EMV Rolleri liiga karikasari
Moderaator: Moded
kuule midagi siukest oli jah.... kusjuures nihhuinaada kui kolonnis sõidame siis milleks on vaja lampi ees plokki tõmmata kui on teada et sul terve rivi persses sõidab , kui ka tõmbad plokki siis pead arvestama sellega et sulle keegi sisse eisõidaks... ja mingid tchikid veel käest kinni ka rolleritepeal... see selleks... kõik OLEKS võinud olla aga eiolnud... niiet sinul probleem minul mitte
ja pidama sain tänu oma toredale pidurikettale...

ei olnud 50ccmine siliner... edasi ei l2inud sellepärast,et karpa düüs on väga väga väike ja rullid on ajuvabalt kerged(pöördesse läheb edasi mitte) ja sumpas veel mõnusalt suur mõlgikeJustice kirjutas:Väike küsimus siis minu poolt.
Kus ja kuna tuleb järgmine etapp?![]()
Tahaks ka valmistuda.
Ning Marek, kas sul oli 50cc silku peal?

30cccmine Yamaha Aerox
-
-
Ei ole järgmine türil,türil tuleb alles augustis-septembris kuna see rada koguaeg hõivatud. Järgmine peaks tulema tartus ja varsti!
Ja teile türivennad ma ütlen,et kui te veits tagasihoidlikumaks ei hakka saate varsti vihavaenlaste poolt pistongi. liiga ülbelt lasete,missiis et teil mai tea 3x paremad masinad on jne...pole vaja isakest mängida. Hetkel ma räägin sellest rohelise keewayga standard klassi vennast(vabandan kui ta pole türilt,aga minu info järgi on),esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg ja teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt. Niiet järgmisel etapil sa sõidad täiustatud klassis.
Ja teile türivennad ma ütlen,et kui te veits tagasihoidlikumaks ei hakka saate varsti vihavaenlaste poolt pistongi. liiga ülbelt lasete,missiis et teil mai tea 3x paremad masinad on jne...pole vaja isakest mängida. Hetkel ma räägin sellest rohelise keewayga standard klassi vennast(vabandan kui ta pole türilt,aga minu info järgi on),esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg ja teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt. Niiet järgmisel etapil sa sõidad täiustatud klassis.

vaata et sa ise isaks ära ei lähestage6 kirjutas:Ei ole järgmine türil,türil tuleb alles augustis-septembris kuna see rada koguaeg hõivatud. Järgmine peaks tulema tartus ja varsti!

ega ta ju meelega ei sõitnud sulle otsa...võistlustel juhtub õnnetusi..ole õnnelik et sa nii ei lennanud nagu Jyrka..
aga yx Türi vend oli kll Pro...
aga kas siis kontrollis ei saadud aru et midagi tehtud on??
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kui selliste asjade juhtumisega võistluse käigus ei ole arvestanud ja ei suuda sellega ka leppida, siis ei ole mõtet ka võistlema minna.stage6 kirjutas:esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg
Inimesel ei saa ometi olla niisuurt kompleksi, et teda häirib see, et odavama hinnaklassi roller tema suurest ja uhkest kätetööst paremini sõidab!!! Kui hoolikalt uurima hakata, siis igasugustest tuunimistest õnnestub tavaliselt väga väikene protsent, mis saavutab parema tulemuse, kui tehase originaal... ja siis tihti ikkagi mingis pööreteosas ja mingitel tingimustel avastad, et eelis on stock setingutel. Samuti ei ole reaalselt kuidagi mingit vahet, mis tootja oma see mootor on ja tihti ka kloonid väga hästi õnnestunud ja ei ole stockmasinatel mingit vahet... või on tihti just isegi hoopid klooni kasuks... välja arvatud kõikuv koostekvaliteet ja juhusstage6 kirjutas:teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt.
Lisaks natukene ka selle automaailma "tuuningkiti" kohta - see ei ole tuunimne, see kit on reaalselt mõeldud selleks, et nihutada mootoril jõumoment natukene kõrgemale pööretealale. Need on nende rollerite stockosad ja on lihtsalt mõeldud kasutamiseks valikuna, et kumb seting kasutajale rohkem meeldib ja eiole soovituslikud paigaldada enne sissesõidu lõppemist. Algselt kuulusid need ka keeway rollerite standardvarustusse - rolleriga kuulusid kaasa 2 leegitoru, 2 komplekti raskuseid ja 2 komplekte düüse. See lühema kaarega leegitoru omab algselt täpselt samamoodi auguvahel piiravat seibi nagu ka pikem toru. Piirajate eemaldamine oli aga ju võistlustingimustega lubatud!
See, et nüüd need komplektid on edasimüüjate poolt müüdavatelt roleritelt maha korjatud ja eraldi raha eest kaasa müüakse, ei tee nendest veel tuuningvarustust!
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 12:56, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Ma ei saa sellega ka arvestada,et mulle sõidetakse sumpaga küljepealt sisse 
Oli hea,et mul oli baigikostüüm seljas muidu jalg oleks mõnustalt kõrvetada saanud. Asi ei ole selles,et odav hinnaklass vms. Ja see on ju tuunimine kui sa paned peale paremad jupid,mis pole rolleril kohe peal. Kust peaks teadma korraldaja,et tal oli kaasas kohe need jupid. Näiteks ma võin ka minna sinna jutuga et mul on aerox replica ja sellega oli kohe tehasest väljudes kaasas täistuuningu kit,pole minusüü,et sead eraldi raha eest nüüd müüakse ja ma tahan standardklassis sõita. Samas tüüp hästi pani kuna kohe kui võimalus avanes küttis mulle sisse ja pani mööda. See oli mingi eelviimasel ringil ka vist.

Oli hea,et mul oli baigikostüüm seljas muidu jalg oleks mõnustalt kõrvetada saanud. Asi ei ole selles,et odav hinnaklass vms. Ja see on ju tuunimine kui sa paned peale paremad jupid,mis pole rolleril kohe peal. Kust peaks teadma korraldaja,et tal oli kaasas kohe need jupid. Näiteks ma võin ka minna sinna jutuga et mul on aerox replica ja sellega oli kohe tehasest väljudes kaasas täistuuningu kit,pole minusüü,et sead eraldi raha eest nüüd müüakse ja ma tahan standardklassis sõita. Samas tüüp hästi pani kuna kohe kui võimalus avanes küttis mulle sisse ja pani mööda. See oli mingi eelviimasel ringil ka vist.

-
- Kontakt:
Need ei ole tuuningosad ja see ei ole sportlikult täiustmine - need jupid ON rolleril, kui need saabuvad, kohe peal, enamus müüjaid (näiteks antud juhul Automaailm, võtavad need lihtsalt ära, et siis lisaraha eest müüa! Algselt on üks komplektidest küljes ja teine sadula all koos tööriistakomplektiga, et paigaldada peale sissesõidu lõppu... ja need on mõeldud täiesti tavaliseks igapäevaseks kasutamiseks, mitte tuunimiseks. Sissesõidu ajaks on rolleril lihtsalt teise leegitoruga nihutatud jõumoment allapoole, et mootorit aeglasel sõidul vähem koormata.stage6 kirjutas:Ja see on ju tuunimine kui sa paned peale paremad jupid,mis pole rolleril kohe peal.
hälvik
Ei lõhna kadeduse järgi,kui oli las siis olla,hästi liikus iseenesest ja tegin ise 15 cm pöörderaadiuse vea kus ta pressis ennast lihtsalt vahele ja kuna mulle oli roller kallim ei hakanud ise vastu suruma. No igatahes need korjatakse edasimüüja poolt ära ja pannakse tuuningosana müüki,niiet on küll tuuningosa.
-
- Kontakt:
Vaidlen lolli järjekindlusega edasi - sõltub sellest, kuskohast roller osta, on need osad kas rolleri komplektis või mitte.stage6 kirjutas:No igatahes need korjatakse edasimüüja poolt ära ja pannakse tuuningosana müüki,niiet on küll tuuningosa.
Kas kui mõni pood müüks rollereid nii, et hind hinnakirjas, et baashind võimalikult väike tunduks, on toodud see toodud ilma tagarattata ja tagaratas oleks väljatoodud eraldi hinnaga, kas siis tagaratas oleks tuuningosa? Kas pagasikohver on tuunigosa?
Ma saan ikkagi aru sellest, et nii s**** hinge, et mõni roller olenemata oma hinnast on liiga hea käitumisega ja tehasekoplektsusega.
Asi on ikkagi põhiliselt tehaste erinevates ideoloogiates - paljudel masinatel ikkagi vaid peotäis seibe erinevates kohtdes, mis mootori hinge kinni poovad ja nende eemaldamine on reglemendi järgi legaalne kuna ei parenda mootori tööd vaid eemaldab segajad... aga näiteks ühegi ditech'iga ei ole mõtet standartklassi sõitma minna, kui tahatmine ka mingit tulemust saavutada - ilma aju ümberprogrammeerimata see masin lihtsalt ei liigu oma ökoloogia ja euronormidele vastavate setingutega ilma piirajateta karburaatoritega võrdselt... aga racingtarkvara ei ole mittekuidagi sportlikult täiustamata masin... kuna muudab mootori tööreziime. Igal asjal on oma head ja halvad küljed ja erinevad sobivuskohad. Tihti millegipärast ongi kollased rollerid peale piirajate eemaldamist suurema potensiaaliga... eks see väljendub ka kahjuks seljuhul elueas, kui kogu seda vabanendud resurssi ära kasutama hakata.
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 14:17, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
-
- Kontakt:
See on sellepärast, et enmus rollerimeestele saab ju niimoodi müüa peaaegu kõike, kui müügiargumendina toote nimele lisada liide "Tuning-"

Eks teil enmusel ole nii tuningtuled, tuningrihmad jne. Eks varsti tulevad ka tuningsadulad ja tuningventiilid.

Eks teil enmusel ole nii tuningtuled, tuningrihmad jne. Eks varsti tulevad ka tuningsadulad ja tuningventiilid.
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 14:27, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Seda küll, aga tegu siiski tuuningug, ma võin ka öelda et naabrimees andis suurema leegika ja siis võttis sõelad välja ja siis viilis ja puuris siit sealt jne-jne....
See pole tuning? Kuigi naabrimees ei maininud sõnagi Tuuningust..
See pole tuning? Kuigi naabrimees ei maininud sõnagi Tuuningust..

Viimati muutis klemm, 29 Mai 2006, 14:28, muudetud 1 kord kokku.