Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Soome tsiklimehed
Liigun järgmine pühapäeval ehk siis 30.01.2013 viljandi helisingi otsal.
Järgmine pühapäev ja 30.01
Kuule Vaigla. Mine igaks juhuks lahjema kraami peale üle või veel parem- ära enam peale võta täna.
uuuh, oi perkele
järgmine pühapäev ehk sis 20 jaanuar:D
parem ei võta siis midagi enam peale, homme tööpäev nagu nii
Seoses juhiloa tervisetõenditega tekkis küsimus,
Kui isik on soome elama regatud ning juhiloa tervisetõend aegub, kas seda saab uuendada ARKis? Ilmselt tervisetõendi perearstilt isegi saaks (olen endiselt TTÜ üliõpilane) aga kas ARK ka seda aktsepteerib?
On kellegil sellega kogemusi olnud?
Või peaks soome politseist soome juhiloa hoopis küsima?
reinz kirjutas:Seoses juhiloa tervisetõenditega tekkis küsimus,
Kui isik on soome elama regatud ning juhiloa tervisetõend aegub, kas seda saab uuendada ARKis? Ilmselt tervisetõendi perearstilt isegi saaks (olen endiselt TTÜ üliõpilane) aga kas ARK ka seda aktsepteerib?
Või peaks soome politseist soome juhiloa hoopis küsima?
Kui isik on soome elama regatud siis ta peab sõitma masinaga mis on soome registris.rega ennast eestlaseks tagasi lubade tervise tõendi tegemiseks
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Teema algataja
426f kirjutas:reinz kirjutas:Seoses juhiloa tervisetõenditega tekkis küsimus,
Või peaks soome politseist soome juhiloa hoopis küsima?Kui isik on soome elama regatud siis ta peab sõitma masinaga mis on soome registris.rega ennast eestlaseks tagasi lubade tervise tõendi tegemiseks
Sa oled ikka veel purjus?
Midagi ei pea regama, mine aga eestisse arstile ja kõik, käidud tee. ( Tervisetõend ja masina reg. on kaks eri asja).
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Jah, kuna sul kodakondsusega ju mingit muutust pole toimunud... ja loodetavasti ei toimu, siis loomulikult kõik asjad ajad ikka nö. omas riigis. Kuigi lambad suruvad pääle iga asjaga siin, et sult igat kui viimast senti siia riigi taskusse saada ja sealt juba neegrile pidulikult edasi anda... Vigisevad küll mõned poliisid teepeal, et kuna niikaua eland siin, siis load pean vahetama ja blaablaaa.. huinaa, see on ainuke euroopa liidu liikmesriik kus säändset möga aetakse. Eu load toimivad igal pool kuni nende kasutuskõlbmatuks muutumiseni.. sama muude asjadega.
Bullrider kirjutas:Jah, kuna sul kodakondsusega ju mingit muutust pole toimunud... ja loodetavasti ei toimu, siis loomulikult kõik asjad ajad ikka nö. omas riigis. Kuigi lambad suruvad pääle iga asjaga siin, et sult igat kui viimast senti siia riigi taskusse saada ja sealt juba neegrile pidulikult edasi anda... Vigisevad küll mõned poliisid teepeal, et kuna niikaua eland siin, siis load pean vahetama ja blaablaaa.. huinaa, see on ainuke euroopa liidu liikmesriik kus säändset möga aetakse. Eu load toimivad igal pool kuni nende kasutuskõlbmatuks muutumiseni.. sama muude asjadega.
asi pigem selles et soomes vöin söita kuni 2016 sama juhiloaga aga eestis hakatakse selle aasta septembrist viltu vaatama kuna tervisetöend mille kaitseväest sain kehtib 5a sest mul CEDE katid seal peal lisaks...
-
asi pigem selles et soomes vöin söita kuni 2016 sama juhiloaga aga eestis hakatakse selle aasta septembrist viltu vaatama kuna tervisetöend mille kaitseväest sain kehtib 5a sest mul CEDE katid seal peal lisaks...
Mis mõttes KAK-st saadud tõend kehtib 5 aastat. Peaks olema 10 a.
Käisin kevadel 2012 enne tegevteenistuse lõppu veel KAK-is komisjonis. Ja anti hoobilt 10 a.
Lubades kõikvõimalikud tähed sees.
-
Teema algataja
Hr.Nõel kirjutas:asi pigem selles et soomes vöin söita kuni 2016 sama juhiloaga aga eestis hakatakse selle aasta septembrist viltu vaatama kuna tervisetöend mille kaitseväest sain kehtib 5a sest mul CEDE katid seal peal lisaks...
Mis mõttes KAK-st saadud tõend kehtib 5 aastat. Peaks olema 10 a.
Käisin kevadel 2012 enne tegevteenistuse lõppu veel KAK-is komisjonis. Ja anti hoobilt 10 a.
Lubades kõikvõimalikud tähed sees.
Osad kohad millegipärast annavad 5a., kui on juba c-kat ka sees aga õige on jh. 10a.
Seinäjoki kandis ka eestlastest rattureid on ?
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
-
- Tsikkel: Cbr1krr Repsol
Mina asun küll siin kandis!
Õigemini Seinäjoelt 50 edasi!Kauhaval!
Hetkelgi tsikkel siin ootab paremaid ilamasid !
No vot, siis kevadel koos tiirule. Mul ka ratas siin ootamas. Ise olen muidu Seinäjoelt 10 km.
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
Tere!
Kas Salo ja Helsinki piirkonnas tsiklimehi ka on? Kohe kohe on hooaeg käes. Kui keegi oleks huvitatud vahepeal õhtul väiksele ringile minema siis võiks ühendust võtta .
-
Teema algataja
rando58 kirjutas:Tere!
Kas Salo ja Helsinki piirkonnas tsiklimehi ka on? Kohe kohe on hooaeg käes. Kui keegi oleks huvitatud vahepeal õhtul väiksele ringile minema siis võiks ühendust võtta
.
Salo kohta ei tea aga Helsingi piirkonnas on päris palju
Tuono kirjutas:rando58 kirjutas:Tere!
Kas Salo ja Helsinki piirkonnas tsiklimehi ka on? Kohe kohe on hooaeg käes. Kui keegi oleks huvitatud vahepeal õhtul väiksele ringile minema siis võiks ühendust võtta
.
Salo kohta ei tea aga Helsingi piirkonnas on päris palju
Kas siin on selleks kuskil mingi eraldi teema veel kust näeb kui midagi toimuma hakkab?
-
Kas siin on selleks kuskil mingi eraldi teema veel kust näeb kui midagi toimuma hakkab?
Kulla mees. Loe nüüd kenasti selle teema 77 lehte läbi. Ja siis saad ise ka aru kui rumala küsimuse sa esitasid.
kogemus on näidanud et ainukesed rumalad küsimused on küsimata jäetud küsimused
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Väikestel tiirudel me eriti ei käi.Väiksed tiirud algavad nii 200 km ja ülespoole.Ümber kodu tankla ja naaber küla tankla ei ole ka mõtet väikest tiiru teha.
Viimane küsimus oli tõesti ülelligne
Aga vaadates tänast ilma siis tuli küll selline tunne et kevad on veel väga kaugel
sivar kirjutas:Seinäjoki kandis ka eestlastest rattureid on ?
mm mina olen
Seinäjoelt 45 km vaasa poole, Ratas muidugi veel lahti aga hakkab juba looma, nii nagu ka ilmad
-
- Tsikkel: Cbr1krr Repsol
MissB kirjutas:sivar kirjutas:Seinäjoki kandis ka eestlastest rattureid on ?
mm mina olen
Seinäjoelt 45 km vaasa poole, Ratas muidugi veel lahti aga hakkab juba looma, nii nagu ka ilmad
Nuu sellisel juhul on meid juba 3 siinkandis!
Kevade poole näeme siis!
Sivar räägi kas sina olid laupäeval Seinäjoel Mp-messul ühe sõbraga!
Kuulsin seal eesti keelt aga oli kiire ei jõudnud vestlema tulla!
drifter kirjutas:MissB kirjutas:sivar kirjutas:Seinäjoki kandis ka eestlastest rattureid on ?
mm mina olen
Seinäjoelt 45 km vaasa poole, Ratas muidugi veel lahti aga hakkab juba looma, nii nagu ka ilmadNuu sellisel juhul on meid juba 3 siinkandis!
Kevade poole näeme siis!Sivar räägi kas sina olid laupäeval Seinäjoel Mp-messul ühe sõbraga!
Kuulsin seal eesti keelt aga oli kiire ei jõudnud vestlema tulla!
tahtsin ka messule minna... aga pinstraipaus kurssi oli täpselt samal ajal... Valisin siiski teise meenutamaks 6pitut..
Kevade poole näeme!
Ei olnud mina kahjuks
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Tere tere.Hooaeg pole enam kaugel-mõni nädal veel.Pakun algavaks hooajaks head ratast müügiks.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=7b32
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
kumar kirjutas:Tere tere.Hooaeg pole enam kaugel-mõni nädal veel.Pakun algavaks hooajaks head ratast müügiks.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=7b32
kahjuks või õnneks sai juba ostetud uus ratas, paar nädalat tagasi
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
Teema algataja
Kui keegi lähiajal siit lehelt midagi tellimas on siis võiks samas mulle 2 pirni tellida, ei taha maksta pirnide postitasu 9€.
http://www.24mx.fi/
-
Teema algataja
tervitus! Minagi homme sõitma.. lubas tulla päikseline ilm..vähemalt siin helsinkis...
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.