Järve äärde chillima 7-9 august 2009
Moderaator: Moded
Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)
kahju, et nii hilja teema avastasin. oleks pakkunud kohaks RMK Nõva puhkeala (http://www.rmk.ee/teemad/looduses-liiku ... a-puhkeala). super rand pehme liiva ja suurte lainetega ning telkimisalad grillidega ning väikeste varjualustega u 50 km tallinnast. kui meri ei meeldi, siis on seal ka mitmeid supp-sooja veega järvekesi mille ääres on ka telkimisplatsid. rahvast seevastu pole peaaegu ollagi- vähemalt siis kui mina seal käisin.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Tahaks et keegi meid päris korraldajaks ei nimetaks, siinkohal on kõik kokkutulijad lihtsalt osalejad
Enamus otsustab, kuhu minnakse, seega see enamus ongi üks suur korraldaja
Saan aru, aga korraldajate all ei mõelnud ma mitte nn "suvekate" korraldajaid vaid ürituse moto-ORIENT korraldajaid, ühesõnaga Hannese meeskonda, et nendega kokku leppida, aga nagu ma ütlesin, see oli lihtsalt idee ja rohkem ma ei targuta. Tolle ürituse telkla kohta on info siin: www.mcff.ee
Kes tahab orienteerub, kes tahab telgib ja tsillib niisama.
Terviustega,
Pääru
Villu, ossa nuga, stringid...
Mul on tagasihoidlik kana-palve. Kas keegi võtab palun kana sabale? Tallinnast-sinna (kuhuiganes see Järveäärne jääb)-tagasi Tallinnasse.
Kana telgikohta ei soovi, magab omaette kotis kasvõi kuuse all. Kana varustus on magamiskott, rahakott, mobiil, ujumise riided (Villuga stringivõistlust tegema!), hambahari, plätud ja miskit väikest vahetusriiet sõiduriietele. Kana lubab, et käitub korralikult nii sabal istudes kui kohapeal
EDIT: ehk saab koopereeruda muu transpordi osas? Ma ainult oma kanarümpa ja lisaks nelja tühja kohta oma autoga vedada ei viitsiks, pole mõistlik. A-katti veel pole, kuigi tsikkel korras, selle poolest võiksin kohale sõita küll (järveääres Õismäe ringteid pole ju
)
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
ma tulen võibolla autoga. mitte et tsiklil midagi viga oleks või et mul lube poleks aga omad põhjused
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
mina vist pean ka teatud põhjustel bussiga tulema
aga samas siis pole telki kaasa vaja tarida
-
- Tsikkel: Freewind
Mulle täitsa meeldib see vaikselt järve ääres jõmistamise idee. Kui on, kellega kampa lüüa, siis vast ilmun isegi kohale.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Niisiis on asjalood niikaugel, et Nõel peab otsustama kas,- 8-9 august järve äärde või 15-16 august Leetu, Panevezisesse üritusele. Praeguse seisuga kaldub vaekauss viimase poole. Otsustan viimasel minutil.
Juhul kui otsustan Leedu kasuks, siis paluks et järgmine kord kui kohtume, te mind näkku ei peksaks.
Hehe.. mingeid kohustusi pole ju, tehke nii kuidas tahate
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Hr.Nõel kirjutas:Niisiis on asjalood niikaugel, et Nõel peab otsustama kas,- 8-9 august järve äärde või 15-16 august Leetu, Panevezisesse üritusele. Praeguse seisuga kaldub vaekauss viimase poole. Otsustan viimasel minutil.
Juhul kui otsustan Leedu kasuks, siis paluks et järgmine kord kui kohtume, te mind näkku ei peksaks.
ära jonni jälle
need ju erinevad nädalavahetused- seega saad mõlemast osa võtta
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Ei peksa keegi midagi kuskil.,
Lihtsalt vihjeks, et Panevezis on maailma kõige igavam linn, see üritus peab suutma kompenseerida linna, mis argipäeval on sama põnev, kui Lasnamäe peale katku.
OK ma vähemasti julgesin sabale küsida. (Kana= endise kasutajanime järgi yanksel)
Kana üldiselt häbeneb abi paluda. Teisi aidata on tunduvalt kergem.
Kui kana otsustab asjaolude soodsal või tsiklisabal sõitmise osas ebasoodsal kokkulangevusel oma autoga tulla, siis võib mõni Tallinnast tulija oma kolu kana auto peale panna. Aga ma pole kindel, et kana autoga tahab tulla, see on nii tavaline!
Kana saaks omalt poolt kaasa võtta palli, mängukaarte, noolemängu, sulka reketid (kui autoga).
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No nooredmehed, saatke nüid kanale kasvõi ES ja võtke ikka peale see tüdruk!
Aaga yanksel oli kuidagi parem... Kle kana, kas sul endast mingit raseerimata pilti pole siia panna?
Kuidagi kõhedusttekitav on see avatar Äkki see teebki kõik tagasihoidlikuks?
Mu auto standardvarustusse kuulub kah pall:)
Aga kana, kui kuskile saba peale ei saa - hääleta ja ma korjan Su peale (ei ole kade). Aga kuna ma sealt lauba hommikupoolikul edasi torman, siis oleks tagasisaamine kohapealse kihutustöö tulemus
indumen kirjutas:hoian putka rauad soojas, aga kui ka see peaks ära kukkuma siis plaan C võiks ju pitbulli oma olla
500meetrit veel sõita ei tapa vast kedagi
loodame siiski telkimise alale seekord
Mainin igaks juhuks ära, et 6-9 august on nüüd teada, et tuleb mingi rahvas peale, see varjant langeb siis välja nüüd vist.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kas reedel toimub Tallinnast organiseeritud ühine sõit Kauksisse? Kuna mul puhkus see nädal, siis suht suva mis kell liikuma hakata. Kasvõi hommikul
Mul samuti puhkus ja võin kah liikuda suht suva ajal
mõni läheb tsikliga ka tallinnast v?
ja mis kell plaanis reedel liikuma hakata?
Mina lähen tsikliga. Ainus probleem, et piisavalt õlut ei mahu peale
Koi, aitäh promo eest. teemas Aitäh peaks olema kasutaja Mqs pildilink niinimetatud Antu talu tripi piltidele, mind näha.
http://www.flickr.com/photos/35339588@N ... 086428068/ - mina punase jopega, vasakul Nozzu ja paremal on Jänese Sull.
Anniq, aitäh, keegi ES-s juba pakkus saba, loodetavasti on see OK. Kui see võimalus peaks ära langema, siis palun sinu sabale.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Hr.Nõel kirjutas:Niisiis on asjalood niikaugel, et Nõel peab otsustama kas,- 8-9 august järve äärde või 15-16 august Leetu, Panevezisesse üritusele. Praeguse seisuga kaldub vaekauss viimase poole. Otsustan viimasel minutil.
Mis siin otsustada, Leetu lähme nagunii ning enne seda võiks ka järve ääres veidi jõmiseda .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Mis siin otsustada, Leetu lähme nagunii ning enne seda võiks ka järve ääres veidi jõmiseda
Nu pljaad. Masu värk, lihtsalt igale poole ei saa noh. Niikui nii on 21.08-06.09 planeeritud kindel Horvaatia ots( juba neljas aasta. kuidagi ei saa kõrini).
Ja enne seda 2 joomat veel- no kuidagi ei kannata.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
kana kirjutas:Orkutis otsingusse nimi Jana K. ( ei ole Kana perekonnanimi
![]()
)
Kukk siis vä?
Let the good times roll.
Vidget kirjutas:kana kirjutas:Orkutis otsingusse nimi Jana K. ( ei ole Kana perekonnanimi
![]()
)
Kukk siis vä?
Ei ole. Jana Kask ka ei ole, avatarilt näed, et pole plond.
EDIT:
Mqs, SMASHI-laadsete ideel jumet, aga kas see maatükk on RMK hoole all? Tuleks enne küsida, kui palju seal pinda kartulimaaks tohib keerata?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
kana kirjutas:Ei ole Kukk
Kalkun siis äkki?
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Lööme siis Tartust hilisemate minejate pundi kokku ja üheskoos Kauksi poole minema reede õhtul orienteeruvalt 19.30
Mina tulen ka.
Ühe ideena pakuks välja, et Smashiga sarnaseid pooltotraid võistlusi teha tsiklistidele. Liivaralli laadne asi oleks ilgelt kihvt näiteks. Iseasi, kuidas seal keskkonnavõimalustega on, et liigselt pinnast rapsima ei hakkaks. Ma ei peagi midagi suurt silmas, et ajakavad ja asjad korraldada, aga kellel viitsimist/kainet meelt jagub, siis neile väikesed sõbralikud väljakutsed esitada.
Hakkasin samuti reedel Tallinnast tsikliga liikuma, võiks kellaaja kokku leppida, kes koopereeruda soovivad.
PS! Kana(yanksel), rebin seekordki kaamera kaasa, kui saaks veel voolu lisavälkude tarbeks, siis võiks hiljem põõsas mõned uhkemadki loodusportreed valmis nikerdada...noh tead külll...nii avatari tarbeks!
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
mqs kirjutas:Hakkasin samuti reedel Tallinnast tsikliga liikuma
Juba liigud vä?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Härrased! keegi võiks nüüd selle teema lühidalt kokku võtta et kus, mis kell, tasuline-tasuta jne. et inimene kes ei ole pidevalt neid 8 lehekülge jälginud teaks kah mis toimub ja kui leiab et pole sellel ajal midagi teha saaks kah kohale veereda.. saan aru et korraldajat pole aga keegi on ju ikka teema algusest kaasa rääkinud ja oskab olulisemad asjad välja tuua..
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Kokku saame reedel siin: http://www.rmk.ee/teemad/looduses-liiku ... keala/1408
Kaart (PDF formaadis) on siin: http://www.rmk.ee/files/PA_kaart_peipsi.pdf
Ma ise reede päeval tööl, seega startida saan alles õhtupoole hiljem natukene.
Mis kell kohal olema peab - ma arvan et mida varem, seda parem.
Ühekordne sissesõidu pilet telkimisalale on 50 krooni, üritus ise on tasuta of course
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Kes on otsustanud minuga koos sõita Kauksisse, siis koguneme Narva mnt Neste tanklas (ööklubi Tallinn kõrval) kl 19.45 ja start punkt kell 20.00 (jutt käib siis reede õhtust). Kel veel tankimata, saab seal siis asjad korda ajada, teepeal väga aega ei ole jokutada, enne pimedat tahaks telgi üles saada. Tartust kauksisse on 100 km, see ei tohiks olla probleemiks ühe jutiga läbi sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.