Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Moderaator: Moded
Re: Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
No nii kallid daamid ja härrad ma vaatan siin piltidega veidi kitsid kõik...... ma siis annan teile mõned http://picasaweb.google.com/sokolova.je ... 5IuaZalcUQ#
Jõudu vaatamisel.
Vähemalt on inimesi, kes teevad pilte ikka kõigist.
Tere
Mul on ka prillimure seekord on kadunud valged rullidega PRO GRIP-id ,ATV sõidu ajal viskasin enne boksi mäe-peale,kui kellegil on infot kus nad nüüd olla võiksid siis tel.
+3725043644.
Mul ka prillimure. Viskasin ATV-de sõidu ajal boksi maha aga pärast olid kadunud. Prillideks siis sinised rullidega smithid. Eritundemärk valge pleki tükiga
kruvidega parandatud rullikinnitus.
Video pea lon hästi näha,kui sinise jopega mees prillid üles võttis.
te l56933958
Tere,
kas seda videot saab kusagilt alla ka laadida?
Intstom kirjutas:Mul ka prillimure. Viskasin ATV-de sõidu ajal boksi maha aga pärast olid kadunud. Prillideks siis sinised rullidega smithid. Eritundemärk valge pleki tükiga
kruvidega parandatud rullikinnitus.
Video pea lon hästi näha,kui sinise jopega mees prillid üles võttis.
te l56933958
GSX-R 750 1989
Kõva panemine oli, tagument on tänaseks lilla .....kukkumistest .No ei seisnud sadulas. Tänuväärt üritus meestele metsast,tänud korraldajatele. Olen osalenud kolmel viimasel kärnatamisel ja julgen soojalt soovitada unistajatel-kahtlejatel metsast välja tulla ja koos teiste omasugustega rajale. Igatahes.
urkky kirjutas:Tere,
kas seda videot saab kusagilt alla ka laadida?
kui teaks, kuhu saaks üles riputada, siis oleks seda ammu teinud...tavaliselt olen neid teinud dvd peale ja siis postiga saatnud, kui kellegil huvi on olnud
-
- Tänatud: 4 korda
Mult ka video. Kaamera oli seekord vana ja väsind. Pilt on kehva ja aku sai ka krt tühjaks. Aga mõned ikka ennast näevad
http://tokintmash.pri.ee/karnatamine_IV.avi
Aitähh video eest.
Päris naljakas on ikka vaadata kõrvalt seda sõitu
-
- Tsikkel: KTM 300EXC, Kawasaki kxf700
Intstom kirjutas:
Millegipärast ei taha avaneda see video.Mega kaua ootasin et laeb alla aga loobusin lõpuks kuigi tahaks näha
juhe kirjutas:Intstom kirjutas:Millegipärast ei taha avaneda see video.Mega kaua ootasin et laeb alla aga loobusin lõpuks kuigi tahaks näha
Sama mure on ka minul.
e: Proovisin IE-ga avada ja toimib koheselt, Firefox´ga ei avanenud.
Mihkel
Laeb kaua jah mul läks umbes nii 45 mintsi, aga tasub oodata hea video on. Tänud
Hommik!
Mul ka viimasest kärnatamisest prillid kadunud. Sai kellegi kätte antud rajal, aga pärast üles ei leidnud. Rääkis mingist Pärnu bussist, et sinna viib kuid ei leidnud sellist või ei osanud vaadata. Prilliks on Oakley, must raam, kumm tagant avatav ja paar kilet oli ka küljes.
Kui keegi teab või omab selliseid, oleks tänulik kui tagasi saaks.
Kood: Vali kõik
Ette tänades
Tel. 56654346
-
- Tänatud: 1 kord
Minu rattal siiamaani käivitusvänt kadunud.
Tundub et seal oli mingi prillide manijakk kohapeal kes paljude prillid tuuri pani !!!
Mehel on vänt kadunud ja teie muretsete mingite prillide pärast.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
susservusser kirjutas:Tundub et seal oli mingi prillide manijakk kohapeal kes paljude prillid tuuri pani !!!
Pihlakas kirjutas:Mehel on vänt kadunud ja teie muretsete mingite prillide pärast.
nüüd tuleb välja, et ka vändamaniakk oli kohal
-
- Tsikkel: Honda Transalp
krt isegi ei mäletagi seda pulli!
-
- Tänatud: 1 kord
mella teeb nüüd ühe võllanalja?
Mida ma vaimuvaest ikka kommenteerin niikuinii kustutatakse mõlemad kommentid varsti ära
-
- Tänatud: 4 korda
mart5541 kirjutas:MELLA KÄI PERESE OMA KOMMENTAARIDEGA AGA SIIS NÜÜD JAMA IKKA SELLE VIDEOGE KUNA EI SAA AVADA PSB PLAYEWRIGA ALLA LAADIDA KA RAHVALE NÄIDATA , KUIGI SUPER VIDIDO..
Kui jutt on minu videost, siis selle vaatmiseks tuleb installida viimane XVid codec, mille saab siit: http://www.xvidmovies.com/codec/
või tõmmata viimane VLC player, sellega tulevad codecid kaasa: http://www.videolan.org/vlc/
Täna sai üks önnelik prillid tagasi-järgmine laup. tuuakse mulle veel kolm paari prille ,mis oli jäetud vöi leitud .annan teada kui käes.
tänan, Riho
Mul õnnestus prillid sõidu ajal need boksis täiesti juhuslikult ühe toki otsa visata, mis Lärmi asjade juures asusid. Ja täiesti juhuslikult jättis see, kes lubas need sealt võtta, asja tegemata. Ja täiesti juhuslikult korjas Lärm need sealt lõpuks kaasa. Ja täiesti mittejuhuslikult sain ma nädal hiljem juba nendega Eesti teises otsas sõita
Leitud möned prillid.Tavalised punase raamiga,
siis veel tagant avatavad paari kilega .YAMU -arvan et saan sind su prillide leidmisega natuke õnnelikumaks teha.Hetkel Gotlandi poole teel ,aga vöta teisipäeval ühendust arvan et need on sinu omad.Siis veel leitud rohelise nööri otsas üksik vöti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.