ebayst ostmine.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 1 kord

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Heinz36 kirjutas:

Seda ma sain isegi aru,et tahate seda särki,kuid minupoolne küsimus seisnes selles,miks Te seda ISE ei osta.

Pole kaardi,pole kontot jne.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Ebay ja Paypali konto tegemine on nüüd küll imelihtne, krediitkaardina saad kasutada nt SEB'i virtuaalset krediitkaarti, tegemine maksab 10 krooni ja kehtib vist 2 kuud.

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Kui müüja kannab minu Paypal kontole Taiwanist raha, kas ma saan selle siis oma konto pealt kätte ka?

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

Kantakse Sinu poolt ja Sinuga seotud krediitkaardile :D

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

margus014 kirjutas:

Kui müüja kannab minu Paypal kontole Taiwanist raha, kas ma saan selle siis oma konto pealt kätte ka?

kandku kasvõi Aafrikast :D raha läheb sinu paypal kontole ja juhul kui tegu ei ole mingi tagastusega (petta saamise pärast näiteks) siis pead ise tegema "withdraw funds" oma krediit kaardi kontole. kui kaarte on mitu siis saad valida millisele aga eesti oludes millegipärast kõlbab selleks ainult Visa kaart, tagastust olen saanud küll ka maestrole. arvesta sellega et mõnus teenustasu paypali poolt tuleb otsa.. :evil:

http://badtolka.tumblr.com

userman

Lugemata postitus Postitas userman »

Ega kellegi veel USA-st kahepoolse sidega mootorrattaalarmi tellimisega või analoogsega kogemus pole.

Ebays on selline toode nagu Autopage MA-200 pakkuda http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=autopa ... &_osacat=0
mis netist uurides tundub olevat hea valik selles suhtes, et tunduvalt kvaliteetsem kui suvaline hiina kahepoolse sidega alarmisüsteem.

Paraku kahtlustan, et ka USA-st tellides võib tolliga probleeme tekkida kuna tegu ikkagi raadioseadmega :?

Virx123 kirjutas:
ants01 kirjutas:
Virx123 kirjutas:

üks põnev seik e-bayst tellimisel

Sai tellitud 2poolse sidega mootorratta alarm....mis tuli ikka tunduvalt odavam kui siit ostes.
Nimelt eesti toll arvas et tegu võib olla ohtliku seadega ja andis paki edasi Tehnilise Järelvalve ametile kes siis andis oma hinnangu ,et tõepoolest on tegu sellise kaubaga mida ei tohi Eestisse tuua :wack: :wack: ja kui tahan ikkagi kaupa kätte saada on vaja mingisugust luba,vastasel korral pakk hävitatakse
kusjuures myya on myynud juba päris mitmeid aastaid nii euroopasse kui mujale maailma...ja pole siiani probleemi olnud.
Eks paistab mis sellest saab :)

Kas Eestis on analoogset seadet müügil?
Kas seade vastab EL nõuetele ehk kas on miskeid serte saksmannil saata?

selline vidin:http://cgi.ebay.de/2-Wege-LCD-Alarmanla ... m153.l1262

saatsin myyale kirja ka et kas on dokumente selle kohta...aga ega ju ei tea ka kui ostad,et peab miskeid jante kaasa nõudma :(

Heinz36

Tavaliselt toll hakkab "peedistama" siis kui ese ei oma CE märgistust. Seega oleks targem müüja käest antud märgistuse olemasolu üle küsida.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Miks Sa Eestist ei osta, saaks sama raha eest toote, mille probleemide korral ka tagastada saad. Tuleb USA'st , made in China-vahet pole, kui vaja, pannakse ka 10 000EEK maksva alarmiga masin pihta.
Ise ostsin kunagi http://www.motoonline.ee/?id=1214&category_id=34 ühe vanema mudeli, 2 way, 2 pulti kaasas 700 krooniga. Töötas küll, õnneks jäi reality test tegemata.

Keegi meie foorumist tegeles ka alarmidega.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

red buell on see kasutaja kes tegeleb, minu üle eelmisele rattale paigaldas 2 way alarmi, hinda enam väga täpselt ei mäleta aga minumeelest oli koos paigaldusega kuskile 3000,- eek kanti.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Raits66
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Raits66 »

Kui Ebayst pole tulnud kahe nädala jooksul item dispatched teadet, tea kas peaks hakkama hädaldama juba?

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Raits66 kirjutas:

Kui Ebayst pole tulnud kahe nädala jooksul item dispatched teadet, tea kas peaks hakkama hädaldama juba?

Minu kogemus näitab seda, et osa müüjaid ei teavitagi sellest ostjat ega tee ka vastavat märget eseme juurde. Mina isiklikult olen jälginud seda tähtaeg, mille jooksul sul võimalik E-Bays dispute avada kui ei ole näiteks kaupa kätte saanud vms. Jälgi ka neid tähtaegu, mida müüja tarneks on esialgselt pakkunud ja kui need möödas, võta müüjaga ühendust, vaata, mis vastab. Kui ei vastagi ja aeg tiksub, siis ava case ja pole probleemi. Mina olen mitmeid kordi läbi PayPal customer protectioni oma raha tagasi saanud.

Keretööd
Kasutaja avatar

Raits66
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Raits66 »

pyramiid kirjutas:
Raits66 kirjutas:

Minu kogemus näitab seda, et osa müüjaid ei teavitagi sellest ostjat ega tee ka vastavat märget eseme juurde.

Just seda oligi tarvis teada. :bsmile:

Tänud

Kasutaja avatar

levis1
Tsikkel: Suzuki RMZ-250

Lugemata postitus Postitas levis1 »

vajaks abi 2 jubina tellimisel ebay-st. inglismaalt. levis1@hot.ee

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

levis1 kirjutas:

vajaks abi 2 jubina tellimisel ebay-st. inglismaalt. levis1@hot.ee

Võta Timoga ühendust.Kasutaja T123OTS . Vt. ka teemat http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... lt#p414643

Your choice is Your half chance.

argo_1974
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas argo_1974 »

Kuidas Eesti poisid ebay kaudu odavalt tsikleid kokku ostavad ...

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

argo_1974 kirjutas:

odavalt? Ära unusta et see saksa kaubitseja on nad seal veel odavamalt sisse ostnud.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Raits66 kirjutas:
pyramiid kirjutas:
Raits66 kirjutas:

Minu kogemus näitab seda, et osa müüjaid ei teavitagi sellest ostjat ega tee ka vastavat märget eseme juurde.

Just seda oligi tarvis teada. :bsmile:

Tänud

Maksa Paypal'iga. Sealt saad raha tagasi kui müüa hakkab jamama.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Heinz36

argo_1974 kirjutas:

See pole ju mitte sellest,et odavalt ostetakse,vaid ebay nn. hinnakruvimisest ja pärast pakkumise katkestamisest mille tulemuseks odavalt saadud kaup.....

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Heinz36 kirjutas:
argo_1974 kirjutas:

See pole ju mitte sellest,et odavalt ostetakse,vaid ebay nn. hinnakruvimisest ja pärast pakkumise katkestamisest mille tulemuseks odavalt saadud kaup.....

Aga kas hinnapakkumise tegija ise saab oma pakkumise annulleerida? Minu meelest mitte.. Ei saa muidugi saksa keelest aru ka, mida seal täpsemalt räägiti, aga ehk keegi keeletundja võtaks sisu lühidalt kokku, et mismoodi selline asi siis võimalik on?

Keretööd

argo_1974

Heinz:
sõna "odav" oleks vist pidanud jutumärkidesse panema ...

Trikk on põhimõtteliselt järgmine.
Olgu asja hind 1 EUR, pakkumise samm 1 EUR.
A pakub 1000 EUR, hind on 2 EUR.
B pakub 999 EUR, hind on 1000 EUR. Hind on antud kauba jaoks liiga kallis ja "võõrad" enam pakkumisi ei tee.
Enne oksjoni lõppu tühistab B oma pakkumise, hind kukub 2 EUR peale tagasi, võitja on A.

EBay seab pakkumiste tagasivõtmisele loomulikult omad tingimused, aga neid hästi tundes ja ära kasutades on võimalik siiski head "hinnaalandust" saada.

Heinz36

No jah oleks pidanud jutumärgid panema,sest tegu ikka päris odava :D trikiga. Aga põhimõte korrektselt lahti seletatud.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

argo_1974 kirjutas:

Heinz:

B pakub 999 EUR, hind on 1000 EUR. Hind on antud kauba jaoks liiga kallis ja "võõrad" enam pakkumisi ei tee.
Enne oksjoni lõppu tühistab B oma pakkumise, hind kukub 2 EUR peale tagasi, võitja on A.

EBay seab pakkumiste tagasivõtmisele loomulikult omad tingimused, aga neid hästi tundes ja ära kasutades on võimalik siiski head "hinnaalandust" saada.

see B siis nagu tulevikus enam pakkuda ei saa. Üks asi mis müüad võivad selle vastu teha on pakkumisi uutelt liikmetelt mitte vastu võtta. Ainult nendelt kes juba pikemat aega liikmed ja hea reitinguga.

BMW R100RS

Heinz36

Oil-Cooled kirjutas:
argo_1974 kirjutas:

Heinz:

see B siis nagu tulevikus enam pakkuda ei saa. Üks asi mis müüad võivad selle vastu teha on pakkumisi uutelt liikmetelt mitte vastu võtta. Ainult nendelt kes juba pikemat aega liikmed ja hea reitinguga.

Müüjad peavad panema eseme müügile piirhinna alla mille ei müüda ja jääb ära see hala.Igatahes see saksman oma rumaluse ohver,mis muidugi keerati ära eestlastest ostjate vastu....

argo_1974

Ebay mõte ei ole piirhindade või kõrgete alghindades panekus vaid müüdavale kaubale ausal teel maksimaalse hinna leidmises.

B-l tekib probleem alles siis, kui müüja triki ära tunneb ja sellest Ebay-d teavitab. Muidu on pakkumiste annuleerimine ilma igasuguste sanktsioonideta.

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

Selle tegevuse nimeks on "Bid Sheilding"
Ebay foorumis oli suur diskusioon sellel teemal ja ebay ametlik seisukoht et ta ei tee mingisuguseid muudatusi.
Ja soovitab siin just ülal mainituid tegevust.
Tänapäeval ongi nii et ise saad pakkumise tagasi võtta. Kui aga case ujub välja siis tuleb ka tõestada seda. Ja USA seaduse silmis asi ei ole see ka pettus. Pealegi müüalgi on õigus peale kauba müüki kuidagi müük katkestada mingil tingimustel...
Igatahes eks ta paras susserdamine ole.
Olen tunni jooksul pakkumist ära võtnud ilma suurema kärata ja see täiesti võimalik.
Aga see jääb ka su tagasisidesse mingi aastaks sisse.

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

KUi ma ostan e-bay kaudu saksamaalt Koso spidomeetri summas 197 EUR, siis ma mingeid lisanduvaid tollimakse kartma ei pea?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 433 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

margus014 kirjutas:

KUi ma ostan e-bay kaudu saksamaalt Koso spidomeetri summas 197 EUR, siis ma mingeid lisanduvaid tollimakse kartma ei pea?

Ei

Heinz36

margus014 kirjutas:

Põhimõtteliselt ei lisandu,kuid alati tasub jälgida parempoolset veergu,kus saatja aadress. Kuna saatja võib asuda ka väljaspool EU-d(nt. Hiina) ja siis võivad paki saabudes oodata ees ebameeldivad väljaminekud :(

Kasutaja avatar

schanzez
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas schanzez »

Mis moodi pakkumise tagasivõtmine käib, kuulen küll sellest esimest korda!? :D

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

Heinz36 kirjutas:

....

Aa sellepärast siis ei tahagi Sakslased enam Eestiga tegemist teha. Üks just vastas küsimuse peale kas eset Eestisse saadaks: "auf keinen Fall" ehk siis "mitte mingil juhul" :lol:

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”