Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
http://www.postimees.ee/101206/esileht/ ... 426.php?r=
Poistel ei olnud peas ka kiivreid. Kaassõitja nägu oli ikka päris katki. Uudistes on öeldud, et lasti kodusele ravile, aga kaassõitja viibib veel haiglas.[/url]
Poistel ei olnud peas ka kiivreid. Kaassõitja nägu oli ikka päris katki. Uudistes on öeldud, et lasti kodusele ravile, aga kaassõitja viibib veel haiglas.[/url]
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Sügisel oli ka mul üks õnnetu päev. Läksime sõbraga linna. Parklast välja keerates kiirendasin kuni 90 km/h ja hakkasin hoogu maha pidurdama oli vihmane ja libe ning pidurdasin väga õrnalt. Sellest hoolimata tõmbas esiratta plokki ja tsikkel hakkas vibama sain siiski masina kontrolli alla ja sõit jätkus ettevaatlikumalt kuid juba järgmises kurvis läks tagumik käest ära, taaskord suutsin püsti jääda ja järgmine hetk oli kiirus kusagil 50 ringis ja hakkasin jalakäijaid üle laskma ja taas läks esirattas alt ära. Asi tundus kahtlane sest tsikkel oli asfaldil nagu kiilas jääl, leidsin vea esi kummi rõhk oli poole väiksem kui peaks aga kumm katsudes tundus täis. Esimeses tanklas pumpasin kummi täis ja pidamine tuli tagasi. Linnas käidud asusin mõõda Sõpruse puiesteed tagasi sõitma, see oli see aeg kui sõpruse oli remondis ja üks sõidurida oli freesitud ja teine värskelt asfalteeritud ning nede ridade kõrguse vahe oli ca 10cm. Sõber vahetas ees rida ja tahtis vasakpööret teha vaatasin peeglisse ja peeglis auto tulesid ei paistnud piilusin ka korra üle õla ja asi tundus turvaline, vahetasin rida suurema nurga alt kui tavaliselt et vältida tsikli libisemist kahe rea vahelisel äärel aga nii kui keerasin oli auto mul juba külje peal ja keerasin talle külge nii õnnelikult et jalatugi tegi talle väikse kriimu ja kehaga tegin tal vihmased aknad puhtaks, ise jäin püsti
. jäin seisma ja vend tuli autost välja paanitsedes , tahtis politseid kutsuda. Ma võtsin süü enda peale ja helistasin isale, isa töötab autoremondi firmas ja ei hakanud kindlustusega asja ajamagi sest see remont läks meile maksma vaid paarsada krooni. Auto tehti päevaga korda ja lõpp hea. Vihale ajab ikka see et kiirus oli langetatud antud lõigul 30-le ja tugevas vihmasajus ei põlenud ta autol tuled. Ma kujutan ette et ta kiirus võis olla ligi 70 muidu ta mulle kõrvale küll nii ruttu jõudnud poleks. See oli ikkagist õnnelik õnnetus ja ma loodan et hullemat ei tule.

-
Sinu postist jääb küll mulje et sulle oleks pidanud õigus jääma: kui sõitsid paremas reas ja hakkasid ümber reastuma vaskusse näidates reeglite kohaselt ka suunda siis oleks ta pidanud su läbi laskma vaatamata sellele kas tal oli 30,50 või 70 rauas, olid tal tuled sisse lüliltatud või mitte. Asja nimi on parema käe reegel mis kehtib lisaks õuealadele ja reguleerimata ristmikele ka sirgel lõigul sõites. Kiirusepiirangu tõttu ei oleks saanud ta appellerida ka möödasõidu takistmisele.
õnnetused
Ma nägin seda kui roller pani autole sisse . Kuna auto oli migi vana six , siis vanamees kes oli roolis ei viitsind asja jamada . Mõlk polnud ka kõuge suurem just .
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Tekitan natuke OT'd... aga lugedes antud kasutaja ka teisi poste:taavimees kirjutas:Ma nägin seda kui roller pani autole sisse . Kuna auto oli migi vana six , siis vanamees kes oli roolis ei viitsind asja jamada . Mõlk polnud ka kõuge suurem just .
Lugupetud kasutaja "taavimees", palun tee oma avatar lõpuks ometi teoks! Või õpi natukene aru saama, ka sul on parajasti midagi öelda ja kas on momendil õige koht kuhu kirjutada - suurem postituste arv ei tee kõvamaks meheks!
hälvik
Täna 16.dets. Toimus liiklusõnnetus. Kus Peateel (pärnu mnt) liikus roller, põik tänavast, sõitis rollerile küljepealt sisse auto Peugeot 206 kes ei märganud mind, Selle tagajärjel purunes gondel, mis jalgade all ja tekkisid mõned kriimud taga parempoolsele gondlile;) Autos olid nagad, kes ei tulnud isegi autost välja ja rääkisid läbi akna " mida sa rallid siin, sul tuled ei põlenud, sul kõik korras masinal" millest ükski ei vastanud tõele, ja nad lahkusid sündmuskohalt, kiirus oli umbes 30 km/h hetk enne õnnetust. Samuti jäin ma püsti, ega kukkunud maha
Pärast õnnetust helistasin politseisse, ning suundusin sinna avaldust kirjutama.
Väga jube on see, et kunagi ei tea millal võib mõni hull ette keerata, küljelt sisse sõita.
Rolleriga sõitsin siis mina
, Oli kaitsmetega jope seljas ja vedas, sain ainult kerge sinika põlvele
sellinne lugu siis seekord

Pärast õnnetust helistasin politseisse, ning suundusin sinna avaldust kirjutama.
Väga jube on see, et kunagi ei tea millal võib mõni hull ette keerata, küljelt sisse sõita.
Rolleriga sõitsin siis mina

Viimati muutis Urbanstyle, 16 Dets 2006, 03:10, muudetud 1 kord kokku.
See siis avariiii!
Seda võib siis avariina vaadelda, kui sulle külje pealt " sisse sõideti"?
Ja nagu sinu jutust paistab, oli sul aega seal kohapeal nende kuttidega ka vestelda, kes autos olid. Järelikult said ka auto numbri ilusti kirja panna ja see korralikku avaldusse lisatud!???? Aga üldjoontes, kui avarii juhtub, siis informeeritakse sellest koheselt politseid!
siim
Ja nagu sinu jutust paistab, oli sul aega seal kohapeal nende kuttidega ka vestelda, kes autos olid. Järelikult said ka auto numbri ilusti kirja panna ja see korralikku avaldusse lisatud!???? Aga üldjoontes, kui avarii juhtub, siis informeeritakse sellest koheselt politseid!
siim
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: See siis avariiii!
Kui on kannatanuid siis koheselt.IvarSiim kirjutas:SAga üldjoontes, kui avarii juhtub, siis informeeritakse sellest koheselt politseid!
siim
Muudel juhtudel oleneb avariist. Antud juhul õnnetuse põhjustaja põgenes sündmuskohalt ehk siis jah peabki informeerima politseid, et siuksed tainapead saaksid aru, mis asi on liiklus.
Kui mina või sina rollerimehele sisse oleks kimanud, siis politseid sinna vaevalt vaja oleks läinud selle sinise põlve pärast.
Telefoninumbrite vahetus ja finantsabi uute pükste ning gondlite osas.
Milleks sel juhul politsei?
urbanstyle: hobby mitte hoby

Aga mulle meeldib.
fikseeimisest!
Kui mingi õnnetus kahe poole vahel juhtub ja ise süüdi ei ole, siis kindluse mõttes Mina laseksin siiski sündmuse fikseerida ja registreerida seaduses ettenähtud korras. Igaks juhuks, et k u i, tekivad hilisemad vaidlused, teine pool tahab näiteks "alt ära hüpata", siis saab seda reg.materjali kasutada, mis olemas. Aga kui ise süüdi, siis ehk annab teise poolega jah niisama kaubale saada:)
Kuid turvalist liiklemist ja vähem tormakust!
Ivar
Kuid turvalist liiklemist ja vähem tormakust!
Ivar
Hakkavad vaikselt peale ka selle aasta õnnetused
.
Narvas sai esmaspäeva õhtul liiklusõnnetusse sattunud mootorrattal kaks inimest vigastada.
Õnnetus juhtus kella 19.50 ajal Uusküla tänaval, kus Yamaha mootorrattaga sõitnud 20-aastane Eduard keeras ette peateel liikunud Mercedesele, teatas keskkriminaalpolitsei korrapidaja BNS-ile.
Tsikli juht ja temaga koos sõitnud 15-aastane nooruk said vigastada ja viidi ravile Narva haiglasse.

Narvas sai esmaspäeva õhtul liiklusõnnetusse sattunud mootorrattal kaks inimest vigastada.
Õnnetus juhtus kella 19.50 ajal Uusküla tänaval, kus Yamaha mootorrattaga sõitnud 20-aastane Eduard keeras ette peateel liikunud Mercedesele, teatas keskkriminaalpolitsei korrapidaja BNS-ile.
Tsikli juht ja temaga koos sõitnud 15-aastane nooruk said vigastada ja viidi ravile Narva haiglasse.
-
- Tsikkel: Savage 650
- Tänanud: 1 kord
Eile siis ka nähtud esimest laksu tsikliga Keila-Paldiski mnt. 4km ehk Mudaaugu ristist Paldiski poole oleva kurvi peal.(sinine bike)
Kuna seal oli palju rahvast ümber, siis ei hakanud ennast asjasse segama,
kahju kui sellised asjad juhtuvad esimeste ilusate ilmadega
Ilm oli super - aga asfalt jube külm ja libe!!!

Kuna seal oli palju rahvast ümber, siis ei hakanud ennast asjasse segama,
kahju kui sellised asjad juhtuvad esimeste ilusate ilmadega

Ilm oli super - aga asfalt jube külm ja libe!!!
Kiiresti aga madalalt...
Savage
Savage
Kuulsin ka sellest õnnetusest aga sedamoodi, et sõitsin sõpradega just pärnu vahel ning ühele meiega pundis olevale kutile helistas tuttav, kes sellest õnnetuspaigast mööda sõitis ning küsis kas Mats (mina siis) olen ka ikka Pärnus? Samasugune ratas olevat olnud ja mõtles, et äkki lendasin mina kurvist välja. Kahju igaljuhul, et selle tsiklimehega nii läks 

Laupäeval, teisel messipäeval, sõideti Tartu kesklinnas üks bike puruks. Asi juhtus Riia tänaval, kusagil kaubamaja ees.
Suht motokauge pealtnägija silme läbi olevat "kole asi" juhtunud. Et vist olevat ümber-reastudes äärekivi tabanud ja sealt sõidusuundadevahelisse tõkkesse lennanud ja siis edasi ja siis edasi...
Rattast olevat hirmus palju tükke lennanud ja tsiklimees sai kah laksust kõvasti väntsutada, kiirabi olla mehe ära viinud (mees oli siiski pärast laksu olnud suuteline püsti tõusma ja ka astuma) ja kusagilt välja kutsutud sõbrad ratta...
Kas keegi foorumlastest?... või teab keegi rohkemat?
-
-
Suht motokauge pealtnägija silme läbi olevat "kole asi" juhtunud. Et vist olevat ümber-reastudes äärekivi tabanud ja sealt sõidusuundadevahelisse tõkkesse lennanud ja siis edasi ja siis edasi...

-
-
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lisaks veel Suzumani postile, et niikaua kui on lubatud naastrehvid ei saa asfalt puhtaks. Näiliselt täitsa puhtal asfaldil sõit tekitab lausa tolmupilve hetkel.
Kõige halvem mõte on anda mõnele oma vähekogenud sõbrale siklit proovida, sest selle väikse ringiga üritatakse kohe muidugi kõik maksimum võtta. Eriti ohtlikud on suure võimsusega ja palju R-e sisaldava nimega rattad. Mõelge ennem sõbra elule ja tervisele ja muidugi ka oma rattale.
Eile nägin kuidas üks kutt andis vähekogenud sõbrale oma uut 100+kw siklit proovida ja kuidas see siis meist möödudes täiega kiirendas ja tõmbas ratta ringi väga suurel kiirusel... Külmavärinad tulid peale
Õnneks kõik lõppes hästi.
Alguses lähevad kõik väga julgeks, nagu ka mina:
davidsoniharald/kolmandat päeva ratas käes ja "kõva sõidumehena" ei osanudki arvata kui libe võib savi olla - paak nüüd mõlkis
Ohutut liiklemist
Kõige halvem mõte on anda mõnele oma vähekogenud sõbrale siklit proovida, sest selle väikse ringiga üritatakse kohe muidugi kõik maksimum võtta. Eriti ohtlikud on suure võimsusega ja palju R-e sisaldava nimega rattad. Mõelge ennem sõbra elule ja tervisele ja muidugi ka oma rattale.
Eile nägin kuidas üks kutt andis vähekogenud sõbrale oma uut 100+kw siklit proovida ja kuidas see siis meist möödudes täiega kiirendas ja tõmbas ratta ringi väga suurel kiirusel... Külmavärinad tulid peale

Alguses lähevad kõik väga julgeks, nagu ka mina:
davidsoniharald/kolmandat päeva ratas käes ja "kõva sõidumehena" ei osanudki arvata kui libe võib savi olla - paak nüüd mõlkis

Ohutut liiklemist

No arvatavasti on enamus liiva ikkagi pärit liivatamisest.. mida, erinevalt majaomanikele pealesunnitust, ei tehtud mitte graniitkillustikuga.
Täiesti üllatavalt pole ka näha lubatud liiva kokkukorjamist ja järgmiseks talveks ladustamist, kes oleks seda oodanud..
Aga et väga offtopicuks ei läheks, rollerihuntidel tundub Tartu linnas küll vasikavaimustus kallal olevat. Sain täna arvatavasti pooltest järgijäänud naeltest lahti, kui üks noor sinise tabureti pidurdamisega hakkama ei saanud ja punase tulega keset ristmikku seisma jäi. Samas, kiiver oli peas, nii et päris lootusetu juhtum polegi
Täiesti üllatavalt pole ka näha lubatud liiva kokkukorjamist ja järgmiseks talveks ladustamist, kes oleks seda oodanud..

Aga et väga offtopicuks ei läheks, rollerihuntidel tundub Tartu linnas küll vasikavaimustus kallal olevat. Sain täna arvatavasti pooltest järgijäänud naeltest lahti, kui üks noor sinise tabureti pidurdamisega hakkama ei saanud ja punase tulega keset ristmikku seisma jäi. Samas, kiiver oli peas, nii et päris lootusetu juhtum polegi

Aivar
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Niipalju tean, et mees terve ja ega rattalgi midagi väga hullu polevat..Mix kirjutas:Laupäeval, teisel messipäeval, sõideti Tartu kesklinnas üks bike puruks. Asi juhtus Riia tänaval, kusagil kaubamaja ees.
Suht motokauge pealtnägija silme läbi olevat "kole asi" juhtunud. Et vist olevat ümber-reastudes äärekivi tabanud ja sealt sõidusuundadevahelisse tõkkesse lennanud ja siis edasi ja siis edasi...Rattast olevat hirmus palju tükke lennanud ja tsiklimees sai kah laksust kõvasti väntsutada, kiirabi olla mehe ära viinud (mees oli siiski pärast laksu olnud suuteline püsti tõusma ja ka astuma) ja kusagilt välja kutsutud sõbrad ratta...
-
-
uus karter , uued gondlid ja uus tuli. pidi järgmiseks nädalaks asja korda juba saama.
Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Täna oli Tartus Turu tänavas avarii, kus osales mootorratas. Mootorrattale oli ette keeranud Opel. Tsikkel oli ise täiesti uus, pakuks 2006 või 2007 ja tegemist oli vist Yamaha enduroga. Nagu mina aru sain, jäi Opeli juht süüdi.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
Kiivri puudumine? MItte see, et traktorile sisse sõitis? Ma pigem siiski arvan, et saatuslikuks sai enese võimete ülehindamine, kogemuse puudumine, tehniliselt ebakorras ratas ja muu ... Kiivri puudumine on lihtsalt kirss tordil. Masendav, et selliseid asju juhtub ... eks me kõik oleme noored olnud. Natuke peaks ikka mötlema ka vahest ...
Puhaku rahus.
Puhaku rahus.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Püüan hoida eessõitva autoga suuremat pikivahet, et ma talle lihtsalt tagant sisse ei sõidaks. Tallinnas juba kaks korda kyllililendamise võimalus olnud.
No alati võib ju ka joonel sõita, a see pole minu stiil.
Kõik need parema käe eesõiguse ristmikud on suht koledad, ei tea kunagi, mida autojuht parajasti silmas peab.
See aasta on minu esimene hooaeg. Olen väga ettevaatlik.
Hetkel oleneb mu ratta tervis suurel määral minust ja ma armastan Teda väga.
No alati võib ju ka joonel sõita, a see pole minu stiil.
Kõik need parema käe eesõiguse ristmikud on suht koledad, ei tea kunagi, mida autojuht parajasti silmas peab.
See aasta on minu esimene hooaeg. Olen väga ettevaatlik.
Hetkel oleneb mu ratta tervis suurel määral minust ja ma armastan Teda väga.