Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
GeiuLiisi kirjutas:aga nooo miks on vaja siis avalikult niiviisi...??
Kui oleks meeleheitel siis oleks ammu juba privas liini ajama hakanud. Avalikult käib ju niisama tögamine. Ise ka ei usu, et seda ütlen aga vaimsed väärtused on üle kehalisest naudingust!
Aga teemasse: Alexander 1 pint.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Loff kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:aga nooo miks on vaja siis avalikult niiviisi...??
Kui oleks meeleheitel siis oleks ammu juba privas liini ajama hakanud. Avalikult käib ju niisama tögamine. Ise ka ei usu, et seda ütlen aga vaimsed väärtused on üle kehalisest naudingust!
Aga teemasse: Alexander 1 pint.
Õlle väikesed kogused ei pidanud ju lugema ?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
leib kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:voyager kirjutas:pits või paar ei tee veel halba midagi
Kui hamba verele minek pole halb asi, siis küll jah
Joodik oled vōi otsid joomakaaslasi ,et jäurad SIIN napsilembelistega,ise veel naisterahvas, vuh.
Kust tuleb üldse arvamus, et siin kõik napsilembelised on? Kust tuleb arvamus, et naisterahvas ei võiks/peaks alko teemadel kaasa rääkima või meestega samalaadselt selle koha pealt mõtlema? Otsiks joomakaaslasi, siis oleks seda ammu siia kirjutanud. Oleks joodik, siis ilmselt ei suudaks piisavalt selgelt kirjutada ega mõeldagi, et teiega siin üldse milleski kaasa rääkida... Correct me, if i'm wrong, aga Su postituses pole kübetki huumorinooti sees või ma lihtsalt olen nii loll, kui ma välja paistan...
Loff - ega minagi siin ainult tögan ja igisen niisama
Ei midagi paha Sinu pihta (siiani)
(ahjah, see beersmile ei tähenda, et mul praegu kraad sees oleks, nii igaks juhuks mainin)

-
- Kontakt:
leib kirjutas:Mine jäura MC 39 lōpuprallel ja saad seal normanit mängida.
Äkki peaksid ühe pudeli lahti korkima ja "Mehed, kes parasjagu joovad" teemasse ühe asjakohasema postituse tegema

Neiu,üldiselt ei eelda see süüdimatut, ma joongi igapäev aga mitte ajupehmendavaid solke mida valmistavad isamaalised tootjad. Eelistan Oma lauda Oma,eestimaist piima. Veelkord ehk kordamine on tarkuse ema, ära jäura igasuguste liköörijoodikute ja sakude teemas,koo parem sokke ahju veeres ja joo rahustavat mündi teed aga kui seda ei oska siis tule vaheta mul esikumm 4€ eest ära.
-
- Kontakt:
leib kirjutas:Neiu,üldiselt ei eelda see süüdimatut, ma joongi igapäev aga mitte ajupehmendavaid solke mida valmistavad isamaalised tootjad. Eelistan Oma lauda Oma,eestimaist piima. Veelkord ehk kordamine on tarkuse ema, ära jäura igasuguste liköörijoodikute ja sakude teemas,koo parem sokke ahju veeres ja joo rahustavat mündi teed aga kui seda ei oska siis tule vaheta mul esikumm 4€ eest ära.
Nagu korra juba ütlesin, võid oma "käsklused" pista kohta, kuhu päike ei paista Kui Sul pole siin teemas midagi head öelda, siis peaksid pöörduma buduaari soki kudujate või ökötegelaste piima teemadesse
P.S. kui oled nii teadja ja tegija, nagu arvad end olevat, siis saad ise oma "kummi" vahetusega hakkama. Kui ei, siis mine ja maksa see 4€ kellegile, kes Sind õpetab seda tegema.

-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Peale õues hulkumist ja sõpradega kerget napsu on hetkel suht tugev kihvatus veel kapi juures ära käia ja koks teha, mida ma ka teen, viin red mixeriga, suur.
http://www.krracing.ee/
Kuule vanamutt, tōmba 100 vanakest sisse ja mine tuuluta Oma Halle ajurakke kuniks veel ilma on. See virtuaalne elu ei ole sind ōnnelikuks teinud,on näha.
leib kirjutas:Kuule vanamutt, tōmba 100 vanakest sisse ja mine tuuluta Oma Halle ajurakke kuniks veel ilma on. See virtuaalne elu ei ole sind ōnnelikuks teinud,on näha.
Sul on vist tõesti raske elu, et pead oma sappi nii sageli pritsima. Vabandan muidugi ette-taha, kui sa üritad huumorit teha ja meie, surelikud, sellest aru ei saa. Aga vaata, huumoriga on siin foorumis sedasi, et kui juba teed, siis tee hästi. Sina ära palun enam ürita naljakas olla, mul hakkab ajus kõdi, kui su loomingut näen.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Vaatan, et virtuaalne kõrtsikaklus kogub tuure...
Peaks hakkama panuseid tegema. Ma panustan GeiuLiisi võidule, ta näeb pildil parem välja. Leib, jah, sootuks pildita (või pilditu), aga see ei muuda asja.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Kontakt:
pühak kirjutas:Vaatan, et virtuaalne kõrtsikaklus kogub tuure...
Peaks hakkama panuseid tegema. Ma panustan GeiuLiisi võidule, ta näeb pildil parem välja. Leib, jah, sootuks pildita (või pilditu), aga see ei muuda asja.
Tänud "toetuse" eest Aga ma arvan, et minu jaoks on see teema lõppenud. Ma ju siiski vanamoor, kes peaks sokke kuduma ja kuna netiavarused mu õnnetuks teevad, siis ma lihtsalt hakkan siin suva suunas sappi pritsima - eeskuju selle pilditu tegija näol on igatahes olemas

Blah, konkreetne kasutaja on ennegi mõttut sõimu ja vingumist tootnud. Pole sealt midagi tarka oodata.
No mees kes käib kasutatud kummiga ja ootab, et selle vahetaks järgmine naisterahvas 4€ eest, ei saagi ju normaalne olla Normaalne mees viskab kummi ikka pärast kasutamist minema
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
GeiuLiisi kirjutas:Tänud "toetuse" eest
Aga ma arvan, et minu jaoks on see teema lõppenud. Ma ju siiski vanamoor, kes peaks sokke kuduma ja kuna netiavarused mu õnnetuks teevad, siis ma lihtsalt hakkan siin suva suunas sappi pritsima - eeskuju selle pilditu tegija näol on igatahes olemas
aiii kuidas mulle meeldivad pritsivad naised
Segane värk, aga kas siis Geiu-Liis on vanem kui leib??
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Teemasse, teemasse, härrased. Mul siin praegu näiteks siuke kombo, et kõigepealt oli alla Karksi Hele Erpruul ja nüüd kohv mee, piima ja brändiga. Mmm, noska värk

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Ja nii ongi. Käisin Maximas elus esimest korda ja oli odav. Hakkame vähem maxima
Võtsin aja maha... Täna viskas harja punaseks Eeesti olematu kinnisvara turg ja hüüdsõnad, nagu maakler, pakkumise hind, tehingute hind, ruutmeeteri hind, aknad mõlemale poole, emotsionaalne väärtus jne jne jne jne õhk mull ja panga intress... BLAAAA BLAAA BLAAA!!!
Seega võtsin ühe koduõlle (juba muutub ettearvatavaks) ja lihtsalt vahin Simpsoneid. Teie terviseks
Alati teie!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Ostsin 10 pudelit traditsioonilist limonaadi.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
sinilind123 kirjutas:Ostsin 10 pudelit traditsioonilist limonaadi.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
ardilla de terra kirjutas:Võtsin aja maha... Täna viskas harja punaseks Eeesti olematu kinnisvara turg ja hüüdsõnad, nagu maakler, pakkumise hind, tehingute hind, ruutmeeteri hind, aknad mõlemale poole, emotsionaalne väärtus jne jne jne jne õhk mull ja panga intress... BLAAAA BLAAA BLAAA!!!
Seega võtsin ühe koduõlle (juba muutub ettearvatavaks) ja lihtsalt vahin Simpsoneid.
Teie terviseks
Alati teie!
No talv tuleb ilmselt jõuad seda tihedamalt sel juhul teha kui juba nii varakult tööga "hapu" juhul kui maakler oled, kui ei ole ehita või lase ise ehitada
Kui ise ehitama hakkad siis võta ühendust, kinnitustarvikud saad vajadusel soetada minu käest
mina tööpäevadel endiselt ei joo
-
- Tsikkel: Kawa
Mina võtsin ginni...laps on võõrutussfääris ja kohe pidin...no on ema!!!! Igatahes on, kuidas on...meeste katergooriasse ei kuulu aga foorumisse ...ma usun...et kyll
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
ma ka üldiselt ei joo tööpäeval. kuna täna on selle nädala ja ka selle kuu viimane kolmapäev, siis otsustasin, et lihtsalt peab jooma. kõikidele teistele joodikutele
Ega ma ka mingi joodik pole, ega maakler ja nädala sees ei tarvita. Aga eile oli lihtsalt väga stressirikas päeva ja ma sattusin Nurmenuku õlle kraani vahetusse lähedusse. Ja kuna neil oli värskelt toodud vaadid siis otsustasin si***a kah, elame vist vaid ühe korra
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
mototydruk kirjutas:Mina võtsin ginni...laps on võõrutussfääris ja kohe pidin...no on ema!!!! Igatahes on, kuidas on...meeste katergooriasse ei kuulu aga foorumisse ...ma usun...et kyll
Mis sa teda GINist võõrutad, nkn hakkab kunagi uuesti..
Et teemasse läheks, võtan lonksu vett, õhtul vaatab midagi soliidsemat.
-
- Kontakt:
Kui juba härra kõrgemalt joomist heaks kiidab... http://www.ohtuleht.ee/547698

GeiuLiisi kirjutas:Kui juba härra kõrgemalt joomist heaks kiidab... http://www.ohtuleht.ee/547698
Sönajalad teevad lihtsalt väikest promot uele plaadile,et siis kevadel koos Meie mehega tuurile minna
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.