Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Raigo kirjutas:Põhimõtteliselt oli situatsioon sul järgmine:
Sina homer:
Su 2T sõiduvahend oli Bart.
Ma mõtlesin, et (madalad pöörded) jube hea, hoian kütust kokku, mootor ei lähe kuumaks ning kuna kiirus püsib, siis järelikult õige asend.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Mis saab, kui proovisõidul või testipäeval selle rattaga kukud?
http://www.animalistika.ee
-
Teema algataja - Postitusi: 831
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
M2 kirjutas:Mis saab, kui proovisõidul või testipäeval selle rattaga kukud?
Testipäevadeks on Kasko, vähemalt Yamus oli , omavastutsu on, selle plekid ise kinni. Esinduse proovisõidu autodel on sama moodi Kasko.
Eraisikute vaheline asi on kokkuleppe küsimus. Vend kes minu Jawaga 92 või 93 aastal proovisõitu tegi, lajatas hooga kohe vastu kartulihoidla seina, oli õiglane mees, ostis ära.
VWman kirjutas:M2 kirjutas:Mis saab, kui proovisõidul või testipäeval selle rattaga kukud?
Testipäevadeks on Kasko, vähemalt Yamus oli , omavastutsu on, selle plekid ise kinni. Esinduse proovisõidu autodel on sama moodi Kasko.
Eraisikute vaheline asi on kokkuleppe küsimus. Vend kes minu Jawaga 92 või 93 aastal proovisõitu tegi, lajatas hooga kohe vastu kartulihoidla seina, oli õiglane mees, ostis ära.
Motomaania testipäeva krossi- ja enduroratastel ei pidanud miskit peale maksma, aga nendega oleks ka pidanud ekstra vaeva nägema, et midagi lõhkuda
VWman- haruldane ausus ju ostja poolt! Retsept!
Minu rumal küsimus: kas firma Cersanit vannitoakeraamika on midagi usaldusväärset (hinnatase odavam kui Gustavsberg, Ido, Ifö jne)?
EDIT: ise küsin, ise vastan. Keraamka võivat samaväärne olema, aga muud vidinad jäävad alla. Järeldus: ei osta ühekordseks (loe 1-aastaseks) kasutamiseks, vaid pikemaks ajaks...seega jäävad sõelale ainult kvaliteetsed ja kallimad variandid.
VWman kirjutas:M2 kirjutas:Mis saab, kui proovisõidul või testipäeval selle rattaga kukud?
Täiesti hullumaja, selle lause peale ei suuda jätta naeru.
Enda mälestusteski üks tore seik, kui nii 15 a tagasi mingi peaaegu 2 meetri kõrguse traataia paigaldasime hoovi, et loomad välja ei kipuks. Naabrimees siis kihutas Skolnikul meile külla, kui aed veel valmiski polnud, ei tea kas tal olid kihutamisest silmad vesised või oli mõtteis, aga täiskiirusel ta Skolnikuga aeda põrutas, aed venis järele, ratas kerkis kõrgele õhku ning jäi kuidagi aia külge kinni, nii et rattad maad ei puudutanud. Siis pidid küll naerust tilgad püksi tulema.
Et väga OT poleks, siis: mispidi on loogiline sõna "kabuhirmus?" Nagu... kabu
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kuna varsti rattaostuks minemas, siis küsiks, et kus saab tsiklil kerenumbrit vaadata ? Et seda võrrelda passi omaga.
kui on juhtimisõigus ära võetud kas siis võib ikka kuni 50ccm masinatega sõita?
Ehitaja kirjutas:kui on juhtimisõigus ära võetud kas siis võib ikka kuni 50ccm masinatega sõita?
no 50ccm ei nõua ju juhtimisõigust, kui sa just alla 16 ei ole. Sõida palju kulub
Üks mõte üle hulga aja... (mõttetark Puhhi repliik)
Küsimus: Mootoriga pidurdamine (st sidurit lahutamata) samaaegselt tagapiduri tallamisega ei ole vist mootorile ega käigukastile tavaliselt ohtlik, kuid mis juhtub seal siis, kui tagaratas tagapiduri tõttu blokeerub? Endal juhtus nii kruusateel, ja käigukastis kostis mingi ebanormaalne kolin (sees oli vist kõrgeim käik, kuues, tsikkel kettülekandega). Palun asjakohaseid nõuandeid. Pakun ise, et sidur tuleks lahutada vahetult enne blokeerumise algust, kui tegu just hädapidurdusega ei ole.
rein113 kirjutas:Üks mõte üle hulga aja... (mõttetark Puhhi repliik)
Pakun ise, et sidur tuleks lahutada vahetult enne blokeerumise algust, kui tegu just hädapidurdusega ei ole.
Mootoriga hädapidurdus on vahva värk tõepoolest.
kki kirjutas:kas mitte sealt kus esihark raami külge kinnitub
mõnedel tsiklitel on ka vastupidi - raam kinnitub esihargi külge...
-
- Tsikkel: Freewind
Aga siiski. Kui kruusasel kurvil kiivriklaasilt peegelduvad vastu hirmu suured silmad, kas siis gaasi mahavõtmine pole mitte parem mõte, kui piduri pedaali/hoova mõjutamine?
Seda teksti lugedes: http://www.goingfaster.com/angst/spbk4evr.html , eriti seda kohta:
Every time that I climbed aboard my Ninja and fired up the engine, I was shooting up with a pure dose of undiluted adrenaline. Riding the Ninja was addictive, beyond any type of man-made drug imaginable. It was all consuming, all powerful, and it was absolutely free. Unfortunately, like any drug, it was habit forming...
..tahtsin kohe osta ühe ratta, mis 300km/h suudab sõita. Kas Eestis on võimalik mingil hetkel sõita kedagi häirimata kuskil sirgel teel 300km/h? Või peab Saksamaale minema, et seal legaalselt maksimumkiirusega sõita?
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
warbiad kirjutas:kki kirjutas:kas mitte sealt kus esihark raami külge kinnitub
mõnedel tsiklitel on ka vastupidi - raam kinnitub esihargi külge...
et jah, vaata siis emmast-kummast kohast aga kui leidmisega hätta jääd, siis las müüja ise näitab
Miks Eestis nii vähe KLE-sid on või see ainult tundub nii? Siinkohal lehva N-le, kellel oli KLE
Jaak43 kirjutas:Tean, et Raplamaal neid vähemalt 2. Üks neist minu istumise all
Aga Jaak, äkki saaks millaski proovida Sinu KLE-d?
Lubade tegemine käsil, seega "proovimine" tähendab tunduvalt ettevaatlikumaid tegevusi kui sõitja puhul.
-
Teema algataja - Postitusi: 831
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
KLE-sid EV-s ikka piisavalt. Sai isegi proovitud, kui omale ratast otsisin.Mulle tõi sõber, kes oli selle kusagilt rentinud.
TDM-e on veel vähem, aga häid asju pidigi vähe olema
yanksel kirjutas:Jaak43 kirjutas:Tean, et Raplamaal neid vähemalt 2. Üks neist minu istumise all
Aga Jaak, äkki saaks millaski proovida Sinu KLE-d?
![]()
Lubade tegemine käsil, seega "proovimine" tähendab tunduvalt ettevaatlikumaid tegevusi kui sõitja puhul.
VWman kirjutas:KLE-sid EV-s ikka piisavalt. Sai isegi proovitud, kui omale ratast otsisin.Mulle tõi sõber, kes oli selle kusagilt rentinud.
TDM-e on veel vähem, aga häid asju pidigi vähe olema
Häid asju on vähe jah, nõus Sakslased nimetavad KLE-d muide mopeediks ...
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Proovimine oleks täiesti mõeldav, kui oleksime ühel ajal samas kohas ja proovimiseks ka plats vms olemas
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kas GSXF (99a) peab õlifiltri vahetamiseks 1) gondid 2) leegitorud eest ära võtma? Ning kas õhufiltrini ei pääse muud moodi kui peab paagi ära võtma? Ning selleks, et paaki ära võtta pean küljegondlid maha kakkuma? Keegi tark võiks nõu ja jõuga appi tulla.
EDIT: Ise küsin-ise vastan, õhufiltri kättesaamiseks on vaja paak ja gondlid eemaldada (eriti loll süsteem). Õlifiltrile peaks niisama kah ligi pääsema, kitsas küll on, kuid saab hakkama.
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
Just Saksast? Ma olen 87% kindel, et piltidel olev ratas oli juba 2007 aastal Eestis.. Raplas ja hoopis teise mehe oma. Mida kuradit? :/
Veelkord tõestus, et siia foorumisse oleks vaja ka rataste müügi alamfoorumit.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
intz kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
Just Saksast? Ma olen 87% kindel, et piltidel olev ratas oli juba 2007 aastal Eestis.. Raplas ja hoopis teise mehe oma. Mida kuradit? :/Veelkord tõestus, et siia foorumisse oleks vaja ka rataste müügi alamfoorumit.
kuulutuses selgelt ju kirjas Esmane registreerimine 10/1990.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... =price.ASC
äkki ajasid sellega sassi?
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
mart211 kirjutas:Mis metall on S355?
Metalliks on teras ja 355 on tõmbetugevus megapaskalites
kki kirjutas:mart211 kirjutas:Mis metall on S355?
Metalliks on teras ja 355 on tõmbetugevus megapaskalites
Kõlbab crashcage ehituseks küll? 25x2,9
EDIT: Mis CT20 on?
Aitäh sulle KKI
Kui õlipump lakkab töötamast kas siis õlitule andur hakkab põlema, või annab ta märku vaid siis kui õli on paagist otsast ?
Õlituli näitab õlirõhku. Ehk hakkab põlema, kui õli pole, mida pumbata või pump ei pumpa.