Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
Kui kõik plaanikohaselt läheb,siis järgmisest laupäevast on Soomes uus huviline olemas,kes vahepeal sõitma tuleks.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
kumar kirjutas:Ei tea kuhu need sõidumehed jäid? Kas hommikul hirmutas ära pilvine taevas või vähesed pluss kraadid?
Tänaseks päevaks sai isu täis küll sõidetud.Ega 360km pole veel mingi ümber maaila reis hr,Tujula.
Hommikune +1 oli jah natuke liig minu jaoks. Kindad nimelt veits suvised. Lisaks pidin paaril autol rehvid vahetama. Järgmine kord olen käpp, kui midagi vahele ei tule. Aga nüüd panen küll rattale hääled sisse ja tiirule!
-
Teema algataja
Tervitus!
Küsin huvi pärast..kas keegi on äkki minemas homme üritusele " volbrimöll 2013 "mis toimub tallinnas?
..olen ise minemas suunal Helsinki - Tallinn..laevale kl 16.30 ja üksi. küsin äkki on keegi veel huviline tulemas? seltsis segasem!
T, Maarja
Seinäjoe omad.. Mis meelt olete homsest?
http://vavi.sporttisaitti.com/paaseura/ ... appu-2013/
PS, Drifter sulle ps i saates ütleb et kasutajat ei eksisteeri. Interneti imed...
-
Teema algataja
Olen ideest huvitatud, hetkel otsin tulutult rattale katust, plaan ratas soome saada aga hoidmis paika ei ole. asun Vantaas Hakunila.
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
MissB kirjutas:Seinäjoe omad.. Mis meelt olete homsest?
http://vavi.sporttisaitti.com/paaseura/ ... appu-2013/
PS, Drifter sulle ps i saates ütleb et kasutajat ei eksisteeri. Interneti imed...
On keegi ka minemas
Siinkandis tean ma et hondaraiders club läheb, seinäjoen maantie ratturid lähevad ja e-pohjanmaa orgilased.
Vaasa naiste ratturid kogunevad ja ise lähen arvatavasti vaasa orgilaistega (Moottoripyora.org ehk orgilaised)
Eelmine aasta oli koos üle 100 ratturi, jutud käivad et umbes 200 oli olnud kuid täpset arvu keegi ei tea...
Jaanush kirjutas:Olen ideest huvitatud, hetkel otsin tulutult rattale katust, plaan ratas soome saada aga hoidmis paika ei ole. asun Vantaas Hakunila.
Hei, mina elan Havukoskis ja mina hoian ratast avalikus parklas vieraspaikal. Muidugi minu ratas on suht vana (01.a), et vist ei pakugi huvi... Korsos kui eelmine aasta olin, siis korra muugiti aga siin pole probleemi olnud. Aga pane karjuv pidurilukk peale ehk rahustab su südant.
-
Teema algataja
Hei, mina elan Havukoskis ja mina hoian ratast avalikus parklas vieraspaikal. Muidugi minu ratas on suht vana (01.a), et vist ei pakugi huvi... Korsos kui eelmine aasta olin, siis korra muugiti aga siin pole probleemi olnud. Aga pane karjuv pidurilukk peale ehk rahustab su südant.
Rattal signa olemas aga lihtsat sigatsemist see ei päästa. lihte ju pill külili lükata ja kahju tekitada- ehk on keegi siin hakunila lähistel, kellel koht kus hoida ja mahuks veel üks ratas rendile.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
kumar kirjutas:Homme tiirule vää?
Peaks minema küll, aga ma ei oska sulle hetkel öelda mis kell. KAS ON VEEL TULIJAID, arvan et kuskil ühe- kahe ajal võiks minna
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Janar.R1 kirjutas:kumar kirjutas:Homme tiirule vää?
Peaks minema küll, aga ma ei oska sulle hetkel öelda mis kell. KAS ON VEEL TULIJAID, arvan et kuskil ühe- kahe ajal võiks minna
Ok.Ainult sinu pärast.Muidu läheks ise juba varsti sõitma.Siis tikkuri shellis ühe ajal. Ja ei minutitki hiljem.
-
kumar kirjutas:Janar.R1 kirjutas:kumar kirjutas:Homme tiirule vää?
Ok.Ainult sinu pärast.Muidu läheks ise juba varsti sõitma.Siis tikkuri shellis ühe ajal. Ja ei minutitki hiljem.
Oot- oot, jõudsin just koju ja ennem kahte ei jõua kuidagi sinna, teeme kella kahest tikkurila shellis!!!!
Uuh,jargmine kord kui sõiduks läheb, panen kombe selga ja ajan gixxeri garaasist välja
load jatan kah igaksjühuks kojü
-
Tänaseks päevaks jälle isu täis.Tuli 380km. Algus oli palju lubav,oli meid kokku 7 ja lõpus oli meid 3.Kes täna minuga lõpuni vastu pidasid,arvan,et rõõmu oli piisavalt. Tänud,et vastu pidasite ja sabas püsisite.See oli siis tulevaks näd.vah. soojendus trip.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Tänaseks päevaks jälle isu täis.Tuli 380km. Algus oli palju lubav,oli meid kokku 7 ja lõpus oli meid 3.Kes täna minuga lõpuni vastu pidasid,arvan,et rõõmu oli piisavalt.
Tänud,et vastu pidasite ja sabas püsisite.See oli siis tulevaks näd.vah. soojendus trip.
Ei saanud mootoritki soojaks nii lühikese matka peale
-
Tuono kirjutas:kumar kirjutas:Tänaseks päevaks jälle isu täis.Tuli 380km. Algus oli palju lubav,oli meid kokku 7 ja lõpus oli meid 3.Kes täna minuga lõpuni vastu pidasid,arvan,et rõõmu oli piisavalt.
Tänud,et vastu pidasite ja sabas püsisite.See oli siis tulevaks näd.vah. soojendus trip.
Minu meelest hakkas see honda vaikselt üle kuumenema,oli näha valget tossu juba.
-
ssxs kirjutas:päris hea spordi päev oli ,ise mõtlesin et läheks kulgeks rahulikult kuskile
Aga saigi kulgetud rahulikult,ega ma nüüd nii hull ka pole.
kumar kirjutas:Tuono kirjutas:kumar kirjutas:Tänaseks päevaks jälle isu täis.Tuli 380km. Algus oli palju lubav,oli meid kokku 7 ja lõpus oli meid 3.Kes täna minuga lõpuni vastu pidasid,arvan,et rõõmu oli piisavalt.
Minu meelest hakkas see honda vaikselt üle kuumenema,oli näha valget tossu juba.
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:päris hea spordi päev oli ,ise mõtlesin et läheks kulgeks rahulikult kuskile
See oligi ju kulgemine
paistab seda küll jh,teinekord oskan arvestada et kõht peab täis olema,kuse peatust enne ei saa kui liider seda soovib
suitsu saab teha ainult sõidu aeg
-
ssxs kirjutas:Uuh,jargmine kord kui sõiduks läheb, panen kombe selga ja ajan gixxeri garaasist välja
load jatan kah igaksjühuks kojü
Kui Kumariga sõitma minna siis tuleb jah numbrid ka maha keerata, siis võib sabas püsida, muidu pole see trahv enam kaugel tulema, mul viimase hoiatusega load veel taskus Muidu oli täna ilm hea ja rahvast oli ka juba mõnusalt, kahju ainult et esimesed sõitsid kiiremini kui tagumised ja ühest grupist sai koguaeg 2 gruppi (need kes julgesid lubadega riskida ja need kes ei julgend) Grupi sõit on ikka see et minnakse koos sõitma ja kiirus lubatud kiirus, või 10 üle, pausid jne. Hoitakse grupp koos! Kui kihutada tahan siis lähen üksi, või veel paar kiirusekummardajat kaasas ja tuld
Kahju et täna ei jõudnud isegi kellegagi rääkida, bents sai teistest ennem otsa
-
ssxs kirjutas:paistab seda küll jh,teinekord oskan arvestada
et kõht peab täis olema,kuse peatust enne ei saa kui liider seda soovib
No nüüd panid küll hästi.
Janar.R1 kirjutas:ssxs kirjutas:Uuh,jargmine kord kui sõiduks läheb, panen kombe selga ja ajan gixxeri garaasist välja
load jatan kah igaksjühuks kojüKui Kumariga sõitma minna siis tuleb jah numbrid ka maha keerata, siis võib sabas püsida, muidu pole see trahv enam kaugel tulema, mul viimase hoiatusega load veel taskus
Muidu oli täna ilm hea ja rahvast oli ka juba mõnusalt, kahju ainult et esimesed sõitsid kiiremini kui tagumised ja ühest grupist sai koguaeg 2 gruppi (need kes julgesid lubadega riskida ja need kes ei julgend) Grupi sõit on ikka see et minnakse koos sõitma ja kiirus lubatud kiirus, või 10 üle, pausid jne. Hoitakse grupp koos! Kui kihutada tahan siis lähen üksi, või veel paar kiirusekummardajat kaasas ja tuld
![]()
Kahju et täna ei jõudnud isegi kellegagi rääkida, bents sai teistest ennem otsa
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:paistab seda küll jh,teinekord oskan arvestada
Vedas, et ma suitsumees pole ja hommikul jõin kohvi vähem (ei olnud kusehäda)!
Tuono kirjutas:ssxs kirjutas:paistab seda küll jh,teinekord oskan arvestada
Vedas, et ma suitsumees pole ja hommikul jõin kohvi vähem (ei olnud kusehäda)!
ega ma ise olen väike suitsu mees,naudin seda siis kui selleks ette nähtud korrad
mina suudan vastupidada küll,aga sõiduomadused muutuvad sellega
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.