Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
asdf2 kirjutas:dunno kas see kvalifitseerub hälvik-mootorratturite teemasse või on see tavaline praktika hommikustes liiklusummikutes, aga täna, esmasp 13 mai, hommikul pisut enne 9 keeras sinine naked bike numbriga 79xx (vist oli PH) gonsiori tänaval 21. keskooli/politseipargi/raadiomaja juures kõnniteele ja lasi lõikas seal uhkelt paarsada meetrit. jalakäijana on ikka päris nõme sellist asja näha, aga eks te ise teate kuidas oma imidzit kujundate
Ei ole muidu vägivaldne inimene aga sellisele tondile tuleks kivirahe kuklasse tõmmata. Kõnniteed on jalakäijatele.
Kõnniteed tunduvad järjest populaarsemaks muutuvat. Just tulid 2 nakedit Linnu teel mööda kõnniteed ja keerasid Mustamäe teele suunaga linna poole. 1 küll keeras ristmikule jõudes sõiduteele, aga teine tüüp lasi ka linnasuunal rahulikult mööda kõnniteed edasi ja laveeris vastutulevate jalakäiate vahel. Huvitav mis selliste tegelaste kiivri all küll toimub?
Äkki arvavad, et siis pole lubasid vaja- kui jalakäijale mõeldud linnaruumis liiklevad.....
Selge on see, et lubasid sellistel ju olla ei saa........
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Ise lükkaks raisa lihtsalt pikali ja olen 100% kindel, et kaasjalakäijad kinnitavad, et ise kukkus
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Täna tipptunni ajal pärnu mnt-l ka mingi tola oma chopperiga tahtis mul ka kargu alt sõita. Tundub jah, et asi hakkab massiliseks muutuma. Häbi-häbi.
Ilmselt põhjustavad kõnniteedel sõitmist jobud autojuhid, kes ei jäta tsiklile ruumi kahe rea vahel sõitmiseks, et ummikuid vähendada aga autojuhil ei ole nii palju mõistust
See ei vabanda. t***, ma olen ka põhimõtteline ettetrügija, aga vot kõnniteele on asja vaid jalakäijatel ja pocketbike-meestel. Eks need olegi need mehed, kes ostavad sulas rattaid välja, sest tahaks ju ka olla äge ja peegli ees oma karvast rinda kammides endale kinnitada, kui rebel ollakse. Sest kellel on tsikkel, on automaatselt kas "Easy Rider'ist" või "Biker Boyz'ist" välja karanud.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:See ei vabanda. t***, ma olen ka põhimõtteline ettetrügija, aga vot kõnniteele on asja vaid jalakäijatel ja pocketbike-meestel. Eks need olegi need mehed, kes ostavad sulas rattaid välja, sest tahaks ju ka olla äge ja peegli ees oma karvast rinda kammides endale kinnitada, kui rebel ollakse. Sest kellel on tsikkel, on automaatselt kas "Easy Rider'ist" või "Biker Boyz'ist" välja karanud.
a sa saaksid enda pocketbike tagaistuja kohale teipida, kui väga ummik on, jättad ratta tee äärde ja lased taskukaga mööda kõnniteed edasi.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
vanalendur kirjutas:Ja suure tsikli võtad kaenlasse
ei - suurele paned abirattad alla ja vead järgi ja kui keegi küsib, siis transpordid lastekäru
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Täna jälle Polütehnikumi ees õhtuse tipptunni ajal mingi hälvik koos seljakotiga lasi julmalt mööda kõnniteed. Numbriks neli-üks-igrek-igrek. No jommaijoo, mis tõesti on nii kiire, et ollakse valmis selliseid lollusi tegema? Ja siis muretsetakse veel mootorratturite maine pärast. Selliste konnade pärast see nii mutta tambitud ongi. Ilmselgelt olid sellised tüübid kuskil ära, kui teistele mõistust jagati.
badandevil kirjutas:Kes see tubli tibupojake oli, kes poole 5 ajal Paldiski maanteel (enne loomaaeda) täie pa*aga autoridade vahelt läbi lendas (ma sõitsin 70 alas teistega ühtlaselt 90-ga ja kutt pani ikka täiega mööda) ja tiba maad edasi vilkurid kannule sai?
Kes ei riski, see trahvi ei maksa
badandevil kirjutas:Kes see tubli tibupojake oli, kes poole 5 ajal Paldiski maanteel (enne loomaaeda) täie pa*aga autoridade vahelt läbi lendas (ma sõitsin 70 alas teistega ühtlaselt 90-ga ja kutt pani ikka täiega mööda) ja tiba maad edasi vilkurid kannule sai?
Olin just Kakumäe selveri juures vastassuunas foori taga, kui see tsikkel&politsei combo hurraaga kakumäe poole küttis. Leidis ka koha, kus eest ära sõita.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Kopipaste kirjutas:badandevil kirjutas:Kes see tubli tibupojake oli, kes poole 5 ajal Paldiski maanteel (enne loomaaeda) täie pa*aga autoridade vahelt läbi lendas (ma sõitsin 70 alas teistega ühtlaselt 90-ga ja kutt pani ikka täiega mööda) ja tiba maad edasi vilkurid kannule sai?
Olin just Kakumäe selveri juures vastassuunas foori taga, kui see tsikkel&politsei combo hurraaga kakumäe poole küttis. Leidis ka koha, kus eest ära sõita.
naised saunas rääkisid,et see lõppes avariiga..... kus keeras auto ette bikele.
Äkki oli Janno
Kella 16.47 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaõhumuuseumi tee ja Lehtmäe tänava ristmikul, kus mööda Vabaõhumuuseumi teed Kakumäe tee poolt Paldiski mnt suunas liikunud mootorratas BMW, mida juhtis vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust mitteomav 74-aastane Janno, põrkas kokku samas suunas ees liikunud ning vasakpööret Lehtmäe tänava suunas sooritanud sõiduautoga Volvo V70, mida juhtis alkoholijoobe tarvitamistunnustega 32-aastane Märt. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Eile lõuna ajal mingi baigilaadne sõitis Õismäel kõik kurvid sirgeks, samuti ka teeotsad, mis märkide järgi oleks pidanud ära keerama. See selleks - igaüks sõidab nii nagu tal vaja on. Mind jäi nokkima hoopis see, et nii juht kui ka tagaistuja neiu olid mõlemad t-särkide, lühkarite ja plätudega ning paljaste säärtega. Tõepoolest oli palav ilm aga ausõna......
Eile lõuna ajal mingi baigilaadne sõitis Õismäel kõik kurvid sirgeks, samuti ka teeotsad, mis märkide järgi oleks pidanud ära keerama. See selleks - igaüks sõidab nii nagu tal vaja on. Mind jäi nokkima hoopis see, et nii juht kui ka tagaistuja neiu olid mõlemad t-särkide, lühkarite ja plätudega ning paljaste säärtega. Tõepoolest oli palav ilm aga ausõna......
Viimasel ajal on neid lühkarite ja plätudega tegelasi väga palju siginenud teedele. Jube vaadata
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Ei ütle, et pole ise midagi sellist teinud. Aga ei tuleks selle pealegi, et teha seda kahekesi ning sealjuures veel veits "hullu rebides".
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Ei ütle, et pole ise midagi sellist teinud. Aga ei tuleks selle pealegi, et teha seda kahekesi ning sealjuures veel veits "hullu rebides".
Seal point ongi. Lühikeste riietega kannatab sõita küll, kuid siis peaks ikka "kangutamise" ära jätma.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Varem sõitsin minagi koguaeg täisvarustuses... nüüd aga kipub hästi olema, kui kindadki käes... Mis juhtus ei oskagi öelda... Äkki sügav majanduslik depressioon
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Eile üks selline Havaii stiili harrastaja maabus ka paugutades Pirita randa selliselt ning õhtul Pärnu mnt.'l sattusin ka sellist noorisendit nägema. Ihukarvad tõusevad püsti seda vaadates..
Asfalti kindlust pole meile kellelegi antud nö "supervõimeks"..
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Täna hommikul (Soomes) yks "vestivend" sõitis minust veits eespool ja ei näidanud kordagi suunda, kui sooritas mõõdasõite, mahasõite ja vasak/parem pöördeid ca 10x, no see peaks kyll hälvik olema, f''' märk oli kiivri peal ja omast arus jube tegija, sellepärast Soomes selliseid ei sallitagi, autoga olles on hea sellistele näidata, kui valus võib olla suuna mitte näitamine.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
all4uan4 kirjutas:Eile üks selline Havaii stiili harrastaja maabus ka paugutades Pirita randa selliselt ning õhtul Pärnu mnt.'l sattusin ka sellist noorisendit nägema. Ihukarvad tõusevad püsti seda vaadates..
Asfalti kindlust pole meile kellelegi antud nö "supervõimeks"..
Tõesti vastik vaadata, kuidas ´paljalt´ sõidetakse. Külmavärinad tulevad peale. Kui mul kaks päeva tagasi poleks varustust seljas olnud, oleks kindlasti haiglalaks suure verekaotusega ja naha siirdamine. Endal õnneks mõistus peas (niivõrd-kuivõrd
) ja mitte ühtegi kriimu.
lebokas kirjutas:all4uan4 kirjutas:Eile üks selline Havaii stiili harrastaja maabus ka paugutades Pirita randa selliselt ning õhtul Pärnu mnt.'l sattusin ka sellist noorisendit nägema. Ihukarvad tõusevad püsti seda vaadates..
Asfalti kindlust pole meile kellelegi antud nö "supervõimeks"..Tõesti vastik vaadata, kuidas ´paljalt´ sõidetakse. Külmavärinad tulevad peale. Kui mul kaks päeva tagasi poleks varustust seljas olnud, oleks kindlasti haiglalaks suure verekaotusega ja naha siirdamine.
Endal õnneks mõistus peas (niivõrd-kuivõrd
pole seal midagi imelikku,mine vaata kuidas lõuna euroopas soojematel maadel tsikliga sõidetakse,neil tsikkel tavaline poes käimise vahend aasta läbi,ainult kiiver pähe ja tuld
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
426f kirjutas:lebokas kirjutas:Tõesti vastik vaadata, kuidas ´paljalt´ sõidetakse. Külmavärinad tulevad peale. Kui mul kaks päeva tagasi poleks varustust seljas olnud, oleks kindlasti haiglalaks suure verekaotusega ja naha siirdamine.
Endal õnneks mõistus peas (niivõrd-kuivõrd
pole seal midagi imelikku,mine vaata kuidas lõuna euroopas soojematel maadel tsikliga sõidetakse,neil tsikkel tavaline poes käimise vahend aasta läbi,ainult kiiver pähe ja tuld
Seal pole kõik nad loetud ka...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Mul lõi "seieri põhja"üks punane chopper väga laia tagarattaga. Ringtee ja Jüri tee ringil keeras ta mulle ette(olin autoga ja käru ka taga),ei lasknud end väga häirida,kuigi kurvi võtta vend ilmselgelt ei osanud,siiski mõtlesin,et laseb eest ära,aga...
Suurele ringile lähenedes nägi paarisaja meetri kaugusel üht ratast ja kukkus kohe sellele teed andma,kusjuures mina olin kindel,et jõuan(tema taga) ilma rabelematta ka ringile minna,sest kedagi teist ei olnud.Tegelikult seda tegingi ,aga temast paremast reast möödudes ja jõudsin veel ühest rekkastki mööda minna enne kui ringilt maha keerata.Tsikkel tuli mulle järgi(peeglist nähtu),aga rekkast ei saanud tükkaega mööda.Jälgimäel üritas mulle jälle nö,ära teha,aga seekord ma vajutasin veits kõvemini ja "konkurents" jäi nõrgaks.
Tüüp oli soetanud omale ilmselgelt ülejõu käiva ratta,aga soov ennast "tõestada" oli tugev.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Eile õhtul ja täna öösel lasi üks bike pidevalt esimese ja teise peeneks järveotsa teel. Aegajalt kui vend tuli, siis ei jõudnud teda isegi mitte teda näha, ainult tagatuli kadus kuhugi, keeras ringi ja uuesti. Autode vahel tundus ka laveerivat. Tõsine mainekujundaja Muidu Väike-Õismäel näeb ikka kenasid rattaid ja viisakaid juhte...
XL1000 kirjutas:Mul lõi "seieri põhja"üks punane chopper väga laia tagarattaga. Ringtee ja Jüri tee ringil keeras ta mulle ette(olin autoga ja käru ka taga),ei lasknud end väga häirida,kuigi kurvi võtta vend ilmselgelt ei osanud,siiski mõtlesin,et laseb eest ära,aga...
Suurele ringile lähenedes nägi paarisaja meetri kaugusel üht ratast ja kukkus kohe sellele teed andma,kusjuures mina olin kindel,et jõuan(tema taga) ilma rabelematta ka ringile minna,sest kedagi teist ei olnud.Tegelikult seda tegingi ,aga temast paremast reast möödudes ja jõudsin veel ühest rekkastki mööda minna enne kui ringilt maha keerata.Tsikkel tuli mulle järgi(peeglist nähtu),aga rekkast ei saanud tükkaega mööda.Jälgimäel üritas mulle jälle nö,ära teha,aga seekord ma vajutasin veits kõvemini ja "konkurents" jäi nõrgaks.
Tüüp oli soetanud omale ilmselgelt ülejõu käiva ratta,aga soov ennast "tõestada" oli tugev.
Mitu õlut sul sees oli kirjutamisel?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.