Stunt foto ja video
Moderaator: Moded
Re: Stunt foto ja video
yammu kirjutas:andrezoo9 kirjutas:ee mul nyyd muidu 140cc ATM aga jh sain ära panin metsa poole ja nad jäid vist kinni igastahes 5minti metsas ja neid ei olnud!!!Mõnes mõttes päris pull oli see, mets läks nagu aina sügavamaks või nh nagu enduurogi(ega ma pole õiget endurot saanudki nagnii).Seda mäletan kuidas korraks punni põhja panin ja siis kõik kes taga olid olid ikka päris sopased ja neil olid mingid valged DC ja sellised pusad seljas!!!Kui keegi tahab veel rolluga järgi sõita andke teada xD,lasen lõbuga teid igasugu P_ _ _ _ A kokku!!!Ega ma ise ka tegelt päris puhas ei olnud!!!
Põgenesid rollerite eest ära ? Kardad neid vä ?
Mets läks aina sügavamaks ? Kui mets sügavamaks ei läheks siis nagu ei olegi mets ju, vaid mõned puud ainult ?
Kas enduro on see, et sõidad võidu kes kõige sügavamale metsa jõuab ?
Mis see DC kaubamärk sulle ette jäi ? Kade, et endal ei ole või ?
Annaandeks, aga sinu postituste põhjal jääb küll väga tola mulje sinust...
Kas ma ütlesin et põgenesin,niisama sõitsin võidu nendega nati!!!
Ei enduuro on koht mida on raske läbida!!!
Selle DC lause põhimõte oli nagu see et nad said päris poriseks!!!
Anna sina andeks aga mul jääb sinu postituse põhjal mulje et sa oled mingi tähenärija kellel pole peale foorumis targutamise midagi teha!!!Ise oled tola!!!
Keegi sinu arvamust ei küsinud mine kommenteeri krdi rates või kuskil seal kui väga vaja oma metsa sügavusest ja DC pusadest.Tundub et sul on raske aru saada mida inimene räägib!!!
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
A kust see kõva-mehe piir jookseb???
extinction kirjutas:aga see et sul on pitbike ei tee sind rolleriomanikust kõvemaks meheks!
Kas ma olen öelnud et ma olen pitiga mingi kõvem mees kui rollerimees!!!Veel üks inimene kes ei saa aru mida ta loeb!!!
Kox kirjutas:A kust see kõva-mehe piir jookseb???
Küsiks ka siis et kes need kõvad mehed on ja kes need lõdvad mehed siis on või nii??Ma ei saa aru mis teil viga on mingi vaidlemis hormoonid möllavad v!!!
Ok tegelt ärme lähe OT!!!
sõbra võrriga kunagi. 0:50 ma.
mingisugune video kokku tehtud kunagi.
sumps oli lahti
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
kanapea kirjutas:sõbra võrriga kunagi. 0:50 ma.
sumps oli lahti![]()
Uskumatud vennad. Loodetavasti jätkub videost nähtud vendadel ka jaksu paari aasta pärast mingit suuremat ratast oluliselt vihasemal tasemel ebaloomulikes suundades liigutada.
Kas keegi tahaks mulle ka oma rollut korra laenata, et ma saaks sellega miskit lollust proovida? See kupatus tundub suvalist rollerit vaadates lausa täiesti võimatu.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
oldmaniac kirjutas:kanapea kirjutas:sõbra võrriga kunagi. 0:50 ma.
sumps oli lahti![]()
Uskumatud vennad. Loodetavasti jätkub videost nähtud vendadel ka jaksu paari aasta pärast mingit suuremat ratast oluliselt vihasemal tasemel ebaloomulikes suundades liigutada.
Kas keegi tahaks mulle ka oma rollut korra laenata, et ma saaks sellega miskit lollust proovida? See kupatus tundub suvalist rollerit vaadates lausa täiesti võimatu.
tegelikult on küllaltki lihtne see, siin tartus iga teine võrrimees laseb tagal
kanapea kirjutas:oldmaniac kirjutas:kanapea kirjutas:sõbra võrriga kunagi. 0:50 ma.
sumps oli lahti![]()
tegelikult on küllaltki lihtne see, siin tartus iga teine võrrimees laseb tagal
otse sõita on raskem kui suurema rattaga(stabiilsuse poolest) pöörata on kergem(ratta kaalu poolest)
keegi käis täna mingi 9 ajal lennuväljal tagal laskmas üksi baigiga ,et sain hea kaadri sinust . kui tahad siis ps.
Henz kirjutas:keegi käis täna mingi 9 ajal lennuväljal tagal laskmas üksi baigiga ,et sain hea kaadri sinust . kui tahad siis ps.
Ära ole nüüd kade siis, näita teistele ka

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
bigdog kirjutas:
Mõnel on hammakas taga sama suur kui tagaratas :D
oldmaniac kirjutas:kanapea kirjutas:sõbra võrriga kunagi. 0:50 ma.
sumps oli lahti![]()
Tartu lähistel võiksin isegi anda
-PitBull- kirjutas:Henz kirjutas:keegi käis täna mingi 9 ajal lennuväljal tagal laskmas üksi baigiga ,et sain hea kaadri sinust . kui tahad siis ps.
Ära ole nüüd kade siis, näita teistele ka
http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom?uid ... 5060591399
Seal 2 pilti ´´stigist´´ ülejäänutel nr märk ja ei hakka näitama, vältimaks mingit jama.pole töötlusprogrammi kah hetkel.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Panen kah enda vana (stunt) video kui keegi pahaks ei pane. powered by Husqvarna 254
Henz kirjutas:Ei teagi nüüd kas mingi burnout ja tagarattal sõitmine on stunt.
Uuri välja!!!
Henz kirjutas:Ei teagi nüüd kas mingi burnout ja tagarattal sõitmine on stunt.
See on kõvatamine

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Teema algataja - Postitusi: 127
Kuidas see värk toimib, et kui jalg nagu piduri peal ei ole, et kuidas siis see seismajäämine tagarattapeal toimub? Suht rumal küsimus võibolla mõnejaoks aga ma ise aru ei saa
-
Teema algataja - Postitusi: 127
Siin olen sellest kirjutanud
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=59&t=52390
Supermoto stunts kirjutas:Värske Ryan`i video:
1:49 ilus kukkumine
Ülikõva video!!!Ryan Moore üks parimaid SM stuntereid!!!
Kellegil tema Dvd-sid on või teab kus alla laadida saab,eriti huvitaks Moscow Murder!!!
MartP kirjutas:Kuidas see värk toimib, et kui jalg nagu piduri peal ei ole, et kuidas siis see seismajäämine tagarattapeal toimub? Suht rumal küsimus võibolla mõnejaoks aga ma ise aru ei saa
Siit näed kuidas seda kasutab üks parimatest!!!
Põhiliselt on see asi nii et pidur dubleeritakse üks läheb lenksule ja teine jalale.Kõige levinum variant on see et tagupidurikettale tehakse veel üks support juurde ja siis nag ongi üks support jalapidurile ja teine support lenksupidurile.
Seda ma ise ka nagu arvasin, aga kindel ei olnud, et ka käe juures olemas pidur on. Aga tänud
Eestis mingi stunt tiim vms on ültse? Olen kuulnud jutte ja 1 eesti foorum avaneb varsti aga midagi ehk kellegil valmis?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.