Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
xero kirjutas:Aga kas pole olemas mitte nii, et ühel sõidurajal või olla üks või enam tähistamata rida. Seega kui rada on piisavalt lai sõitmaks üksteise kõrval, tuleb kaks sõidurida. Jürjo puhul oli nii, et kaks tsiklit mahtusid üksteise kõrvale. Seega ei olnud tegemist paremalt möödasõiduga, vaid möödumisega teisel real.
Kindlasti on Tallinn-Tartu maanteel peale nn. "kiirtee"(neljarealise) lõppu kummaski suunas üks sõidurada ja mina olin siiski sõiduautoga,mitte tsikliga!
Ja suunatulega seoses on kusagilt meelde jäänus selline ütlus,et"Suunatuli on nagu kondoom,et kui pauk ära käib,siis alles mõtled,et miks ei kasutanud"
KENA ja TURVALIST SUVE!
pean tunnistama et olen ka üks täielik Hälvik-Mootorrattur.Nimelt sõitsin eile järvevana teel,30-ne alas 60nega.
andrezoo9 kirjutas:pean tunnistama et olen ka üks täielik Hälvik-Mootorrattur.Nimelt sõitsin eile järvevana teel,30-ne alas 60nega.
Tunnistan ka üles, sõitsin laupäeval Võru-Räpina mnt teeremondi lõigus 50-ne alas 70-80ga.
Hea teema. Ei muna ei kana...hälvik või kergelt metsa poole? Mulle on vahetult pärast täiesti tavaliselt möödasõitu vilgutatud tagant tulesid, mulle on julmalt ette sõidetud ja öeldud pärast enda kaitseks "aga mida sa kihutad siis" <- sõitsin ausõna 60 km/h linnas. Siin võibki nämmutama jääda kes on till ja rikkus seadus ja kes on till ja teeb sääsest elevandi. Eks loodus teeb omad korrektuurid tuleb aind loota, et lugu ei lõppe nagu onu remuse munasjutt...sootuks süütu kannatab...
Kahjuks pole õige teema aga kuna juba trükin , siis ei saa mainimata jätta.
Tervitan kõiki valesti parkijaid.
PS! mina olengi see ahv kes teid kinni pargib kui te olete minu parkimiskoha hõivand koos kõrval oleva kohaga, tehes seda hoolimata märkidest. Pole vaja pärast pobiseda moka otsast ja vanduda, õppige lugema...
Liiale ei läind kuna Liiat ei tunne. Edu
Hurt kirjutas:Tervitan kõiki valesti parkijaid.
Ma tervitan kõiki õigesti parkijaid kellel kyljed maha sõidetakse ja
ustega mõlgid sisse taotakse kuna parkimiskohad on lihtsalt liialt väiksed!
Väike nõuanne! Pole vaja siia lisada oma ülestunnistusi kiiruseületamistest, selleks on ikka politsei. Lähete räägite oma mure ära saate väikse tasu eest vastava paberi ja kõik on rahul!
Kõikide probleemide (peateele ettekeerajatele, tulede vilgutajatele ja valesti parkijatele) lahendus
Järgmne kord kui pättust teed, vaata peeglisse... küll ta ilmub sinna!!
No ma ei hakka isegi valetama, et ma ei riku liikluseeskirju, eeskätt lubatud piirkiirustega seonduvaid. Selleks ma baigiga sõidangi - kui ma tahan vaikselt tsillida, sõidan autoga. Vastutan ka oma tegude eest, kui satun vahele jääma.
Aga see ei takista mul teiste liiklusdebiilsusi kommenteerimast, mis - üllatus-üllatus - tavaliselt ei ole seotud kiirustega, vaid hoopis teel paiknemiste, müstiliste üle-kahe-rea-pööramiste, omapäraste parkimislahenduste, absoluutse liiklusegoismi (mina olen ju siin/mul on suurem kui sul) ja muudes pigem selliste liiklussujuvuse ning teistega arvestamata jätmistega.
Minu kihutamine häirib ainult neid, kes on kadedad, et nad ei julge/oska/saa. Nimelt vaatan ma vägagi hoolikalt ette, ikka paar-kolm sammu tõenäolises liiklussitatsioonis ja arvestan maksimaalselt tulemusi, millele toetudes ma siis keerangi peale. Arvestan ka tagajärgedega, katki lähen ju ikkagi mina ja ma olen sellega arvestanud. Ehk siis asi, mida ma muus elus kasutan - kõike võib teha, peaasi, et ohutus oleks maksimaalselt tagatud.
Vabandan muidugi, kui teile tundub, et mu lärmav ratas linnas liiga kiiresti liigub. Aga ei kahetse
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
reimps kirjutas:Vabandan muidugi, kui teile tundub, et mu lärmav ratas linnas liiga kiiresti liigub. Aga ei kahetse
+1
Munand, kes sa kella 18.20 ajal miski kroomiga Merivälja teel sotta plussiga lauspunasest läbi sõitsid, olgu muld Sulle kerge ja loodame et Sa kedagi süütut endaga kaasa ei vii.
Tegin ka eile hälvikut. Panin Paldiski mntl ülekäigurajast punasega üle. Avastasin selle alles siis, kui vaatasin peeglisse, et autod millegi pärast jäid väga kaugele maha. Ei pannud tuld tähele, lähtusin sellest, et inimesi ülekäigurajal ei olnud ja kütsin kogemata üle sealt. Pärast proovisin arvata, mitu autojuhti minu taga vaatas, et NO ON IKKA DEBIILIK TSIKLIMEES
juhtus ka minul ükspäev nii ainult selle vahega, et ka seljataga polnud autosid... ka jalakäijaid ei olnud.. olin puhta üksi
..aga ei olnud sihilik punasega sõit, vaid hajameelsusest silmanurgast nägin, et oih... foor ja veel punane
-
- Tsikkel: Suzuki DR650;Honda Shadow1100
...pidage hoogu mehed,te nagu nati uhkustate,et punasega üle panite! Mina oleks parem vait
Juhtus,siis juhtus... ja lõppude lõpuks ongi meil palju surmaga juhtuvaid õnnetusi,et keegi ei pannud midagi kusagil tähele ja tegi midagi sitaks valesti! Nii,et kui läks hästi,siis tuleb tänada õnne,et nii läks ja sellest suured järeldused teha ja õppida!
Ka mina olen eksinud aga ei kuuluta seda,pigem häbenen sitaks ja proovin olla tähelepanelikum...
Silmad lahti ja tuleb olla alati valmis selleks ,et nagunii tahab keegi Sinust üle sõitta.Iseasi,kas saab

betoonimees70 kirjutas:...pidage hoogu mehed,te nagu nati uhkustate,et punasega üle panite!
Mina oleks parem vait
Juhtus,siis juhtus... ja lõppude lõpuks ongi meil palju surmaga juhtuvaid õnnetusi,et keegi ei pannud midagi kusagil tähele ja tegi midagi sitaks valesti! Nii,et kui läks hästi,siis tuleb tänada õnne,et nii läks ja sellest suured järeldused teha ja õppida!
Ka mina olen eksinud aga ei kuuluta seda,pigem häbenen sitaks ja proovin olla tähelepanelikum...
![]()
![]()
Silmad lahti ja tuleb olla alati valmis selleks ,et nagunii tahab keegi Sinust üle sõitta.Iseasi,kas saab
Esiteks keegi ei uhkustanud sellega, et (ilma ohtu tekitamata) siiralt kogemata punase tule ajal ristmik sai ületatud;
teiseks sina just rääkisid samuti, et oled "eksinud" - kas see läheb ka "uhkustamise" alla?;
miks peaks "häbenema si**ks"? Targem on sellest rääkida, et keegi teine saaks õppida teiste vigadest, mitte enda omadest.
Peace, man.
Paldiski maanteel on need targad foorid mis kiiruseületajatele punast tuld näitavad.
Tähendab, mitte kõike ei ole sellised vaid see jalakäijate foor mis selle söögikoha juures on kus 70 ala hakkab.
Hetkel tundub, et seal enam seda radarit ei ole.
Olen paaril korral huvi pärast proovinud u 60-65ga foorile läheneda ja mitte midagi ei ole juhtunud. Isegi paar kiiremat, kes minust mööda on sõitnud ei ole punast suutnud välja võluda.
Ju siis tõsteti kuskile mujale testimiseks ümber.
Ahjaa... miilitsad on oma lemmik passimis kohast Carmeni juurest mõnedsajad meetrid linnapoole kolinu. Otse haigla väravas võsa vahelt mõõdavad.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Eile oleks Paldiski mnt-l üks poolik mu koera laiaks sõitnud.
Valgusfoor siis loomaaiast järgmine linna poole. Jalutasime naise ja koeraga siis ning foori juures vajutasin jalakäijatele rohelise tule.
Esimeses reas jäi buss ilusasti seisma ning hakkasime üle minema. Bussi tagant välja jõudes kihutas teisest reast ca 80-90 aastane, kindlasti ka seniilne, vanamees südamerahuga oma 80-date algusaastate romuga üle.
Hea, et mul koera rihm oli just lukku pandud, kuna tavaliselt koer minust ca meeter eespool liigub. Poleks rihm lukus olnud, oleks koerast märg plekk järel olnud.
Krt, üle 60-ne aastastele peaks tegema reaksioonikontrolli. teate kindlasti kõik seda mängu, kus tuli süttib ning siis tuleb mingit kindlat värvi nuppu vajutada.
Sellise kontrolli peaks nad mingi "tasemeni" läbi tegema, ning kui enam läbi ei saa, siis load ära.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
A mis sel papil mootorratastega pistmist on, või oli endine mootorrattur?
Ilmselt oli ta liiklusvahend juba nii romu, et liiklus ainult kahel rattal?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Ercki kirjutas:A mis sel papil mootorratastega pistmist on, või oli endine mootorrattur?
Ega väga polegi, kuid selliste vanade ning tähelepanematute inimeste pärast sõidab igal aastal paar mootorratturit ennast kasti või vigaseks.
Ja põhjuseks miks see siia sai pandud oli see, et natuke ülevalpool mehed kirjutasid, kuidas nad Paldiski mnt-l punasega läbi sõidavad.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
triplekix kirjutas:Ercki kirjutas:A mis sel papil mootorratastega pistmist on, või oli endine mootorrattur?
Ega väga polegi, kuid selliste vanade ning tähelepanematute inimeste pärast sõidab igal aastal paar mootorratturit ennast kasti või vigaseks.
Ja põhjuseks miks see siia sai pandud oli see, et natuke ülevalpool mehed kirjutasid, kuidas nad Paldiski mnt-l punasega läbi sõidavad.
aga see on üks kõige haigemaid foore üldse Tallinnas, sest niikui jalakäija nuppu vajutab, läheb autodel foor punaseks. Ja järsku 70 pealt 0'i pidurdada on vahel päris ohtlik, eriti ju seal ning kui juhe veel taga on..
Oma küla naabrimees eile õhtul avastas, et parim koht ratta peeneks laskmisel on majadevahel. Kui kinni pidasin ja aru pärisin, et kas märki näed ja tunned (sissesõidul on õueala märk), siis sai kurjaks "muidugi tunnen, ma ju elan siin". Küsimuse peale, miks ta siis majade vahel tõmbleb kui meil kõigil väikesed lapsed keset teed mängivad sai veel kurjemaks. Kähvas, et tema vaadanud, et lapsi ees pole ja tõmbas minema. No anna inimesele mõistust. Meil on hekid ja aiad 2m teest. Kui mõni põnn ette astub siis ei tee mitte midagi. Isegi põigata ei jõua selle 60-70km/h pealt, mis ta tänava keskel sisse tõmbas.
2km kaugusel on Raadi tehnopark, 4km kaugusel on Raadi lennuväli. Mine kurat tõmba seal palju tahad. Ma pole aastaid nii vihane olnud, tõsine tahtmine oli ta ratast torutangidega tutvustada.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Eks ta jah üks võrr oli. Ja muide sa oleksid pidanud tema peale neid torutange tutvustama
xero kirjutas:See pidi siis üks lahja tsikkel olema, kui 60-70 km/h laseb peeneks.
Eks ta 1. käiguga käunutas. Silmamõõt on ka muidugi selline, et mina näen 70km/h aga politsei näeb 110km/h. Ei poolda üldiselt füüsilist vägivalda. Eeldan, et nii vanal mehel on mõistus juba peas. Mõnele tuleb kahjuks arusaama kinnistumiseks natuke vastu pead koputada.
Seekord saime ainult jutuga hakkama. Põhiline, et külapeal on motomehi veel ja kõik k.a. seesama naabrimees oskavad tavaliselt rahulikult läbi sõita. Ei tea, mis kusi talle sel õhtul pähe lõi.
üks hälvik kihutas paide maksimarketi parklas ja selle ümbruses oma suzuki bikega,maksimarketi parklasse tuli hüppega üle jalakäiate tee ületus koha ja parklas sõitis gaas põhjas tagarattal.mine sõida rajal kui nii kõva mees oled niisama parklas kihutamine on kusikutele 28 juuli 14:00
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
pets&kats kirjutas:Ei tea, mis kusi talle sel õhtul pähe lõi.
võib olla nägi noori tüdrukuid ja tahtis muljet avaldada.????
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Sellise hekkide vahel kiiruskatsete vastu kasutasin ma "redeli rohtu". Kiirus katseid tegi küll üks fittibaldi autoga, aga maru hästi mõjus! Nimelt panin varakult heki äärde redeli valmis ja kui kiire mees tuli, keerasin redeli otsa heki tagant välja - no kogematta ikka! Pidurdas mis suutis aga redelit ikka toksas . Siis silm punnis kraaksatas, et mis kurat teed? No ma siis seletasin, et tahan näed katusele ronida, aga ei saa sotti, kumbast redeli otsast minema hakata.
Nüüd sõidab maru rahulikult. Tundub pika toimega rohi olema!
koi kirjutas:Sellise hekkide vahel kiiruskatsete vastu kasutasin ma "redeli rohtu". Kiirus katseid tegi küll üks fittibaldi autoga, aga maru hästi mõjus! Nimelt panin varakult heki äärde redeli valmis ja kui kiire mees tuli, keerasin redeli otsa heki tagant välja - no kogematta ikka! Pidurdas mis suutis aga redelit ikka toksas . Siis silm punnis kraaksatas, et mis kurat teed? No ma siis seletasin, et tahan näed katusele ronida, aga ei saa sotti, kumbast redeli otsast minema hakata.
Nüüd sõidab maru rahulikult. Tundub pika toimega rohi olema!
no koi mis koi

-
- Tsikkel: Tenere 700
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 6 korda
426f kirjutas:üks hälvik kihutas paide maksimarketi parklas ja selle ümbruses oma suzuki bikega,maksimarketi parklasse tuli hüppega üle jalakäiate tee ületus koha ja parklas sõitis gaas põhjas tagarattal.mine sõida rajal kui nii kõva mees oled niisama parklas kihutamine on kusikutele 28 juuli 14:00
"mine sõida rajal kui nii kõva mees oled" - sama ila mida iga teine ratturi vihkaja välja ajab. Mis rajal? Kardiradadel, mida meil paar tükki on? Ei õigusta "parkla kõvataja" teguviisi aga mida siin ulgumine aitab, läinud võtnud kratist kinni ja öelnud kõvatajale oma raja juttu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.