Biker.ee foorumist - teata vigadest
Moderaator: Moded
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
canyondrift kirjutas:http://i212.photobucket.com/albums/cc47 ... /biker.jpg
Minu biker näeb selline välja...
Sama mure siin. Browseriks Firefox 3.0.5.
Kusjuures IE-ga on ok.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Teil endal mingi kala sees, või pole minu firefox 2.0 "ni hea lehitseja"
vintisvint kirjutas:Teil endal mingi kala sees, või pole minu firefox 2.0 "ni hea lehitseja"
Teised foorumid on ok ja biker muutus just peale seda hooldust selliseks toredaks text base foorumiks.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Tafka kirjutas:canyondrift kirjutas:http://i212.photobucket.com/albums/cc47 ... /biker.jpg
Minu biker näeb selline välja...Sama mure siin. Browseriks Firefox 3.0.5.
Kusjuures IE-ga on ok.
3.0.5 ja töötab korralikult, vaata kas sul veebilehe stiiliks on veebilehe baasstiil.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:3.0.5 ja töötab korralikult, vaata kas sul veebilehe stiiliks on veebilehe baasstiil.
Basic page style...kustutasin kuukisi ära kuna tean et taoline jama oli teise lehega vanade kuukide pärast....kahtlane
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Kusjuures nüüd on OK. Sys, tunnista üles mida sa vahepeal tegid .
EDIT. Aga nüüd jälle ei ole OK ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Tirisin endale ka Firefox 3.05 ja minul ei ole text based. Paar korda on õnnestunud endal ka näha seda texti versiooni ja üldiselt tundub, et see omab mingit seost serveri koormusega, mitte browseriga ega foorumi uuendamisega.
Kahtlane....mul pole mingit muutust siiani:/
Ju siis on märk, et peab bikeri foorumist eemale hoidma vmt:P
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Olen sisse logitud ent lehe lõpus ikkagi tekst:
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
bigdog kirjutas:Olen sisse logitud ent lehe lõpus ikkagi tekst:
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
Foorum uuendab seda infi umbes iga viie minuti järel
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Nojah aga sel juhul ei saa ma aru kuidas on võimalik et 0 kasutajat ja 0 külalist mingit teemat loevad? Kas arvuti näitab 5 minuti pärast järgmisele lugejale et ma olen seda teemat lugemas (kuigi lahkusin 4 minutit tagasi)?
Peaksin selle vist rumalate küsimuste alla paigutama...
Hmm ma vist leidsin enda vea üles....vähemalt minul kadus text base foorum ära ja tuli normaalne olek tagasi kui www võtsin bikeri eest ära...bookmarksis oli www-ga ja ei saa aru miks ta nõnda tegutseb, et www-ga jamab.
-
Tafka kirjutas:Hmm ma vist leidsin enda vea üles....vähemalt minul kadus text base foorum ära ja tuli normaalne olek tagasi kui www võtsin bikeri eest ära...bookmarksis oli www-ga ja ei saa aru miks ta nõnda tegutseb, et www-ga jamab.
Mul just vastupidi, panin www. ette ja normaalne biker jälle tagasi.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Mul viimasel ajal antakse uute või oma postituste otsimisel sellist teadet: "Vabandame, kuid hetkel ei saa otsingut kasutada. Palun proovige uuesti mõne minuti pärast."
Paar-kolm korda lehe värskendamist ja saab postitused ette, aga ebamugav on. Kas foorumi kasutajaskond on nii suureks kasvanud, et server ei suuda enam päringute hulgaga toime tulla?
See, mida sa oma postituses kirjutasid, viitab sellele, et kasutad otsingut liialt tihti.
Tegemist on administraatorite poolt määratud aeg, mil kasutaja saab otsingut kasutada.
See on eelkõige mõeldud robotite väljapeilimiseks ning ka serveri koormuse vähendamiseks.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Siller kirjutas:See, mida sa oma postituses kirjutasid, viitab sellele, et kasutad otsingut liialt tihti.
Tegemist on administraatorite poolt määratud aeg, mil kasutaja saab otsingut kasutada.
See on eelkõige mõeldud robotite väljapeilimiseks ning ka serveri koormuse vähendamiseks.
Nii, toon kohe näite: loen seda teemat umbes 5 minutit (noh, vahepeal kiikan pilguga telekasse ja rüüpan kohvi ka), siis vajutan lingil "Foorumi avalehele" ja peale seda lingil "Vaata uusi postitusi" ning mulle teatatakse selle peale, et "Vabandame....."
Peale seda vajutan paar korda klaviatuuril nuppu F5 lehe värskendamiseks ja umbes kolmandal korral saan ka otsingutulemuse kätte.
Juhtub seda siis täiesti suvalistel hetkedel ja mitte alati. Rohkem nagu päeva ajal...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Siller kirjutas:See, mida sa oma postituses kirjutasid, viitab sellele, et kasutad otsingut liialt tihti.
Mõtled spämmiroboteid või? Miks peaks robot üldse otsingut kasutada tahtma?
Spämmerid on nad oma taktikat tiba muutnud, selle asemel et teemadesse läbustada teevad lihtsalt kasutajaid ning lingivad oma spämmimislehe profiilist: http://biker.ee/phpbb/memberlist.php?&start=11160
Et biker.ee otsingurobotite meelest spämmeritega ühte patta ei pandaks võiks phpBB koodi modida, et neile linkidele pandaks vähemalt rel="nofollow" külge.
Ning kustutada võiks ka neid kontosid tiba aktiivsemalt.
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Siiamaani pole mul fenomene esinenud, täna hakkas pihta. Nimelt Mozillaga ei saa sisse logitud.
Mul nagu logiks sisse ja lisaks viskab veel sellise kirja:
Informatsioon
Te olete edukalt sisse loginud.
Selge, korras! Ja siis viskab mind uuesti tagasi sisselogimise lehele. Sisselogimisest pole haisugi.
IE`ga toimib kõik ilusti, Mozillas midagi hiljuti uuendanud ei ole. Keegi saab nõuga abiks olla?
jet kirjutas:Siiamaani pole mul fenomene esinenud, täna hakkas pihta. Nimelt Mozillaga ei saa sisse logitud.
Mul nagu logiks sisse ja lisaks viskab veel sellise kirja:
Informatsioon
Te olete edukalt sisse loginud.Selge, korras! Ja siis viskab mind uuesti tagasi sisselogimise lehele. Sisselogimisest pole haisugi.
IE`ga toimib kõik ilusti, Mozillas midagi hiljuti uuendanud ei ole. Keegi saab nõuga abiks olla?
Sama pull, kustutasin vahemalu ja küpsised ära ja siis töötas niikaua, kuni foxi kinni panin, siis tuli jälle kustutada,et uuesti sisse logida.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Kontakt:
-PitBull- kirjutas:Sama pull, kustutasin vahemalu ja küpsised ära ja siis töötas niikaua, kuni foxi kinni panin, siis tuli jälle kustutada,et uuesti sisse logida.
Just, bikeri kuukise eemaldamine aitas. Tänud!
Mozillaga postitatud postitus on kohe palju ilusam
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
sys kirjutas:Tirisin endale ka Firefox 3.05 ja minul ei ole text based. Paar korda on õnnestunud endal ka näha seda texti versiooni ja üldiselt tundub, et see omab mingit seost serveri koormusega, mitte browseriga ega foorumi uuendamisega.
Nii - olen nüüd nädalakse katsetanud ja võin 100% kindlusega väita, et minu puhul esineb probleem AINULT siis kui aadressil www ees on. Võtad ära - probleem kaob. Suvalisel hetkel ette pannes viskab jälle tekstirezhiimi ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - BIg Blue Light
Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
+358458693818
vilosius kirjutas:Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
+358458693818
vilosius kirjutas:Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
Sama siin.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
soolo kirjutas:vilosius kirjutas:Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
Sama siin.
+1
vilosius kirjutas:vilosius kirjutas:Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
+358458693818
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
vilosius kirjutas:vilosius kirjutas:vilosius kirjutas:Küsimus: miks ei tule enam meili peale teadet postituse kohta teemadesse, mida ma jälgin? Teiste foorumite teated tulevad, ainult biker.ee omad ei tule.. Tänan
Võiks uuesti tööle saada küll.
Avalehe peal näitab miskit errorit.
Paistab et mailidega on jama jah, foorumi soft ei saatnud mulle aktiveerimismaili ka välja.
-
- Kontakt:
texxik kirjutas:Paistab et mailidega on jama jah, foorumi soft ei saatnud mulle aktiveerimismaili ka välja.
kui kellegil jääb aktiveerimise meil saamata, andke mulle kindlasi teada. ma saan ise käima panna. Seda jama on ta juba aegade algusest oma suva järgi teinud.
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.