Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas makuke »

Siin teemas on üsna sapised kommentaarid ja lood, kuid omalt poolt esiteks tahaks hoopis tähelepanu juhtida, et minumeelest on päris suur hulk autojuhte hakanud siiski mootorratast peeglis nägema. Kui ma järvevana pikas ummikus keskest vaikselt ettepoole veeresin, siis autod selgelt tõmbavad teise sõiduraja äärde, et palju ruumi oleks. Sama jutt kehtib suur sõjemäe teel, kus viimasel ajal on pikk järjekord linnast välja suunal 17-18 vahel. Mööda keskjoont väga aeglaselt tiksudes paljud autojuhid tõmbasid tee äärde ja see oli suur rõõm, kuid tilk tõrva on ikka liikvel :P üks kodanik vastassuunad hunday-ga arvas, et õpetab ja sõitis nii lähedalt mööda, et bike küljepeegel lappas sõidu pealt kokku :oops: ei õigusta ennast keskjoonel sõitma, aga huvitav, et keegi ennast nii isana tundis...

Kasutaja avatar

Kopipaste
Tsikkel: Honda CB600F

Lugemata postitus Postitas Kopipaste »

Vähene tsikliga sõitmise kogemus kinnitab vaid mu varem autoroolis väljakujunenud arvamust, et naisterahvastele peaks välja töötama B-kategooria taotlemiseks lisaks tavapärastele nõuetele veel mingid psühho-reaktsiooni-kõlblusormid. Ainuüksi täna soovisid 2 erinevat naisterahvast hirmasti külge sõita, vaatamata sellele, et olin kaasreisija aknast selgesti tuvastatav. Ei vaadanud tibinad peeglisse ega kõrvale, rääkimata suunanäitamisest. Õhtupoole otsustas kolmas juht viimasel hetkel mokamäärimise kõrvalt, et tegelikult võiks parempöörde teha, mistõttu hüpe kahe jalaga pidurile oli ilmvajalik. Suunatuli oli loomulikult katki. Ja raiped on nii süüdimatud - vaatad inimesele otsa, viibutad näppu ja see üritab sind pingsalt vältides edasi liuelda (ja kusjuures ka kiirendades eest ära sõita :wack: ). Aru ma ei saa. Meeste puhul miskipärast selliseid hälvikuid pole veel nii palju ette sattunud :? .

It takes more love to share the saddle than it does to share the bed.
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

pane sinna juurde moblaga mölisemine roolitaga, mille tulemusena suundade jaoks jäsemeid enam ei jätku ning ümbritseva adumine nullilähedasest väiksemaks numbriks muutub. oli kah eile ikka väga napikas, kui miski punane polo tädiliidesega üritas ming seina ja enda vahele litsuda.
aga tihti ilma suundateta ja väga veidralt käituvaid masinaid lähemalt vaadates näha, et kaptenil banaan kõrvaääres.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tuleb vältida rauakosude kõrval sõitmist! Alati hoian pisut tahapoole, või suskan siis mööda, aga mitte täitsa kõrval. Eriti ei tohi sõita bussi või veoka kõrval. Alati peab olema mingi taganemistee, kui pole märgatud ! Linnas teise taga sõites hoian ennast nii, et minu tuli paistaks eessõitjale külje peeglisse (pole erilist vahet, kumbasse).

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

koi kirjutas:

Tuleb vältida rauakosude kõrval sõitmist! Alati hoian pisut tahapoole, või suskan siis mööda, aga mitte täitsa kõrval. Eriti ei tohi sõita bussi või veoka kõrval. Alati peab olema mingi taganemistee, kui pole märgatud ! Linnas teise taga sõites hoian ennast nii, et minu tuli paistaks eessõitjale külje peeglisse (pole erilist vahet, kumbasse).

+1

Teema algataja
zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

AVarik kirjutas:
koi kirjutas:

+1

Lisaks siia veel ohutu pikivahe, siis oleks viis pluss kompott.

Mul paljud tuttavadki sõidavad autoga (v rattaga) eessõitvale autole võimalikult lähedal ja siis kiruvad, kui eesolev teeb äkilisema manöövri. Ma tsillin vaikselt ohutu pikivahega tagapool, üldse ei koti mis nad tõmblevad. Kui kellelgi on vaja minust mööda pressida - andku minna, tõmban veel ääre poole ka.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

zx12r kirjutas:

Lisaks siia veel ohutu pikivahe, siis oleks viis pluss kompott.

Jaa. Pikivahe. Hakka nüüd selle tühja asjaga endale tüli tegema. :twisted:
Nädalavahetusel Tallinn-Pärnu maanteel sõitsid küll autod nii üksteise sabas kinni, et isegi parima tahtmise juuures polnud võimalik end kahe masina vahele pressida. Sellest tulenevalt polnud ka võimalik teha normaalset möödasõitu. Ja pärast siis ütlevad, et mootoratturid kihutavad ...

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

Hälvik-autojuhtidest saab kõige paremini lahti kui tee peal mitte sõita. Aga siis tuleb ikka mingite hälvik-jalutajatega tegemist teha.

Linnast Saku tee kõrvalt Männikule liikudes seal linnapoolses sõjaväelinnakupoolses osas tassib keegi hea inimene pidevalt puutüvesid tsikliradadele ette. Jube hea on reaktsioonikiirust ja tüveületustehnikat suurematel kiirustel harjutada. >50 km/h pealt on esiotsa kergeks tõstmine ikka üks tubli võimlemisharjutus.

Ainuke soov oleks sellele inimesele et ta paneks neid tüvesid raja peale rohkem poolviltu. Risti asetatuna on need siiski lihtsad ületada. Aga poolviltusena haaraks see tüvi esirattast ja viskaks tsiklit ikka päriselt. Seda tahaks rokem harjutada. See on oluline oskus. :ner:

Nii et kui keegi teab seda inimest kes takistusradade eest seal hoolitseb siis öelgu talle edasi, eks :bsmile:

Usinus-Kasinus-Cosinus

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Panen vaatlusposti välja, saavad sõdurid erinevaid kinnipidamistehnikaid harjutada. Anna puutüvede koordinaadid ja ilmumissagedus.

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

reimps kirjutas:

Panen vaatlusposti välja, saavad sõdurid erinevaid kinnipidamistehnikaid harjutada. Anna puutüvede koordinaadid ja ilmumissagedus.

vaat need rajad jäävad valla maadele sõjaväe maa-ala ja kergliiklustee vahele. Nii et miltaarsed lahendused seal ei toimiks. Aga tänud pakkumast!

Püssiga poisid on Männikul alati hästi vahvad ja koostööaltid. Mingi kuu aega tagasi oli imitatsioonivahenditega taktikaline õppus märgitud kodulehel Linnakusse, aga toimus hoopis tankokal kohe vana tulejuhtimismaja juures. Sattusime seal metsavahel kitserajal kiirustrenni tegema kui vennad täies relvastuses meid piirama hakkasid. Ehmatas algul ära küll (kuigi minu 350cm3 on ju tegelikult suurem kaliiber kui see nende 7,65 mm... :wack:

Aga väga viisakalt selgitati mis on ohud, kus ei tohi sõita ja kus enam ohupiirkonda ei ole. Ei mingit pahameelt ega võimu näitamist. Respect sinu meestele Reimps! (w)

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

Kopipaste
Tsikkel: Honda CB600F

Lugemata postitus Postitas Kopipaste »

koi kirjutas:

Kõik õige ja järgin isegi, aga linnas on suhteliselt raske alati sõiduautode kõrval sõitmist vältida. Ja kõrvalsõitmise all pean silmas loomulikult kõrval sõidurajal sõitmist, mitte ühe sõiduraja jagamist. Nii et paraku mingit lõplikku ja head lahendust asjale pole - autojuhte üldjuhul paraku ümber ei kasvata (isegi mu tsikliga mittesõitev elukaaslane on keeranud tähelepanematusest ratturitele üht-ja teistpidi ette :evil: ).

It takes more love to share the saddle than it does to share the bed.

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Möku kirjutas:

Aga väga viisakalt selgitati mis on ohud, kus ei tohi sõita ja kus enam ohupiirkonda ei ole. Ei mingit pahameelt ega võimu näitamist. Respect sinu meestele Reimps! (w)

Ei usu, et just minu omad olid, ma olin siis hoopis kaugemal nendega ;)
Aga me oleme kultiveerinud küll seda mõlemapoolset viisakust, seega ilmselt on mingid sõnad ja sõnumid vilja kandnud :bsmile:
Ja lihtsalt üldharivalt - see sinumõeldud kaliiber on siiski 7,62 :)

Kasutaja avatar

metsamüdistaja
Tsikkel: Kle500-Tdm850-Gsx600f-Gsr600

Lugemata postitus Postitas metsamüdistaja »

Mind pressis eile üks härra oma honda crv-ga(reg:006-CRV) lihtsalt julmalt teepeenrale kuna ei suuda möödasõidul veenduda,et kas äkki keegi temast parasjagu mööda ei sõida!Oi kuidas teevad hinge täis sellised silmapiidrid!PS.Hiljem nägin sama masinat Keila vahel naisterahvas roolis.

Loud pipes save lives!
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 44 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

polnud ammu seda tõupuhast hälvikut näinud, täna kristiine ristmikul jäi värvi vahetamises ühe uue X5-ga mõned sentimeetrid puudu, konkreetselt ilma suunata ja sujuvalt pressis peale nagu silmaklappidega "mina olen selle kivi kuningas", mõni hoiab järjepidevalt buumerite/maasturite mainet "kõrgel" :wack:

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Peeter82
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Jup... Sai ka üleeile tagaratast kergitatud tänu X5 juhile kes maanteel arvas, et vastu mäge ja vastu päikest ehk siis mitte midagi nähes on vaja hakata liinibussist mööduma üle pideva joone ja siis üllatusega mind enda eest avastas krdi debiil :wack: Siis vaatas veel lolli näoga otsa kah kui rahvusvahelises keeles selgitasin talle tema eksimust :shock:

Syn
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Syn »

Lasnamäelt lagedipoole sõites pikal sirgel lõigul alustas üks sedaan kolonnist möödasõitu. See, et mina vastassuunas selle kolonniga suhtelist juba kohakuti olin ei olnud määrav, sest kaks autot ja tsikkel mahuvad ju teele ilusti ära. Samas mul esimene hooaeg käsil... võibolla on selline asi täiesti normaalne :D

Kasutaja avatar

Stonekurg
Tsikkel: zx7r
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stonekurg »

Syn kirjutas:

Lasnamäelt lagedipoole sõites pikal sirgel lõigul alustas üks sedaan kolonnist möödasõitu. See, et mina vastassuunas selle kolonniga suhtelist juba kohakuti olin ei olnud määrav, sest kaks autot ja tsikkel mahuvad ju teele ilusti ära. Samas mul esimene hooaeg käsil... võibolla on selline asi täiesti normaalne :D

Kui paremalpool teeääres sõidad ja piisavalt ruumi vahele jääb siis miks mitte. Ma näiteks tõmban alati paremale poole kui näen, et see võimaldaks autol möödasõidu teha enne kui autod mis minust kaugel maas :mrgreen: takistaks möödasõiduvõimaluse aga kui sa sõitsid ikka sedasi, et ruumi pold piisavalt enne kui "hälvik" sind sundis ruumi tegema, siis veits jama lugu jah.

kawasaki zx7r

kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 75 korda

Lugemata postitus Postitas kalleu »

Pisut OT. Täna kodu juurde sisse keerates avastasin 3 jorssi bussipeatusest alkot manustamast, auto oli bussitaskusse pargitud. Ei tea, kas kavatsesid pärast ära lennata selle autoga, kaine polnud neist keegi. See selleks. Aga üks jorss otsustas siis, et bussipeatuse sein on parim koht kusemiseks. No t.ra ma aru ei saa, astu 2 sammu üle kergliiklustee ja kuse rohu sisse. Miks peab kogu aeg avalikku ruumi reostama. Kas sellised mehed kusevad kodus ka diivanile, sest kaugemale ei jõua minna?
Jäin kõrvale seisma ja mölisesin kõva häälega. Algul kästi ära aurata aga kui edasi mölisesin ja lubasin ise neile autosse kuseda siis jorss leidis endas jõudu need 2 sammu teha.

Tagantjärgi mõtlesin, et vist motikas ja nahkkombe "kuri" välimus natuke päästsid päeva. Ma muidu selline kõhnem kuju ja tavaolukorras 3 suure jorsiga tüli norima ei lähe (togi)

Kasutaja avatar

Slinky
Tsikkel: 05' z750

Lugemata postitus Postitas Slinky »

ma olen auto aknast röökinud selliste tontide peale, mõni lükkab noksi pükste hämarusse tagasi aga enamus kuseb edasi sest ma olen ju autos ja sõidab mööda, mis ma ikka teha saan :roll:

Teema algataja
jänes

Lugemata postitus Postitas jänes »

Nonii, siiamaani olen biker foorumit lugenud, aga kommenteerimiseni ei ole jõundud. Aga noh, viimased 2 nädalat tsikli seljas on närvi mustaks ajanud ja kes minust ikka aru saab, kui mitte teine tsiklimees.
Minu hooaeg hakkas siis suht hilja, 2 nädalat tagasi, aga autojuhtidega on jageleda saanud lausa 5 korral. Imelikul kombel on kõik maasturimehed olnud. Figureerinud on X5, Cherokee ja lausa 3 korral landcruiser.
Kõigil neil ühtlaadi mõtlemine, et kui foori taga tsikkel kõrval, siis kindlasti tahab tsiklimees võidu kiirendada. Kui ei taha, peab kindlasti järgmise foori taga uuesti proovima. Kui ma siis mõnel korral kiusatusele alla andsin ja kiiremini minema sain, surub maasturivend ikka kõvasti gaasi, et kõrvale jõuda ja kui võimalik, siis ka sinu sõidurida hõivata.
Eriti meeldejääv oli täna Paldiski maanteel liikuv Landcruiser. Roolis 60 + meesterahvas ja kõrval sama vana naisterahvas. Ristmikul oli vaja kohe mulle koht kätte näidata. Ei aitäh, paduvihmaga ei tahtnud mõõtu võtta. Mingi aeg veeresin ikka maasturist mööda. Maastur muidugi ei jätnud jonni, vaid püüdis mu kõrval püsida ja mind võimalikult palju veega pritsida. Ei lähe mööda, ega jää ka sentigi maha. Lõpuks siis jätkas sõitu minu taga, peeglist lausa hirmus vaadata, kui ligidal ta oli. Ja nii kuni Tabasaluni välja.
Eile proovis teine Landcruiser mul meelt heaks teha. Mina liikusin Tabasalust linna poole, tema tuli linnast ja soovis kalapoe ette keerata. Suund oli sees ja lasi paar autot mööda ja siis kui tee tühi ja mina ca 50 m kaugusel, jalg gaasile ja mulle risti ette. Tee oli vihmast libe, kuid pressisin pidurid põhja. Naine sai aru, kui valesti ta tegi ja püüdis oma tegu käeviipega parandada, aga unustas gaasi ära ja nii ta seisiski risti keset teed ees. Õnneks sain enne pidama.
Ja veel üks huvitav seik, eelmisest nädalast. Nimelt sõitsin Piritalt linna poole ja kuna Õllesummer oli täies hoos, siis oli vist kiirusepiirang 30 km. Töristasin seal siis vaikselt, kui autode vahelt jooksid välja kaks umbjoobes kutti, mõlemal pudelid käes ja üks nendest püüdis mind jalalöögiga vist tsikli seljast maha lüüa. igatahes sain kõrvale põigatud. Sellel hetkel tegi asi nalja, kuid pärast järele mõeldes ajas ikka närvi mustaks küll.

Maasturimeestele siis meeldetuletuseks, et ei, nende auto ei kiirenda paremini kui mootorratas ja iga mootrrattur ei soovi alati võidu kiirendada, eriti vihmase ilma korral.
No vot, saingi kõik välja laotud, kohe kergem hakkas :)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kas täna oli mingi rahvusvaheline suunatulevaba laupäev millest ma midagi ei teadnud?
Massiliselt jätsid sohvrid igal võimlikul ja võimatul juhtumil suunda näitamata. Niipalju suisa, et ma ei viitsi iga üksikut juhtumit kommenteeridagi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Mondadest vendadest ja nende manoovritest ei saagi aru, vahest tundub,et tegemist pohimotteliste tsiklivihkajatega ja sellised eriti jaburad olukorrad ikka natuke poolmeelega ka tekitatakse.
Eks kuskil foori taga seistes teeb see ka meele roomsaks, kui mingi tainas su ees otsustab aknaid pesta. Eriti lahtise kiivriga on monu tipp ju kui kuskilt yle kellegi katuseserva sidrunihaisulist joga nakku lastakse.
Ja eraldi klass on taksojuhid. Loomulikult mitte koik, aga neile tihti on iseloomulikud mingid pohhuistlikud manoovrid. Eimidagi isklikku, lihtsalt spontaanselt tegutsetakse. Samas kui pidevalt ise roolis oleks, eks siis mingi hetk kaiks ka koik liiga automaatselt ja ilma liigse syvenemiseta.

Kasutaja avatar

pepe

Lugemata postitus Postitas pepe »

Ma siin kohal oleks tänulik Tallinna Trammi-ja Trollibussi koondisele trammijuhi eest, kes täna lõuna ajal Narva mnt ja Jõe tn ristil "juudikiriku" ees mu foori taga seisval rattal peegi tagurpidi/puruks sõitis nii, et rattaga küllili vajusin.....eriti tänulik olen selle eest, et korraks peatusid ,mind peeglist vaatasid ning minema otsustasid sõita, sest inimesi peab ju vedama, sõidugraafik vajab täitmist. Varsti vist tallinlastele see ökosõit kõik tasuta.. nautige seda sõitu !

Life is too short for traffic. ~Dan Bellack

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

pepe kirjutas:

Ma siin kohal oleks tänulik Tallinna Trammi-ja Trollibussi koondisele trammijuhi eest, kes täna lõuna ajal Narva mnt ja Jõe tn ristil "juudikiriku" ees mu foori taga seisval rattal peegi tagurpidi/puruks sõitis nii, et rattaga küllili vajusin.....eriti tänulik olen selle eest, et korraks peatusid ,mind peeglist vaatasid ning minema otsustasid sõita, sest inimesi peab ju vedama, sõidugraafik vajab täitmist. Varsti vist tallinlastele see ökosõit kõik tasuta.. nautige seda sõitu !

Sa ikka kutsusid Politsei jne?

PS. Ma käisin täna vähe pikemal ringil. Ei näinud ühtegi hälvikut. Väga meeldiv oli :).

Kasutaja avatar

Commix
Tsikkel: Jawa

Lugemata postitus Postitas Commix »

Kes stockis ei ole sõitnud, siis võiks. Hävlik autojuhid on need, kes vasakpoolse raja peal uimavad ja pikalt ning ummikutes plokkijad. Kui autoga sõidad siin, siis vaatad et kõik tsikliga on hälvikud ja see hakkab niii külge, sest autod ju sakkivad.(mul autot pole :twisted: )

Kasutaja avatar

väikevend
Tsikkel: MT01

Lugemata postitus Postitas väikevend »

Täna siis üks väikse tilliga tüüp üritas lihtsalt ülesõita. :evil:
Vahetasin ta nina ees rada (ei seganud tema liikumist), aga no tüübile see pähe ei mahtunud
ja otsustas lihtsalt hiljem küljepealt sisse sõita :shock:
Õhtul saan lisada video ka.
Igatahes hoidke eemale tumedast Ford Focus-est 782BGN

Anyways
5kaks888kuus8

mmmargus
Tsikkel: FZR1000, Jawa 638, RIGA13 & 22
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas mmmargus »

macintosh kirjutas:

Kas täna oli mingi rahvusvaheline suunatulevaba laupäev millest ma midagi ei teadnud?
Massiliselt jätsid sohvrid igal võimlikul ja võimatul juhtumil suunda näitamata. Niipalju suisa, et ma ei viitsi iga üksikut juhtumit kommenteeridagi.

Lihtne, kui see autojuht korduvalt suunda ei näita, siis võib sellelt autolt suunatuled (klaasid jms) eemaldada. Autojuht peaks veel sulle ka raha maksma, kuna tegid auto kergemaks -> küttekulu väiksem/kiirendus parem.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ei midagi isiklikku aga vägisi jääb mulje, et hälvik autojuhtide arv ja enda sôidukogemus on pöördvôrdelises seoses ...

Terv
Kris.

Riding with a King!

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Tundub sedasi jah ja kui siis lõpuks kuus ühte kohtad, siis ikka täie raha eest :)

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

kris. kirjutas:

Ei midagi isiklikku aga vägisi jääb mulje, et hälvik autojuhtide arv ja enda sôidukogemus on pöördvôrdelises seoses ...

Terv
Kris.

Kogemusega tuleb ka ennetusoskus. Ehk seetõttu näevad noored tsiklistid eriti palju autohälvikuid. Ei saa ennast kogenuks nimetada aga sõidan iga päev rattaga tln-s ja väga ei jää hälvikuid silma. Aja jooksul õpid vältima enamikke tõmblejaid ja külje pealt rammijaid.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”