Rakvere mehed, organiseerume?

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Raitz

Re: Rakvere mehed, organiseerume?

Lugemata postitus Postitas Raitz »

No mulle nüüd jälle aitab mõneks ajaks mudast :D
Töristavad siin 2h mööda metsateed ja ... (lol) Uskumatu kui põnev on terve öö kuskil poriaugus sumbata ja GPS-iga mingeid punkte otsida.
Ma olen tänase päevaga avastanud palju uusi ja huvitavaid lihasegruppe. Ah et kuidas meil läks :P ......

Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

piloot kirjutas:

ja viimasel ajal hakkavad need paraadid ka ennast juba ammendama.

Ei tea, kui ainult motoparaadidel osaleda siis ei olegi nii hull.

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Raivo kirjutas:

Aga vaatasime mudakiirenduse lõpuni, saime mõned korrad isegi muda tükiga vastu koonu ja kui homme ka veel sama Mõedakul juhtub - kes teab, kes teab -
äkki hakkab meeldimagi.

Täpsustan siiski natuke- mitte meie ei saanud, vaid üks meist sai molu mudaseks 8). Ma varem piisavalt mudane olnud, seekord mind säästeti. A muidu olid kõik karnevalil kohustuslikud detailid olemas. Ja kokkuvõttes ei kahetse, et läksin! Tagasitulekul ajas une ära ka ilmselt äsja auto alla jäänud loomariigi esindaja maised jäänused, mis kuidagi väga ootamatult tulede valgusesse ilmus... Raivol võttis kohe pead vangutama, kui suutis poole meetri kauguselt sellest mööda nihverdada (w)

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Pinchu
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pinchu »

..ah et mida siis Raitz öösel metsas mudas tegi?
Seda tegi.... http://pilt.delfi.ee/picture/4752004/

...ja kuidas läks?
siit on näha (1 hobujõud) http://eal.4x4.ee/images/stories/dokume ... 0koond.pdf

:bsmile:

Viimati muutis Pinchu, 27 Okt 2008, 00:07, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Pinchu kirjutas:

..ah et mida siis Raitz metsas mudas tegi?

...ja kuidas läks?
siit on näha (1 hobujõud) http://www.lahe.net/landy/varia/kukepea ... used-1.jpg

Pole paha! :bsmile:

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Yamakaki
Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys

Lugemata postitus Postitas Yamakaki »

Täna Mõedakal olid sigalahedad kestvussõidud.Hommikupoolikul kogunesime Piloot mina ja veel üks bikemees.Teed lähksid kohe lahku.Piloot ees ja mina järgi raudtee serva pidi Mõedakale.Bikemeest hiljem ei kohanud. Aga mitte meie ei teinud kestvussõitu,meie läksime ikka teiste vintsklemist pealt vaatama :lol: .Tõsi,mingil hetkel tekkis ikka endal ka soov veits mütata.Ohh emotsioone,mõistus sai siiski võitu.Kohtasime ka üksjagu Raipeid raja ääres kaasa elamas-tundmas.Rada oli raske ka tänaste osalejate sõnul.Küllap meedias kajastatakse üritust rohkem.
Kokkuvõtteks veel:siga lahe oli. :twisted:

PS.Õhtud on nüüd mustad,sest täna öösi tähelepanelikumad keerasid tervelt tund aega taha (lol) .Kui jääd ja lumelöga pole segamas,siis vahest ehk mõnel nädalalõpul õnnestub kahele rattale saada.Muul ajal peab vist kuskile siseruumidesse kolima....ja juba eelnevalt austatud esiraibetele südamele panema vedada klubi tegemine lõpuni.Toetame igati,kui vaja.

Priit
56 41212

Rohkem sõitmist, vähem mölinat.

Yaki +358403678393
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

:| (crash) :ner: .... no ei pea isutama ju kuram... vähe sellest et endurot pole kuigi hing ihkab, ei ole ka paat enam sõiduvõimeline... vähemalt see aasta mitte :nono:

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

raunts
Tsikkel: Aprilia Pegaso 650

Lugemata postitus Postitas raunts »

Tere.

Mõtlesin, et annan teada natuke nalja selle muuvistaari pühapäeva kohta.
Rääkisin vennaga ja tuli välja, et nad said asja paika teise duubliga.
Aga kokku tahtsid nad teha 8 duublit millegipärast.
Niiet kõik kes kohal olid peaksid siiski end kuigi palju telekast nägema.
Oli vist 1 jaanuar kui ETV pealt see film tulema pidi.
Ootame vaatame :)

Raunts.

Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas weix2 »

numan kirjutas:
Pinchu kirjutas:

..ah et mida siis Raitz metsas mudas tegi?

...ja kuidas läks?
siit on näha (1 hobujõud) http://www.lahe.net/landy/varia/kukepea ... used-1.jpg

Pole paha! :bsmile:

Meil läx ka ujumisepeale pisut aega http://album.ee/node/17790337/50134665 ja boob sai ka samast ujulast maigu suhu :mrgreen:

Pilt

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

weix2 kirjutas:

Meil läx ka ujumisepeale pisut aega http://album.ee/node/17790337/50134665 ja boob sai ka samast ujulast maigu suhu :mrgreen:

Nuuh..., kas tuli üle kummiku??? :mrgreen: :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

piloot kirjutas:
weix2 kirjutas:

Minu kummikud olid kaenla alla (kummikud pyxid ja rinnahoidja yhes) http://album.ee/node/17789953/50134665 aga Toitsil läx alt märjax kyll :lol:

Pilt

piloot

weix2 kirjutas:
piloot kirjutas:
weix2 kirjutas:

Minu kummikud olid kaenla alla (kummikud pyxid ja rinnahoidja yhes) http://album.ee/node/17789953/50134665 aga Toitsil läx alt märjax kyll :lol:

Toits pani allavoolu minema vä? Järgmine kord tõmba ta traksidega "tabureti" külge kinni, kui siis jooksu tahab panna siis on uazik nagu seljakott seljas :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

(togi) ja mina veel mõtlesin kust see termin "mülkamehed" alguse sai. :roll:
Isegi "villu" on submariiniks tehtud :D

Kasutaja avatar

Raitz

weix2 kirjutas:

No peab teil ikka seda va tahtmist olema, me ajasime vintsimehe sinna auku, vaatasime, et krt on ikka sügav küll ja sõitsime muretult edasi. Punkte oli ju piisvalt, milleks neid kõige sügavamaid vallutada?

Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

Raitz kirjutas:
weix2 kirjutas:

No peab teil ikka seda va tahtmist olema, me ajasime vintsimehe sinna auku, vaatasime, et krt on ikka sügav küll ja sõitsime muretult edasi. Punkte oli ju piisvalt, milleks neid kõige sügavamaid vallutada?

Ma ujusin ka selle ära vaatasin et kui rahulikult ja servast võtta siis saame kätte, aga Willise taguots ujus minema (help) ja siis vaatasin ja leffitasin titanicule :wack: järgmine kord targem :wink: veel nats roheline ka sellel alal :oops:

Pilt

piloot

Nooooh.... viinerid :twisted: kõik nüüd padavai "mudavurre" valima - lund lubas alles jaanuaris ja see pole ka veel kindel :P
Nädalavahetus läheneb sajaga, ma olen eelmisest juba ära kuivanud ja kerge närvilisus hakkab juba kimbutama :wink:

Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

piloot kirjutas:

Nooooh.... viinerid :twisted: kõik nüüd padavai "mudavurre" valima - lund lubas alles jaanuaris ja see pole ka veel kindel :P
Nädalavahetus läheneb sajaga, ma olen eelmisest juba ära kuivanud ja kerge närvilisus hakkab juba kimbutama :wink:

Laupäeval kell 10 ?

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

piloot kirjutas:

mõedakule näiteks ? Või kõrvemaale või mis

ma pole päris tänavalegaalne , pean kärupeal kohale kulgema :twisted:

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

piloot

417 kirjutas:
piloot kirjutas:

mõedakule näiteks ? Või kõrvemaale või mis

ma pole päris tänavalegaalne , pean kärupeal kohale kulgema :twisted:

Kui eelneval paaril päeval vihma tulnud siis Mõedakule eriti ei kipu, kuigi nüüd on rada juba rohkem raja moodi, kui viimati käisin siis olid ainult mõned ATV jäljed peal ja mööda mudast langust külg ees alla tulla polnud kuigi meeldiv.
Laupäeval käisin Pariisi rajal, seal oli küll hea, paar suuremat loiku on aga pole hullu, tati sai korralikult ripakile, siiamaani annab tunda, et lihased on olemas :lol:
Miskisuguse plaani võiks teha, mis ei koosne ainult kruusateedest, miskit ekstreemi ka ikka vaja.

tedre kirjutas:

Laupäeval kell 10 ?

Oleks küll paras aeg :wink:

Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

piloot kirjutas:

Miskisuguse plaani võiks teha, mis ei koosne ainult kruusateedest, miskit ekstreemi ka ikka vaja.

Plaaniks pisut pori, kerge soo, :mrgreen:

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

no plaaniks siis tapa taha polügonile siis ma saaks mittelegaalselt kaasa sõita
:evil:

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Raitz

Noh Viinerid, ma viskan sõjakirve õhku :)
Tedre? Piloot? Kusmiz?

http://www.4x4offroad.ee/files/info/ASMV08_juhend.pdf

3.2. MOTO klass - Maastikusõiduk peab olema veovalemiga 4X4 ning enduro
mootorrattad tehniliselt korras ning peab olema asukohamaa ARK-s kehtiv registreering
ja reg. number. (Võistlusklass avatakse ainult juhul, kui registreerub vähemalt 6
võistkonda, enne 15. novembrit, 2008. aastal). MOTO klassi sõiduk peab olema
varustatud vähemalt ühe, 1 kg pulberkustutiga.

Ühesõnaga nagu te nüüd aru saite siis 2enduroratast moodustavad ühe võistkonna.
Minu andmetel pole seda veel kunagi endurotega tehtud, seega võimalik teha ajalugu!

Pange aga ennast kirja!
Ja ma räägin tõsiselt!

Nagu te aru olete saanud, siis omadest juba puudu ei tule. Mina, Boob, Weix2 Rajaääres palju tuttavaid fänne lehvitamas

BTW, uskuge mind üritus saab olema raju ja ilmselt on see ainus etapp, mille formaat võimaldab enduroga võistlemist. Ehk siis üks ring tundmatuses ja kes esimesena "metsast" väljub on võitja. Ma küll täpselt ei kujuta ette, aga eelis peaks olema just keskmistel ja võimsamatel ratastel, kuna rada on ikkagi autoga sõidetav.

Kasutaja avatar

Kuzmitz

Raitz kirjutas:

Tedre? Piloot? Kusmiz?

Nagu te aru olete saanud, siis omadest juba puudu ei tule. Mina, Boob, Weix2 Rajaääres palju tuttavaid fänne lehvitamas

BTW, uskuge mind üritus saab olema raju ja ilmselt on see ainus etapp, mille formaat võimaldab enduroga võistlemist. Ehk siis üks ring tundmatuses ja kes esimesena "metsast" väljub on võitja. Ma küll täpselt ei kujuta ette, aga eelis peaks olema just keskmistel ja võimsamatel ratastel, kuna rada on ikkagi autoga sõidetav.

Jah, kõik on ju ilus, aga kes mu ratta küljest pudenenud plastiku pärast üles otsib? Piloodi vokiga on seda paras läbida, kuid minu mammut jääb vist liiga raskeks... Ja ta on veel liiga ilus ja terve :ner:

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Raitz

Kuzmitz kirjutas:

Jah, kõik on ju ilus, aga kes mu ratta küljest pudenenud plastiku pärast üles otsib? Piloodi vokiga on seda paras läbida, kuid minu mammut jääb vist liiga raskeks... Ja ta on veel liiga ilus ja terve :ner:

Ainult vabandused :P tegelikult ma tahtsin öelda, et otsime sulle mõne kaardilugeja ja salvokas on ideaalne tegelane turisti sõitmiseks. Kust rada läheb ja mis täpsemalt toimuma hakkab ma ei tea, aga kuulujärgi tulevat kõige mudasem turist läbi aegade.

Kasutaja avatar

Kuzmitz

Raitz kirjutas:

Ainult vabandused :P tegelikult ma tahtsin öelda, et otsime sulle mõne kaardilugeja ja salvokas on ideaalne tegelane turisti sõitmiseks. Kust rada läheb ja mis täpsemalt toimuma hakkab ma ei tea, aga kuulujärgi tulevat kõige mudasem turist läbi aegade.

Seda nad räägivad jah. A Salvokas on ühe vennikese poolt bronnitud :ner: :ner: . A kui ta kaua venitab, siis ise ma läheks rõõmuga.

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

Võtab aga kadedaks :) mudapuurijad ei lõpeta hooaega enne kui muda jääs on.

Kasutaja avatar

Yamakaki
Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys

Lugemata postitus Postitas Yamakaki »

Jeee,jeee.Kah peast veits endurotaja :wack: ,aga mitte kakleja tüüp.Las vihasemad võistlevad ja rabelevad oma kohtade pärast ja esitagu lõpuks ikka proteste kah. :evil: Minu rattast ei saa võistlusratast.Ma rohkem nautleja.Sel põhjusel kutsun laupäeval samal ajal(10.00) kogunema ka "kroomraipeid".Teeme kah ühe ringi kusagil ära.Eriti Numani peale mõeldes tulen ise ka chopperiga.Lokil on samuti kange soov veel "suve" nautida.Kui miski hää mõte tiksub,kuhu minna,andke teada.Kui mõtteid pole,siis pakun ise midagi välja.

:bsmile: Priit 56 41212

Rohkem sõitmist, vähem mölinat.

Yaki +358403678393
Kasutaja avatar

numan
Kontakt:

Yamakaki kirjutas:

Numani peale mõeldes tulen ise ka chopperiga

Tänan :D Praegu minu kalendris laupäev on tööpäev aga kui miski muutub siis ühinen.

Kasutaja avatar

weix2
Kontakt:

Raitz kirjutas:

Tedre? Piloot? Kusmiz?

Ühesõnaga nagu te nüüd aru saite siis 2enduroratast moodustavad ühe võistkonna.
Minu andmetel pole seda veel kunagi endurotega tehtud, seega võimalik teha ajalugu!

Pange aga ennast kirja!
Ja ma räägin tõsiselt!

Sain pooltundi tagasi kõne .... PALTO nr 464 (vaba klass) on regatud Sultsi sõidule (w) yhesõnaga tagasiteed pole ja ettevalmistused käivad :) Kuidas Suzukesel (boob) läheb unustasin talt täna kysida, kas saavad mootori sõidule või ei, Kukepeal lonksu vett võtnud arvas mootor et tema ei ole nõus vee ja õliseguga sõitma ilma kolinata. (help) Tore olex näha Rohkem Raipeid stardis :D

Pilt

piloot

tedre kirjutas:
piloot kirjutas:

Plaaniks pisut pori, kerge soo, :mrgreen:

Soost ja hundinuiadest sai ka laupäeval s**aauguni :twisted: kaks-kolm tundi rassisin, et ratta üle raudtee kõva maa peale saada :wack: Muidu polnud midagi aga miski vana ära visatud liipri pealt viskas tagumise otsa alt, selles kohas juhtus parasjagu nii palju vett olema, et kui ratas külili oli, jooksis sumpast sisse, peale püsti ajamist oli ilusti kuulda kuidas voolas vulinal silindri poole, :twisted: rsk ja enam käima ei saanud, enne, kui kodus leegitorud olin tühjaks kallanud.

Kuzmitz kirjutas:

Piloodi vokiga on seda paras läbida, kuid minu mammut jääb vist liiga raskeks... Ja ta on veel liiga ilus ja terve :ner:

Ära nüüd selle välimuse pärast küll muretse, karga aga laup. kampa ja õhtuks teeme rotikaks :mrgreen:

Pilt
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”