EESTI TSIKLIHOOAJA AVAMINE Pärnus 5 Mai 2012

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Re: EESTI TSIKLIHOOAJA AVAMINE Pärnus 5 Mai 2012

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Möhh...rohkem pole kellelgi pilte?

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Lugemata postitus Postitas Antik »

mad1sh kirjutas:

Vahva sõit oli!

Keegi nägi Riia maanteel enne Tammsaarde pööramist ühte venda õllepudeliga lehvitamas?

Sõitsin ligidalt mööda, võtsin ära - tal oli selline nägu nagu tahtnuks ära anda:D
Pärast ühes bussipeatuses sai mingile teisele vennale antud ära

Mina nägin vist seda kellele sa andsid, oli seal kõrvaltänaval mis paralleelselt läks riia mnt'ga. pakkus ka seal suht ahvatlevalt seda, mõtlesin et võtaks kaasa :D mingi heleda sildiga pudel oli?

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

Hardrocker
Kontakt:

Antik kirjutas:
mad1sh kirjutas:

Vahva sõit oli!

Keegi nägi Riia maanteel enne Tammsaarde pööramist ühte venda õllepudeliga lehvitamas?

Sõitsin ligidalt mööda, võtsin ära - tal oli selline nägu nagu tahtnuks ära anda:D
Pärast ühes bussipeatuses sai mingile teisele vennale antud ära

Mina nägin vist seda kellele sa andsid, oli seal kõrvaltänaval mis paralleelselt läks riia mnt'ga. pakkus ka seal suht ahvatlevalt seda, mõtlesin et võtaks kaasa :D mingi heleda sildiga pudel oli?

Eile hommikul tööle jõudes,karjus töökaaslane üle maja:"Kurat!Üks tsiklimees võttis mu sõbralt õlle käest ära!":D :mrgreen:

Kasutaja avatar

KamikazeSuicide
Tsikkel: HD FLHRCI

Lugemata postitus Postitas KamikazeSuicide »

Tore kui ratturitele minu jäädvustused meeltmööda on ja tahavad kiitust avaldada ning end pildilt leida. Pole vastu.
Ma kade poiss pole ja kui keegi küsib luba tehtut oma klubi galeriis näidata, siis ei peagi muud tegema kui küsima. (togi)
Jäädvustanud olen puhtalt oma algatusel ja lõbuks. Kahju, et lihtsa meili saatmine raskeks osutub.

Head kulgemist kõigile. Tore oli head üritust jäädvustada.

:bsmile:

Skyrunner

Lugemata postitus Postitas Skyrunner »

Minu poolt väike Tallinn(Laagri)-Märjamaa-Pärnu video.

Kasutaja avatar

Janza84
Tsikkel: Motikad

Lugemata postitus Postitas Janza84 »

Tervist!
Tänud kõigilem, kes üritusel osalesid ja toeks olid.
Siin ka mõned pildid! :)
http://public.fotki.com/Agent-M/motohooaja-avamine-/

Seniks kõike head ja paremat.

Kasutaja avatar

Alvik
Tsikkel: Honda Valkyrie GL 1500
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alvik »

toga kirjutas:

Tallinnast Pärnusse sõitsime nagu viisakas on, 90 - 100km/h. Teadsime arvata et polku luurab. Ja siis 1 möödasõit ja vot täpselt seal kus eravärvides kaubik teeääres seisis ja kiirust mõõtis.
Meid oli 5 ja kiirused vahemikus 112 - 118. Trahvid vahemikus 120 - 210 euri. Ilus algus.
Üritus ise 5pluss.

Teie just sõitsite minust mööda! Ma nägin, kuidas teid peatati. Olin musta Intruderiga.

"B" kategooria lisa sõidutunnid Tallinnas. 55 645545
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

kui see mõõtmine toimus sellest valgest kaubikust, millel ratas salakavalalt veeretatud veel tahauksejuurde- siis on selline lähenemine küll juba :wack: :wack:
Kas nad enam avalikult mõõtma ei pea nö? Se põõsa asi ju keelatud vist`?

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

Janza84 kirjutas:

Tervist!
Tänud kõigilem, kes üritusel osalesid ja toeks olid.
Siin ka mõned pildid! :)
http://public.fotki.com/Agent-M/motohooaja-avamine-/

Seniks kõike head ja paremat.

Tänud! Mõtlesin et ei jäänudki ühelegi pildile. :)

Kasutaja avatar

Alvik
Tsikkel: Honda Valkyrie GL 1500
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alvik »

Kri§to kirjutas:

kui see mõõtmine toimus sellest valgest kaubikust, millel ratas salakavalalt veeretatud veel tahauksejuurde- siis on selline lähenemine küll juba :wack: :wack:
Kas nad enam avalikult mõõtma ei pea nö? Se põõsa asi ju keelatud vist`?

Jah! See sama buss oli! Väga professionaalne oli tehtud: buss tee ääres, uksed lahti, tagavarattas maas, aga ukse taga statiiv radariga ja mees võttis kiirus nii ees, kui seljas. Mina sõitsin mööda um.80-85 ja nägin, kuidas see toimus.

"B" kategooria lisa sõidutunnid Tallinnas. 55 645545

捕食者

Lugemata postitus Postitas 捕食者 »

nolev kirjutas:
meph kirjutas:

Hetkel veel laeb üles, aga prognoosiks, et kusagil pühapäeva hommikul kaheksaks on video üleval:

See siis läbi minu silmade pärnu paraad.

Siin on juhitud tähelepanu ratturitele, kes ei oska grupis sõita. Videos on paar sellist ajukääbikut ilusti näha. Mõlemad seljakottidega (päris seljakotid ikka , neist üjel roosa). Milleks on vaja kolonni sõitmisel teha möödasõite? Kas Kentukis hakkas õlu otsa saama? Igatahes kes tunneb, siis tuvastage ja noomige. Sellised möödasõidud kolonnis tekitavadki ohtlikke olukordasid. Aga muus osas kõik väga OK. Tänud korraldajatele (w)

Mina olin üks neist "ajukääbikutest", roosa seljakotiga. Põhjus, miks paar möödasõitu sai tehtud, oli see, et jäin juba paraadi alguses oma pundist kaugele maha (sest paraadi liikudes hakkas sõitma kaks äärmist rida (nagu ka video alguses näha) ja kuna ise olin parempoolses reas- sest nii meid sinna Rüütli(?) tänavale sisse sõites paigutati.. tollel hetkel ei teadnud-taibanud, et kõik korraga liikuma ei hakka..) ja sõber ootas mind mingi hetk parempoolsel teeäärel järgi ning sujuvalt liikusime taas omade juurde tagasi. Ei arva, et oleksin väga valesti käitunud- ei tõmmelnud ega teinud ohtlikke manöövreid..

Pealegi- kui näed roosat seljakotti, võiksid seda võtta kui hoiatust, et õrnema soo esindaja seal varustuse all.. targem eemale hoida.. :wink:

Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

捕食者 kirjutas:
nolev kirjutas:
meph kirjutas:

Hetkel veel laeb üles, aga prognoosiks, et kusagil pühapäeva hommikul kaheksaks on video üleval:

See siis läbi minu silmade pärnu paraad.

Siin on juhitud tähelepanu ratturitele, kes ei oska grupis sõita. Videos on paar sellist ajukääbikut ilusti näha. Mõlemad seljakottidega (päris seljakotid ikka , neist üjel roosa). Milleks on vaja kolonni sõitmisel teha möödasõite? Kas Kentukis hakkas õlu otsa saama? Igatahes kes tunneb, siis tuvastage ja noomige. Sellised möödasõidud kolonnis tekitavadki ohtlikke olukordasid. Aga muus osas kõik väga OK. Tänud korraldajatele (w)

Mina olin üks neist "ajukääbikutest", roosa seljakotiga. Põhjus, miks paar möödasõitu sai tehtud, oli see, et jäin juba paraadi alguses oma pundist kaugele maha (sest paraadi liikudes hakkas sõitma kaks äärmist rida (nagu ka video alguses näha) ja kuna ise olin parempoolses reas- sest nii meid sinna Rüütli(?) tänavale sisse sõites paigutati.. tollel hetkel ei teadnud-taibanud, et kõik korraga liikuma ei hakka..) ja sõber ootas mind mingi hetk parempoolsel teeäärel järgi ning sujuvalt liikusime taas omade juurde tagasi. Ei arva, et oleksin väga valesti käitunud- ei tõmmelnud ega teinud ohtlikke manöövreid..

Pealegi- kui näed roosat seljakotti, võiksid seda võtta kui hoiatust, et õrnema soo esindaja seal varustuse all.. targem eemale hoida.. :wink:

Kas kohe nii vaja oli kõrvuti sõita?? Minu teada said kõik pärast jälle kokku, keegi kuskile ära vist ei kadunud :D Nägin minagi seda möödasõitu ja aru ei saanud milleks selline manööver.

捕食者

Kas kohe nii vaja oli kõrvuti sõita?? Minu teada said kõik pärast jälle kokku, keegi kuskile ära vist ei kadunud :D Nägin minagi seda möödasõitu ja aru ei saanud milleks selline manööver.[/quote]

Oli see ohtlik kellegi jaoks?

Kasutaja avatar

pets138

捕食者 kirjutas:

Kas kohe nii vaja oli kõrvuti sõita?? Minu teada said kõik pärast jälle kokku, keegi kuskile ära vist ei kadunud :D Nägin minagi seda möödasõitu ja aru ei saanud milleks selline manööver.

Oli see ohtlik kellegi jaoks?[/quote]

Pole mõtet teema üle vaielda. Seekord läks hästi ei juhtunud midagi. Niimoodi sõites võib iga hetk tulla järsk pidurdus, või mida iganes. Ise nägin kukkumist seal ja oleme ausad, oleks sellel hetkel teinud möödasõitu oleks kukkunud inimestest lihtsalt üle sõitnud.

捕食者

pets138 kirjutas:
捕食者 kirjutas:

Pole mõtet teema üle vaielda. Seekord läks hästi ei juhtunud midagi. Niimoodi sõites võib iga hetk tulla järsk pidurdus, või mida iganes. Ise nägin kukkumist seal ja oleme ausad, oleks sellel hetkel teinud möödasõitu oleks kukkunud inimestest lihtsalt üle sõitnud.[/quote]

"Niimoodi sõites"? Igapäevane liiklus on palju ettearvamatum.. Kui ma oleks seal kellegi jaoks ohtlikult sõitnud, poleks ma siin kobisenud. Sellised, kes oskavad paraadil kukkuda, võiks autokooli tagasi minna.. Ära tule nüüd ütlema, et minusugused tekitavadki kellelegi kukkumisohtliku olukorra...

PS. kukkunud rattast tegin möödasõidu ja kellestki üle ei sõitnud...

Viimati muutis 捕食者, 24 Mai 2012, 12:53, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Pets ära virise (togi)

Kasutaja avatar

pets138

Absoluutselt ei virise ja nagu ma ütlesin pole mõtet vaielda. Kui inimene on arvamusel, et midagi valesti ei teinud, siis andku aga edasi nii minna.
Kui inimene tunnistab viga vähemalt endalegi ja võttab õppust, siis veel parem. Ei peagi avalikult siin lahmima ja arutama. Ohtus eelkõige, kolleegid kaherattalistel :bsmile:

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

pets138 kirjutas:

Pole mõtet teema üle vaielda. Seekord läks hästi ei juhtunud midagi. Niimoodi sõites võib iga hetk tulla järsk pidurdus, või mida iganes. Ise nägin kukkumist seal ja oleme ausad, oleks sellel hetkel teinud möödasõitu oleks kukkunud inimestest lihtsalt üle sõitnud.

Oleks küüned p****** istuks laes. Palun mitte isiklikult võtta...lihtsalt selline väljend.

Ja üldse mis jant, selle paraadiga on korraldajad võiks alguses sõnad peale lugeda, et bike tüüpi ratasega sõitjad ja ka teised kes ei suuda end vaos hoida kolonnis ei osaleks, ning suurim piirkiirus peaks 20km tunnis olema. Iga kell võib kuskilt kakerdada keegi teele, olgu selleks siis Maali või kümnendat päeva joov Ants. Sellised üritused on väga ohtlikud ja peaks olema väga ranged reeglid ja kontroll keda lastakse kolonni keda mitte.

Veel kord ärge võtke isiklikult ega südamesse

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

acar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas acar »

捕食者 kirjutas:

Oli see ohtlik kellegi jaoks?[/quote]

Tüdrukul oli lihtsalt lühem pidurdusmaa, mis te virisete :mrgreen:

捕食者

Hurt kirjutas:
pets138 kirjutas:

Oleks küüned p****** istuks laes. Palun mitte isiklikult võtta...lihtsalt selline väljend.

Ja üldse mis jant, selle paraadiga on korraldajad võiks alguses sõnad peale lugeda, et bike tüüpi ratasega sõitjad ja ka teised kes ei suuda end vaos hoida kolonnis ei osaleks, ning suurim piirkiirus peaks 20km tunnis olema. Iga kell võib kuskilt kakerdada keegi teele, olgu selleks siis Maali või kümnendat päeva joov Ants. Sellised üritused on väga ohtlikud ja peaks olema väga ranged reeglid ja kontroll keda lastakse kolonni keda mitte.

Veel kord ärge võtke isiklikult ega südamesse

Kui nüüd päris aus olla, polnudki plaanis paraadil osaleda. Paar inimest seltskonnast tahtsid sööma minna aga Pärnut tundmata (esimestena) sõitsid Rüütli tänavale. Kuna korraldaja kohe näitas, et siia.. sina siia.. see sinna... ja tsikleid kohe palju ka peale tuli, jäime sinna ja tagasiteed polnud.. Sai otsustatud, et esimesel võimalusel eemaldume paraadist.. Kuna mina teistest ka maha jäin, polnud seda võimalik enam tehagi..

Paraku on jah, paraadil palju pühapäevasõitjaid, kes oma läikiva kroomi paar korda kuus päikse kätte ajavad.. Mulle on kaherattaline praktiline sõiduriist, mille läbisõit hooajal keskmiselt 10-12000- seega kogemusi piisavalt, et ohtlikke olukordi teistele mitte tekitada...

Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas argoa »

acar kirjutas:
捕食者 kirjutas:
pets138 kirjutas:

Tüdrukul oli lihtsalt lühem pidurdusmaa, mis te virisete :mrgreen:

Tüdrukul vast jah, aga ega tüdruk suurt ohtu kujutagi :ner:
Ratast kardan rohkem (togi)

PS!
Tütarlaps ei ohiks ka 10-12 000km hooajaläbimise juures väga ennast üle hinnata... võta lihtsalt rahulikumalt, saad veelgi rohkem sõita :)

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Kasutaja avatar

acar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas acar »

Siis ära sõidagi kaherattalisega kui kardad :ner:

Hardrocker
Kontakt:

No nüüd leidsite ometi kellegi,keda materdada? (togi)

Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas argoa »

acar kirjutas:

Siis ära sõidagi kaherattalisega kui kardad :ner:

enda jagu ei karda, aga tüdruku all olevat ;)

Hardrocker kirjutas:

No nüüd leidsite ometi kellegi,keda materdada? (togi)

päev vaja ju kuidagi õhtusse saada (togi)

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

捕食者 kirjutas:

Hea, et Sa ise vähemalt aru saad, et oled ajukääbik!!! Paraadi sõites EI sõideta teistest mööda, vaid ollaks ilusti oma reasja kohal.

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Sittagi ta aru sai. Sõidab ju hooajaga läbi 10 - 12 000km :wack: See on heaks indulgentsiks aru mitte saamise puhul.

Raiki kirjutas:
捕食者 kirjutas:

Hea, et Sa ise vähemalt aru saad, et oled ajukääbik!!! Paraadi sõites EI sõideta teistest mööda, vaid ollaks ilusti oma reasja kohal.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

捕食者

[quote="Yerba"]Sittagi ta aru sai. Sõidab ju hooajaga läbi 10 - 12 000km :wack: See on heaks indulgentsiks aru mitte saamise puhul.

Tõepoolest.. Yebra, Raiki ja teised vihast pulbitsejad- kõigist asjadest, mille kaotanud olen, igatsen mõistust kõige rohkem.. :wack: seda ma kusagilt enam tagasi ei saa.. :mrgreen: aga teile julgeksin soovitada viharavi.
Maailm oleks ilusam, kui viha osataks suunata tõsisemate asjade peale..

Hardrocker
Kontakt:

捕食者 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Sittagi ta aru sai. Sõidab ju hooajaga läbi 10 - 12 000km :wack: See on heaks indulgentsiks aru mitte saamise puhul.

Tõepoolest.. Yebra, Raiki ja teised vihast pulbitsejad- kõigist asjadest, mille kaotanud olen, igatsen mõistust kõige rohkem.. :wack: seda ma kusagilt enam tagasi ei saa.. :mrgreen: aga teile julgeksin soovitada viharavi.

No kui Sulle mingi 10 000 kasutajat veel ütlevad,et ajukääbik oled,siis hakkad asjast lõpuks ka ehk aru saama :mrgreen: :mrgreen:
Kui Sind ei oleks olnud,siis oleks rongkäik perfektne olnud.Õnneks keegi ei sõitnud tagarattal,ega põletanud ka rehvi(Rüütli tänavalt läbi suitsupilve välja keerates...no see oli lihtsalt korraldajate poolne eriefekt).
Katsu hooaja lõpetamisel end korralikult ülal pidada.Mootorratturite au sõltub Sinust!

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

捕食者 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Jopakolla küll, kui kivipea võib üks inimene olla. Maailm oleks ilusam ja ohutum kui paraadil sõites ei sipsita ringi edasi-tagasi vaid püsitakse oma kohas. Kas on sellest raske aru saada? Päris tõsine asi on mu meelest see, kui kellegi siruli ära peaksid niitma oma sõidustiiliga paraadil.
Ega vist rohkem pole mõtet seda korrata - kui inimene on loll, siis kauaks.
PS. Vihaga pole siin midagi pistmist. Tehti Sulle märkus sõidu kohta - ei mingit arusaamisele vihjavat vastust, õigustasid veel oma teguviisi.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Õigus on sellel kes kõvemini karjub (lol)
Andke minna poisid, katsuge ainult natukene viisakamalt suhelda. Ärge unustage te räägite naisterahvaga. Ma olen küll tõenäoliselt noorem kui kasutaja Yerba või Raiki aga mind on kasvatatud nii et naisterhavaga suheldes teda lolliks, ajukääbikuks, kivipeaks või mis iganes teise nimega ei nimetata. Kui te ta õiget nime ei tea küsige, siis saate ta poole viisakalt pööruda. Plikade "patsist sikutamine"on okei kui sa käid lasteaias või algkoolis, täiseas meestele ei ole see kohane.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”