Fleim: politsei eest ära sõitmine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Vasta
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

puna kirjutas:

Koinivad mõnuga kõiki vahet pole millega liikled.

Vaidleksin vastu.
Tulin sõbraga pühapäeval saarelt tallinna. Peatusime lihula tanklas nig välja minnes sõber niisama vajutas natuke, niisama. Läks 120 ( suvel lubatud 100, seega sõidetakse kuni 110 - 10 üle poleks maha võetud suvel) Kuid hetkel on 90 lubatud igalpool. Sõitis üks üksik auto vastu ja järsku disko tööle. Paar roppust jms. Föönilt näidati 119km/h. Seega +29km/h üle +-7 (kuna liikuvast sõidukist mõõdeti).
Minul on meeles, et siin foorumis räägitud, et kui on +21 üle on päris soolane trahv kindlustatud.
Asjatasid seal autos oma 15min ning tuli tagasi ja trahv oli kiirmenetlus korras 600 krooni.
Arvatavasti aitas ka see natuke, et ta on sõjaväes autojuht, kuid ma ei usu, et sellel mingi suur osakaal oli.
Sõbral enne oli puhas leht.
On olemas ka väga mõistlikke politseinikke. Kuid nõustun on ka täielikke koinijaid ( minu kohalik politsei :mrgreen: )

Seega oleneb millega sa oled ikka ennem silma paistnud. Kui sul on kaks kiirus ületamist kirjas ( need kustutatakse ka mingi aasta või pooleteist tagant ) ja sa sõidad südamerahuga punase tule alt läbi - kui aus olla, siis minu jaoks see tähendab natuke kui tüli norimist ja kui ma ment oleks, teeksin ka trahvi.

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Huvitav, kas ma olen mingi friik või, et ma pole ei kaherattalise, ega 4 rattalisega politseil eest ära ajanud ja kaherattalisega pole trahvi kah saanud ja 4 rattalisega kogu elu jooksul 4 trahvi!?

Kusjuures on väga mõistlikke politseinike, ma teisi väga ei teagi. Läänemaal eelmisel aastal võeti kah ülekiirusega teeäärde. Öeldi et siin kehtib 90 km/h võta hoog maha, peale Ristit võid vajutada seal suurem lubatud sõidukiirus. Viga tuleks ikka endast otsida eelkõige!

agaa
Tsikkel: Honda VT750C Shadow

Lugemata postitus Postitas agaa »

Minu seisukoht on selline. Kui julgesid teha julge ka vastutada. Eest võib siis ära sõita siis kui sul hõlma all registreerimatta kärbik vms. :lol: Muidu pole mõtet. Politseinikke on ka igasuguseid. Toon näite.
Sõidan rahulikult 95 km/h ja unistan.Vaatan talu õues kollane Fordson .Tuli meelde,et meie kandis kunagi oli ka selline.Sõdan rahulikult edasi aga siis oli 70 märk. Sõidan ikka endise kiirusega edasi. Unelen traktorist. Vaatan tahavaate peeglisse ja kauguses sähvivad nii sinised kui punased tuled.Vaatan kiirust ,tõmban teeäärde ,otsin kõik dokumendid välja ,astun autost välja,ootan .Saabuvad ,viipavad oma autosse. Küsivad kuhu kiiret,et 27km/h üle. Rääkisin neile nii nagu oli kollasest traktorist jne. Näod venivad irvele ,naeravad. Kontrollivad mu registrit ja siis tegid suulise hoiatuse. Vau. Andsin neile oma visiitlipaka ja ütlesin,et kui vaja aitan. Mõned päevad tagasi tuli oma lubadus teoks teha.

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

kas eest ära laskmisel pannakse protokolli kirja ka midagi lisaks peale kiiruseületamise ??

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

indumen kirjutas:

kas eest ära laskmisel pannakse protokolli kirja ka midagi lisaks peale kiiruseületamise ??

kui kätte saavad , ikka panevad , tahtlik peatumismärguande eiramine.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

[quote="agaa"]Minu seisukoht on selline. Kui julgesid teha julge ka vastutada. Eest võib siis ära sõita siis kui sul hõlma all registreerimatta kärbik vms. :lol: Muidu pole mõtet. Politseinikke on ka igasuguseid......

See on väga ohtlik seisukoht siin foorumis, arvasin mõni leht tagasi sedasama ja sain mööda sittumist ,et vähe pole... :D Mul kipub ikka meelest minema, et vanust 50+ ja maailmavaade tiba leebem kui siinsetel tigetatel ja noortel, aga kui eest kihutades end ribadeks ei sõida ,siis küllap leebuvad nemadki.... Ilusaid sõiduelamusi ja katsume end raamidesse mahutada,nii palju just kui keegi seda jäksab ja mõistlikuks peab!

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

Uskumatutest lugudest rääkides sain ma mõned aastad tagasi alalõua päris põhjalikult ripakile lasta, kui eravärviline oli mõõtnud mulle +70 ja ühele rattur-tütarlapsele minu selja taga +60. Jäime ilusasti seisma ja ma hakkasin juba oma aanust valmis sättima. Selle peale, kui tüdruk kiivri peast ära kangutas tuli politseiniku suust "oi vaat mis siit välja kukkus... ah minge siis"...

Peale seda pole ma enam mitte kunagi kiirust ületanud. :)

Kasutaja avatar

13reede
Tsikkel: provokaator

Lugemata postitus Postitas 13reede »

Eest võib siis ära sõita siis kui sul hõlma all registreerimatta kärbik vms.

natuke OT aga mulle pole kordagi enne tagapingile vaidlema saatmist turvakontrolli teostatud... :mrgreen:

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Kahjuks on mõistlikke politseinikke vähe.
Ise sain viimati selle eest, et sõitsin 20km auto rongi järgi kiirus oli 40km/h ja mööda ei saanud.
Asi toimus ringteel peterburi mnt kuni viljandi mnt.
Luigel tekkis võimalus möödumiseks mida kohe kasutasin ja siis 50 alas saadi 74 radarisse.
Kohapeal kiirmenetlusega ei oldud nõus seega tuli hiljem otsus 2400.-
Thänks eesti politseile te olete nii lahedad.
Kuna olin siis üle 2 kuu eestist ära ei saanud asja ka vaidlustada.
Kui otsuse sain ei olnud asi veel õnneks kohtutäiturini jõudnud ja sain selle kiirelt makstud.
Kui rattaga peaks maanteel radarisse sattuma ei saa omale peatumist lubada.

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

RaPtile kirjutas:
jegesmesh kirjutas:

Ma ei ole selle üle uhke, aga mul õnnestus ka suvel korraks üks tagaajamine korraldada. Oleks seisma jäänud kui ei oleks krossirattaga olnud. Dokumente neil ei ole ju ja ahvid võtavad selle kohe käest ära.

Mis sa siis kirjutad sellest siia? :wack:
Respecti ikka ei saa ju selle eest? (togi)

Noo sorry kui ma valesti aru sain, aga ma sain aru, et see on just see teema kust sellest rääkida. :wack:

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

puna kirjutas:

Kahjuks on mõistlikke politseinikke vähe.
Ise sain viimati selle eest, et sõitsin 20km auto rongi järgi kiirus oli 40km/h ja mööda ei saanud.
Asi toimus ringteel peterburi mnt kuni viljandi mnt.
Luigel tekkis võimalus möödumiseks mida kohe kasutasin ja siis 50 alas saadi 74 radarisse.
Kohapeal kiirmenetlusega ei oldud nõus seega tuli hiljem otsus 2400.-
Thänks eesti politseile te olete nii lahedad.
Kuna olin siis üle 2 kuu eestist ära ei saanud asja ka vaidlustada.
Kui otsuse sain ei olnud asi veel õnneks kohtutäiturini jõudnud ja sain selle kiirelt makstud.
Kui rattaga peaks maanteel radarisse sattuma ei saa omale peatumist lubada.

Ületada lubatud sõidukiirust 50 km/h alas 24 km/h võrra ei ole ju päris õige või mis?
Ega need märgid päris ilmaasjata ka ei ole.

Kasutaja avatar

puna

Sellist vastust ma just ootasingi.
fh on igati seadusekuulekas ja ei eksi kunagi millegi vastu.
Kusjuures ma hoidsin ennast kõvasti tagasi ja ei soovinud nagu kiirust ületada isegi, aga juhtus noh.

Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas allan777 »

Ja eriti soovitan ära sõita motopolitsei eest. Siis saab näha, palju nende igal kevadel läbitavast 2-nädalasest koolitusest kasu on. Kui ikka kätte ei saa tänavate Ghostridereid, siis on maksumaksja raha maha visatud!

ma usun, et tänaval liikleb tegelasi, kellel OLULISELT rohkem NÖ KOOLITUST. see kui mingi küpsis kuskil ämbrisse kolistab, et tähenda veel, et kõik nii teevad ;)

Viimati muutis allan777, 22 Apr 2010, 19:42, muudetud 1 kord kokku.
BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

zx12r

puna kirjutas:

Sellist vastust ma just ootasingi.
fh on igati seadusekuulekas ja ei eksi kunagi millegi vastu.
Kusjuures ma hoidsin ennast kõvasti tagasi ja ei soovinud nagu kiirust ületada isegi, aga juhtus noh.

Eksid, tihtilugu kihutan, täna sõitsin vähemalt 3 korda tumekollase tule alt (autoga küll) läbi.

Kui kui selle eest trahvi saan, siis ka asja eest.

Kasutaja avatar

puna

Kui selle eest miski 4K trahvi visatakse oled ka rahul?

zx12r

puna kirjutas:

Kui selle eest miski 4K trahvi visatakse oled ka rahul?

Ei näe tulevikku ette, et teaks öelda, kuidas sellises situatsioonis käitun.
Rahul ei ole kindlasti.
Virisema ei hakkaks, maksaks ära ning oleks edaspidi (mitte korralikum vaid) ettevaatlikm.

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Tarts kirjutas:
zorten22 kirjutas:

A tead, mis ja kes on politsei ja politseinik?

Valusalt üle mõistuse käiv küsimine. Ilmselt ka suurele osale siinsetest kõvadest meestest ...

Millal saab politseiametnikust ment?
Sel hetkel, kui ta ületab piiri millega ta pole enam vahend riigi käes seadusandluse rakendamisel,
vaid rakendab seadust läbi enda võimendatud isikuomaduste.

:wink:

Viimati muutis baltroon, 22 Apr 2010, 20:14, muudetud 1 kord kokku.
ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

puna

Õnneks oled tüüpiline eestlane.
Ah ma ei vingu ma parem maksan.
Tõstame parem maksu- no mis siis ikka ju oli vaja.
Kuidas teisiti see riik veel püsiks.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Eest ärasõidu teemast on saanud tasapisi üldine liikleja vs pollar teema :) Aga selge on see, et nii nagu on tsiklistide seas normaalseid ja vähemnormaalsemaid inimesi, on sama tendents ka pollarite ridades. Vastupidised väited on elementaarloogika vastased. Mis kiiruseid puudutab, siis peatumismärguande andmine või mitteandmine sõltub üsna palju sellest inimesest endast, kes vormi kannab. Linnas pole reeglina kuni 80 km/h veel ühegi pol.autole vaatevälja sõites probleeme olnud. Ühe korra erapol.autoga kõrvuti foori tagant lahkudes kiirendasin teadlikult ja sama püüdsid ka nemad enda masinaga, et kõrvuti rebida (lol) Kui seal kiirendades ehk läkski saja peale, siis mingit probleemi nad sellest ei teinud. Sellest lõbusast seigast ma ei järelda, et kõik pollarid sellises olukorras lõbu pärast tsikliga kõrvuti foori tagant rebima kukuks. Loeb siiski konkreetne olukord ja vormikandja isiksus.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

tok-tok kirjutas:

Eest ärasõidu teemast on saanud tasapisi üldine liikleja vs pollar teema :) Aga selge on see, et nii nagu on tsiklistide seas normaalseid ja vähemnormaalsemaid inimesi, on sama tendents ka pollarite ridades. Vastupidised väited on elementaarloogika vastased. Mis kiiruseid puudutab, siis peatumismärguande andmine või mitteandmine sõltub üsna palju sellest inimesest endast, kes vormi kannab. Linnas pole reeglina kuni 80 km/h veel ühegi pol.autole vaatevälja sõites probleeme olnud. Ühe korra erapol.autoga kõrvuti foori tagant lahkudes kiirendasin teadlikult ja sama püüdsid ka nemad enda masinaga, et kõrvuti rebida (lol) Kui seal kiirendades ehk läkski saja peale, siis mingit probleemi nad sellest ei teinud. Sellest lõbusast seigast ma ei järelda, et kõik pollarid sellises olukorras lõbu pärast tsikliga kõrvuti foori tagant rebima kukuks. Loeb siiski konkreetne olukord ja vormikandja isiksus.

ma arvan,et kui ma pollaritega joonele panen saan ikka laksud sisse.eks naistel selles suhtes meespolitseinike ees eelis. (lol)

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

UMMI kirjutas:
indumen kirjutas:

kui kätte saavad , ikka panevad , tahtlik peatumismärguande eiramine.

siis läks õnneks et tuttav oli patrullis parasjagu :D mingit märguande eiramist ega sellist kirja ei pandud, sain 59üle eest 6000.- ja teise patrulli käest kelle pärast ka peatusin (kuna küte oli otsas) 3000.- 24 üle eest

samas öeldi kohe ära et kui poleks teist patrulli olnud siis poleks isegi järgi tuldud ja kui oleks teisest ka mööda lasknud oleks asi sinnapaika jäänud, aga esimene kord läheb ikka aia taha :wack:

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

andrias kirjutas:

+15km/h 1700.-, +57km/h u.8000.-+2kuud jala(ilma eelnevate rikkumisteta) ja 2400.- turvavöö eest, 2500.- kindlustamata sõiduki eest, neid võiks lugeda koinimis pärliteks, mida on mul ja mu tuttavatel ette tulnud. Alla 1000.- trahv on praegu ikkagi harv nähtus :wack:

Täpsustuseks ütlen, et ikka jalgsi läksin keelava fooritulega üle ülekäiguraja :D

Nagu ma arvasingi, kukuti täristama :D

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

indumen kirjutas:

siis läks õnneks et tuttav oli patrullis parasjagu :D mingit märguande eiramist ega sellist kirja ei pandud, sain 59üle eest 6000.- ja teise patrulli käest kelle pärast ka peatusin (kuna küte oli otsas) 3000.- 24 üle eest

samas öeldi kohe ära et kui poleks teist patrulli olnud siis poleks isegi järgi tuldud ja kui oleks teisest ka mööda lasknud oleks asi sinnapaika jäänud, aga esimene kord läheb ikka aia taha :wack:

siis sul küll joppas, minul nii hästi ei läinud , kuigi ma kellegi eest ära ei sõitnud , mendid lihtsalt ei jõudnud nii kiiresti järgi ( need olid tõelised mendid) oma superbiga.Kui püüdsin , neile selgitada , et pole neil eest ära sõitnud , siis hakkas selline jut - ah ära räägi , nagunii sa nägid , nagunii sa sõitsid jne.ise istuvad oma värvidas autoga võsas , mida ei tohi LS järgi teha.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

Shallow Throttle

Lugemata postitus Postitas Shallow Throttle »

Panin asulas autost mööda. Hakkas järgi sõitma. Mingeid peatumismärguandeid tahavaatepeeglisse pilku visates ei näinud. Peale 500 m ja kolme pööret hakkasin mõtlema, et mis toimub, kaua võib järgi sõita ja vähe hoolsamalt peeglisse piilusin. Nägin vilkuvaid tulukesi. Peatusin. Hüpati autost välja ja kukuti sõimama, et põgenesin - load ära ja 18 k...
Saan loomulikult aru, et tegin valesti kui neist mööda panin ja kiirust ületasin. Aga käituda oleks võinud korrektselt ja poleks olnud vaja ähvardada, et järgmine kord kindlapeale surutakse teelt välja ja hea on kui vaid kondid murran. Ähvardaja oli oma sõnade järgi kõva tsiklimees ise. Tervitused ning rohkelt kilomeetreid talle tsikli seljas, et ta vähem patrullautosse satuks ja paarimehest kursantidele eeskuju ei annaks.
Moraal - HOIDKE SILMAD LAHTI. Minul see ebaõnnestub kord 10 aasta jooksul :wink:

eikeegi
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas eikeegi »

puna kirjutas:

Õnneks oled tüüpiline eestlane.
Ah ma ei vingu ma parem maksan.
Tõstame parem maksu- no mis siis ikka ju oli vaja.
Kuidas teisiti see riik veel püsiks.

Mu meelest pigem tüüpiline eestlane peale vingumise (eriti veel kõikvõimalike "instantside" vastu suunatult) muud ei teegi ja üritab iga hinna eest kasvõi juuksekarva lõhki ajades vastutusest kõrvale hiilida. Lollusi teha on ju tore aga kui nende eest kogemata kombel ka vastutama peab, pudeneb midagi sooja püksi ja on seakisa lahti :D

Kasutaja avatar

13reede

Shallow Throttle kirjutas:

Panin asulas autost mööda. Hakkas järgi sõitma. Mingeid peatumismärguandeid tahavaatepeeglisse pilku visates ei näinud. Peale 500 m ja kolme pööret hakkasin mõtlema, et mis toimub, kaua võib järgi sõita ja vähe hoolsamalt peeglisse piilusin. Nägin vilkuvaid tulukesi. Peatusin. Hüpati autost välja ja kukuti sõimama, et põgenesin - load ära ja 18 k...
Saan loomulikult aru, et tegin valesti kui neist mööda panin ja kiirust ületasin. Aga käituda oleks võinud korrektselt ja poleks olnud vaja ähvardada, et järgmine kord kindlapeale surutakse teelt välja ja hea on kui vaid kondid murran. Ähvardaja oli oma sõnade järgi kõva tsiklimees ise. Tervitused ning rohkelt kilomeetreid talle tsikli seljas, et ta vähem patrullautosse satuks ja paarimehest kursantidele eeskuju ei annaks.
Moraal - HOIDKE SILMAD LAHTI. Minul see ebaõnnestub kord 10 aasta jooksul :wink:

MONOLOOG

Tuletan siis endale enne algavat suve veel meelde...peatumismärguanne antakse sõidukile selliselt et, kui tema taga sõidab alarmsõiduk ja viimasel on sisse lülitatud sinine ja punane vilkur üheaegselt...lisaks võib seda toimingut dubleerida liikleja tähelepanu äratamiseks helisignaaliga st. sireeniga või ka valjuhääldi kaudu korraldusi jagades. Kui alarmsõidukil töötavad ainult sinised vilkurid, siis peavad teised juhid sellele sõidukile vaid teed andma...

Peatumismärguanne on üheselt fikseeritud toiming ja sellele tuleb alluda ...nõus...aga sireeni ja tuledega suvalise tondi tõmblemise peale ei ole vaja reageerida. On olnud juhuseid, kus vastusõitev auto hakkab hoolega igasuguseid tulekesi vilgutama..sellele ei ole vaja samuti reageerida...igasugused punased ja hallid Corollad oma siniste tulukestega soovitaks kah kiirelt ära unustada...minu silmis ei kvalifitseeru need alarmsõidukiks juba värvilahenduse poolest. Loomulikult on seadusega antud teatavatele instantsidele võimalus sellest kõrvale kalduda, kuid see mis neil paberites seisab ei ole minu, kui tavaliikleja mure.

Vot , kui masin sõidab minu taga ja ma saan üheselt aru, et tegu on alarmsõidukiga või
alarmsõiduk sõidab minu kõrvale ning sellest annab vastavat mundrit kandev isik käega, sauaga, helkurkettaga üheselt mõistetava peatumismärguande siis olen nõus peatuma...muul juhul mitte ja informeerin sellisest tegevusest esimesel võimalusel 110. Paljugi mis ja igasuguseid soodasid liigub ringi :mrgreen:

Mind teeb murelikuks hoopis see, et alarmsõiduki juht ei oska mootorrattureid peatada. Muututakse emotsionaalseks ja minnakse isiklikuks... ei lähtuta hetkeolukorrast, ilmastikust,teekattest jne. teguritest. Eeldaksin mingisugustki analüüsivõimet sellise auto juhi poolt, kuid tundub, et seda on palju tahetud... Kui on antud korrektne peatumismärguanne , siis ei ole vaja kohe ratturit autoga teepeenrale suruda ja risti ette keerata. Kunagi ei tea ju milliste kogemustega mootorrattur on...jätke aega situatsiooni tajumiseks..
Äkkpidurdamine lahtisel kruusal,murul, löökaukudes pole eriti meeldiv ja nõuab ka sõidukogemust ...ja kõike seda veel suvalise motovõõra külakonstaabli etteantud distantsil...liiatigi kui sõidab 3-4 mootorratturit pundis ja eksikombel on kogenud juhid etteotsa paigutatud...sellise ettekeeramisega luuakse ainult liiklusohtlik olukord ,kuid ei muudeta ärasõitu võimatuks...kui tahetakse eest ära sõita siis sõidetakse niikuinii...

Vilkurite kasutamine annab alarmsõidukitele küll õiguse kalduda kõrvale liikluseeskirja nõuetest ,kuid sellise sõiduki juht peab siiski tagama ohutuse.

Ja kui keegi tunneb, et tema õigusi ja huve on siin politseiriigis riivatud siis alati vaielge...arenete ise ja koos teiega areneb kontrollija.
Jääge oma väidetele kindlaks, teadke oma õigusi ja kohustusi.Ärge laske omale "pähe istuda"...seadus on üks ja seda saab vaid tõlgendada ühtmoodi.Ei saa igal konstaablikesel olla oma tõlgendust asjadele...

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

13reede kirjutas:

.......
Jääge oma väidetele kindlaks, teadke oma õigusi ja kohustusi.Ärge laske omale "pähe istuda"...seadus on üks ja seda saab vaid tõlgendada ühtmoodi.Ei saa igal konstaablikesel olla oma tõlgendust asjadele...

Õige!
Läksin punase tulega üle tee- sain trahvi! Sõitsin 24 kmh lubatust kiiremini- sain trahvi!
Ilmne ülekohus ja jube peedistamine politsei poolt (togi)

Lasteaed :oops:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

13reede kirjutas:

...seadus on üks ja seda saab vaid tõlgendada ühtmoodi.Ei saa igal konstaablikesel olla oma tõlgendust asjadele...

Nii et Panthera sai tühja tänavaga punase alt üle jalutades ilma tõlgenduseta ja kõik on kõige paremas korras? Hoidku selle eest, et konstaabel oleks asjaolusid arvestama hakanud ja sõbraliku märkusega piirdunud??? :lol:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

13reede

ants01 kirjutas:
13reede kirjutas:

.......

Õige!
Läksin punase tulega üle tee- sain trahvi! Sõitsin 24 kmh lubatust kiiremini- sain trahvi!
Ilmne ülekohus ja jube peedistamine politsei poolt (togi)

Lasteaed :oops:

Ära võrdle võrdlemist mitteväärivaid asju. Igat juhtumit vaja ju eraldi lahata.Kui ikka inimene ütleb, et jah ...ma läksin punasega üle tee siis järelikult seda ta ka tegi ja võttis enda kanda kõik sellest tulenevad tagajärjed . Kui on teadlikult-tahtlikult millegi vastu eksitud siis tuleb karistus vastu võtta. Kui politseinik väidab, et keegi läks punase tulega üle tee ja teeületaja väidab, et tuli ei olnud punane siis on mõistlik uurida, kas see foor on paigaldatud nii nagu peab, kas kõik töötab nii nagu peab ,kas politseinik nägi üleüldse foori oma asukohast ja seda missugune tuli põles või lähtus millestki muust..kas teeületajal oli üldse võimalus näha foori tuld näiteks foorile tagantlangeva päiksevalguse tõttu...otsustavaks võib saada iga detail..ka koma ja punkt koostatud paberites...
Lihtsalt asja point on selles, et ka kontrollijad eksivad ja hiljem katsuvad oma eksimuste suhtes silma kinni pigistada...lisaks on palju õigustühiseid liikluskorraldusvahendeid..ma ei oskagi neile nime anda..värviline plekk ehk
OK.Seaduse ees on teoorias kõik võrdsed...edasi oleneb juba indiviidist, kuidas ja mil viisil ta reaalselt selle võrdsuse saavutab ja kas saavutab.Üritada ju tasub alati, liiatigi kui su oma nahk on auhinnaks..
Asja point ei ole ärgitada kodanikuallumatust vaid palve tundma õppida oma põhiõigusi ja siis vajalikul hetkel ka nende eest seista. Kui süüdistatakse ,et oled ühiskonnas kehtestatud reeglite vastu eksinud siis uuri, mille vastu sa eksisid ja kas ikka eksisid...liiga tihti selgubki, et ohoo..juriidiliselt polegi ju eksinud millegi vastu aga vot keegi sinises väidab vastupidist , lihtsalt tema näeb seda asja selliselt...Eestis aga kehtib JOKK ja midagi ei ole teha.
..aga noh kui ikka tahetakse orirahva kombel kohe müts pihku rabada ja selg piitsahoobi ootuses kangeks tõmmata siis pole miskit teha...
Minule selline variant kahjuks ei sobi...

Viimati muutis 13reede, 23 Apr 2010, 13:31, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

13reede kirjutas:

MONOLOOG

Lõpuks ka üks asjalik postitus! See "kiu-kiu, rikkusin eeskirju ja va svantsid julgesid mulle teha trahvi" paneb seedimise tagurpidi käima.
13reede, sa oled teemat uurinud- kas mingi seadus määratleb vilkurite paiknemise sõidukil, selle kuju ja valgustugevuse? Et kui politseil tekib zajoob ja asendab vilkurid sinise ja punase plinkiva valgusdioodiga armatuuril, kas siis on JOKK? Küsimus ajendatud sellest, et kas ma ikka pean märkama kuhugi radika ette ja (mõnikord) päris tihedate hammaste vahele peidetud vilkureid?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”