Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
suht varsti , ootan Ivari ära ja hakkame liikuma Jürist aga mitte varem kui 17.30
tel.56 452 700
kas keegi tabasalus ei käi sõitmas enam.käisin täna ja olin seal 2 tundi täitsa üksi.aga sellest hoolimata oli väga ok.
UMMI kirjutas:suht varsti , ootan Ivari ära ja hakkame liikuma Jürist aga mitte varem kui 17.30
mis asja... käisite raplas sõitmas.
Kuueks jõudsite sinna, saite siis veel normaalselt sõita ka?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kutid panevad endurance, tuled peal ja puha
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
westel kirjutas:Pole vastanud ka, eks vist sõidavad veel
nagu esimest korda oleks rajal olnud,kallutada ei julgenud ja kiirus oli ka suht aeglane ,sest asfalt oli külm ja rehv soojaks ei läinud aga muidu oli tore
tel.56 452 700
huvitav kas raplas oli siis nii külm.ma käisin tabasalus,seal oli küll väga ok.rehv peaaegu sama soe kui suvel sõites.sai ikka kallutada päris agaralt.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
mehed kotkad pühapäeval pidi ilus ilm tulema!!!
kellel plaan aravetele minna? suure tõenäosusega jääb viimaseks korraks se hooaeg mil rehvi korralikult soojaks saab. lubas kuni 19 kraadi. peaks vähe kobedama rehvi taha saama ja kui ummi või keegi viitsib jälle ees hoogu tõmmata saaks ehk 52 näha. kui ei proovi jääb talveks kripeldama
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
KIBU kirjutas:mehed kotkad pühapäeval pidi ilus ilm tulema!!!
kellel plaan aravetele minna? suure tõenäosusega jääb viimaseks korraks se hooaeg mil rehvi korralikult soojaks saab. lubas kuni 19 kraadi. peaks vähe kobedama rehvi taha saama ja kui ummi või keegi viitsib jälle ees hoogu tõmmata saaks ehk 52 näha. kui ei proovi jääb talveks kripeldama
ma võin tulla Sind tagant pyydma(pole kindel ,et see õnnestub) ja puhkepausil tulla kurvi lehvitama
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
häid jõule teile !
sepp kirjutas:KIBU kirjutas:mehed kotkad pühapäeval pidi ilus ilm tulema!!!
kellel plaan aravetele minna? suure tõenäosusega jääb viimaseks korraks se hooaeg mil rehvi korralikult soojaks saab. lubas kuni 19 kraadi. peaks vähe kobedama rehvi taha saama ja kui ummi või keegi viitsib jälle ees hoogu tõmmata saaks ehk 52 näha. kui ei proovi jääb talveks kripeldamama võin tulla Sind tagant pyydma(pole kindel ,et see õnnestub) ja puhkepausil tulla kurvi lehvitama
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Käisin Aravetel eelmise aasta oktoobri esimesel v. teisel nädalal... täpselt ei mäleta aga seda mäletan küll, et kraadipüstol näitas raja temperatuuriks 6 kraadi, sõidu lõpuks 4. Aegadest enne ei räägi kui olete sealt tagasi Ja ettevaatust - majatagune kurv oli puulehti täis ja märg olgugi, et ilm ilus.
kui ilma on siis kohal
No KIBU, ma võin sulle appi tulla
Ahoi! Selline plaan, et tuleks uimerdaks ka väikese seltskonnaga kaasa. Stardiks Tallinnast kella 11 ajal. Kui keegi veel siitpoolt läheks aravetele, siis võiks kokku saada ja koos edasi töristada.
-
sepp kirjutas:KIBU kirjutas:mehed kotkad pühapäeval pidi ilus ilm tulema!!!
kellel plaan aravetele minna? suure tõenäosusega jääb viimaseks korraks se hooaeg mil rehvi korralikult soojaks saab. lubas kuni 19 kraadi. peaks vähe kobedama rehvi taha saama ja kui ummi või keegi viitsib jälle ees hoogu tõmmata saaks ehk 52 näha. kui ei proovi jääb talveks kripeldamama võin tulla Sind tagant pyydma(pole kindel ,et see õnnestub) ja puhkepausil tulla kurvi lehvitama
sinu lehvitamist ma tean ma lähen kohe saltot harjutama et sa järgmine kord naerust püksi kuseks
-
tramm66 kirjutas:Käisin Aravetel eelmise aasta oktoobri esimesel v. teisel nädalal... täpselt ei mäleta aga seda mäletan küll, et kraadipüstol näitas raja temperatuuriks 6 kraadi, sõidu lõpuks 4. Aegadest enne ei räägi kui olete sealt tagasi
Ja ettevaatust - majatagune kurv oli puulehti täis ja märg olgugi, et ilm ilus.
see aasta sügis tundub soojem. maa õhkab veel soojust kuigi viimaste päevade vihmad head ei tee a eks paistab. minuarust ainsana kipub rehv libisema enne maja vasakule kurvis millegipärast. a kui vett lehti või muud jama rajal siis tuleb hari küsida ja rada üle nühkida.(loodetavasti teevad esimesena jõudnud mehed selle töö ära )
Sa nagu vene traktor , mida peab igal hommikul käima tõmbama , osta omale starter lõpuksja üldse , ei taha enam sinu jänes olla , et pärast saaksid kekate siin , et sõitsid ummist mööda.
a kui nüüd tõsisemalt rääkida , siis sinu kurvastuseks KIBU olen ma homme tööl aga võin ka miski vahetuse veel sebida.
tel.56 452 700
-
UMMI kirjutas:Sa nagu vene traktor , mida peab igal hommikul käima tõmbama
, osta omale starter lõpuksja üldse , ei taha enam sinu jänes olla , et pärast saaksid kekate siin , et sõitsid ummist mööda.
![]()
![]()
a kui nüüd tõsisemalt rääkida , siis sinu kurvastuseks KIBU olen ma homme tööl aga võin ka miski vahetuse veel sebida.
jänes pead seepärast olema et ma sõitma õpiks ehk siis umbes nagu ÜKT(ühiskondlikult kasulik töö) ja kus mul mujal ikka kekata
krt kui UMMI on tööl siis võib ilm kah perse minna ma kardan. praegune ilm küll miskit head ei luba. vaheta ära muidugi.
KIBU kirjutas:jänes pead seepärast olema et ma sõitma õpiks ehk siis umbes nagu ÜKT(ühiskondlikult kasulik töö) ja kus mul mujal ikka kekata
krt kui UMMI on tööl siis võib ilm kah perse minna ma kardan. praegune ilm küll miskit head ei luba. vaheta ära muidugi.
Naljamiis , ma ei oska isegi sõita ja kui minu järgi sõidad , siis ei õpi sa midagi , võta sepp endale jäneseks , ta palju tarkem /kogenum või aing.
tel.56 452 700
no ma tööl... a jõuaks mingi 8 aeg alles, siis tooks teile kergeks suuseksiks kuldseid brünette
aga head kallutamist teile sinna
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
KIBU kirjutas:yamahaR66 kirjutas:häid jõule teile !
sind pandi koduaresti vä
Ei pandud lihtsalt jälgin kraadiklaasi nagu ikka normaalsed inimesed. Meenutab talve juba. täna oli jube külm ilm, ei taha teadagi kuidas sõita sellise ilmaga on. Aga te karastatud mehed UMMI, sina, Ain ja veel mõnedki kangemad mehed. Mu ratas puhkab juba talve unes.
vaataks ilma pealt ja siis otsustaks, tglt kui ilm kannatab siis peaks lõunaks kohale vedama ennast, et saaks veel päevasoojas sõita!
-
aingb kirjutas:Saduldagem ratsud ja kapakem Aravete poole
kappavad ratsud haisevad!
oot tõsiselt sa juba stardid vä ma mõtlesin nii kaheteistkümneni oodata. läheb ehk soojemaks. praegu veel "hommikune" ilm.
Kui ilm püsib siis ka tulemas, kah kuskil 12.00 ajal hakkan liikuma.
KIBU kirjutas:aingb kirjutas:Saduldagem ratsud ja kapakem Aravete poole
kappavad ratsud haisevad!
oot tõsiselt sa juba stardid vä
ma mõtlesin nii kaheteistkümneni oodata. läheb ehk soojemaks. praegu veel "hommikune" ilm.
See pidigi rohkem kõlama kui entusiastlik hõik nendele, kellel tänase suhtes veel kahtlusi oli ja märguanne nendele, kes peavad käppelt koobastesse ronima ja oma põrgulised veel viimaseks sõiduks talveunest äratama
PS! Ma isegi jõuan kuskil 12 paiku startida.
hommik.kah tulemas ja plaan aingb ga 12 jüri alexselast startida.
hommik uljad Liivimaa ratsanikud , sain ka oma silmad sis lahti , öisest tööst veel tiba kinni aga kui siva ärkan , siis ka ühinen wild ja aingb-ga jüris.
tel.56 452 700
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.