Kasutajanimede sünnilood
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tea mul vist sellega seotud et nagu enamalt jaolt igalpool tundmatu olen olnud, suht hästi oskan kõikjal nö. ära kaduda- kuid mitte eksida. Nagu JohnDoe - tundmatu surnu vist ilmselt hakkas meeldima see kuidas ameeriklased seda kasutavad.
Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
-
Teema algataja
mairom - sõbrad on öelnud, et kõige Mairom kõigist Mairodest. Aga tegelikult kunagi ammu vist hot-i kontot tehes proovisin aadressi mairo@hot,ee, mis oli juba kasutusel ja siis hot.ee keskkond pakkus ise 5 varianti välja, millest kõige rohkem meeldis mairom. nii see alguse saigi. teistes foorumites ka mairom.
-
Teema algataja
Kakk pärineb omaaegsest Grendeli-nimelise Tartu bändi sürrealistlikust laulust "Kakk ja pääsuke" (üks rida on sealt mälu järgi jõudnud ka praegusesse signatuuri). Laul sõitis totaalselt ajudesse ja seda pidi igal pool jorutama... Siis sai ka jutukates sellenimelisena ringi käidud ja viimaks oli asi nii hull, et isegi omaenda pere kipub põhiliselt seda nime kasutama. 

-
Teema algataja
Vot minul on selline tore lugu oma kasutajanimega, et vaatasin mina ükskord passi, et mis nimi siis ka seal on, ja ennäe, peris omapärane nimi oli ja nii ta saigi ka bikeris kasutajanimeks. Selles mõttes hea, et sellenimelisi kasutajaid eesti foorumites vähemalt eriti ei kohta ja ei pea hakkama mingid erilist imenime ka välja mõtlema.
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
hehee se nimi on yhest arvutimängust nimega Rainbow 6.JohnDoe kirjutas:Tea mul vist sellega seotud et nagu enamalt jaolt igalpool tundmatu olen olnud, suht hästi oskan kõikjal nö. ära kaduda- kuid mitte eksida. Nagu JohnDoe - tundmatu surnu vist ilmselt hakkas meeldima see kuidas ameeriklased seda kasutavad.

http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
nimed
Hüüdnimi on karu ja elupaik on Kurisoo nii, et väike mõttevälgatus= Kurisookaru
Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Noh jah. Peaks ka siis vast mainima, kust mina pärit olen. Kasutajanimi oli algul mingi segase peaga välja mõeldud "MetallMootor". Kuna hüüdnimi mul ikkagist Ronk, siis mõtlesin ka selle siia panna. Sai siis kõneldud Motopaksuga, kes lahkelt mu probleemi lahendas. Nüüd olen ka Ronk ja tsikli nimi Must Ronk (kuigi ta on veel hetkel punane
).
Lenda lenda lenda Must Ronk - Valge Lind
Tsit. Ruja - Must Ronk

Lenda lenda lenda Must Ronk - Valge Lind
Tsit. Ruja - Must Ronk

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul siis selline lugu, et enne oli kasutajanimi raido36, kuna see mul igal pool mujal ka kasutajanimeks, aga otsustasin panna siis Mašk, sest meil koolis käis üks hull tüüp, mitte kõige täpsemas tähenduses hull. Tema perekonnanimi oli Kask ja kutsuti mašeks teda. Kuna ta läks meie koolist minema, siis kõik hakkasid tema järgi igatsema ja kuna mina olen peale Kaske järgmine selline "hull"
siis pandi see nimi (Mašk) mulle ja otsustasin ka siia sellise kasutajnime siis panna. Mulle ei meeldi ka neid umbreid kasutajanimes tegelikult erit kasutada. Mašk jääb kõigile hästi meelde
Terv,
raits

Terv,
raits
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kuna veres on kogu aeg tehnika piisk olnud ja olen ka vana usa raua austaja. Oli kunagi vaja sisse regada tqhq.ee lehele, sai ka võetud nimi oma teise põlvkonna Mustangi nime järgi. Kuna Mustangi nimi oli hõivatud siis tuletasin ise edasi, et ka musttank on hää mu jaox. Ja nii see on jäänud ja jääbki.
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
- Tsikkel: Jawa Style
Nime valiku tingis sügav austus NSVL-i tehnika vastu.
Kõikidel selle ajastu toodetele on/oli peale peale kirjutatud
made in ussr sellest ka nimi.Ise olen ka sel ajastul sündinud. Välja öelda on kiiresti raske ja ega kui ei süvene siis tundub nagu oleks siin midagi madinuss-i sarnast aga mul suva. Keegi pole siiani kopeerinud ka!
Kõikidel selle ajastu toodetele on/oli peale peale kirjutatud
made in ussr sellest ka nimi.Ise olen ka sel ajastul sündinud. Välja öelda on kiiresti raske ja ega kui ei süvene siis tundub nagu oleks siin midagi madinuss-i sarnast aga mul suva. Keegi pole siiani kopeerinud ka!

Fazer GOO
-
Teema algataja
Enda nimi tekkelugu siis järgmine. Kunagi sai first-person-shooter (FPS)arvutimängudega tegeldud ja seal oli stiiliks kasutada lühemat sorti nimesid. Seega oli vahel lihtsam mõni sõna numbriga asendada - sellest tulenevalt siis nime alguses sõna TWO asemel numbri 2. Loetuna oleks siis nimi 2Side [Twoside], mis tõlkes tähendaks kakskülg. Nime valik siis lähtuvalt sellest, et on kaks vastandlikku liikumismoodust - jalakäijana ja biker'ina. Mõlema liikumisviisi puhul ei eeldata, et teine vastanduv variant võimalik oleks - üllatunuid on palju
, eriti nende puhul, kes ei tea, et bike'iga ringi vuran.

-
- Tsikkel: Roadsmith HDST HD™ Trike
Praegune nimi on märkimist leidnud esmakordselt aastal 1991 Moskvas "Monsters of Rock" festivalil, kus Metallica oli just lõpetanud etlemise ja oli aega ringi jalutada/janu kustutada. Sääl tuli minu juurde üks eesti keelt kõnelev härra nimega Noka ja küsis ka minu nime.
Kuna oli seljataga üle kahe tunni bändiga kaasaröökimist, siis ei saanuki nimi kosta hoolimata püüdlikust hääldamisest teisiti kui Uhh.
Rene@XV535
Kuna oli seljataga üle kahe tunni bändiga kaasaröökimist, siis ei saanuki nimi kosta hoolimata püüdlikust hääldamisest teisiti kui Uhh.
Rene@XV535
Mu õel on selline iseteadev ja eriti nahhaalne kass nimega Smokey, kelle nimi tuleneb tema suitsuhallist värvusest. Mõuki on aga mu pisikese õetütre üritus välja hääldada kassi nime. Kuna korra õllese peaga hakkasime kass samamoodi kutsuma siss jäi see külge. Niisiis, MÕUKI (hääldada kõva inisev-käriseva häälega).
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Ohjah...
Räägin siis ka väikese stoori siia.
Olen tegelikult olnud juba üsna ammune kasutaja foorumis, kuid varasemalt Daredevil nime all. Selle nimega kutsusid mõned sõbrad mind varasemal ajal ning nii tekkiski... Siiski oli see nimi praeguseks ajaks ennast ammendanud ja otsustasin, et muudan endale hingelähedasemaks. Kuna perenimi on Karu, siis tahtsingi Karu, mis oli kahjuks ära võetud. Lühike mõttepaus ja saingi Karupoiss.
Seega, mina olen Karupoiss!
Räägin siis ka väikese stoori siia.
Olen tegelikult olnud juba üsna ammune kasutaja foorumis, kuid varasemalt Daredevil nime all. Selle nimega kutsusid mõned sõbrad mind varasemal ajal ning nii tekkiski... Siiski oli see nimi praeguseks ajaks ennast ammendanud ja otsustasin, et muudan endale hingelähedasemaks. Kuna perenimi on Karu, siis tahtsingi Karu, mis oli kahjuks ära võetud. Lühike mõttepaus ja saingi Karupoiss.
Seega, mina olen Karupoiss!

Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.