Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
rattaletõmmatud kirjutas:kui kaks kasti õlut on 20 liitrit, siis kui kusejoa ristlõige on 1mm2 saame 20 km pikkuse joa, mis kiirusel 43,8km/sek läbib düüsi 0.456621004566210045662100456621 sekundiga...sellega vist veel orbiidile ei jõua, tuleb lisaõlut kaasa võtta
Teate, mis te siin ikka asja eest-teist takka lendate. Kui kellelgi õnnestub nii kiiresti ja nii tugeva survega millimeetrist juga kusta, siis andke teada. Mul oleks tööd pakkuda. See kuramuse vesilõikuse teenus on päris kalliks läinud. Kui ainult õlle eest saab, siis vahetan hea meelega kusilõikuse vastu välja. Peab muidugi täpse käega ( riistaga ) mees olema, mingeid suvalisi käkerdisi ei tahaks kah metallist välja lõikama hakata, ikka joonise järgi eksole. Neerukivid tulevad töövestlusel kasuks, kuna vesilõikuses teatavasti lisatakse joale tiba liiva kah. Õlu ja Prostamol Uno tööandja kulul garanteerin.
spinna kirjutas:...
Anna treeninguteks natuke aega. Kohe kui asi käpas (see täpse käega asi vajab väheke timmimist) tulen töökusemisele. Või proovime alustuseks äkitsi shablooni abil?
MA olen palju kordi küsinud, aga ammendavat vastust pole. Nimelt kui siduda kassile võileib seljapeale, siis kas kass kukub käppadele või lendab võileib või poolega allapidi? Kui kassile teip seljale tõmmata, siis hakkab ta igatahes imelikult vingerdama.
lisavarustuseks GSR600
Hitchiker kirjutas:MA olen palju kordi küsinud, aga ammendavat vastust pole. Nimelt kui siduda kassile võileib seljapeale, siis kas kass kukub käppadele või lendab võileib või poolega allapidi? Kui kassile teip seljale tõmmata, siis hakkab ta igatahes imelikult vingerdama.
Selle küsimuse vastus on väga lihtne ja koosneb kahest poolest:
1) Võileib kukub ALATI võiga allapoole
2) Kelle asi see on, mis sul võileiva vahel on?
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Küsimus neile kes Soomes käinud ja mööda E75 Lahti poole liikunud. Helsingist välja sõites umbes 15-20km-it on tee ääres püstine ristkülik mille sees oma korda väikesed erinevat värvi ruudukesed. Värvid olid vast sinine-oranz-kollane-punane. Küsisin kohalikelt tuttavatelt, keegi ei tea mis asjandus see on ja mis otstarve võiks olla. Äkki kellelgi siin olijatest tuleb see jurakas silme ette ja teab vastust, et mis krdi asi see on? Olen 6 aastat sellest mööda sõitnud ja no ei anna rahu!!!
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Tips kirjutas:Mis värvi läheb smurf kui teda kägistada???
Veel lillamaks!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
kurisookaru kirjutas:Küsimus neile kes Soomes käinud ja mööda E75 Lahti poole liikunud. Helsingist välja sõites umbes 15-20km-it on tee ääres püstine ristkülik mille sees oma korda väikesed erinevat värvi ruudukesed. Värvid olid vast sinine-oranz-kollane-punane. Küsisin kohalikelt tuttavatelt, keegi ei tea mis asjandus see on ja mis otstarve võiks olla. Äkki kellelgi siin olijatest tuleb see jurakas silme ette ja teab vastust, et mis krdi asi see on? Olen 6 aastat sellest mööda sõitnud ja no ei anna rahu!!!
Huinjaa nazivajetsa.
spinna kirjutas:Teate, mis te siin ikka asja eest-teist takka lendate. Kui kellelgi õnnestub nii kiiresti ja nii tugeva survega millimeetrist juga kusta, siis andke teada. Mul oleks tööd pakkuda. See kuramuse vesilõikuse teenus on päris kalliks läinud. Kui ainult õlle eest saab, siis vahetan hea meelega kusilõikuse vastu välja. Peab muidugi täpse käega ( riistaga ) mees olema, mingeid suvalisi käkerdisi ei tahaks kah metallist välja lõikama hakata, ikka joonise järgi eksole. Neerukivid tulevad töövestlusel kasuks, kuna vesilõikuses teatavasti lisatakse joale tiba liiva kah. Õlu ja Prostamol Uno tööandja kulul garanteerin.
Vaieldamatult parim
-
- Tänanud: 4 korda
Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
Päriselt ka. Ja ei ole vaja nüüd hakata siia vastuseks mingeid roppusi tulistama.
See ei ole mingi naljateema. Ljudi rabotajut.
Kurisookaru, ehk sa räägid asjast millega testitakse värvide vastupidavust, konkreetsemalt siis on seal mitmeid erineva tootja punaseid, siniseid, rohelisi ja kollaseid, point ongi selles, et mingi aja möödudes selgub kui hästi või halvasti mingi värv vastu peab ilmastikule ja pleekimisele jne, kasutatakse neid teadmisi siis ntx liiklusmärkide tegemisel või ükskõik kus mujal võib vaja minna teadmist, kui hästi või halvasti mingi konkreetne värv vastu peab.
Aga vb me räägime ka erinevatest asjadest
-
Teema algataja - Postitusi: 831
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
crappersledge kirjutas:Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
Päriselt ka. Ja ei ole vaja nüüd hakata siia vastuseks mingeid roppusi tulistama.
Märgist pilti pole ? Ma küsiks kohaliku käest kohe järgi.
Ma pole kindlasti esimene, kes on juurelnud -
miks pannakse kujult ümmargused pitsad nelinurksesse karpi?
kas kiilakad pesevad peavad šampooniga või seebiga (nagu käsi, mille peopesadel reeglina karvad ei kasva)?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
vlgu kirjutas:Ma pole kindlasti esimene, kes on juurelnud -
Aga ole meheks ja voldi papist ümmargune karp kokku.
Need mis on plastikust karbid, need ongi ümmargused (Rimi, Tiina pizza).
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
crappersledge kirjutas:Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
Tähendab DALSE PIZDETS!!!
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
-
- Tänanud: 4 korda
VWman kirjutas:crappersledge kirjutas:Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
See ei ole mingi naljateema. Ljudi rabotajut.Märgist pilti pole ? Ma küsiks kohaliku käest kohe järgi.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Sellised märgid pesitsevad ka Lätis täitsa.Iga kord, kui seal sõidan, vaatan, et mis kuradi urrarimärgid need veel on
Need märgid tähistavad ohtlike kohti, kus on varem korduvalt (surmaga lõppenud) õnnetusi juhtunud vmt.
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
see on põhimõtteliselt nagu meie hoiatusmärk "hüüumärgid teel", ehk siis kästakse ekstra tähelepanelik olla
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
TLH kirjutas:crappersledge kirjutas:Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
See ei ole mingi naljateema. Ljudi rabotajut.see on põhimõtteliselt nagu meie hoiatusmärk "hüüumärgid teel", ehk siis kästakse ekstra tähelepanelik olla
Meil oli ka keiss Leedus, et mis kuradi märk see on? Üheskoos naljatlesime, et ju ta TÕMBATÄPIKS! on
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
triplekix kirjutas:vlgu kirjutas:Ma pole kindlasti esimene, kes on juurelnud -
Aga ole meheks ja voldi papist ümmargune karp kokku.
Need mis on plastikust karbid, need ongi ümmargused (Rimi, Tiina pizza).
Aaa.., tort oli vanasti ikka ümmarguse karbi sees
analoog kirjutas:mattyas kirjutas:Kumb on poes kallim, kas keeduvesi või neljapäeval pool kuus ?
Kui oleks teada, mitu liitrit vett on, siis oleks ka vastus teada. Oletame, et keeduvee kogus on 1L. 1 kant vett (see on sitta kanti) maksab umbes 23 krooni koos käibemaksuga. See teeb liitri hinnaks 2,3 senti. 1kW kiirkeeduveekeetjaga kulub sellise koguse vee keema ajamiseks ligikaudu 6 minutit. Voolutarve peaks siis olema umbkaudu 0,1kWh, mis Eesti Energia hinnapaketiga "Kodu 1" arvestades, läheb maksma ümmardatult 15 senti. Kokku on siis liitri keeduvee hind 17,3 senti...
Ja nüüd arvestades asjaolu, et aeg on pöördumatu ühik ning seda tagasi osta ei saa, siis igal juhul on aeg kallim, kui liitrijagu keeduvett. Samas kui keeduvee kogus oleks 1000 kanti (mis on ikka tõsiselt sittakanti) ja maksumus ulatuks 173 000 eeguni, siis sel juhul on keeduvesi oluliselt kallim, kui neljapäeva õhtul kell pool kuus.
Aga mõtle nüüd sellele, et vee keetmisel aurustub osa vett ära
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Gaspar kirjutas:Kuidas on v6imalik,et igakord kui ma wc d kylastan leian nabast tolmurulli?
Welcome to the club
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
triplekix kirjutas:Gaspar kirjutas:Kuidas on v6imalik,et igakord kui ma wc d kylastan leian nabast tolmurulli?
Welcome to the club
Teeme oma klubi ?
Gaspar kirjutas:Kuidas on v6imalik,et igakord kui ma wc d kylastan leian nabast tolmurulli?
Aga naistel seda muret ei ole!
tõenäoliselt siin tegu ikkagi tiheda karvakasvuga, kuhu kõiksugu säherdune nodi kergelt kinni kipub jääma..
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: vfr
täiesti juhuslikult tsättisin just ühe naissoo esindajaga ja kuulasin ta üle ses küsimuses, aga selgus see et kuna nabaneet on ees siis sinna taha ei näe, seega võib seal vabalt tolmurull olla