Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Kui Tallinnast plaan Aravetele minna, siis ühineks ka seekord äkki. Mis kellast ja kus kohas kogunemine? Tavaliselt olnud vist seal Vesse Statolis ....
Kui õigel ajal maast lahti saan , siis üritan kuskil 13.30-13 45 ajal startida
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Palju aravetel sõitmine maksab ja kas hind on terve päeva kohta või tunni kaupa? Ise eelistaksin täna rapla rajale minna, aga ei tea kuidas seal olukord on, hommiku helistan ja uurin, kui sinna ei saa siis liituks ehk isegi aravetel. Kuigi täna aravete rajal võistlust jälgides kardan, et jään väga jalgu, no ei ole piisavalt powerit nendel sirgetel ja raja kogemusi
Aravetel on 125 eeku päev . Ära pabista , küll kiiremad mööda saavad
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:Kui õigel ajal maast lahti saan , siis üritan kuskil 13.30-13 45 ajal startida
13:45 olen Statolis kohal. Seltsis segasem minna ehk.... ja kui päris aus olla, siis polegi seal varem käinud
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
keegi veic hiljem Tallinnast ei plaani minema hakata, umbes nii 15:00 paiku?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Deem raplas on, kardid ainult, päev. Ok millist statoili te täpselt mõtlete 13:45, peab ikka aravetele liituma.
janis kirjutas:Deem raplas on, kardid ainult, päev. Ok millist statoili te täpselt mõtlete 13:45, peab ikka aravetele liituma.
See mis seal Peterburi tee ääres Lasnamäel on...kohe peale seda viadukti kui Tartu.mnt poolt tulla. Maksimarket ka seal samas
-
Ma ei saa nüüd kindlalt väita et ma 13:45 kohal olen, tagistme soojendus, fotograaf, ajavõtja magab veel ja telefon on väljas Aga ma üritan ja kui ei jõua siis aravetel näeb, mõõduge siis mustast supermotost suure kaarega:D
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
janis kirjutas:Ma ei saa nüüd kindlalt väita et ma 13:45 kohal olen, tagistme soojendus, fotograaf, ajavõtja magab veel ja telefon on väljas
Aga ma üritan ja kui ei jõua siis aravetel näeb, mõõduge siis mustast supermotost suure kaarega:D
et võib laguneda ja juppe lendab sõites?
-
Just nii sepp ja kõige suurem jupp mis lennata võib on esiratas koos poolte amortidega
Ennäe imet , saingi üles õigel ajal , teeks siis 13. 45 Vesse statikast minekut .
tel.56 452 700
igatahes täna oli Aravetel suht must päev:D õnneks kõik elus ja terved. tänud Ummile, kes oma piduriheeblit lahkesti laenas, et koju saaks. nii "õnnelikult" kohe, et kumbagi pidurit poleks on ikka suur õnn
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
Vägev päev oli, kahju jah et sul seal kurvis nii läks, tagant tulles oli päris huvitav vaatepilt. Ma loodan et ma vägapalju jalgu ei jäänud. Tagapidur pidas mul vastu umbes 5 ringi siis teda lihtsalt ei olnud enam, kuumenes üle. Aga esimese rajal käiguga jäin ise rahule, sai lõpuks rehvi küljepealt ka kulutatud ja täies ulatuses, see parem kurv seal kohviku juures sõi jalarauda korralikult. Lõpupoole oli juba mingi kindlus ka tekkinud, külg libisemine enam niipalju ei hirmutanud, kahju ainult et mootor nendel sirgetel lahjaks jäi, enne kurvi sai pidurdatud kuidagi liiga vara, ju siis polnud julgust. Aga mind võib nüüd raja sõltlaseks pidada, neljapäev võiks rapla rajale minna. Ahjaa pildimaterjali lingi lisan ka siia kui Ivi need üles saab.
järgmine neljapäev raplasse ei saa ja sellest järgmisel oled rajal omal vastutusel kuna vahepeal supermoto võistlused ja need teadupärast tassivad terve raja liiva täis.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
normull oli aint krdi palav. pealesõidujärgne järveskäik kuskil Jäneda kandis oli ülimõnus, tnx Nuclear hea koha näitamise eest (ja piduriheebli laenamise eest), teinekordki sinna.
sai üle mitme aasta Aravetel liugu lasta, isegi 2x järjest - üsna nauditav oli aga ilmselt peaks kukkumispunnid ja viisakamad rehvid järgmiseks korraks siiski külge kruvima...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
efendi kirjutas:
Ma ei teadnudki, et meil siin kamikazed on:D
SUZUKI GSX-R 1000 K7
-
wild kirjutas:järgmine neljapäev raplasse ei saa ja sellest järgmisel oled rajal omal vastutusel kuna vahepeal supermoto võistlused ja need teadupärast tassivad terve raja liiva täis.
Supermoto.ee kalendris küll võistlust märgitud pole, aga miks see neljapäev ei saa?
see neljapäev on kardid rajal.kui miskit täpsemalt huvitab siis suhtle rajaomaniku tiiduga.kuna mul suht head suhted tiiduga siis saan edastada infot mida tema mulle teada andis.muidugi on alati kindlam talle helistada ja küsida millal saab rajale.nri leiad eelnevatelt lehekülgedelt mida on seal korduvalt kajastatud.ega mina taha kuidagi su indu jahutada aga kuulda oli ka et ilm keerab ära.pidasin ka ise plaani kolmapäeval pärnusse ronida aga kui ilm sant siis ei jää muud üle kui garaaziz tsiklit vahtida ja paremat ilma oodata.
efendi kirjutas:
kurat, kuidas see siia sai. seda ei pidanud keegi nägema ega jäädvustama!? õige mees valel ajal vales kohas on ikka nöök:D
Väga lahe oli eile Aravetel. Loodetavasti kiiretele meestele väga ebamugavalt kusgail ette ei jäänud, aga no esimene kord ka pmst. ja rohkem selline avastamise rõõm ... esimesel võimalusel igatahes uuesti
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
http://www.youtube.com/watch?v=pKsmSWOfqhI
väriseva käega tehtud väike klipp ka
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Kontakt:
-
Mina liiguks küll rapla, aga kõik oleneb kui kiirelt ja valutult ma XT-le LC4 esiotsa alla saan.
Igatahes 09.08.09 aravete pildid http://iivs.multiply.com/photos/album/7 ... _-_Aravete
Whitebalance kirjutas:Whitebalance » Wed Aug 12, 2009 1:25
Kui vihma lähipäevil ei tule, kas keegi rapla liigub ?
See nädal ei saa Raplasse sõitma minna , kuna nv võistlused ja toimuvad trennid.Lätlased pidid juba eile kohale tulema.
Jääb ainult Tabasalu või Aravete , kui seal muid üritusi pole.
tel.56 452 700
See nädal ju ei saa R A P L A S S E, VÕISTLUSTEKS VALMISTUTAKSE , TRENNID ON
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
Aga on võimalus nädalavahetusel sõita pärnus,kõik võivad ,selleks ju c-klass ongi
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.