Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Lugemata postitus Postitas necromany »

msso aka Marek Masso jätkab nüüd nii:

Kellelt: msso
Kellele: Õnnekas
Postitatud: L okt 13, 2007 11:49
Pealkiri: jobu
kas sa oled kuuma saant v6i lihtsalt lammas mis subarust sa sogad jopski minul autot polegi veel.

Postitatud: P okt 14, 2007 17:11
Pealkiri: Re: jobu
Jobu ise kui oled k6va mees saada mulle oma nini ja elukoha aadress siis vaatame mis saab (k6va mees)

Moded, ehk oleks aeg ta solgitorust alla lasta.

Mees ei ole vist koolis käinudki.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

No vot, Suzumen. Ära müü emanda Subarut maha. Ta sul ju täiskasvanud naesterahvas, aga noorsand msso pole seda üsna ilmselt. :bsmile:

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

necromany kirjutas:

msso aka Marek Masso jätkab nüüd nii:

Postitatud: L okt 13, 2007 11:49
Pealkiri: jobu
kas sa oled kuuma saant v6i lihtsalt lammas mis subarust sa sogad jopski minul autot polegi veel.

Postitatud: P okt 14, 2007 17:11
Pealkiri: Re: jobu
Jobu ise kui oled k6va mees saada mulle oma nini ja elukoha aadress siis vaatame mis saab (k6va mees)

Moded, ehk oleks aeg ta solgitorust alla lasta.

Mees ei ole vist koolis käinudki.

Pole veel kooliealinegi, mis sa siin koolist räägid.

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

msso läks nüüd ära.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Kas ma olen ainuke kellele tundub, et selle teema all sõna võtjad, kes räägivad, kui paha ja jube on kiiruse ületamine, ei ole seda siis kunagi teinud. No politsei eest ära sõit on juba teine asi, kuid mina ütlen ausalt et olen ka nii siin kui seal kiirust ületanud, kui ikka spidomeeter näitab 280, siis kuskil sirgel teel, kui tuult ei puhu ja jalgujääjaid ei ole tekib huvi ikka see seier poole peale ajadagi. Kas see teeb minust siis ka hälvik mootoratturi?

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

mart211 kirjutas:

Kas see teeb minust siis ka hälvik mootoratturi?

Kõik sõltub ajast, kohast ja sellest kas arvad, et see liikluses 280kmh proovimine teeb sinust väga erilise inimese ;)

Suzuki GSX 750 Inazuma

mart211

Valgel ajal, oma koduteel, ilus kolme kilomeetrine sirge, tee on enam vähem, autosi liigub tunni jooksul kaks, tee lai, mets ümber, seega puudub külgtuul, ning politseil pole kohta ega mõtet selle tee ääres istuda. Sellises kohas olen tõesti kiirust ületanud. Ei ütle et see minust erilist inimest tegi, pigem oli tegu uudishimu ja enda proovile panekuda, viimast saaks loomulikult lennuväljal proovida, kuid kahjuks kõige lähem 30km.

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Mart211, ära muretse ....Sa ei ole hälvik.

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

mart211 kirjutas:

kuid kahjuks kõige lähem 30km.

Kiirusega 280km/h läbid selle vahemaa ju kõigest 6,4 minutiga :lol:
Kindlasti saab sinust eriline inimene pärast seda, kui sa näiteks armsa nelja aastase naabritüdruku surnuks sõidad, kes ei osanud ette näha, et sellel "oma koduteel, ilus kolme kilomeetrine sirge, tee on enam vähem, autosi liigub tunni jooksul kaks, tee lai, mets ümber, seega puudub külgtuul, ning politseil pole kohta ega mõtet selle tee ääres istuda", võib liikuda rakett. Mõtle mees! :evil:

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Ma olen ka üdini paha.Rohkem ei julge öelda saab veel peksa ka. :D

mart211

Õnnekas, keegi ei rääkinud 280km/h, sellel lõigul max 180-190 kiiremini pole sõitnud ja ei soovigi. Neljaastast naabritüdrukut mul esiteks üldse ei ole, teiseks, miks peaks ta kuskil metsast järsku välja kargama ja üle tee vurama nagu tiirane tõupull. ja ma arvan et 90km/h ja alla selle on inimesi aetud rohkem alla, kui kiirust ületades. Ei väida et kui kiirust ületad, ei juhtu midagi. Kuid kas sina, Õnnekas, ei ole kunagi kiirust ületanud.

Kasutaja avatar

vincent

Mart rääkis et spidol on 280 km/h...ja tema tahaks selle poole peale ajada.Armsa naabritüdruku surm oleks muidugi kole küll. Viimased postitused on täielik OT muidugi :)

mart211

Arvan ka, et nelja aastase naabritüdruku segamine kõikjale on teda juba häirima hakanud. Kõige parem otsus, et teda mitte surnuks sõita, on enamasti see, et keegi enam mootorsõidukit ei kasuta ja jalgrattaga üle 10km/h ei väntaks.

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Mul on kiusatus täitsa koguaeg õlapeal istumas ja surgib näpuga aga järgi annan sellele harva aga juhtub seda.Ei usu seda,et keegi ei ole keeranud või pedaali vajutanud rohkem kui vaja.Saladusi on meil kõigil ehk mõni tahab,et see kiiruse ületamine on tema saladus siis olgu.

Kasutaja avatar

vincent

Jah, teeme Anonüümsete Hälvikmootorratturite Klubi ?:)

mart211

jah, see on hea idee, AHMK...

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

Kes peeretas ???

uus poiss :shock: :oops: :mrgreen:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 698 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Koige parem gaas/pidur on minu arust oma KODU!
Kui sul ikka kena kaasa ja paar toredat jeekimit sind iga ohtu tervena koju ootavad....

Aga eks ole meie hulgas igasuguseid. Samas kui see "igasugune" juhtub mu perele miskit paha tegema...

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

vincent

Jah. Aga kui sul ei ole neid asju , oled Igasugune...Teema läheb sügavale filosoofiasse :)

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

mart211 kirjutas:

Kõige parem otsus, et teda mitte surnuks sõita, on enamasti see, et keegi enam mootorsõidukit ei kasuta ja jalgrattaga üle 10km/h ei väntaks.

Jalgrattaga sõites 10km/h allamäge ja siis läheb piduri tross katki. Ratas saavutab juba kiiruse 55km/h ja kaldub kurvis natuke välja inertsi tõttu. Ja vot seal kurvis ongi see nelja aastane kes ei osanud arvestada, et jalgratas nii kiiresti võib sõita ning siis on õnnetus käes :oops: . Seega targem oleks käija jala, aga siis on ka oht libiseda ja kukkuda ning.....

OT

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Eks see kõik ole jah meie liiklejate kultuurituse taga kinni. Tõenäoliselt põhiliselt tegu ikkagi innamaasturite ja praegu lugematul hulgal saada olevate hiina wannabe atv'de ja pitbikede omanikega, kes seal sõitmas käivad. Tõsihuviline mülkamees sinna ei roniks kuna seal ei ole ju huvitav.

/Pärna sõnul armastavad nende toredaid metsaradu kasutada ka mootorsõidukitega lapsed. Mitmed koolipoisid sõidavad linnast Upale ja tagasi 5-km terviserada pidi, tekitades sügavaid rööpaid just jalgraja peale./

Tõenäoliselt on see minu isiklik kiiks ja eks kindlasti ka vahest mõni ülevoolavat energiat täis rolleri ja mopeedivend seal "kannakaid" ja "kaapekaid" tegemas käinud, aga mittekuidagi ei suuda kaasa tunda pastorile, kes arvab, et mopeedidega metsarada mööda koolis käivad (!) maalapsed on saatanast ja põhilised rajalõhkujad ning neid tuleb lausa püüdmas käia.

--> SIIM <--

Lugemata postitus Postitas --> SIIM <-- »

oldmoped kirjutas:

Eks see kõik ole jah meie liiklejate kultuurituse taga kinni. Tõenäoliselt põhiliselt tegu ikkagi innamaasturite ja praegu lugematul hulgal saada olevate hiina wannabe atv'de omanikega, kes seal sõitmas käivad. Tõsihuviline mülkamees sinna ei roniks kuna seal ei ole ju huvitav.

/Pärna sõnul armastavad nende toredaid metsaradu kasutada ka mootorsõidukitega lapsed. Mitmed koolipoisid sõidavad linnast Upale ja tagasi 5-km terviserada pidi, tekitades sügavaid rööpaid just jalgraja peale./

Tõenäoliselt on see minu isiklik kiiks ja eks kindlasti ka vahest mõni ülevoolavat energiat täis rolleri ja mopeedivend seal "kannakaid" ja "kaapekaid" tegemas käinud, aga mittekuidagi ei suuda kaasa tunda pastorile, kes arvab, et mopeedidega metsarada mööda koolis käivad (!) maalapsed on saatanast ja põhilised rajalõhkujad ning neid tuleb lausa püüdmas käia.

Pole seal metsarajal käinud, aga samas kandis peatun nädalavahetuseti üsna tihti ja olen üsna kindel, et need mopeedid ja rollerid on linna poolt just sinna rajale läinud sõitma. Seal kandis olen ise näinud kuidas mopeedidega mööda metsa teed rannaäärsele karjamaale sõidetakse ja siis jalg maas gaas põhjas ringe kohapeal tehakse ja rannaniitu üles küntakse. Lisaks valmis aasta alguses Upale viiv asfalt kattega ratta tee, mida mööda maa lastel oleks hea rattaga või muu vahendiga koolsi käia. Selle tervise raja kasutamine mootorsõidukiga liikumiseks ei ole küll põhjendatude sellel suunal. Tõsisemad ateka vennad on Saatemaal soiseid maalappe kamba peale ostma hakanud, et siis seal ennast tühjaks sõita.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

--> SIIM <-- kirjutas:

Lisaks valmis aasta alguses Upale viiv asfalt kattega ratta tee, mida mööda maa lastel oleks hea rattaga või muu vahendiga koolsi käia.

Millega me jõuame jälle selle juurde, millega ma juba mitu aastat võitlen - tõenäoliselt on sinne uuele väidetavale "rattateele" järjekordselt paigaldatud liiklusmärk "435", mille järgi momendil Eestis kehtivate liikluseeskirjade kohaselt see ei olegi jalgrattatee ja selle kasutamine mopeedidega liiklemiseks on keelatud!

Ma ei proovi õigustada mittekuidagi mittekellegipoolt teostatud idiootset käitumist ja vandaalitsemist, lihtsalt juhin tähelepanu sellele, et üks sõidukikategooria on igalpool ja alati millegipärast peksupoiss, keda igaltpoolt ära aetakse.

--> SIIM <--

Lugemata postitus Postitas --> SIIM <-- »

oldmoped kirjutas:
--> SIIM <-- kirjutas:

Lisaks valmis aasta alguses Upale viiv asfalt kattega ratta tee, mida mööda maa lastel oleks hea rattaga või muu vahendiga koolsi käia.

Millega me jõuame jälle selle juurde, millega ma juba mitu aastat võitlen - tõenäoliselt on sinne uuele väidetavale "rattateele" järjekordselt paigaldatud liiklusmärk "435", mille järgi momendil Eestis kehtivate liikluseeskirjade kohaselt see ei olegi jalgrattatee ja selle kasutamine mopeedidega liiklemiseks on keelatud!

Kusjuures ei teagi, kas seal on mõni märk, eks järgmine kord uurin, aga kui õigesti mäletanoli see just mõeldudki ratta ja rolleri (mopeedi) teeks. Millegipärast arvan, et seal terviserajal on pigem hiina wannabe krossikad kui rollerid.

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

oldmoped kirjutas:

tõenäoliselt on sinne uuele väidetavale "rattateele" järjekordselt paigaldatud liiklusmärk "435"

Jahh, jalgratta-jalgteemärk seal ongi.

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

mart211 kirjutas:

ja ma arvan et 90km/h ja alla selle on inimesi aetud rohkem alla, kui kiirust ületades.

Mis krdi äraspidine loogika see on? Sellest võiks järeldada, et jalakäiate suhtes on pigem ohutum lapats põhjas sõita.. :D

Mõtlemisaineks... Fordid osalevad Eestis kümme korda rohkem liiklusõnnetustes kui Škodad (ei esita seda faktina, kuid oletan, et see umbkaudselt nii on). Miks? Kas see tähendab, et Skodad on nii palju paremad ning turvalisemad kui Fordid ja nende juhid osavamad, et vahe lausa kümnekordne?

Nii, loodan, et tuvastasid nüüd loogikavea oma mõttekäigus :)

Muide, ei arva, et see sinust hälviku teeb, kui sa kõnealusel teejupil seieri poole peale (140) vahest lased.

mart211

kas just loogika viga, aga sellest said aru, mida öelda tahtsin, et kuigi ajatakse palju inimesi alla kiirusepiirangutest kinni pidades, ei mõtle ma et kõik täe hooga ainult peaks laskma, sellest oli juba juttu ka, kuid pigem rõhutan seda, et kui ma sel teelõigul kasvõi 10km/h rohkem sõidan siis ju ei hakka kuskil naabrinaisi teele sadama. Seega arvan ise ka, et ei kuulu mootorratta hälvikute hulka, kuna vahest harva kiirust ületan.

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

intz kirjutas:

Mõtlemisaineks... Fordid osalevad Eestis kümme korda rohkem liiklusõnnetustes kui Škodad (ei esita seda faktina, kuid oletan, et see umbkaudselt nii on). Miks?

Sest Forde on tänavapildis rohkem kui Škodasid ? :roll:

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

Panthera kirjutas:

Sest Forde on tänavapildis rohkem kui Škodasid ? :roll:

No täpselt (Forde 10x rohkem Eestis arvel 01.10.07 seisuga). Mu jutu mõte oli siis selles, et ei saa kõiki asju ju absoluutarvudes võrrelda. Aga kui seda teha, siis võib ju ka järeldada, et autoga on turvalisem liigelda purjus peaga, kuna joobes juhtide osakaal avariides on kõigest kolmandiku kanti, ülejäänud 2/3 kained on juhid. ... ... ... :D

(jällegi statistika täpsuse osas pead ei anna)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”