õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

egonr
Tsikkel: Shiver '08

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas egonr »

üks põhjus miks ma ei käi nendel üritustel enam ongi see, et esiteks liiga hilja alustatue kell 9 oli täna õhtul 9 kraadi....:S ja teiseks paugutama kipute liiga, ei viitsi kihutada naked rattaga...

Shiver '08

jaup
Tsikkel: FZ1-SA 08

Lugemata postitus Postitas jaup »

Isegi pole ammu nii korralik olnud kuid eelnevad karistused veel liiga valusalt meeles. Mõnus õhtupoolik oli tänud kõigile kes osavõtsid (w)

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Motorized kirjutas:

Loe nüüd ikka rahulikult tema tekst läbi. Selge sõnaga öeldud, et ''Ülemistel'', ''Tartu mnt poolses'' ja ''Nestes''. Mida veel vaja?

Minu viga, tuli välja jah, et Nestet on ainult 1 (Ülemiste parkla ühes nurgas), Statoili aga 4 ning lisaks 1 Uno X (endine?). Kõik kohale tulijad aga jahusid teemal: "kas see on õige Neste? (äkki nurga taga veel üks)". Nähtud - targem.

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

õhtust
oli jah täitsa lahe õhtupoolik , päris normaalne tempo oli ja ei paugutanud keegi ,mul ka naked bike , püsin ka sabas.
Eks kes vinguda tahab , vingub iga asja peale :lol:

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

egonr

vinguda??? t*** otsa ma tõesti ei viitsi 200 lasta mingil külavaheteel :) kui see on vingumine siis jah :wack: aga sa sõida edasi ma ei arva et sa peaks mitte sõitma minu statemendi pärast

Shiver '08
Kasutaja avatar

UMMI

(togi) :wack: :ner:

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MrR »

Mäletan, et esimesed staaži 1-2 aastat tundus ka mulle, et kõik tsiklistid kihutavad meeletult, :roll: isegi endurod läksid teinekord eest ära! :?

Aga no kui pundis sõidetakse, siis vahest oleks mõttekas leppida kokku mingid check-pointid, kus siis majajäänud jälle ühinevad. A'la 20:00 (+/- 10 minutit) kesklinnas punktis X jne.

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

egonr kirjutas:

üks põhjus miks ma ei käi nendel üritustel enam ongi see, et esiteks liiga hilja alustatue kell 9 oli täna õhtul 9 kraadi....:S ja teiseks paugutama kipute liiga, ei viitsi kihutada naked rattaga...

Eelmine või üleelmine aasta oli sama kogemus, sai tuttavaga ka mindud õhtusele tiirule, tal sõidukogamust vähe, Vesse statoilist starditi ja kaberneeme suunas, ja läks andmiseks järsku peale maardu järve. Mina viimastele 160-ga järgi ei jõudnud igatahes ja tuttav jäi kohe maha kuna polnud sõitnud ja ei julgenud peale keerata, õigesti tegi ka. No esimeste kiirus oli kindlasti 250 kandis ja ma arvan et mõnel kiiremal isegi üle, minumeelest ei ole see ka normaalne kulgemine. Lõpuks jõudsime ka siis Kaberneeme sadamasse ja seal öeldi siis maha et kes tahab kihutada palun minge kohe minema ja kihutage omaette, sealt tagasi sõit linna poole oli juba kordades mõistlikum. Grupp peaks ikka suutma koos püsida ja kiirused peaks olema vastavalt olukorrale ja lubatule. Ennem võiks äkki ära märkida et täna õhune sõit kiirustel 150 +, on soovijaid ? Siis ei viicinud minna enam tiirudele ja mingi hetk sai uuesti käidud, Laagri statist keila poole, samamoodi peale Laagri Maksimarketit hakkas peale nn. kõvatamine et kellel ikak kiirem ja kes kellest mööda saab, kui grupis sõidetakse siis ei sõideta kellestki mööda ja säilitatakse oma positsioon grupis kuni sõidu lõpuni. Tagasitulles oli täiesti pime ja siis kuskil keila kandis metsavahel 150-ga lasta, suht kitsas tee ja võõras kant no sorry ma jäin maha las hullud lähevad ees, ja läksidki. Kahekesi tulime linna tagasi sest grupp oli jäljetult kadunud. Enam ei kipu väga jah nendesse puntidesse, sõidan venna või sugulasega kahe kolmekesi ja väga mõnus, saab mõistlikult sõita ja sõitu nautida. Mitte trahvihirmus kihutada.

Yaaa-maaa-haaa......

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

kunagi sai kokku lepitud, et neid numbreid pole ilus avalikku foorumisse kirja panna...
ja kui ei meeldi need õhtused ajaveetmised, siis miks kõik sellest teadma peavad

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Ma olengi sellest ilma põhjuseta organiseeritud sõidust nii aru saanud, et hunnik plastikuid tuleb kokku, et nuuh tekib karja instinkt, üheskoos kahekordse piirkiirusega sõites :) Üksi nagu ei julgeta ehk nii ägedaks minna ;)

Käisin ka ise vahepeal sõitmas jne... isegi ise orienteerinud sõidumarsruuti... aga ma kippusin ikka kruusa peale :roll:

Siis sain aru et mõtetu, ma sõidan niikunii niipalju ka üksi rattaga, sest teen nii tööd, käin poes ja sõidan naisele järgi... suvel autot puudun harva :bsmile: Ja gruppisõidud ainult põhjusega, kui kuhugi minek on...

Kasutaja avatar

UMMI

tere
Minu arust oli eile täitsa normaalne sõit , keegi ei sõitnud grupis kellestki mööda ja kui , siis ainult koha täitmiseks .
Kiirused olid ka täitsa ok , nn. 200-st oli asi ikka väga kaugel , vähemalt minul ja kui ma teistel järgi püsisin , siis ka neil .
Niisama kulgeda võin ma autoga ka või siis jalgrattaga , kus kiirus on väga väike .Oletada ei ole mõtet , las räägivad need , kes eile sõitsid :D

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

rattaletõmmatud

ja millal järgmine kord on :bsmile:

...nagu ratta peal...

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Kas täna ka huvilisi oleks? Eile ei jõudnud sõidule ja mõte siis, et võiks täna kell 18:45-19:00 Laagri Statoilis koguneda ning sõidule minna :wink:

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

rattaletõmmatud kirjutas:

kunagi sai kokku lepitud, et neid numbreid pole ilus avalikku foorumisse kirja panna...
ja kui ei meeldi need õhtused ajaveetmised, siis miks kõik sellest teadma peavad

just tulebki rääkida, võibolla kuid vähe usutav et paneb kedagi mõtlema, enam ei ole nõukogude aeg kus midagi öelda ei tohi ja kõik peab avalikkuse eest jääma varjatuks. Kes ei taha teada, see ei loe ka, ma üritasin lihtsalt oma seisukoha välja öelda et jube mõnus on pundis sõita aga kui asi läheb kihutamiseks või sõiduoskuste / rattaga eputamiseks siis on asi mõtetu, kihutamise isu peab igaüks üksi kuskil rahuldama aga mitte grupisõidus tehes ohtlikke möödasõite seades sellega ka ohtu need kes asja naudivad ja rahulikult sõidavad. Rahunege maha ometi, keegi ei ole laitnud teie sõitu / sõite mis te siin iga päev teete, tõin välja lihtsalt paar korda kus käisin ja ei olnud just parim moodus ühiseks ajaveetmiseks ning sõidu nautimiseks, enam ei pressi ka õhtustele sõitudele kui siis ainult pundiga keda tean. Hea pundiga on mõnus koos sõites aega veeta :bsmile:

Yaaa-maaa-haaa......

rattaletõmmatud

miskipärast kahtlustan et tegelikult ei eputanud ega kihutanud seal eriti keegi, ma mäletan esimesi kordi kui õhtul sõitmas käisin, alguses oli ka selline tunne et et ei suuda eluilmaski selle kihutamisega sammu pidada, tegelikkuses oli asi nii et magasin kiirendused maha, sekundist piisab , et järelejõudmiseks tuli kiirendada kas kõvasti rohkem või siis pikemalt kui eessõitjad, ja kohe tekkiski tunne et käib ülemõistuse andmine, hiljem kui oskasin juba tähele panna eessõitjate kehakeelt ja ka kiirendusi-pidurdusi ette näha, tuli kohe ka sõidumõnu ja rattajuhtimine ei hõivanud niipalju tähelepanu et sihtkohas higist tilkunud oleks.

...nagu ratta peal...

egonr

mina räägin oma kogemusest ja sellest miks ma ei soovi enam nendel sõitmistel käia...

ma pole kordagi öelnud et alati sõidetakse nii või naa... ja seda juttu pole mulle mõttet ajada, et tundub et sõidetakse kiiresti:D spidokal ikka näen numbreid selgelt:D

saage üle juba nüüd.

Shiver '08
Kasutaja avatar

acar
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas acar »

Eile küll eriti ei kimatud, täitsa normi piires :roll:
Ja peatusi oli ka omajagu, nii, et keegi kaotsi ei läinud! 8)
Aga õhtu läks jahedaks küll (w)

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

No kuulge, mis te siin riitlete, lähme parem täna sõitma :D nagu ennem kirjutatud sai, siis võiks koguneda 18:45-19:00 Laagri Statoilis.

rattaletõmmatud

koht ja aeg sobib, peab vaatama kas õhutemperatuur ka sobib :)

...nagu ratta peal...

rattaletõmmatud

lähen piilun 1845 sinna statikasse

...nagu ratta peal...

rattaletõmmatud

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

reimz
Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas reimz »

Täna vist ei sõida keegi?

Kasutaja avatar

UMMI

Tere

Ons täna mingit sõidu üritust ka oodata ?

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

MrR

UMMI kirjutas:

Ons täna mingit sõidu üritust ka oodata ?

Lähme sõidame õhtupoole? 2x FZ1 on hea põristada. Kohutmispaik kesklinn või Pirita kell 19:30?

Teema algataja
jainisl

Lugemata postitus Postitas jainisl »

Selge siis ..
Kui aega on siis liitun ka

Kasutaja avatar

UMMI

Tere

kesklinn sobib rohkem aga kus ?

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

MrR

No teeme 19:45 Linnahalli parklas?

Kasutaja avatar

UMMI

No ma tulen 19.30ks statoili taha parklasse siis .

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

MrR

Ma jõuan 45ks

Kasutaja avatar

UMMI

Tere

Sai siis täna Kaberneemes käidud , kui aru saan , kuidas pilte siia postitada , panen mõnen pildid ka üles , mis sai tehtud (lol)

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Suletud

Mine “Üritused”