EMV Rolleri liiga karikasari

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

küsimus mulgimotoärile:
kas maxi klassis sõitjad ei saanudki punkte?
mulle diplomile igatahes ei pandud pitsatit?!
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

stage6 kirjutas:
Jah linnas murdus hark ära:D
vend ikka eri haigelt sõitsi ka,mingi äärekivisse jne,siis jäi veel kuskil seal autoalla ka ju :lol:
palun rääkige täpsemalt. :lol:

Teema algataja
stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Tüüp sõitis kõigepealt mingi äärekivisse,siis jäi kuskil seal majadejuures autoalla(mingi väike põnts käis) ja siis lõppudelõpuks murdus üldse hark ära(amorte ju polnud ja mingi suvaline ratta kahvel oli) ning see junn lohises tükk maad mootoripeal edasi. Rohkem ei tea!
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

Suht-koht "normaalne" :P
Jube kahju et endale transporti ei leidnud :(
Huvitab ennastki, millal ja kus toimun järgmine etapp?!

valmar

Lugemata postitus Postitas valmar »

kuule midagi siukest oli jah.... kusjuures nihhuinaada kui kolonnis sõidame siis milleks on vaja lampi ees plokki tõmmata kui on teada et sul terve rivi persses sõidab , kui ka tõmbad plokki siis pead arvestama sellega et sulle keegi sisse eisõidaks... ja mingid tchikid veel käest kinni ka rolleritepeal... see selleks... kõik OLEKS võinud olla aga eiolnud... niiet sinul probleem minul mitte :lol: :lol: :lol: ja pidama sain tänu oma toredale pidurikettale...

iffu

Lugemata postitus Postitas iffu »

Ülikõva üritus tuli välja ikkagi. Ei oskand oodata küll nii palju osalejaid. Kõik tuli väga super välja.
Matsu ka väga palju ei pandud õnneks. (:

Kõik olid vägatublid :)
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

Justice kirjutas:
Väike küsimus siis minu poolt.
Kus ja kuna tuleb järgmine etapp? :roll:
Tahaks ka valmistuda.
Ning Marek, kas sul oli 50cc silku peal :o ?
ei olnud 50ccmine siliner... edasi ei l2inud sellepärast,et karpa düüs on väga väga väike ja rullid on ajuvabalt kerged(pöördesse läheb edasi mitte) ja sumpas veel mõnusalt suur mõlgike :roll: aga sellel nädalal saab need probleemid lahendatud ja siis hea meelega 180ccmise Gileraga joonele :shock:
30cccmine Yamaha Aerox

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

igati ästi korda länud yritus oli :D
sorry et et 3nda koha röövisin tagarattal sõitmisel :D
tglt ma algul ei tahtnudki minna....korraldajad ytlesid et võib kll...njh nii ma läksingi..
aga jahh selle hiinakaga oli päris lõbus tartust viljandisse loksuda...
järgmisel etapil juba Italjet Dragsteriga 70cc :twisted:
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

:shock: italjet-ga :shock:
Njaaaa :P
Aga kas ma sain õieti aru et järgmine etapp juba õigel kardirajal?
Suzuki Katana Lc

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Olin siis ise kah kohal, küll mitte rolleriga.
Üritus oli väga 5 :) Teadustajamehe tekst hakkas kah järjest rohkem voolama, kui sai rohkem õlut joodud.. :lol:

Ootan juba järgmist etappi, siis osalen kah. :twisted:

PS. Mul ka mõned pildid, üritan kuskile üles lükata
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

teadvustaja oleks võinud ja vähe kainem olla :lol: . lõpus oli 180ccm gilera juba hiinlane :twisted:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Kordaks siis küsimust kus ja kuna järgmine etapp?
:o
Suzuki Katana Lc
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

kas mitte türi kardirajal?
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Sellest osast sain aru, aga
Tahaks ka teada kuna täpsemalt?
Suzuki Katana Lc

Roby

ise sain kahh aru et järgmine etapp Türil ja kolmas Tartus Night Race ajal...
aga kindlat aega vist veel ei olegi see on veel arutamisel...minu arust

Teema algataja
stage6

Ei ole järgmine türil,türil tuleb alles augustis-septembris kuna see rada koguaeg hõivatud. Järgmine peaks tulema tartus ja varsti!

Ja teile türivennad ma ütlen,et kui te veits tagasihoidlikumaks ei hakka saate varsti vihavaenlaste poolt pistongi. liiga ülbelt lasete,missiis et teil mai tea 3x paremad masinad on jne...pole vaja isakest mängida. Hetkel ma räägin sellest rohelise keewayga standard klassi vennast(vabandan kui ta pole türilt,aga minu info järgi on),esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg ja teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt. Niiet järgmisel etapil sa sõidad täiustatud klassis. :twisted:
Pilt

Roby

stage6 kirjutas:
Ei ole järgmine türil,türil tuleb alles augustis-septembris kuna see rada koguaeg hõivatud. Järgmine peaks tulema tartus ja varsti!

Ja teile türivennad ma ütlen,et kui te veits tagasihoidlikumaks ei hakka saate varsti vihavaenlaste poolt pistongi. liiga ülbelt lasete,missiis et teil mai tea 3x paremad masinad on jne...pole vaja isakest mängida. Hetkel ma räägin sellest rohelise keewayga standard klassi vennast(vabandan kui ta pole türilt,aga minu info järgi on),esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg ja teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt. Niiet järgmisel etapil sa sõidad täiustatud klassis. :twisted:
vaata et sa ise isaks ära ei lähe :wink:

ega ta ju meelega ei sõitnud sulle otsa...võistlustel juhtub õnnetusi..ole õnnelik et sa nii ei lennanud nagu Jyrka..

aga yx Türi vend oli kll Pro...

aga kas siis kontrollis ei saadud aru et midagi tehtud on??

Teema algataja
stage6

Rasmus ei vaadanud üldse leegikat ega midagi :D
Ta vaatas,et kas on sport sumpa või mitte aga seda kas täiustatud mitte.
Sa ka ära üldse paugu,võtsid päris nokapeal sõitjatelt koha ära :P
Pilt

Roby

ega see võistlus mõisa peale ei olnud....
korraldajad ju ytlesid et võib...
mll pohh :D

sa olid ju seal suur korraldaja :wink:
miks sis ise ei vaadanud yle?

Teema algataja
stage6

Jürka lahe mees magas sisse ja ma jõudsin umbestäpselt võistluse alguseks kohale :D Veits soojenduseks ja läks lahti.
Pilt

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

stage6 kirjutas:
esiteks ta sõitis mulle julmalt sumpaga küljepealt sisse niiet mul on saabastepeal mõnus sulamisjälg
Kui selliste asjade juhtumisega võistluse käigus ei ole arvestanud ja ei suuda sellega ka leppida, siis ei ole mõtet ka võistlema minna.

stage6 kirjutas:
teiseks see ei olnud stock,see oli selle automaalima vms, tuuningkitiga. Pole lihtsalt võimalik,et viimasepeale timmi aetud stock piaggio mootor saab ära stock hiinakalt.
Inimesel ei saa ometi olla niisuurt kompleksi, et teda häirib see, et odavama hinnaklassi roller tema suurest ja uhkest kätetööst paremini sõidab!!! Kui hoolikalt uurima hakata, siis igasugustest tuunimistest õnnestub tavaliselt väga väikene protsent, mis saavutab parema tulemuse, kui tehase originaal... ja siis tihti ikkagi mingis pööreteosas ja mingitel tingimustel avastad, et eelis on stock setingutel. Samuti ei ole reaalselt kuidagi mingit vahet, mis tootja oma see mootor on ja tihti ka kloonid väga hästi õnnestunud ja ei ole stockmasinatel mingit vahet... või on tihti just isegi hoopid klooni kasuks... välja arvatud kõikuv koostekvaliteet ja juhus
Lisaks natukene ka selle automaailma "tuuningkiti" kohta - see ei ole tuunimne, see kit on reaalselt mõeldud selleks, et nihutada mootoril jõumoment natukene kõrgemale pööretealale. Need on nende rollerite stockosad ja on lihtsalt mõeldud kasutamiseks valikuna, et kumb seting kasutajale rohkem meeldib ja eiole soovituslikud paigaldada enne sissesõidu lõppemist. Algselt kuulusid need ka keeway rollerite standardvarustusse - rolleriga kuulusid kaasa 2 leegitoru, 2 komplekti raskuseid ja 2 komplekte düüse. See lühema kaarega leegitoru omab algselt täpselt samamoodi auguvahel piiravat seibi nagu ka pikem toru. Piirajate eemaldamine oli aga ju võistlustingimustega lubatud!
See, et nüüd need komplektid on edasimüüjate poolt müüdavatelt roleritelt maha korjatud ja eraldi raha eest kaasa müüakse, ei tee nendest veel tuuningvarustust!
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 12:56, muudetud 1 kord kokku.
hälvik

Teema algataja
stage6

Ma ei saa sellega ka arvestada,et mulle sõidetakse sumpaga küljepealt sisse :D
Oli hea,et mul oli baigikostüüm seljas muidu jalg oleks mõnustalt kõrvetada saanud. Asi ei ole selles,et odav hinnaklass vms. Ja see on ju tuunimine kui sa paned peale paremad jupid,mis pole rolleril kohe peal. Kust peaks teadma korraldaja,et tal oli kaasas kohe need jupid. Näiteks ma võin ka minna sinna jutuga et mul on aerox replica ja sellega oli kohe tehasest väljudes kaasas täistuuningu kit,pole minusüü,et sead eraldi raha eest nüüd müüakse ja ma tahan standardklassis sõita. Samas tüüp hästi pani kuna kohe kui võimalus avanes küttis mulle sisse ja pani mööda. See oli mingi eelviimasel ringil ka vist. :roll:
Pilt

Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Ei ma vaatasin ka, et kahtlane, sest vennal just erilist skilli polnud :?
Aga masin liikus kyll keeway matrixi kohta kuidagi väga hästi :?
Suzuki Katana Lc
Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

ei tea kas asi on minus või milles aga siin lõhnab kadeduse järgi? ;o
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

stage6 kirjutas:
Ja see on ju tuunimine kui sa paned peale paremad jupid,mis pole rolleril kohe peal.
Need ei ole tuuningosad ja see ei ole sportlikult täiustmine - need jupid ON rolleril, kui need saabuvad, kohe peal, enamus müüjaid (näiteks antud juhul Automaailm, võtavad need lihtsalt ära, et siis lisaraha eest müüa! Algselt on üks komplektidest küljes ja teine sadula all koos tööriistakomplektiga, et paigaldada peale sissesõidu lõppu... ja need on mõeldud täiesti tavaliseks igapäevaseks kasutamiseks, mitte tuunimiseks. Sissesõidu ajaks on rolleril lihtsalt teise leegitoruga nihutatud jõumoment allapoole, et mootorit aeglasel sõidul vähem koormata.
hälvik

Teema algataja
stage6

Ei lõhna kadeduse järgi,kui oli las siis olla,hästi liikus iseenesest ja tegin ise 15 cm pöörderaadiuse vea kus ta pressis ennast lihtsalt vahele ja kuna mulle oli roller kallim ei hakanud ise vastu suruma. No igatahes need korjatakse edasimüüja poolt ära ja pannakse tuuningosana müüki,niiet on küll tuuningosa.
Pilt

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

stage6 kirjutas:
No igatahes need korjatakse edasimüüja poolt ära ja pannakse tuuningosana müüki,niiet on küll tuuningosa.
Vaidlen lolli järjekindlusega edasi - sõltub sellest, kuskohast roller osta, on need osad kas rolleri komplektis või mitte.

Kas kui mõni pood müüks rollereid nii, et hind hinnakirjas, et baashind võimalikult väike tunduks, on toodud see toodud ilma tagarattata ja tagaratas oleks väljatoodud eraldi hinnaga, kas siis tagaratas oleks tuuningosa? Kas pagasikohver on tuunigosa?

Ma saan ikkagi aru sellest, et nii s**** hinge, et mõni roller olenemata oma hinnast on liiga hea käitumisega ja tehasekoplektsusega.

Asi on ikkagi põhiliselt tehaste erinevates ideoloogiates - paljudel masinatel ikkagi vaid peotäis seibe erinevates kohtdes, mis mootori hinge kinni poovad ja nende eemaldamine on reglemendi järgi legaalne kuna ei parenda mootori tööd vaid eemaldab segajad... aga näiteks ühegi ditech'iga ei ole mõtet standartklassi sõitma minna, kui tahatmine ka mingit tulemust saavutada - ilma aju ümberprogrammeerimata see masin lihtsalt ei liigu oma ökoloogia ja euronormidele vastavate setingutega ilma piirajateta karburaatoritega võrdselt... aga racingtarkvara ei ole mittekuidagi sportlikult täiustamata masin... kuna muudab mootori tööreziime. Igal asjal on oma head ja halvad küljed ja erinevad sobivuskohad. Tihti millegipärast ongi kollased rollerid peale piirajate eemaldamist suurema potensiaaliga... eks see väljendub ka kahjuks seljuhul elueas, kui kogu seda vabanendud resurssi ära kasutama hakata.
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 14:17, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Kasutaja avatar

klemm

Kui teda müüakse "TuningKit'i" nime all, siis on see ilmselgelt tuuningosa(d)..
stage6:Kas sa osalesid Stock klassis?
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

See on sellepärast, et enmus rollerimeestele saab ju niimoodi müüa peaaegu kõike, kui müügiargumendina toote nimele lisada liide "Tuning-"

:D

Eks teil enmusel ole nii tuningtuled, tuningrihmad jne. Eks varsti tulevad ka tuningsadulad ja tuningventiilid.
Viimati muutis oldmoped, 29 Mai 2006, 14:27, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Kasutaja avatar

klemm

Seda küll, aga tegu siiski tuuningug, ma võin ka öelda et naabrimees andis suurema leegika ja siis võttis sõelad välja ja siis viilis ja puuris siit sealt jne-jne....
See pole tuning? Kuigi naabrimees ei maininud sõnagi Tuuningust.. :P
Viimati muutis klemm, 29 Mai 2006, 14:28, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Mine “Rollerid”