõtlesin,et laseb eest ära,aga...
Suurele ringile lähenedes nägi paarisaja meetri kaugusel üht ratast ja kukkus kohe sellele teed andma,kusjuures mina olin kindel,et jõuan(tema taga) ilma rabelematta ka ringile minna,sest kedagi teist ei olnud.Tegelikult seda tegingi ,aga temast paremast reast möödudes ja jõudsin veel ühest rekkastki mööda minna enne kui ringilt maha keerata.Tsikkel tuli mulle järgi(peeglist nähtu),aga rekkast ei saanud tükkaega mööda.Jälgimäel üritas mulle jälle nö,ära teha,aga seekord ma vajutasin veits kõvemini ja "konkurents" jäi nõrgaks.
Tüüp oli soetanud omale ilmselgelt ülejõu käiva ratta,aga soov ennast "tõestada" oli tugev.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

ATK
Tsikkel: Honda NC700X

Lugemata postitus Postitas ATK »

Eile õhtul ja täna öösel lasi üks bike pidevalt esimese ja teise peeneks järveotsa teel. Aegajalt kui vend tuli, siis ei jõudnud teda isegi mitte teda näha, ainult tagatuli kadus kuhugi, keeras ringi ja uuesti. Autode vahel tundus ka laveerivat. Tõsine mainekujundaja :( Muidu Väike-Õismäel näeb ikka kenasid rattaid ja viisakaid juhte...

Kasutaja avatar

Zaks
Tsikkel: Roller

Lugemata postitus Postitas Zaks »

XL1000 kirjutas:

Mul lõi "seieri põhja"üks punane chopper väga laia tagarattaga. Ringtee ja Jüri tee ringil keeras ta mulle ette(olin autoga ja käru ka taga),ei lasknud end väga häirida,kuigi kurvi võtta vend ilmselgelt ei osanud,siiski mõtlesin,et laseb eest ära,aga...
Suurele ringile lähenedes nägi paarisaja meetri kaugusel üht ratast ja kukkus kohe sellele teed andma,kusjuures mina olin kindel,et jõuan(tema taga) ilma rabelematta ka ringile minna,sest kedagi teist ei olnud.Tegelikult seda tegingi ,aga temast paremast reast möödudes ja jõudsin veel ühest rekkastki mööda minna enne kui ringilt maha keerata.Tsikkel tuli mulle järgi(peeglist nähtu),aga rekkast ei saanud tükkaega mööda.Jälgimäel üritas mulle jälle nö,ära teha,aga seekord ma vajutasin veits kõvemini ja "konkurents" jäi nõrgaks.
Tüüp oli soetanud omale ilmselgelt ülejõu käiva ratta,aga soov ennast "tõestada" oli tugev.

Mitu õlut sul sees oli kirjutamisel?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”