Windows 10 teema
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Windows 10 teema
pühak kirjutas:Linuxiusulised, pidage oma jumala linuxiteenistusi omaette teemas, mitte ärge mängige teistes teemades misjonäre! Ma tean väga hästi, misasi linux on! Ja kes ei tea, aga huvitub, uurib ise.
Nii on.Linuxi mantrat ketravad ,tehke omale teema "Kui hea on Linux" või "Kõige parem asi maailmas on Linux" ja kedrake seal edasi.See teema sai tehtud uue win 10 jaoks ja võiks ka seda kajastada.Siiani on selles teemas mõned üksikud laused otse teemasse.Kui,aga midagi uut ja tarka öelda pole,siis viisakas inimene paneb lihtsalt suu kinni.Targem annab järele ja ma teen nüüd peale seda posti selles teemas nii.
Ja kui siin bikeris just vaja arutada,et mis on turvaline ja mis mitte,siis mitteturvalisuse küsimused netis, võiks ka juba eraldi teemana joosta.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
urmas66 kirjutas:pühak kirjutas:Linuxiusulised, pidage oma jumala linuxiteenistusi omaette teemas, mitte ärge mängige teistes teemades misjonäre! Ma tean väga hästi, misasi linux on! Ja kes ei tea, aga huvitub, uurib ise.
Nii on.Linuxi mantrat ketravad ,tehke omale teema "Kui hea on Linux" või "Kõige parem asi maailmas on Linux" ja kedrake seal edasi.See teema sai tehtud uue win 10 jaoks ja võiks ka seda kajastada.Siiani on selles teemas mõned üksikud laused otse teemasse.Kui,aga midagi uut ja tarka öelda pole,siis viisakas inimene paneb lihtsalt suu kinni.Targem annab järele ja ma teen nüüd peale seda posti selles teemas nii.
Ja kui siin bikeris just vaja arutada,et mis on turvaline ja mis mitte,siis mitteturvalisuse küsimused netis, võiks ka juba eraldi teemana joosta.
LOL
Ära nüüd nii tigedaks ka saa ja eide moodi sõimlema hakka. Kui sellised arvamusavaldused kõigutavad su pimedat usku Microsofti, siis ei tasu selle pärast kohe virtuaalse tatti pritsima hakata ning sokinuku moodi paanikasse sattuda. Kui ei meeldi, ära loe. Nii lihtne see ongi!
PS! Sõnade "Vaba" ja "teema" selgitused leiad sõnaraamatust.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
See on tegelikult Linuxifännide häda, et igas teemas kus räägitakse Windowsist või apple OS-ist tulevad nad oma pingut kiitma.
Kusjuures see keerulise kasutajanimega kodanik kes kiidab sind open source softi ja pani üles võrdluslisti oli seal üheks punktiks ka kontoritarkvara. Ma võin nüüd rääkida ka oma kogemuse: kui win tableti soetasin otsisin ka kontoritarkvara ja kuna tablett pole põhitöövahend, siis arvasin alguses, et saab hakkama ka mõne vabavaraga. Lappasin need vabavaralised kontoriproged pea kõik läbi ja no tee mis tahad - puuteekraanil kasutamiseks ei kõlvanud neist mitte ükski, teksti scrolliks peab kõrvalt tibatillukest tabi vedima selle asemel et lihtsalt ekraanil näpuga libistada. Lõpuks tuligi oma raha ikka microsoftile viia, kuna tema Office toimis puuteekraanil perfektselt.
Lisaks sellele on vabavaraliste programmidega siiski tihti ka see jama, et mingid vormingud kaovad ära või lähevad sassi, ehk siiski ei ole failid üks-üheselt kasutatavad. Ega profid ilma asjata ei kasuta siiski neid algupäraseid programme, vaatamata nende hinnale.
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Põhipoint puhtalt minuarvates on wini ja linuxi vahel, et kui teed natuke textitööd, ehk mõni arve avad pdfis mõne joonise mis vaja printida ja ülejäänu on puhtalt neti browseris lõustaraamat, juutuup, jne. siis ei ole mingit mõtet raha microsoftile ja veel mõne viirusetõrjepeale raisata vaid tasub mõni linux võta.
nissi tooted mida pole linuxile saada vaid puhtalt vini põhised siis loomulikult vindows, ei saa üle ega ümber.
Muidugi on palju kisa kes midagi õigeks peab ja millega harjunud on, sama lõputu vaidlus nagu naast vs. lamell, esi-taga vedu või manual automaat.
Lihtsalt rumal on kisada ja arvata, et mingi toode on õige ainult sellepärast, et sinul on see ja sa seda kasutad.
If you want to make God laugh, tell him your future plans
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Laur kirjutas:Põhipoint puhtalt minuarvates on wini ja linuxi vahel, et kui teed natuke textitööd, ehk mõni arve avad pdfis mõne joonise mis vaja printida ja ülejäänu on puhtalt neti browseris lõustaraamat, juutuup, jne. siis ei ole mingit mõtet raha microsoftile ja veel mõne viirusetõrjepeale raisata vaid tasub mõni linux võta.
nissi tooted mida pole linuxile saada vaid puhtalt vini põhised siis loomulikult vindows, ei saa üle ega ümber.Muidugi on palju kisa kes midagi õigeks peab ja millega harjunud on, sama lõputu vaidlus nagu naast vs. lamell, esi-taga vedu või manual automaat.
Lihtsalt rumal on kisada ja arvata, et mingi toode on õige ainult sellepärast, et sinul on see ja sa seda kasutad.
Ma pole mitte kunagi ühegi OS-i, programmi, või viirusetõrje eest maksnud. Just saying
kaimex kirjutas:Laur kirjutas:Põhipoint puhtalt minuarvates on wini ja linuxi vahel, et kui teed natuke textitööd, ehk mõni arve avad pdfis mõne joonise mis vaja printida ja ülejäänu on puhtalt neti browseris lõustaraamat, juutuup, jne. siis ei ole mingit mõtet raha microsoftile ja veel mõne viirusetõrjepeale raisata vaid tasub mõni linux võta.
nissi tooted mida pole linuxile saada vaid puhtalt vini põhised siis loomulikult vindows, ei saa üle ega ümber.Muidugi on palju kisa kes midagi õigeks peab ja millega harjunud on, sama lõputu vaidlus nagu naast vs. lamell, esi-taga vedu või manual automaat.
Ma pole mitte kunagi ühegi OS-i, programmi, või viirusetõrje eest maksnud. Just saying
Siis juhul, kui sa pole pingviini austaja, oled sa varas.
-
- Mode
Dront kirjutas:Siis juhul, kui sa pole pingviini austaja, oled sa varas.
Te võite oma pingviine üksteisele kuhugi pista! Eks siin kõik ole nii ausad ja ostavad kõik filmid ja muusika. Ostke aga, ma "varastan" edasi.
Windows is awesome.
-
- Kontakt:
kaimex kirjutas:Dront kirjutas:Siis juhul, kui sa pole pingviini austaja, oled sa varas.
Te võite oma pingviine üksteisele kuhugi pista! Eks siin kõik ole nii ausad ja ostavad kõik filmid ja muusika. Ostke aga, ma "varastan" edasi.
Windows is awesome.
Huvitav suhtumine. Ilmselt kui keegi su voki otsustab omale võtta, siis on nutt ja hala taevani.
-
- Mode
mx77 kirjutas:Huvitav suhtumine. Ilmselt kui keegi su voki otsustab omale võtta, siis on nutt ja hala taevani.
Kui sa ületad teadlikult kiirust, kas siis pärast trahvi saades nutad? Arvestades mitme saja arvuti raha ma olen säästnud siis ei muretse üldse selle pärast. Täna hommikul tuli jälle üks linux, millele win 7-t tahetakse.
kaimex kirjutas:mx77 kirjutas:Huvitav suhtumine. Ilmselt kui keegi su voki otsustab omale võtta, siis on nutt ja hala taevani.
Kui sa ületad teadlikult kiirust, kas siis pärast trahvi saades nutad? Arvestades mitme saja arvuti raha ma olen säästnud siis ei muretse üldse selle pärast. Täna hommikul tuli jälle üks linux, millele win 7-t tahetakse.
Mnjah... tõeline finantsgeenius. Samas on see tore, et sa oled endale arvuti"hoolduses" tegevust leidnud.
-
- Mode
w5l1k9 kirjutas:Mnjah... tõeline finantsgeenius. Samas on see tore, et sa oled endale arvuti"hoolduses" tegevust leidnud.
Ma olen täiesti kindel, et teenin sinust kordades rohkem. Geenius. tore, et sa targutades oled endale tegevust leidnud.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
kaimex kirjutas:Kui sa ületad teadlikult kiirust, kas siis pärast trahvi saades nutad?
Kui ületad ja trahvi saad (ja ära maksad), on kõik ok, kui aga teadlikult ületad, vahele ei jää ja ei maksa, oled kiirusevaras! Alati saab ju ise fikseerida, summa välja arvestada ja Rahandusministeeriumi kontole ise üle kanda.
Kui veel kümme aastat tagasi ajasime silmad suureks, kui kuulsime jutte, kuidas põhja- ja läänenaabrid üksteise peale telekamaksust kõrvale hiilimise peale kitse panevad, siis tundub, et oleme arengus kiirelt järele võtnud.
Teemasse ka:
-
- Mode
Sellepeale polegi mõelnud, et iga kord võiks ju ise saata. Samas arvestades palju ma ma maksan makse oma firma, dividendide, üüritulu ja vahel harva ka tööl käimise eest, siis summa on suht masendav. Eelmine aasta oli trahvi kulud ka kahe korra peale 1150€.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
kaimex kirjutas:Sellepeale polegi mõelnud, et iga kord võiks ju ise saata. Samas arvestades palju ma ma maksan makse oma firma, dividendide, üüritulu ja vahel harva ka tööl käimise eest, siis summa on suht masendav. Eelmine aasta oli trahvi kulud ka kahe korra peale 1150€.
oh kui raske on olla suurettevõtja,peaaegu oligarh
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Mode
urmas66 kirjutas:kaimex kirjutas:Sellepeale polegi mõelnud, et iga kord võiks ju ise saata. Samas arvestades palju ma ma maksan makse oma firma, dividendide, üüritulu ja vahel harva ka tööl käimise eest, siis summa on suht masendav. Eelmine aasta oli trahvi kulud ka kahe korra peale 1150€.
oh kui raske on olla suurettevõtja,peaaegu oligarh
Ei ole suurettevõtja. Täitsa pisike. Aga vähemalt teenib rohkem, kui tööl käies.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
ma tean ka mehi kes teenivad mittetöötamisega rohkem, nendest nime poolest kõik istuvad kuskil trellitatud akende taga
Pole teil mingit pääsu
Windows 10 Worst Feature Now Installing On Windows 7 And Windows 8
või Microsoft intensifies data collection on Windows 7 and 8 systems
Ehk siis uuendused KB3075249, KB3080149 and KB3068708 (mis asendab KB3022345) hoolitsevad selle eest, et 7 ja 8 suhtleks kontrollimatult Microsofti serveritega vortex-win.data.microsoft.com ja settings-win.data.microsoft.com
DNS file näppimin ei aita, kuna "parandus" KB3068708 ignoreeri seda täielikult.
Õnneks saate neid uuendusi maha võtta.
-
- Kontakt:
Õnneks siiski optional updates, seega ei lähe automaatselt peale. Selle ühe, mis recommended saab maha võtta.
Eks ta mõistlik on panna Windows Update settingutes manuaalne installi rezhiim.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 94 korda
- Tänatud: 56 korda
tjaaa....
aga maailm on mitmekesine...
ettevõtja, kes maksab rõõmsalt suuri trahve, vabavara ei tunnista ja seaduslikult opsüssi osta ei suuda...noh, prioriteedid, prioriteedid...
aaga mis see minu asi on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.