Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 174 korda
- Tänatud: 98 korda
- Kontakt:
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Tulin just spetsial sealt kaudu TETilt tagasi. Minu hinnangul ei ole siin küll miskit arutada. Tuled Männiku poolt, reastud vasakule, sõidad üle stoppjoone ja ootad kuni vastas suunas on võimalik üle sõita Keresesse. Kui juba üle stopp joone oled siis P Keresest tulijal ei ole mingit võimalust vasakule keerata enne, kui ristmik vaba on. Kui ta sust just sirgelt üle sõita ei plaani. Kui punasega üle stopp joone sõidad sattud täpselt P Keresest vasakule keerajale ette ja ongi jama majas.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Mis asjast ma veel räägin?
Kogu lugu on seitsmeks lõigatud, pudruks tambitud ja iga külje pealt ära värvitud nii minu kui ka nii mõnegi teise poolt.
Vaatamata sellele leiab osa seltskonnast, et kerese foor on vaid tore lamp.
Loodame, et siis @Thori mnt sse esitatud küsimusele tulev vastus paneb selle seltskonna meelt muutma ja fooridest paistvatesse tuledesse lugupidavamalt suhtuma.
Liiklusteemalised eriarusaamad põhjustavad päris elus (eriti tsiklistidele) üsna tugevat füüsilist valu (siin vaid verbaalset kähmlemist ja vbl mõne õrnema solvumist). Elik oleks üsna tore kui me ristmikul kohtudes tuledest ja märkidest ühtemoodi aru saaksime.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Kule Mad, asi ju pole selles, et Ain, mina jms. külmalt keresest tulijatele külge sügaks, vaid poindis, kas see sebra foor kehtib ristmikule või ei.
Ja kui kehtib, mis alusel ta kehtib.
Nii seega:
Hetkel on jõutud ma saan aru sinnani, et kuna Kereses on foor, siis kehtib, kui seal foori poleks, siis ei kehtiks
Midagi sellist siis:
Ehk siis linna poole mineja peab kiirelt ristuva tee foori vaatama, nuputama, mis tuled seal on ja siis noh otsustama.
Elik ma pean juhinduma kõrvalteel olevatest foorituledest
Aga kui kereses on vaid parempöörde noolfoor?
Ma siin maalt ja hobusega, ma ei tea
Nii seega:
Hetkel on jõutud ma saan aru sinnani, et kuna Kereses on foor, siis kehtib, kui seal foori poleks, siis ei kehtiks

Midagi sellist siis:
Ehk siis linna poole mineja peab kiirelt ristuva tee foori vaatama, nuputama, mis tuled seal on ja siis noh otsustama.
Elik ma pean juhinduma kõrvalteel olevatest foorituledest

Ma siin maalt ja hobusega, ma ei tea

Aga mulle meeldib.
-
- Toetajaliige
No nagu näha siis sa pole seda pikka joorupit hoolega lugenud.AzA kirjutas: ↑05 Mai 2022, 16:54Kule Mad, asi ju pole selles, et Ain, mina jms. külmalt keresest tulijatele külge sügaks, vaid poindis, kas see sebra foor kehtib ristmikule või ei.
Ma siin maalt ja hobusega, ma ei tea![]()
Kui seal on foor siis pole sinule mitte mingit vahet, mis lamp seal põleb või põle.
Kui sina näed, et sul on ees foor punane jääd seisma selleks maha joonitud juti taha
Kui tahad enne foori ära keerata pead veenduma, kuidas on enne foori olev ristmik reguleeritud. Kui sa seda teha ei oska pead kõigile teed andma.
Aga kui märkad, et ka ristuval teel on samuti foorid, siis tegelikult ei peaks taipamisega pikalt minema, et kogu ristmik on fooriga reguleeritud ning lähtuma peab sinule mõeldud tuledest ja joontest. Mis tuled parasjagu teistel on tähtsust ei oma, sina ületad joone ainult rohelisega.
Ehk kui tahad tasuta ristmiku ületada tuleb lähtuda enda tuledest.
Kui sa aga ristuval teel foore ei märka, siis on samuti taipamisega lihtne, et foor reguleerib peale ristmiku olevat kõndjate rada ja ristuval teel olevad tegelased lähtuvad anna teed märgist ning lubavad sul pöörata siia ning sinna. Aga ausõna nad ei tule rohelise põledes selle peale, et sa maalt ja hobesega oled.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Kamoon, korra veel, loomulikult ma veendun, et bemariga dimka mulle külge ei tule.Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 17:09Kui sina näed, et sul on ees foor punane jääd seisma selleks maha joonitud juti taha
Puht tehniliselt, mis krmuse alusel ma seal seisma peaksin jääma, ehk siis see sebrafoor ei tee seda ristmikku reguleeritavaks.
Ristuva tee foor teeb .... püha jumal

Liiklusjärelvalve arvab teisiti.
Aga mulle meeldib.
-
- Toetajaliige
No pole mõtet siin ju kirjutada kui sa loed ainult ühe lause.
Seda pilti on siia topitud sada korda aga seal ei ole kõrvaltänaval foore vaid kaugele näha anna teed märgid, mis tähendab seda, et see ristmik on reguleeritud märkidega mitte fooridega. Kui seal oleks anna teed märkide asemel foorid oleks selle pildi peal kollased jutid ka punased ja X´idega.
Aga ok
Jääb vaid loota, et me mõnel sellisel ristmikul ei kohtu.

Seda pilti on siia topitud sada korda aga seal ei ole kõrvaltänaval foore vaid kaugele näha anna teed märgid, mis tähendab seda, et see ristmik on reguleeritud märkidega mitte fooridega. Kui seal oleks anna teed märkide asemel foorid oleks selle pildi peal kollased jutid ka punased ja X´idega.
Aga ok

Jääb vaid loota, et me mõnel sellisel ristmikul ei kohtu.

-
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 231 korda
Madlobster- paar küsimust:
1. Kaua Sul on olnud load?
2. Kas oled osalenud liiklusõnnetuses ja kui oled siis kui mitu korda?
1. Kaua Sul on olnud load?
2. Kas oled osalenud liiklusõnnetuses ja kui oled siis kui mitu korda?
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
-
- Tsikkel: T7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 35 korda
Reguleeritud ristmikuks teeb sellele see, et liiklejate liikumise järjekorra määravad foorituled. Nii on liiklusseaduse mõistes kirjas ja ka siin korduvalt jagatud. Seda ristmikku pole võimalik läbida ilma, et sulle ei kohanduks üheski suunast ükski foor või sa ei läbi foore. Nende mitte mittenägemine, pöösatagant nende otsimine, ristuva tee foori järgmine või mitte reguleeritud ristmiku lingi jagamine ei muuda seda ristmikku ju kuidagi teistusugseks seda foori mis sinu sõidusuunas on ja keelab sul punasega liikuda ristmikule. Kui see pole nii siis palun kaasata argumentidesse liiklusseadus või lükata ümber olemasolevad väljatoodud liiklusseadused.
Aga tegelik probleem mitte pole selles ristmikus vaid linna välja liikujates, kes kõik võtavad viimast ja ilmselt läbivad seda kollasega kui ka punasega. Siis nn juht A ei saa enne liikuma hakata kui ta on veendunud, et kõik vastutulijad on seisma jäänud olgugi, et neil on punane tuli ja temal on õigus sooritada oma pööre kui on ületanud stoppjoone. Tänu sellele on B seljataga veel paar kibelejat, kes võtavad omakorda punasega sellest vasakpöördest viimast. Siis on seal õnnetu juht B, kes laseb kõik vasakpöörajad läbi, kes on ristmikul + punasega tulijad ja siis üritab teha selle vasakpöörde ise. Mis kehvemal juhul laseb läbi ühe või kaks autot. Lõppudelõpuks on kõik närvilised, kõik tahavad saada koju või tööle aga reaalselt hakkab probleem pihta neid kes alati peavad ristmikust läbi saame, antud juhul siis linnast välja igal juhul.
Mitte kellegil pole soovi end, oma aega, raha ja oma vara selle tõestamiseks proovile panna. Ilmselt tulemuseks on jagatud süü, palju kulutatud aega ja raha või lihtsalt käega löömine.
Ma usun, et kui see nii poleks, poleks ka Mac probleemi sellega ristmikuga. Antud juhul ei viitsi tema seal oodata kuna ühed võtavad viimast ja teisel juhul tahavad ka B juhid sõita kuna A'd võtavad viimast.
Aga tegelik probleem mitte pole selles ristmikus vaid linna välja liikujates, kes kõik võtavad viimast ja ilmselt läbivad seda kollasega kui ka punasega. Siis nn juht A ei saa enne liikuma hakata kui ta on veendunud, et kõik vastutulijad on seisma jäänud olgugi, et neil on punane tuli ja temal on õigus sooritada oma pööre kui on ületanud stoppjoone. Tänu sellele on B seljataga veel paar kibelejat, kes võtavad omakorda punasega sellest vasakpöördest viimast. Siis on seal õnnetu juht B, kes laseb kõik vasakpöörajad läbi, kes on ristmikul + punasega tulijad ja siis üritab teha selle vasakpöörde ise. Mis kehvemal juhul laseb läbi ühe või kaks autot. Lõppudelõpuks on kõik närvilised, kõik tahavad saada koju või tööle aga reaalselt hakkab probleem pihta neid kes alati peavad ristmikust läbi saame, antud juhul siis linnast välja igal juhul.
Mitte kellegil pole soovi end, oma aega, raha ja oma vara selle tõestamiseks proovile panna. Ilmselt tulemuseks on jagatud süü, palju kulutatud aega ja raha või lihtsalt käega löömine.
Ma usun, et kui see nii poleks, poleks ka Mac probleemi sellega ristmikuga. Antud juhul ei viitsi tema seal oodata kuna ühed võtavad viimast ja teisel juhul tahavad ka B juhid sõita kuna A'd võtavad viimast.
HRRRRR, click click, tock tock, HHHHHH, ZIIIIIII POK POK POK!
-
- Toetajaliige
Mul on load olnud 23 aastat
Lubadel on kõik tähed lisaks väikelaev

Avariisi olnud ei ole (ok on minu kihutamise tõttu olnud väljasõite nii rajal kui ka tee peal (nooruspõlves sai ikka tagumistel teedel nata "hullu" tehtud aga teisi autosid LS mitte tundmise tõttu ma lõhkunud ei ole.
Liiklusteemalistes vaidlustes tunnen ennast üsna kindlalt, sest kogu tähestiku tegemine eeldas iga tähe kohta kaks eksamit (kool ja mnt amet) ja ma võin öelda, et ma lihtsalt ei õppinud kuivalt vaid väga hoolega. Minu tõttu tehti koolieksamite piletitel üsna mitu küsimust ringi kuna seal olid minu leitud vead sees. Alguses üsna üleolevalt suhtunud kooli omaniku (et ma olen sinusugustega siin vaielnud küll ja veel ning pole neil kunagi õigus olnud) toon muutus väga sõbralikuks ja testid tehti ringi.
Lisaks võtsin käsile paar aastat tagasi lube teinud kasutütre, kes korduvalt läbi kukkus ja peale mind tegi eksami ära. Ja veel lisaks teeb mul hetkel lubasid poeg, kellega õpime nii teooriat kui sõitu.
Seega võin rahulikult lubada karvamütsi söömist, jookide välja tegemist, rääkimata ülimalt enesekriitilise vabanduse kirjutamisest kuni üsna suure summa lauale panemist vs tühi lälin ja no eks ma siis tunnistan viga kui te nii väga tahate.
Võid ka tutvuda siin varasemate minu poolt kommenteeritud liiklusteemadega ning kuidas need lõppenud on.
Kui see kõik tegi sinu tuju paremaks või pani vähemalt korraks mõtlema, et sul vbl ei ole õigus läks minu üllitis korda.
Muul juhul nagu varem ütlesin ei pidanud ma vajalikuks mina ... lugusi (miks ma üsna enesekindlalt ennast väljendan) pajatada.
Lisaks olen käinud kreekas ja saksamaal fooride koolitusel, osalenud hankes ja ka reaalselt kogu ristmiku kõik foorid, kaamerad ja asjad paika pannud ja sellega seoses vaja olevad tööd kordineerinud.
Mõned asjad jätan pajatamata ka kuid jah ma olen üsna kindel, et ma tean millest ma räägin
Viimati muutis Madlobster, 05 Mai 2022, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
-
Selge! Mul ei olnud mingeid tagamõtteid, lihtsalt küsisin!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
-
Kas me siis võime selle pika ja tulise loo üheselt kokku võtta, et tegu on reguleerimata ristmikuga ja vasakule liikujal on eesõigus.
Lisaks tooksin veel välja eespool oleva näite Liiklusjärelvalve keskuse lisakommentaari kus nad ütlevad järgmist: Postituse põhisõnum on see, et foor reguleerib liiklust ülekäigurajal, mitte sellele eelneval ristmikul. Ristmikul kehtib tavaline reguleerimata ristmiku ületamise sõidujärjekord ning otseliikujatele on ülekäiguraja stoppjoon toodud teisele poole ristmikku selleks, et nad ei sõidaks ristmikku kinni.
Lisaks tooksin veel välja eespool oleva näite Liiklusjärelvalve keskuse lisakommentaari kus nad ütlevad järgmist: Postituse põhisõnum on see, et foor reguleerib liiklust ülekäigurajal, mitte sellele eelneval ristmikul. Ristmikul kehtib tavaline reguleerimata ristmiku ületamise sõidujärjekord ning otseliikujatele on ülekäiguraja stoppjoon toodud teisele poole ristmikku selleks, et nad ei sõidaks ristmikku kinni.
-
- Toetajaliige
Ebareaalne. (troll vist? ma mõtlen

Võta see lugu kokku peale mnt ametist saabunud vastust. Tunnista viga või ära tunnista, tee mis tahad peale seda
Seniks ole täitsa ja ära kellelegi räägi, kuidas seal sõitma peab.
See soovitus ei ole pahatahtlik sinu suunas vaid heatahtlik nende suunas, kes tervelt koju tahavad jõua.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Ikka veel jaksate?
Kõik kes väidavad,et foor on vale koha peal ja seega ristmik pole reguleeritav, võiks mõelda olukorrale, et kui seal foor ei tööta ning ohutusaare otsa peal(seal kus tee keskel on foor) seisab reguleerija. Kuna reguleerija seisab teie meelest liiga kaugel, siis pole tema korraldusi vaja järgida? Ehk las sahmib seal jalakäijatega, aga muud liiklusvahendid sõidavad nagu tahavad? Teie loogika järgi peaks iga tee otsa peale panema reguleerija?
Teglikkuses piisaks seal ka sellest, kui seal ohtussaare otsa peal oleks ainult üks foor, millel mõlemas suunas tuled ja ikkagi peaks nii Kerese kui Männiku tee mõlema suuna liiklus ning jalakäijad seda järgima.

Kõik kes väidavad,et foor on vale koha peal ja seega ristmik pole reguleeritav, võiks mõelda olukorrale, et kui seal foor ei tööta ning ohutusaare otsa peal(seal kus tee keskel on foor) seisab reguleerija. Kuna reguleerija seisab teie meelest liiga kaugel, siis pole tema korraldusi vaja järgida? Ehk las sahmib seal jalakäijatega, aga muud liiklusvahendid sõidavad nagu tahavad? Teie loogika järgi peaks iga tee otsa peale panema reguleerija?
Teglikkuses piisaks seal ka sellest, kui seal ohtussaare otsa peal oleks ainult üks foor, millel mõlemas suunas tuled ja ikkagi peaks nii Kerese kui Männiku tee mõlema suuna liiklus ning jalakäijad seda järgima.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Küsimus,et kaua sul load ja muu bla-bla kohta käib see, et mul on ka ühel tuttaval olnud load mingi 35 aastat, aga see väike erinevus on, et ta pole sellel ajal kordagi sõitnud
Mina oman A katti alates 1984 ja Ckat 1985 ning muud katid 88 ja 93. Kokku olen sõitnud ilmselt a´3milj km erinevate autode ja motikatega. Üks tagant otsasõit on ka millagi 1998 vist. Ja ma ei suuda siiani aru saada, kuidas keegi ei saa aru, et kui on kõigist suundadest foor ja need on nähtavad teistest suundadest ka. No vaadeake, et seal tee keskel on kaks foori. Üks otse Männiku kesklinn suunal ja teine Kerese ehk kõrvaltänavalt tulijatele ning see paistab ka seal vasakpööret tegijale ära.

Mina oman A katti alates 1984 ja Ckat 1985 ning muud katid 88 ja 93. Kokku olen sõitnud ilmselt a´3milj km erinevate autode ja motikatega. Üks tagant otsasõit on ka millagi 1998 vist. Ja ma ei suuda siiani aru saada, kuidas keegi ei saa aru, et kui on kõigist suundadest foor ja need on nähtavad teistest suundadest ka. No vaadeake, et seal tee keskel on kaks foori. Üks otse Männiku kesklinn suunal ja teine Kerese ehk kõrvaltänavalt tulijatele ning see paistab ka seal vasakpööret tegijale ära.
Viimati muutis urmas66, 05 Mai 2022, 19:24, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
Kui see seal oleks lihtne ja arusaadav asi siis ei oleks ju siin lehekülgede viisi arutelu. Kindlasti ei ole arutelu kõik mis siin eelnevalt on üteldud osade härrade poolt..Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:02Ebareaalne. (troll vist? ma mõtlen)
Võta see lugu kokku peale mnt ametist saabunud vastust. Tunnista viga või ära tunnista, tee mis tahad peale seda
Seniks ole täitsa ja ära kellelegi räägi, kuidas seal sõitma peab.
See soovitus ei ole pahatahtlik sinu suunas vaid heatahtlik nende suunas, kes tervelt koju tahavad jõua.
Nagu ka eespool ütlesin siis adekvaatne vastus millest teha lõplike järeldusi saab tulla kas liiklusjuristilt või kohtult. Linnades panevad märke ja foore minu andmetel omavalitsused. Ka nemad eksivad. Mnt. ametist võib saada erinevatelt ametnikelt erinevaid vastuseid ja seisukohti. Samas loomulikult võib olla ka eri arvamus juristidel. Vastasel juhul ju neil tööd ei oleks.
Ma olen päris inimene oma pärisnimega erinevalt enamusest siin. Ja seda põhjusega. Ma proovin teha oma postitusi nii , et ma ei solvaks kedagi ja ei muutuks isiklikuks. Kui ma mingis osas eksin siis ma olen nõus seda ka tunnistama.
-
- Toetajaliige
Palun vaata neid minu viimased pilte ja proovi selgitada,et mida seal on kaheti arusaadavat. Et kas on reguleeritud ristmik või ei ole? Ma olen ka oma nime all
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
@urmas66 seal ristmikul ja tegin pildi. Kerese tänavalt, et oleks hästi aru saada. Palun ütle, milline nendest fooridest on keset ristmikku?
Ma peatusin teel koju spetsiaalselt sinule mõeldes -
- Toetajaliige
Inimesed võivad solvuda mille peale iganes kui neil on vaja/tahavad solvuda.
Kui keegi solvub ja vajab valuraha siis on kõik ka mitte pärisnimega tegelased hõlpsalt leitavad @Macintosh paneb tanki
Pädeva asutuse kinnituse peale vaid oh ju ma siis eksisin öelda (olles väidetavalt 30 aastat "tuima pannud" ja vaid läbi ime on nii endal kui teistel liha luudel) on nagu natuke vähe võitu rääkimata heietusest, et äkki nemad (pädev asutus) ka ikka eksivad.
Täitsa huvi pärast võiks olla poll, et siis vastuse saabudes vaadata kui paljud üht või teistmoodi arvavad. Siiski tundub, et valdav osa on seda meelt, et ristmik on fooridega reguleeritud ning tuleb käituda nii nagu mis tahes teisel fooridega reguleeritud ristmikul
Ain mina ei tea kui õrn sinu põrn on (kui kergesti solv tuleb, vbl juba selle peale, et ma ei teieta vms) aga reaalselt on selliselt sõitmine ohtlik nii sulle kui teistele (see ei tähenda, et sul siiani avariid puuduvad) ja on ülimalt kahetsusväärne kui sul õnnestub ka mõnele jungale oma versioon asjast usutavaks teha.
Kui keegi solvub ja vajab valuraha siis on kõik ka mitte pärisnimega tegelased hõlpsalt leitavad @Macintosh paneb tanki

Pädeva asutuse kinnituse peale vaid oh ju ma siis eksisin öelda (olles väidetavalt 30 aastat "tuima pannud" ja vaid läbi ime on nii endal kui teistel liha luudel) on nagu natuke vähe võitu rääkimata heietusest, et äkki nemad (pädev asutus) ka ikka eksivad.
Täitsa huvi pärast võiks olla poll, et siis vastuse saabudes vaadata kui paljud üht või teistmoodi arvavad. Siiski tundub, et valdav osa on seda meelt, et ristmik on fooridega reguleeritud ning tuleb käituda nii nagu mis tahes teisel fooridega reguleeritud ristmikul
Ain mina ei tea kui õrn sinu põrn on (kui kergesti solv tuleb, vbl juba selle peale, et ma ei teieta vms) aga reaalselt on selliselt sõitmine ohtlik nii sulle kui teistele (see ei tähenda, et sul siiani avariid puuduvad) ja on ülimalt kahetsusväärne kui sul õnnestub ka mõnele jungale oma versioon asjast usutavaks teha.
Viimati muutis Madlobster, 05 Mai 2022, 19:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Toetajaliige
Ristmiku ala piir on vasakule vaadates linnapool ülekäigurada. Ristmiku piirid on kõnniteede välimiste servade lõike kohad ehk see foor ei ole päris aritmeetilises ristmiku tsentris, aga ka mitte väga palju eemal. Kõnnitee läheb seal mööda sebrat ja seega sebra linnapoolne serv või kuskil seal on üks piir ja teine siis keresetänava parempoolse kõnnitee välimisest servast sirgjoon üle Männiku tee. Minu ajal oli see isegi autokoolis testis teema ja ka tänases LS on samamoodi defineeritud.
Punastest nurkadest sissepoole jääv osa pildil on ristmik. Samas see Kerese ristmik pole ruudukujuline ja seal on see ala natuke teist moodi kuid põhimõte ikka sama.
Viimati muutis urmas66, 05 Mai 2022, 19:51, muudetud 1 kord kokku.
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Maci trollimist on veel võimalik mõista 
Foorum elab, postcount tõuseb ja guugel rõõmustab ja mac koos googliga

Foorum elab, postcount tõuseb ja guugel rõõmustab ja mac koos googliga

-
Kas ma saan õigesti aru, et hetkel on nende kes ütlevad, et see on reguleeritud ristmik põhiline argument see, et Kerese tänaval on foor? Kui nii siis millise seaduse alusel te seda arvate?
-
Kusjuures kui viimasel ajal vaadata mis siin foorumis toimub ja mis teemade üle tihe arutelu käib siis olen mõelnud isegi erinevatele asjadele..Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:50Maci trollimist on veel võimalik mõista
Foorum elab, postcount tõuseb ja guugel rõõmustab ja mac koos googliga![]()
-
- Toetajaliige
@Ain hoopis sinul tuleks öelda, millise seaduse alusel sa selle foori toredaks lambiks tituleerid, mis vaatamata rohelisele tulele siiski eesõigust ei anna.
-
- Toetajaliige
Foorid on Männiku tee keskel 2tk, üks reguleerib liiklust Männiku teel ja teine Kerese tänavalt. Siis on veel Männiku tee linnamineval suunal paremas servas ja ka sõiduraja kohal foor. Linnapoolt tulles on ka foorid. Kerese tänaval on paremas servas foor ja jalakäijate foor mõlemal tee poolel.
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
Aga vaadates hetkel ainult neid foore mis on Männiku teel linna poole sõites 3tk. saame ju üheselt aru, et need regleerivad ainult ülekäigu rada. Miks ma nii arvan- See on täpselt samasugune nagu ülevalpool liiklusjärelvalvekeskuse poolt kommenteeritud olukord kus nad ütlevad ,et tegu on reguleerimata ristmikuga.urmas66 kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:58Foorid on Männiku tee keskel 2tk, üks reguleerib liiklust Männiku teel ja teine Kerese tänavalt. Siis on veel Männiku tee linnamineval suunal paremas servas ja ka sõiduraja kohal foor. Linnapoolt tulles on ka foorid. Kerese tänaval on paremas servas foor ja jalakäijate foor mõlemal tee poolel.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Vabanda, vahest sa tundud täiesti ok kodanikuna, aga see on tore, et sa murrad selle väärarusaama ja tõendad, et oled mõttetu grafomaan, kellel muud elu siit foorumist väljaspool ei ole.Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:50Maci trollimist on veel võimalik mõista
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
@Madlobster, pole vaja suhtuda eelarvamustega või üleolevalt neisse, kel väiksem vaimne võimekus. Aga ma seekord veel ei solvunud.
See öeldud, siis Urmas, palun uuri liiklusseadusest järgi, mis asi on ristmik ja kui oled seda teinud siis vaata, kas sinu väide on ikka kooskõlas seaduses tooduga. Sa võid üllatuda.

See öeldud, siis Urmas, palun uuri liiklusseadusest järgi, mis asi on ristmik ja kui oled seda teinud siis vaata, kas sinu väide on ikka kooskõlas seaduses tooduga. Sa võid üllatuda.
-
Eks see kuidas teistele paistad ongi Sinu enda teha oma väljaütlemiste ja stiiliga. Viimastel aegadel see nagu võimendub ja osa inimesi arvab tõsiselt, et sõnavabadus on see kui võid absoluutselt kõike ütelda ja kirjutada... Ja minu viga on palju rääkida ja jahuda ja vaielda...tuues välja oma argumente ja arvamusi.. aga ma proovin alati jääda viisakaks nii, et mul pärast mingi asja pärast häbi ei oleks. Aga eks see häbi on ka väga isiklik asi.. ja kui see olukord siin ükskord mingi pädeva hinnangu peaks saama ja mul ei olnud õigus siis mul ilmselt on ka häbi!
-
- Toetajaliige
Ma olen nüüd nii solvunudmx77 kirjutas: ↑05 Mai 2022, 20:07Vabanda, vahest sa tundud täiesti ok kodanikuna, aga see on tore, et sa murrad selle väärarusaama ja tõendad, et oled mõttetu grafomaan, kellel muud elu siit foorumist väljaspool ei ole.Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:50Maci trollimist on veel võimalik mõista

Ma sõitsin mõttes mööda Kerese tn. ja tahan teha vasakpöörde Männiku tn. Pean rohelise fooriga andma teed minule vastutulijale (keda pole) ja manaöövri lõpetajale (keda ka momendil pole). Pöörde lõpus annan teed reguleeritud ülekäigurajal jalakäijatele, ehk peatun korraks ülekäiguraja ees. Aga mis reegel käsib mul nendele teistele teed anda, kes kolonnis sõidavad ja kõik Männiku tn Kerese tn vasakpööret teevad. Kerese tn pole ju lisasektsiooniga foor?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.