Fleim: tagaratta peal sõitmine?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Fleim: tagaratta peal sõitmine?
madone kirjutas:Steelrider kirjutas:Oskajaid mehi tahaks SMASH'il näha, et mitteoskajad saaks maitse suhu nii ühest kui teisest
Annushka, mine proovi?
![]()
Et saaksin ikka korralikult maitse suhu?
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
http://ziza.ru/2008/08/20/okazalas_lishnejj.html
Sadulajänku lendab minema kui juht näitab oma oskusi tagarattal.
-
Teema algataja
Re:
madone kirjutas:Isegi lambi tonnane ei tõsta 3000 pöörde juures esiotsa maast GAASIGA lahti, 3k pööret on peaaegu tühikäik - kulla mehed
Võibolla suudab seda mõni tonnane V2, millel on taga hammasratas nagu suur americana pizzza!
Mul on täiesti planktroonik Honda VTR1000F, ei pea see tagahammakas midagi americana pizzza suurune olema, 3k pöördepealt läheb ilma siduritta probleemideta rattasse, teisekäiguga tuleb sidur appi võtta.
Mu V2 tõmbab ka kuskil nii 3-4k rpm pealt esimese käiguga ilusti esiratta õhku. Järsk gaasi lisamine aitab alati.
Alles teise käiguga tuleb sidur appi võtta.
Aga no nii pikalt ma lihtsalt ei oska lasta ning pole vajadust ka.
kuskil siin foorumis oli hea video kuidas õppida tagarattal sõitma aga kuramus mina ei leia seda ülesse.. äkki keegi oskab aidata?
õks tüüp seletab ja siis näitab.... vahepeal räägib et ära enne edasi vaata kui oled seda proovinud ja tervelt tagasi tulnud:D Kas keegi leiab selle ülesse?
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
T1m kirjutas:kuskil siin foorumis oli hea video kuidas õppida tagarattal sõitma aga kuramus mina ei leia seda ülesse.. äkki keegi oskab aidata?
õks tüüp seletab ja siis näitab.... vahepeal räägib et ära enne edasi vaata kui oled seda proovinud ja tervelt tagasi tulnud:D Kas keegi leiab selle ülesse?
nii natuke on vaja ainult ja ikka ei jõua, siin samas teemas, 6 leht, kohe esimene link ole lahke
kontakt nr. +372 52 58 244
-
Teema algataja
Kas keegi vastu pidurit ka tagarattal sõidab? Ise tegelesin sellega aasta tagasi veel,enne auto saamist,mingi umbes 2 aastat 50-125ste võrridega,selgeks sain ühe suvega. Põhimõtteliselt oli nii,mida rohkem asja käppa sain,seda rohkem kiirused kukkusid,muidugi õnnestus ka "suuremate" kiiruste pealt. Käiguvahetamised ka õnnestusid tagarattal 1-6. Circlesid olen suutnud parimas vormis teha ca.7 Rekord tagarattal umbes 1200m,rohkem ei suutnud käed väsisid ära Et mitte just parimad tulemused,aga plaanis järgmisel suvel jälle uuesti harjutama hakata ning vaatama hakata mingit 600cbr:i ja streetfighteriks ehitada ning käsitagapidur,fatbar lenks jne..
-
Teema algataja
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Siller kirjutas:Mu V2 tõmbab ka kuskil nii 3-4k rpm pealt esimese käiguga ilusti esiratta õhku. Järsk gaasi lisamine aitab alati.
Aga no nii pikalt ma lihtsalt ei oska lasta ning pole vajadust ka.
kohviks lastud vä. sul peaks see teisega ka gaasist minema
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
p6tz kirjutas:Kas keegi vastu pidurit ka tagarattal sõidab?
Mitte et ma niiväga sõidaks aga mis tähendab "vastu pidurit"? Et suudab tagarattal sujuvalt pidurdada jalaga?
-
bitter kirjutas:p6tz kirjutas:Kas keegi vastu pidurit ka tagarattal sõidab?
Mitte et ma niiväga sõidaks aga mis tähendab "vastu pidurit"? Et suudab tagarattal sujuvalt pidurdada jalaga?
See tähendab pidurdamist tagarattal sõites!!!
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Piipz kirjutas:Siller kirjutas:Mu V2 tõmbab ka kuskil nii 3-4k rpm pealt esimese käiguga ilusti esiratta õhku. Järsk gaasi lisamine aitab alati.
Aga no nii pikalt ma lihtsalt ei oska lasta ning pole vajadust ka.kohviks lastud vä. sul peaks see teisega ka gaasist minema
![]()
Pole eriline tagarattasse laskja, madone peaks teisega ka ehk ilusti tagarattasse saama.
Siin nagu läheks:
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Siller kirjutas:Piipz kirjutas:Siller kirjutas:Mu V2 tõmbab ka kuskil nii 3-4k rpm pealt esimese käiguga ilusti esiratta õhku. Järsk gaasi lisamine aitab alati.
Aga no nii pikalt ma lihtsalt ei oska lasta ning pole vajadust ka.kohviks lastud vä. sul peaks see teisega ka gaasist minema
![]()
Pole eriline tagarattasse laskja, madone peaks teisega ka ehk ilusti tagarattasse saama.
Siin nagu läheks:
Ma lasen tavaliselt siduriga esirattasse.
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
Minskivend kirjutas:Krt, mehed mida te halate, et ei oska? Ma sain isegi minskiga noka lendu ja tagarattal saab minskiga vabalt sõita, mis siis viga oleks kui sidur ei libiseks ja mootoril rammu rohkem oleks
http://www.youtube.com/watch?v=k2FoPJ063OY... ja seda kõike saab teha ka JAWA 350!
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tagarattal sõit on mõtetu pikendamine neile kes teistest liiklejatest lugu ei pea
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Ma arvan pigem et see on mõtetu teema arutamiseks.
See kes oskab sõita, sõidab mõistusega ja arvestab ka teistega, kes ei oska sõita seab teised ka ohtu kõikrattad maas sõites.
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Oskused ja osavus pole kunagi laita asjad olnud.
Lihtsalt küsimus on selles, et kus ja millal ja miks
Nii et laske aga edasi. Õigel ajal õiges kohas...
-
Hunnev kirjutas:Ma arvan pigem et see on mõtetu teema arutamiseks.
See kes oskab sõita, sõidab mõistusega ja arvestab ka teistega, kes ei oska sõita seab teised ka ohtu kõikrattad maas sõites.
Jummala õige!!!
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Kumbaga kergem selgeks õppida on , supermotoga või bike-ga ?
Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Torch kirjutas:Kumbaga kergem selgeks õppida on , supermotoga või bike-ga ?
supermotoga
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
vahet pole
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Minuarust ka vahet pole. Supermoto tuleb kergemini üles, aga gaas on äkilisem (vähemalt minuomal oli), bikel kuidagi pehmem ja ühtlasem asi.
Vahe on selles, et kui bikega kukud, siis on pilpad taga ja arvatavasi vaha kärupeal minema viia, supermoto peab sellistele asjadele paremini vastu ja odavam on korda teha.
-
- Tsikkel: v2
aga kas keegi teb midagi suzu sv 6li jamast taga rattas s6itmise ajal....kuskilt ingliskeelsest stunt foorumist j2i silma et pidi mingi kala olema sv l 6li varustusega???
pitbull kirjutas:aga kas keegi teb midagi suzu sv 6li jamast taga rattas s6itmise ajal....kuskilt ingliskeelsest stunt foorumist j2i silma et pidi mingi kala olema sv l 6li varustusega???
Mõtlesid vist sarnast teksti: "The oil pickup for the front cylinder (especially the 650 sv) is high enough that riding out wheelies raises the pickup above the oil line and starves the front cylinder of oil."
Mingites toredates youtube'i õppevideotes mainiti, et vanad CBR'id pidid ka õlinälga jääma, aga selle vastu aitas lühem wheelie, kui 3 km või siis törts õli juurde
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
Aga kuidas suhtutte sellesse, et weelitamise ajal karburaatori ülevoolutorust bensu maha lõriseb?
-
- Tsikkel: v2
[quote="harimal"][quote="pitbull"]aga kas keegi teb midagi suzu sv 6li jamast taga rattas s6itmise ajal....kuskilt ingliskeelsest stunt foorumist j2i silma et pidi mingi kala olema sv l 6li varustusega???[/quote]
Mõtlesid vist sarnast teksti: "The oil pickup for the front cylinder (especially the 650 sv) is high enough that riding out wheelies raises the pickup above the oil line and starves the front cylinder of oil."
Mingites toredates youtube'i õppevideotes mainiti, et vanad CBR'id pidid ka õlinälga jääma, aga selle vastu aitas lühem wheelie, kui 3 km või siis törts õli juurde [/quote]
3 km ikka ei s6ida saax 30 meetritki
Tartalste eelis....Raadi
Iga kevad grill chill ja wheelied@raadi
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Keep the rubber side down...
[youtube]http://www.youtube.com/view/v/TstzA4GzP50[/youtube]
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.