Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
Re: Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 1. mai 2009
..veel pilte...VEEL!!!
Pihelgas kirjutas:Igatahes pole Eestis nii paljude osavõtjatega paraadi vist olnudki.
Kui vähe norida, siis treffidel on ikka vast olnud
Aga jah - 99% eestlastest koosnevat paraadi vist küll mitte...
Väga äge oli - 30km pikk ja 1h kestvus. Tempo ka paras - ei ajand tsikklit keema Kindlasti parim paraad minu 30+ paraadide seas. Õhtune pidu kah päris pull
Tänud korraldajatele - tasus kohale tulla
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Pidu oli lahe. Esines Shanon, vinge värk!
Kes tuu voki peal selle õllega enne ringi lõppu hakkama sai juba ? kuldkõri
motopaks tõestas, et eesti mees on tantsulõvi!
-
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
Kuna ma ise ei napsutanud, siis selle eest sain vist kogu saali pohmelli omale. Nii et.. kuidas teil tervis on?
Aga...
Paraad - mina jäin kuskile sinna lõõtsa sisse pidevalt.
Trikirattureid ma ei näinud ja selle eest tänan teid - kaassõitjad. Küll aga võiks jah seda pidurdamise värki natuke ette hoiatada. Või noh.. mootoriga pidurdamine on muidu lahe, aga ma eeldan, et pidurituli on ehk parem ja kaugemale nähtavam?
Veel kord kordaks üle, et kahekaupa sõitmine on tore mõte ning seda võiks kasutada.
Pidu - noh.. laual tantsijaid oli juba peo alguses. Seega - minu töö oli tehtud.
Ja hämmastav kuidas tõsised tsiklimehed ja tsikliisikud on tantsuplatsil nii suured kepsutajad!!!
Soovin kõigile eelolevaks hooajaks naelu kummi ja maanteel näeme!
Aitäh Piipzule, aitäh korraldajatele ja osavõtjatele ja Pärnu linnale ja selle kodanikele, minu esimene kord oli ja väga lahe, VÄGA meeldis!
pahadeplaneet kirjutas:Äge oli
![]()
See on nüüd õige koht tervitada hälvik-bikereid kes oleks lapse surnuks sõitnud,hea et lapsel oli mõistust ja ei tormanud üle sebra.
sõitsime pärnuse sisse ja nägin et laps tahab üle minna piduradasin ja pliks jõudis ületada esimese rea,kui minu kõrvald värdjad bikerid täis pasaga mööda kütsid.
DEBIILIKUD OLETE MEHED![]()
Sul võib olla ju tsikkel mis võtab 300 välja aga noh
mina 2 lapse isana oleks kindlasti näinud vaeva nende meeste üles otsimisega... oleks paar sõna rääkind nendega.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
eriti hea pilt. http://picasaweb.google.com/puravik/Mot ... 7515942770
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
egonr kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Äge oli
![]()
See on nüüd õige koht tervitada hälvik-bikereid kes oleks lapse surnuks sõitnud,hea et lapsel oli mõistust ja ei tormanud üle sebra.
sõitsime pärnuse sisse ja nägin et laps tahab üle minna piduradasin ja pliks jõudis ületada esimese rea,kui minu kõrvald värdjad bikerid täis pasaga mööda kütsid.
Sul võib olla ju tsikkel mis võtab 300 välja aga nohmina 2 lapse isana oleks kindlasti näinud vaeva nende meeste üles otsimisega... oleks paar sõna rääkind nendega.
Ise küll seotud pole aga:
Paraadi eesmärk on sõita ühtses kolonnis ja nii kogu paraadi vältel. Kui oleks iga ülekäiguraja juures, kus ootas kas siis laps, pensionäär või noor ema lapsevankriga, seisma jäänud, siis poleks paraadil mõtet olnud, kuna see oleks väga laiali olnud hargnenud. Samuti annab vahe tekkimine autojuhtidele võimaluse paraadile vahele pressida.
Samuti oleks siis võinud punase tule taga seisma jääda.
Mu meelest on need mehed vähe naljaka mõtlemsega, kes paraadi ajal seisma jäävad, et inimesi üle lasta.
viisakus ja eeskirjadest kinnipidamine on tore, kuid paraad on paraad ja paraadil on omad reeglid.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
triplekix kirjutas:Paraadi eesmärk on sõita ühtses kolonnis ja nii kogu paraadi vältel. Kui oleks iga ülekäiguraja juures, kus ootas kas siis laps, pensionäär või noor ema lapsevankriga, seisma jäänud, siis poleks paraadil mõtet olnud, kuna see oleks väga laiali olnud hargnenud. Samuti annab vahe tekkimine autojuhtidele võimaluse paraadile vahele pressida....
Ot... kas tegemist oli nüüd Pärnusse sisse sõitmisega enne paraadi või paraadi ajal?
Ja .. PIIILTEEEEEE!!!!!
-
- Kontakt:
mufista kirjutas:triplekix kirjutas:Paraadi eesmärk on sõita ühtses kolonnis ja nii kogu paraadi vältel. Kui oleks iga ülekäiguraja juures, kus ootas kas siis laps, pensionäär või noor ema lapsevankriga, seisma jäänud, siis poleks paraadil mõtet olnud, kuna see oleks väga laiali olnud hargnenud. Samuti annab vahe tekkimine autojuhtidele võimaluse paraadile vahele pressida....
Ot... kas tegemist oli nüüd Pärnusse sisse sõitmisega enne paraadi või paraadi ajal?
Ja .. PIIILTEEEEEE!!!!!
Ma sain ikka aru, et paraadi ajal.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
triplekix kirjutas:egonr kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Äge oli
![]()
Sul võib olla ju tsikkel mis võtab 300 välja aga nohmina 2 lapse isana oleks kindlasti näinud vaeva nende meeste üles otsimisega... oleks paar sõna rääkind nendega.
Ise küll seotud pole aga:
Paraadi eesmärk on sõita ühtses kolonnis ja nii kogu paraadi vältel. Kui oleks iga ülekäiguraja juures, kus ootas kas siis laps, pensionäär või noor ema lapsevankriga, seisma jäänud, siis poleks paraadil mõtet olnud, kuna see oleks väga laiali olnud hargnenud. Samuti annab vahe tekkimine autojuhtidele võimaluse paraadile vahele pressida.
Samuti oleks siis võinud punase tule taga seisma jääda.
Mu meelest on need mehed vähe naljaka mõtlemsega, kes paraadi ajal seisma jäävad, et inimesi üle lasta.
viisakus ja eeskirjadest kinnipidamine on tore, kuid paraad on paraad ja paraadil on omad reeglid.
Kell 15:00 oli ka paraad
Siis vabandan ja kahetsen sügavalt oma postitust.
VABANDAN
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
EDIT:
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Nozzu kirjutas:Kui PARAADI AJAL, siis tegi Pahadeplaneet küll rämeda vea ja just tema oli see, kes väikese tüdruku elu ohtu seadis.
![]()
tulevikumees loe enne kui plõksid Hoia piibus tubakas jne.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Kontakt:
pahadeplaneet kirjutas:Kell 15:00 oli ka paraad
![]()
Siis vabandan ja kahetsen sügavalt oma postitust.
VABANDAN
Õigusabi.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Nii väike videoke kah. Pidin tegema pooleks mõlemad videod ,et nad yuutuubi panna, sest 10min on piir.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kas kellegi tuttav videokaameraga äkki filmis. Paneks kuskile üles allalaadimiseks. Juu tuubi pilt ikka sakib nats
kas ilusate rataste pildid on otsas lahe oleks vaadata erinevaid h2sti ehitatud rattaid.
Paraad ja kogu 1.mai üldse oli totaalselt korda läinud Pidu Kuursaalis, mis lõppes liiga vara (enne 4
) oli samuti super, seltskond ja nii edasi
Mõned pildid saabujatest ka minu poolt http://public.fotki.com/kroothoovel/bike-weekend/
Tervist
Ma olin tolle tumega rattaga kes kergelt põkkus Märjamaal selle punase rattaga. Juhtus see kahjuks tänu tähelepanematusele. Paljud sõitsid teeotsast mööda, et siis vaikselt seisma jääda ja sisse sõita(sama otsustasin ka ise teha). Punase ratta omanik, minust veidi ees ja vasakul, otsustas et ta keerab otse sisse vist. Oleks mina vaadanud ainult oma ette ja tema enne keeramis veendunud, et ma ikka näen teda keeramas, siis poleks seda juhtunud. Ma usun et rattad kriipida väga ei saanud, kuna minu jalg oli see mis kahe ratta vahel pehmendina toimis.
Too oli mu esimene paraad ja nii suure hulga ratturitega koos sõit. Peale seda juhtumit keeran oma pead kasvõi 380 kraadi enne kui mõne manöövri ette võtan kambakesi sõites.
Igatahes oli lahe üritus ja mõnus sõit.
Edu sellist asjade korraldamisel
-
- Tsikkel: k5 1kg.
Uuuhhh HOME SWEET HOME !
Ei kogu ürtus ja pidu oli siga vinge ja kõva
Reino kirjutas:
"Sellist fotot ei ole või on see muudetud privaatseks."
+358458693818
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Reino kirjutas:Tervist
Ma olin tolle tumega rattaga kes kergelt põkkus Märjamaal selle punase rattaga. Juhtus see kahjuks tänu tähelepanematusele. Paljud sõitsid teeotsast mööda, et siis vaikselt seisma jääda ja sisse sõita(sama otsustasin ka ise teha). Punase ratta omanik, minust veidi ees ja vasakul, otsustas et ta keerab otse sisse vist. Oleks mina vaadanud ainult oma ette ja tema enne keeramis veendunud, et ma ikka näen teda keeramas, siis poleks seda juhtunud. Ma usun et rattad kriipida väga ei saanud, kuna minu jalg oli see mis kahe ratta vahel pehmendina toimis.
Too oli mu esimene paraad ja nii suure hulga ratturitega koos sõit. Peale seda juhtumit keeran oma pead kasvõi 380 kraadi enne kui mõne manöövri ette võtan kambakesi sõites.
Igatahes oli lahe üritus ja mõnus sõit.
Edu sellist asjade korraldamisel
http://nagi.ee/photos/dimi/10426897
Mina olen musta BMW-ga sissesõidul tanklasse. Kuulsin seljataga parajat kolakat ja peeglist oli näha külili ratas. Ehk oleks õnnetus olemata, kui 1. kukkunu oleks paremat peeglit jälginud ja 2. Reino pidanud kuni ohutuma kohani kinni malelauast... aga noh, peaasi et luud-liikmed terved .
Muidu Tln-Prnu kolonn üks tsiviliseeritumaid, lausa lust oli vaadata autodest möödasõidul ühte ritta rivistumist ja malelaua säilitamist, v.a. minu taga sõitnu- kord venis vahe väga suureks, siis taas tuhises ta minust mööda eessõitja tagarattasse ja nii terve tee. Kui oleks tekkinud mingi takistuse korral vajadus teha kiire põige vasakule, siis oleks 50/50 võimalus, et tagant tuleva raketiga oleks lähemat tutvust teinud.
Enne pärnut juhtus veel üks intsident. Nähtavus muutus iga hetkega aina nirumaks ja lõpuks visiirist läbi enam eriti ei näinud. Kirusin omaette, et on siin Pärnu kandis ikka ropult sääski ja veeresin kuidagiviisi parklasse. Võtsin kiivri peast ja hakkasin asja uurima- nii kiiver kui tsikkel tilkusid õlist, keegi eessõitja oli oma mahlad valla päästnud ja mina süüdistasin ilmsüütuid sääski
off(topic): sääski ei ole kunagi liiga palju süüdistatud!
vilosius kirjutas:Reino kirjutas:"Sellist fotot ei ole või on see muudetud privaatseks."
Ei ole ma privaatseks teinud sealt ühtegi pilti,vaatan ja kontrollin üle.
Kui sisse login näitab,et on korras login välja näitab,et privaatne krt keegi ära häkkinud.
http://nagi.ee/photos/dimi/10426897
sama pilt tundub olema aga miks ta privaatne on ei tea.
Kusjuures tõesti läks ühel mehel midagi õli lõdvikutes lõdvaks, sest ta seisis hiljem parklas ja jäi kohe silma, sest terve ratta ulatuses oli õliriba maas. Päris jube mõelda, kui lõdvik annab tee peal saba ning õli tee peale valgub, tuleb kurv ja enamus masinaid libastub esirattaga õli peal, oi oi oi...
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kokkuvõttes oli üritus lahe, kuid loeks ja järgmist:
http://www.biker.ee/phpbb/posting.php?m ... 5&p=361934
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.