omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Moderaator: Moded
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
ishijupp kirjutas:Hiliste õhtutundideni (või ka lihtsalt päevad läbi) plärisevad rattad peavad kõigile meelepärased olema, kinnisvara hindu ei mõjuta küljeall olev krossirada, ametnik tahtis altkäemaksu ja ei andnud lubasid, aga mina hakkasin ehitama ikka, politseisse ei pöördunud, kuid minupoolt sai kõik õigesti tehtud, kui pole võimalik läbi rääkida, siis pole vajagi läbi rääkida...... Andke andeks, aga SUUREMAT BS, kui see jutt, on harva silmaalla jäänud.
Teema on võõras ja ei soovi hakata siin sõna võtta, aga no see mammutkirjutis võttis ikka karbi lahti küll. Aga jätkake nüüd pasunatesse valamist, päris lõbus kugeda.
Respekt!
mx77 kirjutas:......................... Küla protestijad hakkasid protestima mitte müra vaid krossiraja, kui ebaseadusliku rjatise vastu. ...............
Küllap oleks protesteeritud ka mürataseme vastu kui mõõtmised midagi ebaseaduslikku oleks näidanud.
(Ebaloogiline, et seda ei üritatud).
Illegaalne ehitamine on aga suht lihtsalt tõestatav. Eriti pärast seda kui
buldooserid seal midagi lükkamas käisid.
Mürast.
See on mõõdetud ja on normipiires (korduvalt ja erinevates ilmastiku oludes ning erinevates kohtades).
Seaduslikkusest.
Lõpuks pärast pikki ja juriidilisi protseduure sain vallast 16.12.2011 paberi, mille kohaselt on kõik seaduslik juhul, kui ma ei teosta kaevetöid st ei kaeva pinnast sügavamale kui 30 cm (hunnikute kõrgus ei ole piiratud), ei ehita midagi saue valla ehitusmääruse mõistes (mistahes piirdeid võib maaomanik rajada oma tahte järgi) ning sõitmisel ei lähe vastuollu liiklusseadusega.
Mingeid detailplaneeringuid ega ehituslikke projekte ei ole vaja (ehitusprojekti kaootilisele mullahunnikule Ehitusseaduse nõudeid täites ei ole võimalik teha). Küsisin ka võimaluse(vajaduse) kohta muuta maa staatus sotsiaalmaaks aga sedagi pole vaja.
Kaebeõigus naabri tegevusele on õigustatud siis, kui naaber rikub mistahes seadusega kehtestatud piirnorme ja kaebeõigus on vahetul piirinaabril. Piirinaabreid on rajal 2 ja need on asjaga rahul. Seega peab mistahes kaebus olema seaduslikult põhistatud. Subjektiivne väide, et minult pole keegi küsinud ja mulle ei meeldi ei maksa midagi ja seepärast pole ma sellistele kaebustele ja kaebajatele reageerinud. Küll olen pakkunud välja ja korduvalt, et leppida kokku näiteks ajaline regulatsioon aga vastaspool võttis selge seisukoha, et mistahes kokkuleppeid ei tehta ning nemad lähevad võiduka lõpuni.
See papsik on Vambole Kullerkann aga ma ei tea isegi seda kus ta elab. Kindlasti kaugemal kui kilomeeter rajast lõuna suunas.
Kohtus on see teema, et kas vald võis tulla eramaale jõuga selle reljeefi muutma. Sellest sõltub kes maksab selle kinni. Pregu maksis selle vald ise ja kui selgub, et valla tegevus oli õigusvastane peab ta ka kunagi komensatsiooni maksma. Aga sellega tegelevad juristid ja meie oma on üsna optimistlik. Vähemalt kirja pandud seaduste järgi oli valla tegevus vägagi õigusvastane. Lahendust tuleb kohtust oodata ehk umbes paar aastat.
Seniks aga on kõik seaduslik ja seega võib pidada arutelu lõppenuks.
-
jalgrattur
- Tsikkel: chopper made in USA
Kiiler kui sõitma saab hakata , anna teada . Oleme pundiga kohe platsis. Kutsun kõiki foorumit lugevaid krossimehi kasutama usinasti rada, et nendel kitupunnide ajusid m(n) ussida.
-
mart211
jalgrattur kirjutas:Kiiler kui sõitma saab hakata , anna teada . Oleme pundiga kohe platsis. Kutsun kõiki foorumit lugevaid krossimehi kasutama usinasti rada, et nendel kitupunnide ajusid m(n) ussida.
Nii tore, kui vastutulelikke Eestlasi on.
Kui hr. Kiiler väikese asfaltplatsi ka loob, siis me võime ka tulla ning paarsada detsibilli kaasa aidata küla elule. ![]()
jalgrattur kirjutas:Kiiler kui sõitma saab hakata , anna teada . Oleme pundiga kohe platsis. Kutsun kõiki foorumit lugevaid krossimehi kasutama usinasti rada, et nendel kitupunnide ajusid m(n) ussida.
Mis see eestlase lemmiktoit nüüd oligi?
Seniks aga on kõik seaduslik ja seega võib pidada arutelu lõppenuks.[/quote]
No väga tore, et saavutati seisukoht aga paraku ainult teile, mitte neile kes rahu tahtsid ja isiklikult arvan, et see teema pole sugugi veel lõppenud muide! Küll külaelanikud ka midagi välja mõtlevad ja tulevad suruma uuesti, egas eestlane saa ju nii lihtsalt alla anda arvan ja nii see ei lõpe enne seal, kui lõpeb maa kasutamine krossitamiseks või ükskõik mis seal ka müra ei tekitaks siis... ega inimene ei lõpeta enne, kui ta on oma saamise saanud tavaliselt, kuid on olemas ka selline ütlus, mis ka üsna hästi siia sobib: pole inimest pole probleemi!!! Nii et, omalt poolt vaadatuna seda asja ütleksin küll nii, et targem annab järele, kuid kas seda tarkust seal leidub, saame näha tulevikku oodates!!!
Rahulikke jõule kõigile soovides: Aare
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1099 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Nongrata kirjutas:jalgrattur kirjutas:Kiiler kui sõitma saab hakata , anna teada . Oleme pundiga kohe platsis. Kutsun kõiki foorumit lugevaid krossimehi kasutama usinasti rada, et nendel kitupunnide ajusid m(n) ussida.
Jalgratturi posti vaadates tekkis mul seesama küsimus ... pärast siis imestame, kui tsikleid ja maju maju põletatakae...et kust see siis tuli. Ega muud olegi, kui saab soovida jätkuvalt jõudu ärategemises olgu siis kummalt poolt tahes.
Nongrata kirjutas:jalgrattur kirjutas:Kiiler kui sõitma saab hakata , anna teada . Oleme pundiga kohe platsis. Kutsun kõiki foorumit lugevaid krossimehi kasutama usinasti rada, et nendel kitupunnide ajusid m(n) ussida.
No ikka teine kaasmalane...
Arvatavasti on see teistel rahvustel samamoodi, kuid kindlasti on ka erandeid!!!
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:Seniks aga on kõik seaduslik ja seega võib pidada arutelu lõppenuks.
No väga tore, et saavutati seisukoht aga paraku ainult teile, mitte neile kes rahu tahtsid ja isiklikult arvan, et see teema pole sugugi veel lõppenud muide! Küll külaelanikud ka midagi välja mõtlevad ja tulevad suruma uuesti, egas eestlane saa ju nii lihtsalt alla anda arvan ja nii see ei lõpe enne seal, kui lõpeb maa kasutamine krossitamiseks või ükskõik mis seal ka müra ei tekitaks siis... ega inimene ei lõpeta enne, kui ta on oma saamise saanud tavaliselt, kuid on olemas ka selline ütlus, mis ka üsna hästi siia sobib: pole inimest pole probleemi!!! Nii et, omalt poolt vaadatuna seda asja ütleksin küll nii, et targem annab järele, kuid kas seda tarkust seal leidub, saame näha tulevikku oodates!!!
Rahulikke jõule kõigile soovides: Aare[/quote]
No linnulaulusõber, asi reguleeritakse vastavalt EW-s kehtivatele seadustele. Hetkel on need virisejad oma võimalused ära kasutanud, mis neil seadustega on antud ja nad võisid võita lahingu aga kaotasid sõja. Mõstlikum oleks koheselt olnud minna reaalsuse aktsepteerimise teed ja kokku leppida rajakasutuse kord ja vajadusel vajalike müravähenudsmeetmete rakendamine. Seda et seda oleks üritatud pole ma siin vastaliste postitustest küll aru saanud. Kiiler on raske iseloomuga, aga mitte võimatu inimene ja ma usun, et kui oleks olnud tõeline soov seda teha, siis oleks ka kokkulepe leitud.
Ja vaata, et sa nüüd oma ratta kuuri alla lukku paned, kui sa nii "seadusekuulekas" vaikusesõber oled, sest 90% eesti krossiradadest on "ebaseaduslikud".
keilamoto kirjutas:Mingeid detailplaneeringuid ega ehituslikke projekte ei ole vaja (ehitusprojekti kaootilisele mullahunnikule Ehitusseaduse nõudeid täites ei ole võimalik teha).
Seaduslikult ei teki ükski muul (mis on kaootiline kivihunnik) merre ilma projektdokumentatsioonita.
Detailplaneering pole, jah, oma maapeal krossitsikliga sõitmiseks vajalik,
kuid detailplaneeringu olemasolu lõpetaks ka vastaspoole olemasolu ja annaks tugeva
jur. aluse tulevikus arenemiseks/laienemiseks.
Seadused ja normid muutuvad ajas karmimaks ja igasuguseid võrdõiguslikkuse volinikke tekib kogu aeg juurde.
Emotsioonid on juba lakke aetud ja kui mingigi (tulevikus tekkiv)
seadusepügal võimaldab, siis vastaspool jala taha ka paneb..........arvan, et kui Sul õnnestub vald kohtus seljatada
seoses "jõuga reljeefi muutmisega"............siis olekski õige aeg det. pl. algatada.
Siis oleks ka vallal tõsine huvi asi lõplikult paikapanna.
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Seniks aga on kõik seaduslik ja seega võib pidada arutelu lõppenuks.
Rahulikke jõule kõigile soovides: Aare
No linnulaulusõber, asi reguleeritakse vastavalt EW-s kehtivatele seadustele. Hetkel on need virisejad oma võimalused ära kasutanud, mis neil seadustega on antud ja nad võisid võita lahingu aga kaotasid sõja. Mõstlikum oleks koheselt olnud minna reaalsuse aktsepteerimise teed ja kokku leppida rajakasutuse kord ja vajadusel vajalike müravähenudsmeetmete rakendamine. Seda et seda oleks üritatud pole ma siin vastaliste postitustest küll aru saanud. Kiiler on raske iseloomuga, aga mitte võimatu inimene ja ma usun, et kui oleks olnud tõeline soov seda teha, siis oleks ka kokkulepe leitud.
Ja vaata, et sa nüüd oma ratta kuuri alla lukku paned, kui sa nii "seadusekuulekas" vaikusesõber oled, sest 90% eesti krossiradadest on "ebaseaduslikud".[/quote]
Jah, ega ma ei arvanudki, et kõik sellest aru saavad ja pole Sina kahjuks nende hulgas paraku...
Oma rattaga sõidan seaduslikel krossi radadel ja ei käi KÜLA ega metsavahel kõõlumas, nagu mõningatele väga meeldib teha...
Lühidalt öeldes, austa teisi ja sind austatkse, kui sellest üldse aru saad... tänapäevases eestis see eriti ei maksa paraku midagi, kellel jõud sellel õigus, olgu siis seaduslik või mitte!!!
-
mx77
- Kontakt:
kuule, loetle mulle need seaduslikud krossirjad! eriti need, mis ei ole külavahel, ehk siis lähema majani on kilomeeter või rohkem.
mx77 kirjutas:kuule, loetle mulle need seaduslikud krossirjad! eriti need, mis ei ole külavahel, ehk siis lähema majani on kilomeeter või rohkem.
Ei oska ma nii täpselt neid loetleda aga pakun Türi, Tihemetsa, Holstre, Maardu, Kiviõli, Pärnu lennukas, Paikuse liivaauk, Jõgeva, Vaabina uus, Põlgaste, jne..
Ma ei tea seda, kui seaduslikud nad on aga seal vähemalt saab sõita ja tasuda ning keegi ei tule sulle turja kinni, kui aegadest ise ka kinni pead mis kokku lepitud neil ja osadel ka tahvlile välja pandud, kunas rada kasutada tohib!!!
Ja kui kaugel üks või teine rada on lähimast majast siis seda ei ole mina kunagi mõõtnud ega mõelnud sellele, et see siis aluseks võtta, kas seal tohib sõita või ei... Lähtun sellest, et kui suurelt ja otstarbeliselt midagi on ette võetud, siis ka loodan et midagi kusagil kooskõlastatud, sinna ma torkima ei lähe, kus asi kahtlane võib tunduda ja ongi selge, pole probleemi olnud siiamaani.... soovitan teistel sama teha... Ja jäävad ka linnulaulukuulajad rahule oma soovidega... nii lihtne see ongi!!!
-
2stroketaliban
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Tihemesta rajalt esimene maja 30-50meetri kaugusel,Uus Vaabinas ka kuskil 50meetrit,Maardu rajalt pea 100meetrit kortermajani,Holstres 100meetri peal mitu majapidamist,Põlgastes 40-50meetri kaugusel lähim maja ja 150meetri peal kortermajad:) Lihtsalt naabrid ilmselt mõistlikud ja samuti vallad.
Nagu Pira enne mainis siis sai isegi pool elu maal elatud ja sellist jura vaikuse teemadel nagu tallinnas sees ja lähiümbruses pole küll kunagi kuulnud. Kortermaja hoovi tagumises otsaski sai väike rada tehtud ja cz ja paari lääne pilligagi sõidetud ilma ,et kellelgi selle vastu miskit oleks olnud. Ka lapsi elas majas rohkem kui kaks aga need kas mängisid omaette või vaatasid pealt kuda maja taga kihutati. Ühesõnaga kõik mahtusid ära
Kui tagasi mõelda siis selliseid tagahoovi radu tehti kohaliku linna kohta pea kümmekond ![]()
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
2stroketaliban kirjutas:Tihemesta rajalt esimene maja 30-50meetri kaugusel,Uus Vaabinas ka kuskil 50meetrit,Maardu rajalt pea 100meetrit kortermajani,Holstres 100meetri peal mitu majapidamist,Põlgastes 40-50meetri kaugusel lähim maja ja 150meetri peal kortermajad:) Lihtsalt naabrid ilmselt mõistlikud ja samuti vallad.
Nagu Pira enne mainis siis sai isegi pool elu maal elatud ja sellist jura vaikuse teemadel nagu tallinnas sees ja lähiümbruses pole küll kunagi kuulnud. Kortermaja hoovi tagumises otsaski sai väike rada tehtud ja cz ja paari lääne pilligagi sõidetud ilma ,et kellelgi selle vastu miskit oleks olnud. Ka lapsi elas majas rohkem kui kaks aga need kas mängisid omaette või vaatasid pealt kuda maja taga kihutati. Ühesõnaga kõik mahtusid ära![]()
Kui tagasi mõelda siis selliseid tagahoovi radu tehti kohaliku linna kohta pea kümmekond
Paraku on väärtushinnangud tänapäeva inimestel muutunud... ![]()
-
Pira
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Paraku on väärtushinnangud tänapäeva inimestel muutunud...
Nagu näiteks facebookist geiparaadini välja.... ![]()
Pira kirjutas:Paraku on väärtushinnangud tänapäeva inimestel muutunud...
Nagu näiteks facebookist geiparaadini välja....
Mis asi see facebook on? Pole kuulnudki...
:):) Geiparaadist kuuleb ikka pidevalt, lausa valitsuse tasandil...
-
mx77
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:mx77 kirjutas:kuule, loetle mulle need seaduslikud krossirjad! eriti need, mis ei ole külavahel, ehk siis lähema majani on kilomeeter või rohkem.
Ei oska ma nii täpselt neid loetleda aga pakun Türi, Tihemetsa, Holstre, Maardu, Kiviõli, Pärnu lennukas, Paikuse liivaauk, Jõgeva, Vaabina uus, Põlgaste, jne..
Ma ei tea seda, kui seaduslikud nad on aga seal vähemalt saab sõita ja tasuda ning keegi ei tule sulle turja kinni, kui aegadest ise ka kinni pead mis kokku lepitud neil ja osadel ka tahvlile välja pandud, kunas rada kasutada tohib!!!
Ja kui kaugel üks või teine rada on lähimast majast siis seda ei ole mina kunagi mõõtnud ega mõelnud sellele, et see siis aluseks võtta, kas seal tohib sõita või ei... Lähtun sellest, et kui suurelt ja otstarbeliselt midagi on ette võetud, siis ka loodan et midagi kusagil kooskõlastatud, sinna ma torkima ei lähe, kus asi kahtlane võib tunduda ja ongi selge, pole probleemi olnud siiamaani.... soovitan teistel sama teha... Ja jäävad ka linnulaulukuulajad rahule oma soovidega... nii lihtne see ongi!!!
Vaatasin ajaviiteks järgi sinu loetletud rajad, kahjuks suurem osa neist ei ole seaduslikult krossirajad, seega vaata et sa neil ei sõida! Sõita võid ainult Türil, Tihemetsas ja Maardus ja Kiviõlis.
Tuula rajal sai samuti sõita ja tasuda. Seega sama legaalne kui sinu nimetatud rajad ![]()
YZ 250 2t kirjutas:Ma ei tea seda, kui seaduslikud nad on aga seal vähemalt saab sõita ja tasuda ning keegi ei tule sulle turja kinni, kui aegadest ise ka kinni pead mis kokku lepitud neil ja osadel ka tahvlile välja pandud, kunas rada kasutada tohib!!!
Vaatasin ajaviiteks järgi sinu loetletud rajad, kahjuks suurem osa neist ei ole seaduslikult krossirajad, seega vaata et sa neil ei sõida! Sõita võid ainult Türil, Tihemetsas ja Maardus ja Kiviõlis.[/quote]
Ma ei tahaks uskuda et neil teistel pole kooskõlastusi vallaga, muidu seal lihtsalt ei sõidetaks, iseasi on see, kas Sa sinna infole ligi pääsed neti kaudu, on teine küsimus... Näiteks Paikuse liiva auk on kindlasti vallaga kokku lepitud, kuna vald ise andis selle maa kasutada selleks otstarbeks, seda tean raudselt, kindlasti pole aga seda kusagil nii ametlikult kirjas, et saaksid seda mingi katastri lehelt uurida... Ja kas Holstre rada ripub õhus tahad öelda... ära tule nalja tegema...
mella kirjutas:Tuula rajal sai samuti sõita ja tasuda. Seega sama legaalne kui sinu nimetatud rajad
YZ 250 2t kirjutas:Ma ei tea seda, kui seaduslikud nad on aga seal vähemalt saab sõita ja tasuda ning keegi ei tule sulle turja kinni, kui aegadest ise ka kinni pead mis kokku lepitud neil ja osadel ka tahvlile välja pandud, kunas rada kasutada tohib!!!
Kui see nii oleks olnud sõbrake siis me siin ei kirjutaks ex ju... või tahad muud väita???
-
mx77
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:Ma ei tahaks uskuda et neil teistel pole kooskõlastusi vallaga, muidu seal lihtsalt ei sõidetaks, iseasi on see, kas Sa sinna infole ligi pääsed neti kaudu, on teine küsimus... Näiteks Paikuse liiva auk on kindlasti vallaga kokku lepitud, kuna vald ise andis selle maa kasutada selleks otstarbeks, seda tean raudselt, kindlasti pole aga seda kusagil nii ametlikult kirjas, et saaksid seda mingi katastri lehelt uurida... Ja kas Holstre rada ripub õhus tahad öelda... ära tule nalja tegema...
Kooskõlastus vallaga, mis asi see on? Sisuliselt ajutine kasutusõigus ainult. Tuleb sinna mingi Papsik elama ja kaebab kohtusse, et kuskil maatulundusmaal on ebaseaduslik rajatis (loe krossirada) ja võibki Kiileri kaasusele rõhudes selle siledaks lükata. Ja seda ma võin sulle öelda, et see mingi katastrimärge ongi lõpuks otsustav, mitte mingi valla kooskõlastus.
Holstre raja kinnistu on muuseas kaitsealune maa, nii et ma ise kah imesatasin kuidas seal üldse sõita saab (väljavõte Riigiteatajast: 010. Kaitsealune maa (H) - maa-ala, millel majandustegevus on õigusaktiga keelatud.).
Sa oled ikka lahe tüüp, kui Tuula rada pannakse kinni on see sinu arust õige aga mingi silt kuskil posti küljes teeb sinu jaoks raja kohe legaalseks.
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Vaatasin ajaviiteks järgi sinu loetletud rajad, kahjuks suurem osa neist ei ole seaduslikult krossirajad, seega vaata et sa neil ei sõida! Sõita võid ainult Türil, Tihemetsas ja Maardus ja Kiviõlis.
Ma ei tahaks uskuda et neil teistel pole kooskõlastusi vallaga, muidu seal lihtsalt ei sõidetaks, iseasi on see, kas Sa sinna infole ligi pääsed neti kaudu, on teine küsimus... Näiteks Paikuse liiva auk on kindlasti vallaga kokku lepitud, kuna vald ise andis selle maa kasutada selleks otstarbeks, seda tean raudselt, kindlasti pole aga seda kusagil nii ametlikult kirjas, et saaksid seda mingi katastri lehelt uurida... Ja kas Holstre rada ripub õhus tahad öelda... ära tule nalja tegema...
Kooskõlastus vallaga, mis asi see on? Sisuliselt ajutine kasutusõigus ainult. Tuleb sinna mingi Papsik elama ja kaebab kohtusse, et kuskil maatulundusmaal on ebaseaduslik rajatis (loe krossirada) ja võibki Kiileri kaasusele rõhudes selle siledaks lükata. Ja seda ma võin sulle öelda, et see mingi katastrimärge ongi lõpuks otsustav, mitte mingi valla kooskõlastus.
Holstre raja kinnistu on muuseas kaitsealune maa, nii et ma ise kah imesatasin kuidas seal üldse sõita saab.
Sa oled ikka lahe tüüp, kui Tuula rada pannakse kinni on see sinu arust õige aga mingi silt kuskil posti küljes teeb sinu jaoks raja kohe legaalseks.[/quote]
See ongi Paikusel kasutada antud ja tähendab seda, et seal võib sõita, mitte aga seda, kas see on katastris, küsimus on ju sõitmises või kuidas??? Kui keegi tahab selle viia tasandile kus see on katastris siis palun väga, see pole keelatud ja loomulikult saab see siis määravaks, kui sulgemine peaks päevakorda tulema, mis siin imelikku on???
Holstre maa on siis tõesti erand, kui nii on...
Aga mina, kui harrastaja lähtun minule teavitatud informatsioonist, ükskõik millisel moel see on, kuidas see on ja kui see ei kehti tuleb keegi seda ütlema ja rohkem ma ei sõida seal aga senikaua, kui on võimalus kuhugile helistada ja kontakti võtta ma alati seda ka teen ja lepin kokku oma tuleku sinna... nii et, tee sama ja keegi ei köhi... ma ei tea mis krdi pähkli te olete seal endale hammastevahele saanud ja nüüd ei saa sellega hakkama??? Ju seal ikka mingi erinevus peab olema nende teiste radadega milledel sõidetakse, ma ei oska muud öelda...
-
mx77
- Kontakt:
Aare, ära rohkem kirjuta, see käib juba üle sinu pea
.
mx77 kirjutas:Aare, ära rohkem kirjuta, see käib juba üle sinu pea
.
Vähemalt pole mul probleemi kus ma sõidan, küll aga ei saa seda teie kohta öelda vist... ![]()
-
mx77
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:mx77 kirjutas:Aare, ära rohkem kirjuta, see käib juba üle sinu pea
.
Vähemalt pole mul probleemi kus ma sõidan, küll aga ei saa seda teie kohta öelda vist...
See oli nüüd küll vist sinu mööduva aasta kõige targem lause.
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:mx77 kirjutas:Aare, ära rohkem kirjuta, see käib juba üle sinu pea
.
Vähemalt pole mul probleemi kus ma sõidan, küll aga ei saa seda teie kohta öelda vist...
See oli nüüd küll vist sinu mööduva aasta kõige targem lause.
Mida külvad seda lõikad... asi on terves elus valikutes ja need peame ise tegema... kui ei oska, ei saa ka kedagi süüdistada, ex ju, kui siis ainult ise ennast!!! Kui sellest üldse aru saad...
-
mx77
- Kontakt:
Ei, see käib mulle kindlasti üle jõu
. Pole kõrgkoolis filosoofiat õppinud.
-
Loff
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
YZ 250 2t kirjutas:Lühidalt öeldes, austa teisi ja sind austatkse, kui sellest üldse aru saad... tänapäevases eestis see eriti ei maksa paraku midagi, kellel jõud sellel õigus, olgu siis seaduslik või mitte!!!
Nagu Venemaa varsti!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.