Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
igatahes sain oma võrri korda silinder üle puuritud ja uus kolvikomplekt ja uued laagrid mootoris jne
Kuu ajaga oli tekkinud sellinne sõiduisu et 2he päevaga 200km sõitnud ja nüüd veel 60km täna otsa ja seda ainult vaikselt rahulikult käike ragistades
Täna oli imeline ilm tallinnas, vaid tuuline
Eile õhtu vaatasin et 161km ees ja läksin tegin 40km ringi linnas
aga jah ühte ktmiga siklimeest tagarattal ja ühte kroomi olen näinud
-
- Kontakt:
Eemm kui ma nüüd õieti mäletan siis üleeile oli see päev kus Tartu maanteel Eha kino kandis üks KTM-i mees lasi rõõmsalt tagaratta peal autodest mööda
Ja veel kaks korda.Stockmani poolt tulles ja u 2 min pärast minnes.
Kes võtab omaks?
Võttis sees kipitama küll
Aga nuh peale seda kui 15 jaanuar on sama marsruuti sõidetud suures esmakäivituse eufoorias dragstariga siis minu poolest niikaua kui on kuiv asfalt maas andke aga minna.
FleXer kirjutas:igatahes sain oma võrri korda
silinder üle puuritud ja uus kolvikomplekt ja uued laagrid mootoris jne
Kuu ajaga oli tekkinud sellinne sõiduisu et 2he päevaga 200km sõitnud ja nüüd veel 60km täna otsaja seda ainult vaikselt rahulikult käike ragistades
Täna oli imeline ilm tallinnas, vaid tuuline![]()
Eile õhtu vaatasin et 161km eesja läksin tegin 40km ringi linnas
aga jah ühte ktmiga siklimeest tagarattal ja ühte kroomi olen näinud
Siin Tallinnas (mustamäel) sajab lund väga julgesti. Olge siis ettevaatlikud.
No täna ma liiklesin üle vägaväga pika aja ühistranspordiga, sest ikka päris lumega ka ei julge sõita, minetea kus võib mõni suurem pidurdus tulla ja ega siis väga pidamist küll pole. Kuidagi imelik on aknast välja vaadata, nagu alles eile oli veel nagu suvi, et sõidad ringi ja ei midagi erilist, lihtsalt puud pole enam rohelised, aga täna on tallinnas täis talv mis talv järsku, täiesti valge on õues kõikjal juba, ja õhtuks lubab külmetama ka hakata, nii et väga ei soovita sõita, aga kui teed kuivad ja päike särab taevas ja kui just alla 10 kraadi külma ei ole,s iis sõidan jaanuar, veebruar,märts, koguaeg, lihtsalt väga harva saab sõita, sest palju sellist ilma ikka on, aga isiklikult mingit konsevi ei tee. Muidu muidugi teeks, kui oleks auto ka olemas, aga mul on ratas praegu nagu tarbevahend ainult.
Ma ei tea kas kedagi huvitab aga täna sai jälle sõidetud . Väga koledad ilmad muidu sõitmiseks , libe eriti ei ole aga viisiir läheb liiga kiiresti lund täis
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/14165227
FleXer kirjutas:Ma ei tea kas kedagi huvitab
aga täna sai jälle sõidetud . Väga koledad ilmad muidu sõitmiseks , libe eriti ei ole aga viisiir läheb liiga kiiresti lund täis
![]()
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/14165227
Libe ei ole
-
Teema algataja
sulu13 kirjutas:FleXer kirjutas:Ma ei tea kas kedagi huvitab
aga täna sai jälle sõidetud . Väga koledad ilmad muidu sõitmiseks , libe eriti ei ole aga viisiir läheb liiga kiiresti lund täis
![]()
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/14165227Libe ei ole
![]()
Eile õhtul oli küll väga libe [/quote]
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Ikka sõidame, IKKA!!!
RaPtile kirjutas:Käisin just sõitmas, slikk kummiga on ikka jube, teel peal püsimine väga raske, sai ka külili käidud korra, nüüd ootan lume sulamist
Täitsa selge poiss ikka Hea veel, et rinkale kallutama ei tahtnud minna
Ma siin kah tead ootan lume sulamist või naasrehve
PS. Keegi pakkuge mulle miskit tööd, saaks naastude raha.....
PPS. Krossikat oleks kah vaja...
PPSS. Tean, et sõidad enduroga, ma sõidan ka
Re: Ikka sõidame, IKKA!!!
davidsoniharald kirjutas:RaPtile kirjutas:Käisin just sõitmas, slikk kummiga on ikka jube, teel peal püsimine väga raske, sai ka külili käidud korra, nüüd ootan lume sulamist
Täitsa selge poiss ikka
Hea veel, et rinkale kallutama ei tahtnud minna
Eino, egas ma bike´ga sõitmas käinud
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=2800565&size=o
Sellise kulguriga
-
- Tsikkel: CB500, Hornet S, V-Strom
- Kontakt:
Re: Ikka sõidame, IKKA!!!
RaPtile kirjutas:Eino, egas ma bike´ga sõitmas käinud
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=2800565&size=oSellise kulguriga
OT: Kas see alumine kiiver on lennus, või mis moodi ta seal õhus on? Maru sürr näeb välja...
Riga 13 > pikk paus > CB500, V-Strom DL650 K5, Dominator
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Päris kihvt on inimeste nägusid näha, kui praegu ringi sõita:twisted: . Tegin väikse tripi männikule ja sõitsin kõik oma lemmik rajad läbi, kahjuks said jalad märjaks ja varbad hakkasid külmetama, muidu oli mudas mõllates kohati isegi palav. Kindlustus kehtib kolmapäevani ja sõltumata ilmast tuleb üks sõit veel 10km kaugusele garaaži.
-
Teema algataja
Sai ka veel ühed viimased sõidud tehtud täna. Vaid veidi harjumatu, kui pead suuri lumehunnikuid tee peal silmas pidama, et neile mitte otsa põrutada:D Ja kiilasjää ning kerged külglibisemised teevad ka ettevaatlikuks...eriti kurvides.
Muidu oli ok, nahkadele soe pesu ja windstopper alla ja +1 kraadiga külm küll ei hakanud. Näpud kippusid pika sõidu peale veidi kangeks jääma, aga muidu saab täiesti hakkama veel.
Mõte sellest, et järgmised kuud vähem kui 4 rattaga istumise all hakkama ei saa, vajab veel harjumist...
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
ants01 kirjutas:Alles täna tegi üks neiu meie kandis tsikliga eksamisõittu. Loodan, et tal läks õnneks.
Aga ise plaanin ka veel korraks hääle masinale sisse ajada ja "on the road" olla
Edu
Kui sa Kärdlast rääkisid,siis võisin see mina olla.Sain tehtud oma vaevalise teekonna nende eksamite ja sõitudega.Edaspidi siis aega nüüd ratast otsida millega kevadel ringi vurada.Üks häppi kiivriga juures
Miks siis mitte? Ise sain eile Tallinnast Viljandi sõidetud[ostetud rattaga]. Kusjuures olin esimest korda bike stiilis ratta seljas kui sai ärevusega "suurlinna liiklust" trotsitud. Egas ei kisu eriti autogagi sellises tingimustes sõitma, sest antud piirkonda suurt ei tunne. Üllatavalt võeti meid politsei poolt suht kiiresti "rajalt maha" ning küsiti pabereid[Läti numbrimärk], üllatuseks oli eravärvides masin mis seda tegi.
Igatahes, paberid kontrollitud sai Viljandi suunas lõikama pandud ning enne kuute olimegi koos "turvaautoga" Viljandis. Seniks läks kõik hästi. Iseenesest jalad külmetasid & muud pold häda midagi(jahe oli ikka muidugi), mõni libedam lõik tuli eriti ettevaatlikult sõita ning nii saigi tehtud.
Mõnusat veeremist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.