Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Aprilia üritus Tallinna külje all, Männikul, kui kell 13 Rakverest jugama panna siis paras aeg Aravetelt kell 15 pealinna poole punuma panna
-
Teema algataja
hea mõte!
olen käsi, 14.00 statis siis
luix kirjutas:Neile, kes Aravetele ei kipu, on minul väike ettepanek,teha täna üks väike tiir Idas.Pakun välja Virunurme Metsavendade memoriaali ja punkri külastuse,seal saab kohapeal pidada ka väikese pikniku. On kül üks väikene aga,nimelt on sinna mingi 10km kehvakest teed,auklikku,ja lahtiste kividega.Sõitsin täna selle autoga läbi,midagi väga hullu pole,tasase kiirusega täitsa sõidetav mu meelest,kes on huvitatud ,siis piknikukorv kaasa ja kohtume 14.00 statis
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
SÜGIS VOOREMAAL
Lisaks veel,et Elistveres giid ütles täna ära.Pole hullu,elukaid saame niisamagi näha.Praegu on neil 7 ilvest näiteks,keda huvitav vaadata.Ka söömise peatuse teeks Härjanurme kalatalus.Aga hea uudis on see,et Siimusti Keraamikasse saime giidi ja inimesi asja näitama ja tutvustama.Kes soovib,saab mõnda asja ise ka kohapeal proovida!
Kell 10.00 Statoilis homme kohtume.
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kurjam, lubab homseks märga, peab kiletama hakkama....
Kell 10 siis...
-
Möödunud nädalavahetuse Norra-Jerevani-Pariisi sõidust mõned pildid ka
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Sügisene Vooremaa nähtud! Hommikune vihm küll veidi ehmatas, kuid õnneks määris see ainult ratta ära ja õhtupoole paistis ilus päike! Tänud Yamakaki'le taaskord huvitava teekonna väljamõtlemise eest! Järgmise korrani!
Vooremaa trip täitsa ok. Hommikune vihm veits hirmutas aga peale Jõgevat super sügisilm.
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Sügis Vooremaal koos sügisvihmaga nähtud.Eks see liigne vesi muutis ka meie marsruuti ja ka ajakava.Üle pika aja oli huvitava Palamusel käia "Kevade" radadel ja Tootsiaegses koolis(muuseum).Siimusti Keraamikatehas üllatas.Ainuke omataoline Eestis alles jäänud.Mõnedki raiped ostsid kaasa meeneid(N:veinipeekreid ),et üritust veidigi toetada.
Sel sügisel võiks teha veel Tallinna lähistel olevasse tsiklimuuseumisse sõidu ja seal ümbruskonda kaeda.
Järgmine nädalavahetus siis suur osa raipeid põrutab Saaremaale.Ise ei saa tulla.Lähen Pärnumaale Roheliste rattaretke kevadist rada üle vaatama-tegema.Loodetavasti jätkub oktoobrissegi piisavalt päikeselisi päevi.
Päikest ja õlut kõigile
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
Pilte kah Vooremaa tripist.
http://nagi.ee/photos/RaivoTi/sets/128841/
PS Fotol "Yamakaki rõngaste ja kitsekesega" (dsc_1207) on muidugi väga hea taust.
Ja nüüd kiirelt mulle info, et mitmeks tunniks me sauna võtame? 300.- on tund, pakuks ise välja, et alla 3 tunni pole nagu mõtet.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
ehk sõltub sellest, kuipalju rahvast korraga sauna mahub - ehk palju on tulijaid (mitu vahetust) ?
väga väike putka ei tundu just olema, teoorias ma küsisin sauna kuhu 15-20 tegelast sisse mahuks....
Raitz kirjutas:Ja nüüd kiirelt mulle info, et mitmeks tunniks me sauna võtame? 300.- on tund, pakuks ise välja, et alla 3 tunni pole nagu mõtet.
3 tundi oleks mõistlik küll. Aga alustaks sellest paljud üldse tulijad on? Meie arvatavasti kahekesi, kui kolmapäeval kõik hästi läheb.
Kas majutuse peab bronnima või lihtsalt läheme kohale ja saame toad?
-
Kolm on peaaegu piisavalt, elu on näidanud, et lõpuks jääb ikka puudu
. Mehed kes viinereid kaasa võtab?
piloot kirjutas:Kolm on peaaegu piisavalt, elu on näidanud, et lõpuks jääb ikka puudu
![]()
. Mehed kes viinereid kaasa võtab?
Eks ikka "nakkikulli" (Vt. oma tuuleklaasile)
-
Raivo kirjutas:Eks ikka "nakkikulli" (Vt. oma tuuleklaasile)
See üritab viineritega eest ära lennata...
Raivo kirjutas:Aga alustaks sellest paljud üldse tulijad on? Meie arvatavasti kahekesi, kui kolmapäeval kõik hästi läheb.
Kas majutuse peab bronnima või lihtsalt läheme kohale ja saame toad?
Hetkel bronnisin ära stiilis, et meid tuleb arvatavalt 15-20 nina kohale. Seega peaks olema orienteeruvalt 20 kohta bronnitud meile. Muidugi lihtsustaks asja kui kindlad tulijad endast märku annaksid.
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Raitz kirjutas:Raivo kirjutas:Aga alustaks sellest paljud üldse tulijad on? Meie arvatavasti kahekesi, kui kolmapäeval kõik hästi läheb.
Kas majutuse peab bronnima või lihtsalt läheme kohale ja saame toad?Hetkel bronnisin ära stiilis, et meid tuleb arvatavalt 15-20 nina kohale. Seega peaks olema orienteeruvalt 20 kohta bronnitud meile. Muidugi lihtsustaks asja kui kindlad tulijad endast märku annaksid.
Prarguse seisuga olen mina ka kaksi tuleja! 3 tunnist saunast peaks minuarvates samuti piisama.

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
ma võtan siis kleepsud (esimeses portsus tellitud) kah kaasa saarde, et kellel veel kätte saamata, siis on võimalus. Arvestus läks mul endal küll sassi juba et kes sai ja kes mitte
-
Teema algataja
Alustuseks Ozzy´le palju viinereid .
Saarde minejatele peab vist meelde tuletama, et vihmariideid ja teist paari kindaid ei unustaks
.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Kuzmitz kirjutas:Alustuseks Ozzy´le palju viinereid
.
Saarde minejatele peab vist meelde tuletama, et vihmariideid ja teist paari kindaid ei unustaks![]()
.
mis oleks orienteeruv marsuut ja ajakava
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Enduuro ja ATV huvilised midagi meile -> http://www.virumaateataja.ee/021008/esi ... 049527.php tea kas võiks mõnipäev käru järgi võtta ja ATV sinna visata, üxi igav ma arvan, äki seltsis segasem. Palju enduuromehi muidu Statoilis õhtuti kohtingul käib? ja palju neist ka maastikule keeravad kui vähegi võimalik asfaldist loobuda?
417 kirjutas:mis oleks orienteeruv marsuut ja ajakava
Viska pilk peale eelmisel lehel olevale Raitz´i postile ja kui aega saad, siis uuri ka orkutist, mis värk on.
weix2 kirjutas:Palju enduuromehi muidu Statoilis õhtuti kohtingul käib? ja palju neist ka maastikule keeravad kui vähegi võimalik asfaldist loobuda?
Hard-enduuro sõitjaid nagu ei käigi... Raskete enduurokatega oleme ikka ringi trallitanud, isegi uuel ATV-rajal käidud. A me rohkem kruusa- ja metsateede fännid, eriti mudasse ei ole roninud (tsiklid tiba raskevõitu selleks). Piloot vist nüüd hakkab mudavurriks . A mõned enduurod ikka on.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
weix2 kirjutas:Enduuro ja ATV huvilised midagi meile -> http://www.virumaateataja.ee/021008/esi ... 049527.php tea kas võiks mõnipäev käru järgi võtta ja ATV sinna visata, üxi igav ma arvan, äki seltsis segasem. Palju enduuromehi muidu Statoilis õhtuti kohtingul käib? ja palju neist ka maastikule keeravad kui vähegi võimalik asfaldist loobuda?
õhtusti vist on pimedavõitu,või on rada valgustatud, muidu võiks küll visata oma vidina kärupele ja väike ring
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
417 kirjutas:weix2 kirjutas:Enduuro ja ATV huvilised midagi meile -> http://www.virumaateataja.ee/021008/esi ... 049527.php tea kas võiks mõnipäev käru järgi võtta ja ATV sinna visata, üxi igav ma arvan, äki seltsis segasem. Palju enduuromehi muidu Statoilis õhtuti kohtingul käib? ja palju neist ka maastikule keeravad kui vähegi võimalik asfaldist loobuda?
õhtusti vist on pimedavõitu,või on rada valgustatud, muidu võiks küll visata oma vidina kärupele ja väike ring
Rada valgustatud pole, Samas olemas ka laupäev. Kuna ma ise seda rada proovinud pole siis jään raja raskusastme hetkel võlgu. Kuzmitz sain vist õigesti aru et oled käinud. Väike kommentaar äki, teab vaimu ette valmistada? muidu liiga uljaspeana ->
weix2 kirjutas:Kuzmitz sain vist õigesti aru et oled käinud. Väike kommentaar äki, teab vaimu ette valmistada? muidu liiga uljaspeana ->
![]()
Tedre on raja täies hiilguses läbi sõitnud, mina olen siit-sealt lõigukesi proovinud . Pehmet liiva, järske kurvesid, hüpekaid leidub sileda maa peal. Metsa vahel ootavad sind kitsas ja kurviline rada puude vahel, üllatuseks mõned puujuurikad, mis on välja sõidetud ja siis veel mõnusad, järsud ja poole mäe peal keeramist vajavad tõusud
. Üldiselt väga mitmekesine ja suht tehniline rada. Raja tutvumisring ei tohiks küll väga kiire olla
. 200+ kilo kaaluva rattaga on seal juba kehva sõita. Proovisime ühel enduuroväljasõidul. Kokkuvõttes minul endal positiivne mulje- kui ilma jagub, siis tahaks enne tagarehvi täielikku silenemist sealt veel läbi käia.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.